|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
9.1.2009 22:55:52   
*Junona*
Naj še pohvalim vaše bušije, so tako lepi... Sonček, kaj ti si pa kvas pojedla, bila na toplem in kipnila?user posted image user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.1.2009 9:07:32   
*Junona*
Dobro jutro... prva sem, saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj je tako mrzlo, nekaj se sonček kaže, zgleda da bo lep dan.
Midva z user posted image sva danes sama, je moj šel smučat v Bad Kleinkercheim, pa pravi, da je tako mrzlo tam zgoraj, ampak da je sonček. Sonček, kje si?user posted image user posted image user posted image

Se spomnim, da sem lani, ko sva smučala rekla: "To sezono se še nasmučam, drugo upam, da se ne bom." (saj veste, zakaj, in hvalabogu je res tako)

Nič, lep dan vsem, se tipkamo.

Aja, vpisala sem se na facebook... ampak sem še čist zgubljena.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.1.2009 9:21:01   
NinaMM
O, hvala. Ampak se nam je od začetka full skrivala in je skos rokico tlačila pred obrazek. Bila sem pri dr. Antonič Babič, ki dela v Dravljah in sem z njo full zadovoljna, res! Je tudi porodničarka v Postojni, tak da res upam, da jo trofnemo, ko grem rodit.

Dobro jutro vsem. V LJ je še vse megleno...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.1.2009 9:27:16   
duda1
NA POMOČ APRILČICE!

Ne vem kje ste vse, pa vendar upam, da bo katera prišla na forum in mi pomagala z nasvetom.

Kašljam že celi teden, pijem slezov sirup, štiri dni imam vneto grlo, dva dni kiham in imam zamašen nos, včeraj zvečer pa sem dobila še vročino. Ta je bila tam do 38, padala je gor in dol. Ker nisem mogla spati, sem ob enih vzela lekadol, vročina je padla vendar se je čez uro znova pojavila. Na trenutke me je kuhalo, kot bi imela 40 vročine.  Vročino imam tudi sedaj, če sem pokonci, se mi takoj poveča in zebe me.Sedaj pa ne vem kaj naj naredim, ali naj grem k zdravniku, ali ne. Sem mislila vprašat svojega G pa je na dopustu. Moja osebna zdravnica ne dela, tako da bi morala k dežurnemu.

Svetujte mi prosim

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.1.2009 9:38:22   
simonaa
duda1: jaz bi naredila takole: poišči številko trenutnega dežurnega zdravnika, pokliči v ambulanto, povej da si noseča in imaš vročino in se probaj zmenit, da se prideš pokazat, pa da samo potrkaš in te kar pogledajo, brez da čakaš v čakalnici, boš po mojem tako veliko bolj brez skrbi.

Vsem nosečkam želim lep dan, pa slikce bušijev so res lepe, zdaj so pa že konkretni user posted image user posted image user posted image !

Lp,S

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.1.2009 9:57:52   
sobra
Pozdravljene čveke!

No raport od mojega pregleda. No imela sem ga v četrtek. Zaenkrat smo na +8kg, me je tale španc kr mal kregaluser posted image , ker sm se zredila 2 kg med prazniki. Mala je velika okoli 33cm, teže pa ni povedal (rekel je okoli 1000g). Je pa neka dolgonoga nagajivka-zgleda da po očijuuser posted image .

No in včeraj sva šla na 3D. In niti približno nimam takih fotk k ve. 1 uro se je G matral, da vidimo obraz in rezultat: par fotkic in 3 filmčki. Sam se res ful malo vidiuser posted image ,ker ima naša mala full popkovine na obrazu in ni in ni se hotla obrnt da bi jo videliuser posted image  No in na koncu plačilo-ja drage moje ta šmorn tuki stane 150 eu.

Ampak kaj hočemo važn da bo na konc vse ok.
Aja do kdaj se dela ta 3D? Ker bi šla mogoče še enkrat konc mesca v Ljublani ko pridm? Kok pa stane v Dravljah?

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
10.1.2009 10:42:40   
NinaMM
Ne vem, ampak jaz bi rekla, da ti lahko kadarkoli naredijo ... Ena moja kolegica je bila šele v osmem mesecu. V Dravljah stane 80 evrov, ampak se res potrudijo! Pa v bistvu ti celo morfologijo še enkrat naredi, pa vse kar te zanima, ti pokaže ... Res super.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
10.1.2009 12:49:21   
nmag
Junona,po slikici sodeč na hitro bi rekla,da nosiš punčko,je pa res da imaš še kar mali buši,kar ni nič narobe,ker lahko nosiš zadaj in slike samo od strani,ampak za enkrat mislim,da imaš punčko.
Meni se je prehlad malo umiril,sem pa bila tudi pri dr.in mi je dal tudi samo slezov sirup in granobil za lizat in rekel da kak lekadol ne škodi,če imaš pa visoko vročino,duda,pa je bolje da greš še enkrat k dr.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
10.1.2009 14:32:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Junona,po slikici sodeč na hitro bi rekla,da nosiš punčko,je pa res da imaš še kar mali buši,kar ni nič narobe,ker lahko nosiš zadaj in slike samo od strani,ampak za enkrat mislim,da imaš punčko.
Meni se je prehlad malo umiril,sem pa bila tudi pri dr.in mi je dal tudi samo slezov sirup in granobil za lizat in rekel da kak lekadol ne škodi,če imaš pa visoko vročino,duda,pa je bolje da greš še enkrat k dr.

