|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
13.1.2009 9:16:17   
akina
Ella. jaz še tut nimam nič stvari nabavljenih, sicer cotke vse dobim, ostalo pa bomo že nabavili. Si zdaj še ne upam po trgovinah letat, ko sem še v 27 tednu, bom pa  počakala na naslednji pregled in če bo takrat vse ok, pa v akcijo.user posted image

Punce držite se sploh tiste, ki imate kakšne probleme. Mene nekaj grlo boli, si grem zdaj čejeka skuhat.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.1.2009 9:17:19   
Pat74
Ella čisto logično, da ne veš, kaj nabavit - sej prvič tudi me nismo vse vedle. Nas so hvalabogu nekaj o teh stvareh podučili že pri pediatriji v srednji šoli, pa še na praksi v pediatrični, sem vidla, kaj se zelo dobro obnese pri raznih težavah.

Zagotovo bom še nabavila kakšen čajček proti kolikom, pa kakšne kapljice, vsaj za rezervo, čeprav mislim, da najbrž kolik ne bomo več imeli, ker jih je imela že ta prva, in smo lekcijo že osvojili.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.1.2009 9:24:50   
Cveta28
Jutro...meni se pa danes ful čveka, ampak samo z vami user posted image
Koliko zanimivih reči ste napisale od včeraj. Sploh ne vem kje naj začnem.

Krajšanje MV verjetno je tudi povezano s tem v katerem tednu nosečnosti si že, pa teža otročička. Če bi pa občutila ali se mi MV krajša pa ti ne znam povedati. Morda kakšna izkušnja tistih, ki ste že mamice, prosim?

Porodni načrt je nekaj kar že po definiciji opisuje moje življenje ampak tokrat sem se pa zavestno odločila, da glede poroda ne bom ničesar načrtovala. S kodrom sva samo dogovorjena kakšne so moje želje glede določenih postopkov (rezanje presredka, protibolečinska sredstva, CR itd.) ter da med porodom želim vso njegovo podporo, predvsem da me bo znal umiriti. Dejansko pa o samem porodu nisem še prav nič razmišljala in za enkrat še ne premišljujem o tem.

Privat soba v LJ porodnišnici - NenaLena mislim, da v LJ to ni mogoče. Slišala sem, da imajo sicer en apartma ampak glede na naval otročnic bodo tudi tega zatrpali z nami. Definitivno pa vprašaj. Če prav razmislim sem tudi jaz bolj mahnjena na 'tišino', ampak kakšnega dobronamernega nasveta drugo rodnic se pa tudi ni bi branila. Mislim, da smo o tem debatirali ravno okoli novega leta.

Oprema in cotke - stanje enako kot na 1.1.09 user posted image V februarju šibamo v Ikeo po posteljico, kakšno lučko s pritajeno svetlobo, spalnico za naju in še marsikaj. Potem nama bo mizar na komodi naredil previjalno mizo. Potem pa šibava po štacunah po ostalih nakupih. Cotke za prvo silo imava, kupiti bo potrebno še 'ta lepo' oblačilce za prihod domov (grem stavit, da ga bomo oblekli samo 1xuser posted image )
Otroška kozmetika - April09 in Pat74 sta zelooooo lepo napisali seznamčka user posted image HVALA OBEMA. Jaz za prvo uporabo stavim na kozmetiko iz lekarne potem pa znamke. Nagibam pa se k lekarniškim mazilom, mandljevemu olju, Musteli ter Bepanthenu. Če ne bo nobenih alergij pa bomo 'prešaltali' na Muller ali DM kozmetiko.

Paket - dinarčki, ker sva veliko stvari že dobila, nekaj bova naročila preko Recinkota.

9. april in polna luna - hej, to je ravno dan pred mojim rokom in takrat bom jaz definitivno rodila user posted image Mi pridete delat gužvo?
stave in user posted image - jaz ne rečem nič za nobeno. Do sedaj sem 2x stavila in obakrat zadela, sedaj pa mi gre že pošteno na živce, ko me vsi sprašujejo in ugibajo katerega spola bo najim mali koderček. Jaz pravim ovca ali oven po mamici. Aja, če bo katera imela težave pri papanju tortic...se toplo priporočam za 'pomoč' user posted image

telovadba - včeraj nas je bilo na telovadbi 13 nosečk. Verjetno smo zrušile kakšen rekord glede števila...joj nas je bilo lepo gledat, pa naše bušije...iz drugih skupin se kar nismo mogli načudit koliko nas je bilo...pa če štejemo še naše bebije, potem je to krat 2 user posted image za nas nosečke!

