|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
12.1.2009 15:34:41   
ella.
rea, ful si zlata, hvala user posted image In prav imaš, beseda ni konj in je treba kaj tudi sam vprašat in jo spomnit na kaj. Me je pa začelo zaradi MV skrbeti, ker ima prijateljica težave z njim.

Imam pa še eno vprašanje za vas (madonca, danes pa sam težim z vprašanji :)): ali imate ob povečani aktivnosti bejbija tudi povečan belkast oz. prozorn izcedek? Ta, ki naj bi bil nenevaren? ALi imate konstantne?

Ok, nehujem težit z vprašanji :) Rea, drži se, bejbi!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.1.2009 15:35:59   
ella.
sam še tole, pol pa res neham :)) Ali ti maternični vrat merijo z UZ preko trebuha ali vaginalno?

papa, srčkice user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.1.2009 15:52:01   
Cveta28
ella. glede izcedka ti težko pomagam, ker imam že celo nosečnost bolj ali manj konstantnega, je pa bolj opazen kot pred nosečnostjo. Kar pa se tiče dolžine MV ti ga lahko G izmeri natančno le z vaginalnim UZ. Meni ga je sicer naredil kar z navadnim UV samo toliko, da sem se bolj jaz prepričala, da je vse OK. Sama dolžina ni niti toliko kritična kot če se ti MV hitro mehča (in s tem seveda krajša), ker to lahko vodi v prezgodnje odpiranje.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.1.2009 15:52:11   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

sam še tole, pol pa res neham :)) Ali ti maternični vrat merijo z UZ preko trebuha ali vaginalno?

papa, srčkice user posted image

vaginalno, ella.
glede izcedka pa...aha!!! Noro, sedaj ko imam ful energije in me ful razganja in pospravlam, likam, kuham in perem..ga je za izvod...morda moraš tako kot jaz..malo, kako bi rekla.izpreži! slow down! stop your horses! kapiš*? heheheheh

čau bejba..pa še kej praši..mi je dons ful dolgcajt..heheheh

rea27

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.1.2009 16:25:51   
ella.
rea, kaj bi jest brez tebe user posted image ampak glede izcedka me nisi čist prav razumela...jaz kaj dosti ne divjam/pospravljam/likam sploh ne :)), ampak otrok noter divja inse mi zdi, da je rahlo povečan izcedek njegova pogruntavščina ;) no, kaj menite sedaj, dr. Rea? :))

Lahko mi pa še to poveš...ali morda samoiniciativno uporabljaš kakšne vaginalne tablete proti vnetjem (takim in drugačnim) ali ne? Včasih bi kar malo za preventivo jaz kupila kako tako, ki jo lahko dobip brez recepta v lekarni,pa se mi ne zdi najpametneje?

Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.1.2009 16:43:45   
rea27
torej khmm..hmm..kot že rečeno, gospa dejte se mal v roke vzet ...ehhehehehehehhe dr. rea odgovarja..: aha...tvoj bebi ti dela tale izcedek..hm...lahko bi teto vprašala, ali je to možno...sam po moje pride do izcedka ko se mal nahladiš, ali pa pri določeni vrsti hrane - recimo, kiso  - bazično..probaj se mal nadzirat kaj kej poješ..
Meni je recimo moja teta zadnjič na pregledu ko me je vidla rekla : Ja, kakega bušija pa ti že maaaaš? In pa: ni čudno, da imaš pol na hlačkah kapljice vode/urina..ker pač vse skup pritiska na mehur...

kar pa se tiče tablet..jih kar ne kupujem, tudi sicer nisem pripadnik filanja s tabletami...kaj pa vem...morda ti lahko druge povejo več kar se tega tiče..
Če pa vprašaš mene (dr.- hehehe) ti pa pravim da malo potrpi, pa si raj večkrat hlačke zamenjaj ali pa se umij z intimnim milom... Če je pa prehudo pa itak moraš k G...