Hvala, ker si mi odgovorila.user posted image Če imaš prav, te častim s tortico.
Mi pa vsi pravijo, da nosim punčko.user posted image user posted image user posted image Bomo videli...

Kako pa to ločiš po obliki trebuščka?

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
10.1.2009 14:37:01   
mišk
Jst bi tudi za Junono rekla, da nosi punčko!user posted image  Ampak ne po obliki trebuha, ker se na to ne spoznam, ampak čist po nekem filingu...

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
10.1.2009 14:37:49   
mišk
Nmag: Po vsej verjetnosti se boš ti letos napokala tortic!!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
10.1.2009 15:33:39   
nmag
Ja to bo še ok,samo da ne bom na koncu izpadla ko kaka šlogarca-čarovnca,če slučajno uganem,ne vem zdi se mi ,da so po večini trebuščki,ki nosijo deklice bolj kot lubenice,fantki pa kot žogice,ma ugibam čisto tako na blef,sončku sem ugibala fantka,ker se mi cela zdi taka lunasta tudi obraz,čeprav je ne poznam od prej in sem sklepala po sebi,ker sem bila pri vseh treh fantih taka,ni pa merila,res lahko samo ugibamo,no tortic se pa tudi ne bom branilauser posted image ,vse jasno bo pa aprila.Sem pa pri sebi probala še eno vražo in sicer iz zlato verižico z obeskom,nihanje nad trebuščkom,če gre v krogu je punčka,če sem in tja je fantek,pri zadnjih treh mi je uganilo,pri prvih dveh pa nisem probavala,edino kar je bilo,da sem že vedela kaj nosim in mi je verižica samo potrdila,lahko je to podzavestno,ker pač že veš,lahko pa probate tako bolj za štos,to so ponavadi samo vraže se pa kdaj tudi izide.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.1.2009 18:23:51   
*Junona*
Mišk, ti tudi dobiš tortico, če uganešuser posted image user posted image user posted image

V prvih dveh nosečnostih, ki sta se končali s ssuser posted image , mi je verižica obakrat pokazala fantka. Ampak ne vem, če sta bila, ker je bilo še prezgodaj. Zdaj pa mi pokaže pupiko. Bomo videli, če drži.user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
10.1.2009 18:25:44   
*Junona*
Sonček, ti boš pa danes plavga dobila, če se ne pojaviš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.1.2009 19:48:18   
Nalini
detelja vidva bosta imela punčko user posted image user posted image user posted image user posted image  moj občutek,.. pa ne vem zakaj ...user posted image

midva pa bova imela user posted image  (šlogarce v albumu je moj bušči)... nimam pojma user posted image  ... vem samo, da bo priden/pridna kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.1.2009 20:45:38   
*Junona*
Nalini, tole je pupika.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.1.2009 8:17:13   
Miška2006
Končno en lep pozdrav od mene.

Najprej se vam zahvaljujem za vse čestitke, ki sem jih bila deležna za moj rojstni dan. Bom takoj povedala, da od 12.12. sploh nisem bila na forumu, ker sem "parkirala" v bolnici in sem prav včeraj prišla domov.

Ne bom vam razlagala kaj se je dogajalo, vendar bilo je hudo. Bila sem tik pred spontanim splavom...ponovno kot pri prvi nosečnosti in to prav na tisti dan, ko sem pred 4 leti "splavla" oz. rodila otročička. Na srečo se je sedaj že kolikor toliko uredilo, da so me poslali domov.....vendar je stanje še zelo zelo resno in je velika verjetnost, da bom spet predčasno rodila.....kolikor bom zdržala bom, če to bo teden ali dva. Skoraj nemogoče pa je, da pregugam do 40 tedna.

Upam, da je z vami vse v redu. Se bom oglašala bolj poredkoma, ker je moj predragi seveda v nevednosti, sesu prenosnik.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte in držite pesti zame in za mojo zvezdico.

Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.1.2009 9:16:45   
detelja
Nalini bomo videli kaj bova imela...včasih me ful matra, da bi vpr. za spol, včasih imam občutek, da bo fantek, včasih deklica, eno od tega pa bo ziheruser posted image user posted image ...kaj pa boš imela ti pa nimam pojma...dojenčkauser posted image user posted image