In končno še jaz pristavljam svoja vprašanja:
Ali ima katera izkušnje z otroško banjico, ki ima v sredini čepek in odtok za vodo? Ali resnično bolj topla voda začne teči tam ven?
Ali nameravate vse kupiti stojalo za banjico? Jaz sem razmišljala, da bi dala kar v veliko kad in potem čepe umivala koderčka.

Se tipkamo....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.1.2009 9:27:24   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
Pa še glede termometra: vedno si govorim, da bom končno nabavila unga za merjenje v ušesu, pa očitno navada prevlada - tako, da uporabljam klasičnega živosrebrnega in klasičnega digitalnega. Imajo pa celo termometer, ki je kot dudica.

Kaj pa punce pravite na tistega, ki temperaturo meri na čelu? Jaz imam izkušnje samo z živosrebrnimi termometri, digitalnega pa sem uporabila natanko enkrat.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.1.2009 9:32:14   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: april09
Jaz pa se odlocam za nakup tegale http://www.sleepywrap.com/ ... ob eni veliki navihanki mislim, da mi bo taka zadeva prav prisla. Ker bo treba velik okol sibatuser posted image  

Jaz pri teh rečeh nimam 'pravo na glasanje'. Koder se je odločil, da malega koderčka naokoili ne bomo prenašali v nobenih kengurujčkih, slingih, štorkljah itd.
Kakšne pa imate na splošno izkušnje s takim načinom prenašanja. A to počnete same ali vaši partnerji? Kaj pa bolečine v hrbtu?

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.1.2009 9:32:38   
Pat74
S tem termometrom nimam izkušenj, žal.

Banjica: jest sem pristaš klasične brez odčepnika, pa kopam otroka tudi v kopalnici, brez stojala, čepe ali na kolenih ali sede na robu.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.1.2009 9:42:44   
ella.
Akina, pa sja veš, da bo vse ok z vama z malčkom. 27 tednov je že tako veliko...te pa razumem, da si bolj na ziher, tudi jaz spadam med vas user posted image Sicer pa, ko bo čas, bom zbrala s tega doruma vse luštne seznamčke in v enem tednu (upam!) nabavila vse potrebno. Dajte danes prebrati v Delovi ONI članek oz. intervju z ameriškim profesorjem, perinatologom Marsdenom, ki je zelo nagnjen k naravnemu porodu in ošteva preveč kliničen pristop slovenskih porodničarjev. Zanimivo...vendar jaz kar ostajam na vseh medicinskih pomočeh pri porodu.

pat74: saj vem, da je normalno da smo v temi, se pa vseeno včasih zalotim, da imam kar slabo vest, ker razen branja foruma in ene knjige ne poizvedujem nič. Boste ve pomagale, ko bo treba, a ne? user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.1.2009 9:51:52   
malapikica
Lep hladen pozdrav.

Se spet malo oglašam.
Nekatere sprašujete za glukozni test. Vse je odvisno od gin., pa tudi časovno ni določeno, kdaj naj bi se delal ta test. Mene je poslala na test zaradi sladkorne v družini. In ker je bila vrednost povišana sem morala prejšnji teden v diabetično ambulanto, ker sem delala še 100 g test. Ta pa je pokazal, da je vse ok. Je pa potem zdravnica za sladk. rekla, da naj grem čez vseeno enkrat kasneje še enkrat delat 50g test. Iz preventive.

Moje izkušnje s termometri so pa take. Takoj ko smo dobili prvega pikeca je bilo treba kupit term. za uho. A sem zelo razočarana nad njim. Npr. če trikrat merim temp. trikrat pokaže drugače. Potem pa me je še pediat. enkrat vprašala kako mu merim vročino in sem rekla da v ušesu. Pa se je samo nasmehnila in rekla, da naj raje uporabljam digitalnega ker je bolj zanesljiv...