eko, draga moja..zadovolna?

rea27

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.1.2009 17:10:07   
ella.
dr. Rea, sicer imate zelo svojstven pristop k diagnosticiranju, vendar moram reči, da se mi vaše ugotovitve zdijo logične, nasveti pa povsem smiselni...hvala user posted image user posted image Hvala do naslednjič, ko se vrnem z novim kupom vprašanj:)

Cveta, tebi tudi hvala za info zgoraj. Fora je,ker neveš,kdaj se ti začnekrajšat in mehčat, da bi znal pravočasno urgirati.Imam prav?

ne bom vam več težila, grem domov težit svojemu dragemu. danes je na vrsti za foot massage user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.1.2009 17:23:00   
Anonimen
Pozdravljene trebuškarce!

Trebušček in kile - Sama se že nekaj dni spravljam fotkat svoj trebušček, da ga pripopam na stran. Je že prava žogica, tak malo je špičast, predvsem pa dobesedno čutim, kako raste. Določena jutra me kar vleče koža, imam eno teorijo, da tako kot otroci tudi naše bebice pospešeno rastejo ponoči. Hvala bogu, se mi zaenkrat kile še ne nabirajo na nogah in na riti, mogoče pa mi celo uspe prit do konca brez nekih dodatnih oblog. user posted image Čeprav, če bi gledala samo kilažo, sem se zredila gotovo že za 7 kilogramov. Doma namreč nimam tehtnice, tako da grem vedno h G z zanimanjem, kaj bo pokazala. user posted image

Porodni načrt - Vsekakor ga bom napisala, saj se želim pri porodu ukvarjati predvsem s svojim telesom in porodom in ne neko glupo birokracijo in uveljavljanjem svojih pravic pri bolnišničnem osebju. 99% Slovenk sploh ne pozna svojih pravic. Gre za moje telo in mojo deklico!

Privat soba - Jaz jo bom vsekakor vzela, če bo možno v Lj, saj si želim intimo in mir. Če bi bilo možno (tako kot imajo v Kranju), bi se dogovorila, da je še moj možek zraven vse dni, ko sem v bolnišnici, da se spoznamo, povežemo, cartamo dan in noč. user posted image

Oprema in cotice - Jaz sem že čisto padla noter. user posted image Na razprodaji sem v ObaIbi kupila kar nekaj stvari za našo princesko za september, ko bo stara pol leta, saj je bilo vse 50% znižano. Kavbojke, pa kavbojsko oblekco, pa še eno tako luštno roza oblekco, pa eno jopčko. Potem sem šla še v H&M, kjer sem vzela nekaj bodijev za začetek, čeprav imam neke stare, ki so mi jih posodili. Drugače pa imava že voziček, dobiva košaro in lipinico. Ravno ta teden pa greva v Ikeo po posteljico in previjalno. Bova za oboje dala 220 evrov. Pri nas bi toliko dala samo za posteljico. Tako da nama ostanejo še samo drobnarije kot je banjica, škarjice, termometer... Toda ne misliva pretiravati, saj je v Baby Centru po mojem mnenju 3/4 stvari samo "preseravanje" mam. user posted image

Paket - Midva bova najverjetneje vzela kar denar, s katerim bova kupila Štorkljine pralne pleničke, tako da sva s stroški za plenice s tem zaključila. Razen pranja in pralnega praška. user posted image

Maternični vrat - Meni ga G še ni pregledovala in merila, čeprav sem že v 26t. Morda mi ga bo pregledala v četrtek, ko imam spet pregled. Na tem pregledu me spet čaka injekcija z zaščitnim serumom, ker sem Rh-. Ponavadi z G hitro končava, kar mi je pravzaprav super, samo da je vse ok. user posted image Na 3D nisem šla in tudi ne mislim iti, ker se mi zdi, da je bistvo nosečnosti ne to, da svojo bebico vidiš, ampač čutiš - z vsemi čuti. Najina Ela ima že zdaj rada dobro glasbo, se odziva na različne ljudi (če da kdo od neznanih roko na trebuh, kar preneha brcati, čeprav je prej ful brcala), ful se odziva na mene in svojega očija - ko jo poljublja čez trebušček, ga brca prav v obraz, ha user posted image ... v glavnem tako lepo jo je čutiti, da ne potrebujem slikice, kako zgleda. Oba z dragim pa komaj čakava, da se rodi in se že zdaj "prepirava", kateri jo bo prej pojedel. user posted image

