Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.1.2009 19:39:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 ja, včeraj so pa zapirali in nas zato poslali ven, jaz sem pa mislila, da ste bile tok glasne, da so vas ven poslali............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.1.2009 20:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
matejčika, žal mi je za tvojo M. Glede pavze pa tako - jaz sem K jedla 6 mesecev, ne 3. lučka, a veš d sem danes čist pozabla na operacijo?? Sva tiste kužate šla gledat, pa pol še mal okol in sem čist pozabila.. Res. No, če ne prej, se bom spomnila jutri popoldne ko bom cel dan na WC-ju.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.1.2009 20:27:45
|
|
|
|
neela
|
suzi - pravilno se ti zamotiš, da pozabiš...pridna! Sicer pa res ni nič takega. Kot sem že včeraj rekla - što ne ubija, jača . Itak pa bomo vse me v mislih s tabo, tako da boš imela celo fronto težke mentalne artelijerije s seboj...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.1.2009 22:42:48
|
|
|
|
Grethy
|
Vidim da ste se noro dobro imele ... kar je tudi prav ... Pa še to sem uspela opazit da se pojavlja čist prepogosto, neki bo treba ukrenit ... smo se namenile da bo čimveč ... gremo malcat vitamine, pa minerale, pa še kaj kar bo pripomoglo ... pa predvsem bit dobrovoljne in pozitivke ... VSem en velik SREČNO !!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 11:32:10
|
|
|
|
Martinki
|
Fragesia, koliko časa pa traja, da ti tale teta odgovori na mail? Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka upam, da bo saj več energije za ta mraz
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 14:15:55
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Fragesia, koliko časa pa traja, da ti tale teta odgovori na mail? Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka upam, da bo saj več energije za ta mraz O čem se to govori ?????? Firbčnaaaaaaaa
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 14:58:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki Fragesia, koliko časa pa traja, da ti tale teta odgovori na mail? Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka upam, da bo saj več energije za ta mraz jaz sem ji en dan pisala, drug dan sem dobila odgovor. Grethy, daj malo nazaj po postih poglej...sem dala gor en mail naslov od ene gospe k ti zastonj odgovori na 3 vprašanja.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 16:41:16
|
|
|
|
miska73
|
Pozdravček še od mene. Pupe moje lepo vas je bilo spet videt in se nasmejat iz srca. Fargi, tebi pošljem ZS. Suzi, že zdaj držim pesti za jutri. Upam, da nisi danes čist skoz na WC školjki. NF, upam da si bolje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 17:16:09
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi, za jutri že držim pesti, mislim nate. Dobro opravi. Pa upam, da te zutraj okoli 9.30 ali 10 ure razveselim z lepim SM;S-jem. miška, si se kaj odpočila danes in, je žurka včeraj uspela? neela, pa danes gotovo uživa, ker ni v službi. Fargi, a si že kaj bolje, a še kar pušaš skozi nos. Sam da gredo bacili stran od tebe, šc, šc, šc. Punce, midva sva bila danes tako neučakana, da sva se kar zapeljala malo višje in šla bolj po položnem hribu hodit in se past na sončka. Čeprav smo ga v dolini pričakali tudi popoldne. Ampak zeblo je pa kot pri zmrznjenih norcih. Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 17:24:00
|
|
|
|
Martinki
|
Fargesia, jaz sem pisala na qquestiko pa ni blo do dons nč. Zdej sem poslala vprašanja še na questiko (samo en q). A to ti pove za prihodnost al za sedanjost?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala za lepe želje, misli... Obljubim, da sporočim novice takoj ko kaj izvem. Zate lučka, pa držim pesti!!! Drugače je pa tole odvajalo za en ku . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:17:18
|
|
|
|
neela
|
suzi, ti kr počaki malo. Mislim, da te tisto pravo dežuranje na wc-ju še čaka. Pač bo ta noč malo krajša, ampak boš itak potem imela dovolj časa, da se naspiš. Skratka, drži se nam jutri, bomo v mislih s tabo. lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol?? Fargi, si gledala tv? miška, sedaj pa že štejemo 'sitno', kajne? D day za štart je pred vrati, kajne? nf-ka, kod hodiš??? Grethy, naslednjič se nam MORAŠ pridružiti!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:28:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Drugače je pa tole odvajalo za en ku . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko. Tudi jaz še mislim, da te ta glavno še čaka. Meni so dali grenko sol za spiti okoli 10h in sem na WC začela hodit na vsake 5 minut res že okoli 15h, ampka ta "čokoldani" napitek pa baje res začne delovati kasneje. Tako, da bo večer še zanimiv. Drži se jutri, pa naspi se tudi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:30:50