Nekaj cotik sem tudi sama morala nabavit (so me v trgovini kar premamile), čeprav jih imam kar dosti, pa še dobila jih bom.

Drugače pa veselo brcikamo, da trebušček kar skače.

lp

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.1.2009 9:53:55   
Anonimen

Morda katera ve, če je kje organizirano plavanje za nosečke v Lj. ali okolici?

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.1.2009 10:03:30   
sonček85
srečka:ja sej zato je pa tudi meni čudno zakaj te ne naročio ,pa hodiva k isti G(dr.Korana)MENE PA res vedno naroči kot G reče na 4 tedne.Kr reč ji ker vem da ta G vedno naročuje na 4 t.Jaz imam pa pregled 22.1 OGTT pa 16.1(petek)A imaš tudi ti posteljico spredaj kot jaz ,potem je to normalno da ga ne čutiš ,saj je meni tako rekla ,ker najprej v posteljico udari šele potem jaz čutim in bo tako do poroda.Jaz včas user posted image čutim kak dan bolj kak dan pa zelo malo ,a se premika toliko da vem da je tukajuser posted image user posted image
detelja:jaz bom verjetno večino kupovala v babycentru (bubchen)
ELLA:TUDI MI NIMAMO ŠE NIČ RAZEN PREVIJALNE IN BANJICE.nIČ COTK IN NIČ ,NE SEKRIAJ SE
paket:denar

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.1.2009 10:13:50   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Morda katera ve, če je kje organizirano plavanje za nosečke v Lj. ali okolici?

Atlantis - http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?id=254&idm=37
Vem, da je včasih vadba potekala tudi na Fakulteti za šport - http://www.bazen-fs.com/novosti.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.1.2009 10:25:33   
rea27
dobro jutro!

pri nas je zared lepo in sončno jutro - no je sicer že dopoldan, a nevermind. Včeraj sem bila na že omenjenem OGTT testu in je moja vrednost 4.1 (od 3.1 do 6.1)..juhuhu..še ena stvar za katero mi ni potrebno skrbet!

Po novem si sedaj vse zapisujem: kaj pojem, kdaj pojem, kolikom imamkg, kakšen je pritisk..tako, da lahko mojisuperteti vedno brez slabe vesti vse priznam kakšen požeruh sem :) .

kar se tiče oblekic, sem jaz kupila le za "probo", v aprav šoping pa grem s prijateljico, ki je že mamica in mi bo malo svetovala glede vsega. Mi je pa jasno, da vse kar je po trgovinah tudi ni nujno kupiti..

Hvala punce za seznamček kozmetike, sem si ga že izpisala..mi je v veliko pomoč..ker o tem nimam pojma.

zdaj pa šibam nazaj na inštrukcije, me bo moja učenka po moje po strani gledala - kje tičim...

se tipkamo!

rea27

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
13.1.2009 10:51:16   
janja*
Sem že nazaj iz pregleda.Zaenkrat je vse okej,srček veselo bije,mali brca100 na uro.Maternični vrat super.Edino kar je  to,da ne smem čisto nič dvigovati,ker nosim zelo nisko.Oh še malo pa bomo šli rodit.Zadnjega sem rodila z 37 tedni in je bilo vse okej.Manjka mi samo še 8 tednov.Tik tak in bo naš čas tukaj.
Posteljica je naštimana,voziček tudi,nekaj cunjic imam tudi že naštimano,sicer imam pa še nekaj časa za te stvari.
Termometer je pa bolje,da kupite čisto navadnega,ker edino tak pokaže dejansko temperaturo.To so moje izkušnje pri treh user posted image .
Pošiljam vam en lep sončen pozdrav.
Naslednji pregled imam 10.02.2009.Še to, danes moram še enkrat v Postojno po inekcijo ,ker sem RH-.No pa lep dan vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.1.2009 11:02:23   
april09
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ful napisem in mi vse zbrise... user posted image

termometer - usesnega ali za na celu ODSVETUJEM. Stran vrgla 40€.. Meritve so tok nezanesljive, da je groza. Edini, ki mi je zmeraj prav pokazal je 10s digitalni (ali pac zivo srebrni, a tu je treba dlje casa cakat) in merjenje pod pazduho.