Miska in Rea - Se pridruzujem eni od Aprilcic, ki je rekla, da je ful odvisno od pozitivne energije in misli. Vsak dan se poglejta v ogledalo, se smejta v svoj odsev, božajta trebušček in se "dogovorita" s svojo bebico, da ne pride prehitro na svet. Povejta jima, kdaj bi bilo najbolje, da pokukata na dan. Verjamita, da bo vse ok. Drugače pa je najpomembneje, da vzdržimo do 34t, potem niti ni neke hude panike. Normalen porod pomeni v razponu od 38 do 42 tedna in v tem spektru je še vse normalno. Aja, vse Aprilčice moramo biti pozorne na 9. april, saj je takrat polna luna, ki zelo rada sproži porod. Kje je še to ... user posted image

Toliko zaenkrat od mene, več pa po pregledu, ki ga imam v četrtek.

Pozdravček od obeh ... Ela trenutno spi,
NenaLena

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.1.2009 19:03:33   
sonček85
BE:jaz  moram biti tešča,me bo pa dala verjetno zato ,ker je oma ki ima sladkorno pa stric.No sam meni se zdi da moja G deva vsako nosečko na ta pregled
stave:junona:pupika,nalini:pupika
anca:lep posnetek in po moje je pupika
srečka:ti si z laškega ali sem zamenjala.No moja G vem da reče da na 4 tedne in me sestra da na 4 t
ella:meni je MV zmerila pri morfologiji in je bil4 cm in meni je merila vaginalno.Ja  meni se samo zjutraj  malo ulije belkasto a mislim ,da to ni nič hudega ,čez dan pa normalni izcedek.Kaj če bi malo povprašala G ko imaš pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.1.2009 19:16:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Miška2006 in Rea držita se!! Vse bo vredu in še letos bosta svoji lepi štručki ponosno držali v svojih rokah! user posted image

Trenutne STAVE:
Sonček: 2user posted image (Frutolina, nmag):0user posted image
Detelja: 2user posted image (frutolina, janja):3user posted image (nmag, sonček85,Nalini)
Junona: 0user posted image :3user posted image (nmag, mišk, frutolina)
Nalini: 1user posted image (frutolina):1user posted image  (Junona)

Nalini, za tebe mislim da boš mela fantka, Junona  za tebe pa, da bo pupa. user posted image   zdaj samo upam da ne bom vseh tortic jaz častila user posted image user posted image

Misliš? Zdej ste mi vse napovedale pupo.user posted image user posted image user posted image Komaj čakam april.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.1.2009 19:28:24   
sonček85
lep večer vsem in se vam javim še jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.1.2009 20:40:22   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

frutolina, če pa že izgubiš pri stavah pa hitr kako kuharco v roke...pa bo za vse dovolj hehehe!!!

user posted image user posted image user posted image  ja upam da ne bo treba....user posted image user posted image  drugače jo bom šla kar kupit pod Pohorje..za mame in za otročke user posted image user posted image

NinaMM: sem si pogledala tvoj facebook! Res mata lepe slikce iz 3D!!
Anca ful lep posnetek!