Miška2006 uf si me šokirala z to informacijo...jaz stiskam pesti, da bo vse ok...ampak kakšno naključje, da so se ti začele težave spet v istem času kot pri prvi nosečnosti...tudi pri meni je bilo tako...v 6t3d sem začela v prvi nosečnosti krvavet-žal se je takrat vse končalo z abrazijo in v tej nosečnosti isto..6.t3d sem začela krvavet, ampak (moram potrkat po lesu) smo hvala bogu sedaj v 27 t 2 d...vem, da je težko, ampak probaj čimbolj pozitivno razmišljat...pošiljam ti en velik user posted image ....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.1.2009 9:30:35   
janja*
Miška 2006držim pesti,da bo vse okej.Lepo počivaj in čim manj razmišljaj negativno.
Detelja ti boš sigurno imela fantka.Saj vem ,da ti je vseeno samo,da bo zdrav.Jaz pa vem,da bo fantek pa me mama hoče prepriča,da je punčka.Pravi,da so se sigurno zmotili.Ko bi se vsaj.Lep dan vsem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.1.2009 9:45:48   
detelja
janja* hehe...lahko se le nasmejim, ker res ne vem kaj nosim v trebuščku...itak pa vsak/a reče drugo...nekaj od tega pa bo zagotovouser posted image  a ti pa imaš same fantke doma???...pusti, glavno, da bodo otroci zdravi in veseli...tu ne moreš nič spremeniti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.1.2009 9:51:34   
rea27
miška2006..morda bo tole zvenelo malce kruto, a ne vzami tega tako...poglej, jaz sem komaj v 25. ,26. tednu in imam slabe pretoke. Kar pomeni, da lahko rodim jutri..pa ne pomeni le to..porod bi že lahko kontrolirali, živo bitjece, ki je odvisno od mojih žil pa ne..Tako, da glede na to, da imaš dva meseca do konca, draga moja..to je ok! Si že izven hudga rizika. Moja teta je G in mi vse "take" smotane stvari pove tako..za mal pomirit...
Da ti pa priznam, je pa hudičevo težko ostati pozitiven ob že eni slabi izkušnji. A ti se ne daj, zdrži dokler lahko in vse bo lepo in prav...Do takrat se pa zamoti s kakšnimi rumenimi revijami, da čimbolje zapolniš tisti čas, ko ti hočejo negativne misli kaj zavrtat...ok?

Srečno!

rea27

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.1.2009 18:27:11   
sonček85
hejla ,še en zapozneli nedeljski pozdrav od meneuser posted image
detelja:ja upam ,da bova res več tortic pjedle na račun druguh kot pa naju in da nama bušiji ne bomo rasli zaradi tortic pač pa ker bojo najini bejbiji rasliuser posted image user posted image
junona:dekico si lahko pogledaš v njenem spodnjem naslovu ,ki ga ima za podpis in je pod temo medvedki -medvedek Pu user posted image tukaj- http://art.by.ab.googlepages.com/home
Ja ne vem ali smo kvas pojedli ali kaj ,veliki smo in brcamo na veliko da mami prestavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček je bil pa ves vikend odsoten ,saj smo imeli spet koline-zadnmje do NLuser posted image user posted image
Duda 1:ne vem ali si že šla k D ali ne ,apmak jaz bi šla takoj ,pa čeprav bi mi rkela samo pijte veliko čaja ,limone in počivati ,samo da vidm da ni kaj hudega
Miška2006:joj to pa res ni dobro, le javi nam kaj se dogaja da ne bomo v skrbeh zate in naj bo čim kasneje da bo vse dobro in user posted image user posted image da se je vse končalo kot se mora.Kar naj še malo otroček počaka
junona:danes boš pa ti fasala plavega ,ker se še nisi javilauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.1.2009 18:39:23   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                             

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                               user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          13.01           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.01           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02           user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01        user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                                user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

12.01
matt
diti
13.01
janja*
L&L
nmag
klavdyk
oktoberka
14.01
BrinaBa
15.01
NenaLena
duda1
anca
16.01
zupancdam
vud
17.01
* Junona* 3D

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.1.2009 18:49:36   
detelja
sonček upam, da se bova res nažrli tortic...sicer jaz težko rečem koliko jih bo, ker ne vem kaj nosim v trebuhu, kaka bo ziheruser posted image ...ja upam, da ne bo trebuh od tortic večji kot sedaj, ko sve nosečiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.1.2009 19:43:13   
anca
Ojla punceuser posted image

Se en vecerni nedeljski pozdrav od mene! Najprej cestitke vsem trebusckom in 3d slikicamuser posted image Bom ta teden imela tudi jaz malo vec casa, pa se bom (upam) koncno spravila zraven in pripopala par fotkic, pa se tiste filmcke iz 3d-ja..
Miska- drzim pesti, da bo vse okej z malim skratom..user posted image
Rea - tudi nate se velikokrat spomnim in drzim pesti, da bo tvoj bejbi dobil vse kar potrebuje in cim dlje zdrzal tam kjer je zdajuser posted image

Novice:

Ta teden sva sla z dragim malo po razprodajah in kupila vozicek - quinny buzza, s kosaro in lupinico, vse troje vsako v svoji barvi, pa se nekaj oblacilc in dve dekici, tako da je nasa mala zdaj verjetno kar preskrbljena, vsaj kar se tice oblacil, pa prevoznih sredstev. Posteljice sva dobila kar 3, rabljene, ampak bodo vse zelo prav prisle, bomo dali k vsaki babici eno.

Mala se skoz brca zelooo veliko, upam, da to pomeni, da se ima fajnuser posted image

Drzite se!!

LP

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?