Banjica - imamo bebejou in podstavek - super zadovoljni. Nikoli ni nic ven izteklo. Podstavek se splaca, ce ne kopas v kopalnici. Za zacetek se meni zdi prirocno, da je banjica poleg previjalke, zato smo mi rabili podstavek, ker je previjalka v spalnici.

Moja babca je rekla, da mrk bolj ucinkuje na rojevanje kot polna luna user posted image  Jaz upam, da bom 9.4. ze doma iz porodnisnice user posted image

Nocna lucka ... cveta, v ikei priporcam Spöka nocno lucko, super zadeva http://www.ikea.com/at/de/search/?query=sp%C3%B6ka&category=all. Ponoci, ko dojis ali previjas, naj ne bi prizigal velikih luci (no saj ti tud pase ne user posted image ).. Mi smo jo kupili pred kratkim, oddaja super svetlobo in je na napajanje. Aja za tiste, ki boste rodile v LJ - priporcam, da kaj takega vzamete sabo v P. Ker pri postleji imas samo en tak reflektor nad glavo, ki  ko ga prizges spusti tak zvok, kot da bi kaksne luci v dvorani prizigal. No vsaj v moji sobi je bilo takouser posted image   Druagce pa je kar nekaj teh nocnih luck, cenejsih kot ikea, BC, obi,.. ampak meni je ta res vredna svojega denarja user posted image

Nosilke ... hja, ce se otrok noce vozit v vozicku, ce ima krce in hoce bit v narocju, ce imas vecjega otroka in z njim okol sopas, ce.... pol kaj hitro isces resitve in prides do tega, da so to super zadeve. Pa tud npr - gres v trgovino in moras kaj vec kupit - joj kok fino je it samo z enim vozickom in otroka v nosilko dat user posted image  Je pa res, da je treba kar mal vaje, da jo obvladas. kengurujcek se "priporoca" po 4 mecesu ali se kasneje. Narekovaji, ker naceloma se ga ne priporoca. Mi smo ga imeli poleg slinga, ko je hotla gledat naprej, ne vame.. Ampak nasa je bila reees ekstrem v nevozickanju user posted image   Aja, ce bi mojega poslusala itak slinga in podobnega ne bi imeli... ampak jaz prezivim 8-9 ur na dan sama z otrokom!!! My choice in on nema prava glasanja. Njemu ni treba uporabljat. Mu je bilo pa pol kul user posted image , nosila sem jo vecinoma jaz, po 8 mesecu pa on v nahrbtniku.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.1.2009 11:09:56   
mišk
Ojoj, šele ko vas berem, kako nakupujete za user posted image  se zavem, kako daleč smo že!!user posted image  Jst še nisem kupila niti ene stvari. No, sicer imam večino od ta prve hčerkice. Pa še dobro, da se je lani rodila, tak da oprema še ne bo glih out!user posted image  Seveda se ne bi pritoževala nad kakim najnovejšim vozičkom vsake pol leta, a kaj...user posted image
No, kupit pa moramo še lupinico, sling, ležalnik, rabljen voziček za dvojčka ali buggyboard s sedežkom, pa seveda kaj novih oblekic, vsaj za dušo...user posted image
Od kozmetike bom kupila isto, kot za ta prvo:
- mandljevo olje (za pregibe)
- naravno trdo milo ( za kopanje)
- Mustelino peno za umivanje laskov
- lekarniško hladilno mazilo (za ritko)
- Sudocrem ( za vneto ritko)
- Bepanthen
- Kremo z lanolinom (za bradavice)
- Fiziološko od Nivee v ampulah
- ogrooomno vate (od ToTo)

Glavniček za temenca: Dona jih ima fuuuull!! Pa sem povsod iskala ta glavniček, pa ga nikjer niso imeli, razen v lekarni mi je rekla, da se ga dobi zraven šampona za uši!user posted image  No, potem tega šampona nisem šla kupovat. Imamo pa res velke probleme s temencami. Sploh, ko ima ful dolge laske že od rojstva, pa jih ne opaziš takoj, ko pa jih, so tu že cele zaplate!user posted image
Če sem mazala z oljem ni skoraj nič pomagalo. Potem sem kupila kremo od Mustele za temenca, pa ji mazala, pustila nekaj časa gor, potem pa kar z nohtom narahlo luščila, čeprav vem, da ne bi smela. Ampak to vsaj pomaga. Perem ji pa laske itak vedno s peno proti temencam od Mustele.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
13.1.2009 11:29:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ella.
blueeyes; kam greš na 3/4D?