Trenutne STAVE:
Sonček85: 2user posted image (frutolina, nmag): 0user posted image
Detelja: 2user posted image (frutolina, janja): 3user posted image (nmag, sonček85,Nalini)
Junona: 0user posted image : 4user posted image (nmag, mišk, frutolina,sonček85)
Nalini: 1user posted image (frutolina): 2user posted image  (Junona,sonček85)
anca: 0user posted image : 1user posted image  (sonček85)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.1.2009 20:44:28   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                             

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                               user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          13.01           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.01           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02           user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01        user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                                user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

13.01
janja*
L&L
nmag
klavdyk
oktoberka
14.01
BrinaBa
15.01
NenaLena
duda1
anca
16.01
zupancdam
vud
17.01
* Junona* 3D

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.1.2009 20:45:17   
sonček85

Trenutne STAVE:
Detelja: 2user posted image (frutolina, janja): 3user posted image (nmag, sonček85,Nalini)
Junona: 0user posted image : 4user posted image (nmag, mišk, frutolina,sonček85)

anca je že na seznamu da ima user posted image ,sem spregledala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.1.2009 20:58:36   
srecka82
Sonček85:nisi me zamenjala, sem iz Laškega. MIslim...definitivno me bo sestra naslednič slišala...ka se ona gre, v celi nosečnosti sem bila 4x na pregledu...a je to normalno???????? Kak ji bom zatežila, da se me bo za celo življenje zapomnila...sam naj kaj pisne, boljš bo za njo, da bo kr tiho in da poišče termin pregleda katerega mi G predpiše.user posted image user posted image user posted image . Uf, tak sem jezna, da mi kr iz ušesa piha ven vsa jeza.

Imam pa eno vprašanje: ali vaše user posted image  čutite enako vse dni? Meni recimo okoli novega leta je bil sonček tako aktiven, da sem se kr čudila od kod mu toliko energije. Tako je bilo ene 3 dni, potem pa se je umiril. Sicer ga čutim 10x dnevno tako, kot naj bi po teoriji bilo vse vredu, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. Pa ni več toliko brcikam podobno, bolj je podobno podrsavanju po maternici, verjetno sončku zamnjkuje prosotora? Sončka nosim spredaj ali je mogoče to razlog, da ga ne čutim tako intenzivno????!!

Hvala za vaše komentarje, ker me včasih kar pošteno skrbi zato toliko bolj komaj čakam na pregled.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.1.2009 21:34:32   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Trenutne STAVE:

anca je že na seznamu da ima user posted image ,sem spregledala

Frutolinca in Sonček, js za Sončka nisem stavila. Še razmišljam, kaj nosi.user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 12.1.2009 21:35:47 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.1.2009 21:38:10   
Blueeyes
ella. jp trebušček mi malo valovi..

glede sladkorne... moja sestra jo ma v familiji.. pa to tud moja G ve, mam v materinski zapisano... za 5.2. k mam pregled mi pa tud ni nč omenila, da bi šla delat ta test... glede na to, da ga mam še ob neki čudni uri - skoraj popoldne, dvomim da bo to ta pregled... sej bi umrla od lakote prej... user posted image  user posted image

anca luštna slikca... jz tud tako kmal dobim... čez 1 teden user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.1.2009 22:06:19   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Frutolinca in Sonček, js za Sončka nisem stavila. Še razmišljam, kaj nosi.user posted image

Saj vem... za Sončka sva stavile samo jaz in nmag user posted image  ostale se nočejo opogumit ...al jih pa skrbi da bodo preveč tortic plačale user posted image user posted image  Kaj pa za Deteljo misliš?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.1.2009 7:43:52   
detelja
jutro..kako ste kaj? jaz sem to noč tako slabo spala...kolka sta me tako bolela...