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol?? Moj predragi niti slučajno noče vedeti za pol, ima pač zelooo rad presenečenja. Mene pa mika, samo kaj, ko pa ne znam bit potem tiho. Bi se mi 100, ma kaki 1000% kdaj zareklo. Drugače pa jaz pravim, da bo fant, moj pa, da bo očijeva lubica. Tko, da bomo videli šele julija, kaj bo, kdo bo imel prav, če se ne bo kateri G zagovoril.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:32:34
|
|
|
|
neela
|
...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče... ...bosta šla oba?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 19:36:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče... ...bosta šla oba? Ja seveda. Jaz sem otročka vsaj videla že enkrat vmes (žal zaradi krvavitev, ampk važno, da je bilo potem in je še vse O.K.), pa mi je bil kar malo fouš . Njega pa že zelo firbec matra. Bo zdaj šele začutil tisto pravo, ko bo otroček iz fižolčka postal pravo bitje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 20:26:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo. ..............itak bo vse ok, bomo pa preventivno držali pesti. kam pa gresta na NS??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.1.2009 20:28:16
|
|
|
|
Fargesia
|
suzi, dobro opravi jutri! Lučka, pikico pozdravi!!! in, ne nisem nič bolje...včeraj sem mela vročino... (pa celo dopoldne na faksu po telovadnici skakala Neela, a misliš zone? miska, maš ZS nazaj. martinki, ne bodi neučakana...brez skrbi...poslala ti bo odgovor.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 11:42:16
|
|
|
|
soncek_25
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Nekaj časa sem se vam javljala, da ste me dodajale na koledarček, vmes sem obupala...itd. No, danes vam sporočam da sem končno zagledala in glede na to, da imam danes še rojstni dan, sem dobila najlepše darilo. Menstruacija mi zamuja 1 teden, bila pa sem v 3 ciklusu klomifena. Test sem delala z BC mini in res upam, da se ni zmotu (črtica je dobro vidna), bom pa popoldne kupila še CB, da se prepričam...upam da se ne veselim prehitro:):):):)
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 11:57:15
|
|
|
|
Martinki
|
čestitam za in za ! Ja res super, želim ti karseda lepih . Jz mam rojstni dan v petek, ampak je še velik prezgodaj za kakršen koli test Si tudi meni polepšala dan
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 11:59:44
|
|
|
|
nf
|
Sonček čestitam!!!!!!! Lučka kako je šlo na NS? Držim pesti za malega lučkeca, da je vse v redu! Suzi, za tebe pa tudi navijam in upam, da gre vse v redu. Hitro se javi, da bomo pomirjene, da si še živa in seveda, da zvemo izkupiček. Neela, Fargi, Miška, Lučka in Suzi, hvala za skrb! Jaz sem že bolje, samo sem bila pa res čist podrta v petek, prehlajena, vnete oči in res svašta. Slišim, da ste ornk uživale!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 12:10:28
|
|
|
|
soncek_25
|
Hvala res za čestitke! Upam, da drži in da bo do konca vse ok! Še vedno držim pesti za vse vas, ki čakate
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 12:27:50
|
|
|
|
lučka 25
|
sonček_25, čestitam. suzi, mislim nate še pa še. naj gre vse po planu in naj bo čim manj bolečin po samem posegu. Pa da zdaj še poročam, kako je bilo na NS. Z otročkom je vse v redu, tveganje je majhno. Skratka super. Edino to je, da ga nosim čisto na desni strani, zadaj in pri jajčniku, tako, da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ, ker drugače ne bi nič videli. No, zdaj vsaj veste, zakaj še nimam nobenega konkretnega trebuha, razen unega ta špehi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 12:56:05
|
|
|
|
Matejčika
|
Sonček tudi jaz: Iskrene čestitke! Kot sem rekla...včeraj se je vlila ! Zdaj pa razmišljam da bi šla h Karmen...bomo vidli....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 12:58:33
|
|
|
|
Matejčika
|
Lučka, super za NS in da sta oba vredu in zdrava! Le tako naprej! Trebušček pa bo že. Meni se je začel poznat šele po 18t. Potem pa sem bila zadnji mesec takšna, kot da me bo razneslo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......