grem v Septum na Šmartinski http://www.septum.si/si/ komi čakam na ponedeljek

jz si pa ne bom kupovala previjalne mize... si bom samo uno blazino kupla in jo dala na ene omarice k so skoraj identične k previjalna miza... pol bom pa ko ne bom več rabila samo dol dala penco in mela naprej omaro...
banjico sem pa os sosede dobila..
voziček si še kr ogledujem... zdej bo kmal pravi čas da ga grem kupit...
oblekc mam že full k sem jih dobila, pa neki malega sem še dokupila... ampak ne preveč..
termometer dobim za darilo ob rojstvu, tko da ga sploh ne bom kupovala

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.1.2009 11:34:32   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Nocna lucka ... cveta, v ikei priporcam Spöka nocno lucko, super zadeva http://www.ikea.com/at/de/search/?query=sp%C3%B6ka&category=all. Ponoci, ko dojis ali previjas, naj ne bi prizigal velikih luci (no saj ti tud pase ne user posted image ).. Mi smo jo kupili pred kratkim, oddaja super svetlobo in je na napajanje. Aja za tiste, ki boste rodile v LJ - priporcam, da kaj takega vzamete sabo v P. Ker pri postleji imas samo en tak reflektor nad glavo, ki  ko ga prizges spusti tak zvok, kot da bi kaksne luci v dvorani prizigal. No vsaj v moji sobi je bilo takouser posted image   Druagce pa je kar nekaj teh nocnih luck, cenejsih kot ikea, BC, obi,.. ampak meni je ta res vredna svojega denarja user posted image

Ravno zato, da ne bi sredi noči prižigala velike luči ampak samo malo nočno, da se ravno ne potolčemo user posted image Drugače pa za vse nasvete glede banjice in termometrov FUL HVALA!!!

Pri kozmetiki in opremi sem pa opazila, da smo spustile še nekaj dodatkov kot so blazinice za prsa, nastavki za dojenje, dude, flaške, itd. Sama se nagibam k uporabi blazinic za enkratno uporabo, sestrična pa mi je svetovala, da si že v porodnišnico prinesem (za vsak slučaj seveda) še nastavke za dojenje ter dudo (ona je imela samo silikonske), pri flaški naj kupim kar veliko, ker jo bom uporabljala še kasneje (menjaš samo nastavke).

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.1.2009 11:52:55   
april09
Cveta, ja jaz sem pisala samo za kozmetiko..
Moj malo sirsi seznam brez kozmetike
Antiflat kapljice – AT /proti krčem
Oleovit D3 – AT
Vetrovne kapljice Koroških lekarn
TOTO krpice http://www.tosama.si/index.php?pid=15&id=1332&cmd=lst&t=item
Perforirana vata
Blazinice za dojenje (DM oz chicco za tiste, ki jim bo mleko zelo iztekalo)
TOTO krpice za umivanje – bombaz
10s digitalni termometer
Duda
Steklenička (Tomee tipee ali MAM sta se pri ans super obnesla)
Adaptirano mleko (za vsak slucaj - raje vrzem stran kot pa da se sekiram, a je otrok lacen,..)
Glavnik/scetka
Vir80
Previjalna podloga za enkratno uporabo (10 v paketu)
Babyvac (babyvac.si)
Podloga za previjanje
Banja/čebriček
Plenice
Blazina za dojenje

Aja, od kozmetike bi morda kupila tud ribodermin...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.1.2009 11:55:08   
mišk
Ja, te stvari smo pa res pozabile! Jst imam še od prej doma Aventovo črpalko, pa dvoje različne nastavke za dojenje (smo imeli ful borbe pri dojenju, a na koncu sem žal jst zgubila). Za vsak slučaj bom doma imela tudi vsaj eno stekleničko in dudko. Prsne blazinice si bom kupila od Chicco. Pleničke bom imela Pampers, robčkov na začetku ne bom uporabljala, razen za kam it.