komaj čakam april, da vidim kaj bomo meli... user posted image  ali user posted image  in, da vidim koliko tortic bom pojedlauser posted image

frutolina ti samo fajn vodi "stave"user posted image

mene pa zanima katero znamko kozmetike boste kupile za vaše user posted image ??...in kaj boste sploh za začetek vzele?...kremo za ritko, olje za telo, nek šampon za umivanje, trdo milo, še kaj????....midva z lubijem sva bila včeraj v mullerju pa sem ga spraševala kaj bova vzela in on meni ti to bolj veš, pa itak se ve ženske kaj menite itduser posted image  a pri čipsu ni bil problem katerega bo izbraluser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.1.2009 8:19:48   
april09
Jutro,
evo, da se se malo javim..
Pocasi vse prihajamo v zadnje trimesecje user posted image  Hudo :) Se mi je zadnjic prvic zgodilo, da sem imela problem pri tem, da sem se ponoci obrnila z enega boka na drugega. user posted image  Mal me je kar groza, ko pomislim, da so se slabi trije meseci pred mano in s tem se vzhajanje nase pupe user posted image  

detelja - kozmetika - samo v lekarno pojdi, tam imajo vse in po mojih izkusnjah najboljs. Za zacetek rabis zelo mal, ne pa vseh zadev, ki so napisane na seznamih, ki krozijo okoli.
Fizioloske ampule (Nivea so mi najbolj prakticne)
Alkohol 70%
sterilni zloženci 5x5 cm
Mustela gel za kopanje (meni veliko boljs kot trdo milo in je enako kot trdo milo nepeneče)
Madljevo olje
Lanolin/Bepanten za bradavice
Lekarniško hladilno mazilo
Bebival mazilo za ritko (ce je vneta - pri nas ta zadeva dela cudeze!)

No nekaj tazga bi rekla, da je dovolj za zacetek.. To je prav kozmetika. Pol imas pa se zadeve ala termometer, kapljice proti krcem (ni nujno, da jih otrok ima, ampak jaz jih bom imela raje na zalogi)

srecka82- jaz mojo pupo cutim zelo razlicno, kaksen dan ima maraton, kaksen pa prav cakam, da se zgane, da se oddahnem. cokolada jih ornk spodbudi k miganju user posted image

Rea, miska - zdaj prihajmo vse v tedne, ko otrocek prezivi brez vecjih razvojnih problemov, ce se rodi. Jaz sem se prav oddahnila, ko smo prigurali do 28t. V bistvu nobena od nas ne more kaj dost vec narest kot razmisljat pozitivno user posted image  Ampak za vaju pa se posebej drzim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

MV je meni zmerila prvic vaginalno, v tej nosecosti pa preko trebuha - je imela prav nek programcek user posted image  Obakrat sem imela na MF 3,5cm.

ella - moja g mi je rekla, da ce bom imela problem z izcedkom naj uporabljam 2x na teden vaginalete natrii tetraboratis. Vitygyn je tud kul. Se mi pa ravno v tem obdobju ful povecuje izcedek (prozoren ali bel, dokaj tekoc,..), enako je bilo v prejsnji nosecnosti - me je takrat ful skrbelo, da mi plodovnica odteka.

Jaz pa se odlocam za nakup tegale http://www.sleepywrap.com/ ... ob eni veliki navihanki mislim, da mi bo taka zadeva prav prisla. Ker bo treba velik okol sibatuser posted image  Imam sicer doma ze sling, ampak mi je bil bolj prirocen, ko je bila mala ze starejsa, pa bi rada nekaj, kar mi bo odgovarjalo ze od zacetka.

Zdaj bom pocasi princesko peljala v varstvo, pol pa sibam v BC pogledat, ce imajo kaksne bodije in zabice znizane. To edino rabim oz zelim user posted image  Ma mi ni nic vsec za prihajajoco principeso, tko da zmeri samo ta velika dobi obleke user posted image  No res pa je, da imam se cistooo vse od nje in da dejansko ne rabim NIC...

