april09
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ful napisem in mi vse zbrise... termometer - usesnega ali za na celu ODSVETUJEM. Stran vrgla 40€.. Meritve so tok nezanesljive, da je groza. Edini, ki mi je zmeraj prav pokazal je 10s digitalni (ali pac zivo srebrni, a tu je treba dlje casa cakat) in merjenje pod pazduho. Banjica - imamo bebejou in podstavek - super zadovoljni. Nikoli ni nic ven izteklo. Podstavek se splaca, ce ne kopas v kopalnici. Za zacetek se meni zdi prirocno, da je banjica poleg previjalke, zato smo mi rabili podstavek, ker je previjalka v spalnici. Moja babca je rekla, da mrk bolj ucinkuje na rojevanje kot polna luna Jaz upam, da bom 9.4. ze doma iz porodnisnice Nocna lucka ... cveta, v ikei priporcam Spöka nocno lucko, super zadeva http://www.ikea.com/at/de/search/?query=sp%C3%B6ka&category=all. Ponoci, ko dojis ali previjas, naj ne bi prizigal velikih luci (no saj ti tud pase ne ).. Mi smo jo kupili pred kratkim, oddaja super svetlobo in je na napajanje. Aja za tiste, ki boste rodile v LJ - priporcam, da kaj takega vzamete sabo v P. Ker pri postleji imas samo en tak reflektor nad glavo, ki ko ga prizges spusti tak zvok, kot da bi kaksne luci v dvorani prizigal. No vsaj v moji sobi je bilo tako Druagce pa je kar nekaj teh nocnih luck, cenejsih kot ikea, BC, obi,.. ampak meni je ta res vredna svojega denarja Nosilke ... hja, ce se otrok noce vozit v vozicku, ce ima krce in hoce bit v narocju, ce imas vecjega otroka in z njim okol sopas, ce.... pol kaj hitro isces resitve in prides do tega, da so to super zadeve. Pa tud npr - gres v trgovino in moras kaj vec kupit - joj kok fino je it samo z enim vozickom in otroka v nosilko dat Je pa res, da je treba kar mal vaje, da jo obvladas. kengurujcek se "priporoca" po 4 mecesu ali se kasneje. Narekovaji, ker naceloma se ga ne priporoca. Mi smo ga imeli poleg slinga, ko je hotla gledat naprej, ne vame.. Ampak nasa je bila reees ekstrem v nevozickanju Aja, ce bi mojega poslusala itak slinga in podobnega ne bi imeli... ampak jaz prezivim 8-9 ur na dan sama z otrokom!!! My choice in on nema prava glasanja. Njemu ni treba uporabljat. Mu je bilo pa pol kul , nosila sem jo vecinoma jaz, po 8 mesecu pa on v nahrbtniku.
|