Banjica: Tudi jaz imam banjico s podstavkom od Bebejou in mi je super! Zraven imam še enako vedro, ki mi tudi ful prav pride pri prenašanju in odnašanju vode, ker user posted image  ne kopam v kopalnici, ampak kar v kuhinji. Čep za spust vode iz banje se mi zdi zelo praktičen. Samo vedro podstavim pod banjico, pa je.

Nosilke: Pri ta prvi sem imela izposojeno štorkljo in kengerujčka. Sploh kengerujčka sem veliko uporabljela za po trgovinah. Mala je bla ful rada v njem. Za štorkljo pa nikoli nisem bila čisto sigurna, če jo pravilno uporabljam, tokrat pa se mislim naučit pravilno uporabljat sling. Mislim, da mi bo pri krotenju dveh user posted image  kar prav prišel.
Me je pa pri uporabi kengurujčka po določenem času začel peči vrat!user posted image  Ampak mislim, da sem bila tudi sama kriva, ker si ga nisem dobro prilagodila.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.1.2009 11:56:30   
ella.
blueyes, upam,da bo tvoja mala pridna, ravno prav nastavljena objektivom in nadvse sladka user posted image

Dr. Rea, sem ti poslala eno ZS,če utegneš... hvala user posted image

punce, a kero večkrat lulat tišči, zdaj, ko je ful mraz?

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.1.2009 11:56:49   
Pat74
Nastavki za dojenje so za moje pojme nepotreben nakup, sploh, če nimate vdrtih bradavic!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.1.2009 11:59:50   
Pat74
Nujno potrebna se mi tudi ne zdita babyvac in blazina za dojenje - po želji.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.1.2009 12:02:07   
mišk
Nastavki za dojenje: Jst niti približno nimam vdrtih bradavic, a sem jih kupila, ker je mala že v porodnišnici ponoči dobivala flaško (vsi so jo), zato mi je sestra po vseh mukah s pristavljanjem svetovala naj poskusim z nastavki. Mi jih je posodila ena cimra in dojenje je nekajkrat šlo brez problema. Nato je ta cimra z nastavki šla domov, mi pa smo imeli še hujše boje.user posted image  Potem je mož kupil dvoje različne nastavke in mi jih prinesel v porodnišnico, a ni nič več zaleglo. No, doma jih imam, čeprav upam, da jih ne bom potrebovala.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.1.2009 12:05:34   
mišk
Babyvac: Na tem forumu je full govora o njem. Jst ga nimam, imam pa en tak aspirator iz Baby centra, katerega daš en konec v user posted image  nosek, drugega pa v svoja usta in "lastnoustno" potegneš pridelek ven.user posted image  Se mi zdi bolj praktičen kot Babyvac, ker meni se ne bi dalo za vsako sesalca ven vlačit, pa z njim ropotat, ker gre že tako ta mali njegov zvok grozno na živce!

Blazina za dojenje: Nima, bi pa kupila v primeru dojenja in če bi smatrala, da mi bo z njo dojenje udobneje. Ne bi pa je kupila pred porodom.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.1.2009 12:07:20   
Mici7
Živjo!
Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Pri nas vse ok, razen viroze, ki noče in noče stran od nas že skoraj 3 tedne. Slabo počutje, rahlo povišana temperatura in boleče grlo. Ampak bo že.

Naslednji pregled imam 29.1., takrat verjetno dobim tudi že papirje za urejanje porodniške in vsega ostalega.

Kupili smo zaenkrat samo previjalno blazino, ostalo še pride na vrsto.

user posted image  veselo brca in mi zadnje čase ne pusti spatiuser posted image .

Zanima me, ali ste že začele hoditi v šolo za starše oz. kdaj boste začele? Pri nas se začne šele konec februarja in me malo skrbi, da nas ne bo naš user posted image  prehitel in bomo pol stvari spustili.

Kdaj boste začele urejati za porodniško in vse ostalo? Verjetno je najbolje takoj, ko dobiš od G potrdilo?

No, lep sončen pozdrav!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?