Za kosilo se goveja juhica tud ze kuha user posted image  

Pozdravcek vsem user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.1.2009 8:26:43   
Nalini
jutro user posted image

stave ... a za tortice stavite? hmmm user posted image  (meni ne paše sladko user posted image )
Jaz nimam pojma kaj bova imela, bomo videli marca-aprila (ful mam občutek, da ne bom zdržala do aprilauser posted image ). Tortice bo pa moj lubi pojedel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naročila sva voziček,.. kupila nekaj cotik (za začetek,. ostalo bomo kupovali sproti),.. zdaj pa gledam kozmetiko (jaz bom ziher kupila bubchen, ker mi je najbolj všeč, pa tudi meni ustrezajo njihove kremeuser posted image ,....). Sem pa včeraj zvečer gledala seznam kaj morava nabavit glede kozmetike,... kakšno dudico bomo tudi nabavili, če bo potrebno (samo katero user posted image ),.... polno je tegauser posted image ... bova šla danes popoldne v mullerja da malo pogledava ...
aja, kakšen pa mora biti glavnik, pa škarjice za nohte user posted image

eh, se bom še zgubila v teh seznamihuser posted image

lep dan,... jaz sem ravno pojedla ogromen zajtrkuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.1.2009 8:33:52   
Pat74
Dobro jutro!

Detelja kar se kozmetike tiče, bom jaz nabavila naslednje, pač glede na izkušnje, ki jih že imam:

- penečo kopel od Niveje, ki je 2v1 (za umivanje celega telesa in glave)
- Nivejine ampule z NaCl (za čiščenje noska)
- ta veliko hladilno mazilo
- ribje mazilo (najbrž odišavljeno, ker mi ful lepo diše - se pa uporablja za kožne gube, ki so ponavadi suhe in luščeče)
- mandeljevo olje (za temence)
- ta malo dozico penantena (za hudo vneto ritko!) + praško pasto (za plenični izpuščaj)
- najbrž pa še kakšno kremico za obraz in telo, po vsej verjetnosti od Bubschen (ne vem, če sem prav napisala!)
- veliko vate
- alkohol
- pribl. 20 zložencev 5X5 (za popek).

Uporaba mandeljevega olja in ribje masti mora biti zmerna, ker je kar precej alergij nanju!
Upam, da sem napisala približno vse.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.1.2009 8:35:08   
april09
Glavnik sem jaz vzela obojestrancki za temenca od chiccota.. uporabljali skoraj nic user posted image  skarjice sem kupila otroske, pa sem hitro zacela uporabljati kar une za ta velike oz otroskih sploh nisem, ker so mi bili uni zaobleni robovi ful neprakticni za male nohtke. mal bolj pa je treba pazit ce uporabljas te za odrasle..

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.1.2009 9:09:40   
ella.
dobro jutro, okroglice ;)

hvala aprilo09, soncek in ostale za infote, bom glede sladkorne in MV kar direkt sama vprašala, imam pregled jutri.

Sicer je res, da sem na vrsti za roditi šele konec aprila, ampak ve imate že ful nakupljenih stvari, jaz pa....NIČ?!?! Me kar malo panika grabi, ko vas berem. In pa to, da vse že veste in kaj izbrati in kako veliko ipd :) ok, štekam tiste, ki ste že mamice, kaj pa me, nevednice prvorouser posted image user posted image user posted image dke? ...jaz pa v materinsko šolo mislim šele v februarju, upam, da ne bova prepozna :)

blueeyes; kam greš na 3/4D?

spet me zebe...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.1.2009 9:11:24   
Pat74
Ta glavniček za temenca imamo tudi mi - in je super, če ima otroček te težave - pri nas je bila Maša zelo nagnjena k temu - drugače sem pa največ uporabljala krtačo iz naravnih ščetin. Škarjice imamo tudi otroške, se pa zelo rade kvarijo, tisti vijak na sredi kar hitro ven pade - mislim, da sem pri vaskem otročku kupila druge- tudi tokrat, in smo slej ko prej prešli kar na običajne za nohte.

Pa še glede termometra: vedno si govorim, da bom končno nabavila unga za merjenje v ušesu, pa očitno navada prevlada - tako, da uporabljam klasičnega živosrebrnega in klasičnega digitalnega. Imajo pa celo termometer, ki je kot dudica.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?