|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
10.1.2009 19:39:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ja, včeraj so pa zapirali in nas zato poslali ven,

jaz sem pa mislila, da ste bile tok glasne, da so vas ven poslali............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
10.1.2009 20:03:57   
Anonimen
matejčika, žal mi je za tvojo M.user posted image   user posted image  Glede pavze pa tako - jaz sem K jedla 6 mesecev, ne 3.

lučka, a veš d sem danes čist pozabla na operacijo?? user posted image  Sva tiste kužate šla gledat, pa pol še mal okol in sem čist pozabila.. Res. No, če ne prej, se bom spomnila jutri popoldne ko bom cel dan na WC-ju. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
10.1.2009 20:27:45   
neela
suzi - pravilno se ti zamotiš, da pozabiš...pridna! Sicer pa res ni nič takega. Kot sem že včeraj rekla - što ne ubija, jača user posted image . Itak pa bomo vse me v mislih s tabo, tako da boš imela celo fronto težke mentalne artelijerije s seboj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.1.2009 22:42:48   
Grethy
Vidim da ste se noro dobro imele ... kar je tudi prav ...

Pa še to sem uspela opazit da  se user posted image user posted image pojavlja čist prepogosto, neki bo treba ukrenit ... smo se namenile da bo čimveč user posted image user posted image ... gremo malcat vitamine, pa minerale, pa še kaj kar bo pripomoglo ... pa predvsem bit dobrovoljne in pozitivke ...

VSem en velik SREČNO !!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.1.2009 11:32:10   
Martinki
Fragesia, koliko časa pa traja, da ti tale teta odgovori na mail?

Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka user posted image  upam, da bo saj več energije za ta mraz user posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.1.2009 14:15:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka user posted image  upam, da bo saj več energije za ta mraz user posted image

O čem se to govori ?????? Firbčnaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.1.2009 14:58:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

jaz sem ji en dan pisala, drug dan sem dobila odgovor.

Grethy, daj malo nazaj po postih poglej...sem dala gor en mail naslov od ene gospe k ti zastonj odgovori na 3 vprašanja.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.1.2009 16:41:16   
miska73
Pozdravček še od mene.

Pupe moje user posted image lepo vas je bilo spet videt in se nasmejat iz srca.

Fargi, tebi pošljem ZS.

Suzi, že zdaj držim pesti za jutri. Upam, da nisi danes čist skoz na WC školjki.

NF, upam da si bolje.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.1.2009 17:16:09   
lučka 25
suzi, za jutri že držim pesti, mislim nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Dobro opravi. Pa upam, da te zutraj okoli 9.30 ali 10 ure razveselim z lepim SM;S-jem.user posted image

miška, si se kaj odpočila danes in, je žurka včeraj uspela?user posted image

neela, pa danes gotovo uživa, ker ni v službi.user posted image

Fargi, a si že kaj bolje, a še kar pušaš skozi nos. Sam da gredo bacili stran od tebe, šc, šc, šc.

Punce, midva sva bila danes tako neučakana, da sva se kar zapeljala malo višje in šla bolj po položnem hribu hodit in se past na sončka. Čeprav smo ga v dolini pričakali tudi popoldne. Ampak zeblo je pa kot pri zmrznjenih norcih.

Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.1.2009 17:24:00   
Martinki
Fargesia, jaz sem pisala na qquestiko pa ni blo do dons nč. Zdej sem poslala vprašanja še na questiko (samo en q).

A to ti pove za prihodnost al za sedanjost?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.1.2009 19:11:30   
Anonimen
Punce, hvala za lepe želje, misli... Obljubim, da sporočim novice takoj ko kaj izvem.user posted image  Zate lučka, pa držim pesti!!! user posted image

Drugače je pa tole odvajalo za en kuuser posted image user posted image . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko. user posted image

(odgovor članu Martinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.1.2009 19:17:18   
neela
suzi, ti kr počaki malo. Mislim, da te tisto pravo dežuranje na wc-ju še čaka. Pač bo ta noč malo krajša, ampak boš itak potem imela dovolj časa, da se naspiš. Skratka, drži se nam jutri, bomo v mislih s tabo.

lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol??

Fargi, si gledala tv?

miška, sedaj pa že štejemo 'sitno', kajne? D day za štart je pred vrati, kajne?

nf-ka, kod hodiš???

Grethy, naslednjič se nam MORAŠ pridružiti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.1.2009 19:28:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Drugače je pa tole odvajalo za en kuuser posted image user posted image . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko. user posted image

Tudi jaz še mislim, da te ta glavno še čaka. Meni so dali grenko sol za spiti okoli 10h in sem na WC začela hodit na vsake 5 minut res že okoli 15h, ampka ta "čokoldani" napitek pa baje res začne delovati kasneje. Tako, da bo večer še zanimiv. Drži se jutri, pa naspi se tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.1.2009 19:30:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol??

Moj predragi niti slučajno noče vedeti za pol, ima pač zelooo rad presenečenja. Mene pa mika, samo kaj, ko pa ne znam bit potem tiho.user posted image  Bi se mi 100, ma kaki 1000% kdaj zareklo. Drugače pa jaz pravim, da bo fant, moj pa, da bo očijeva lubica. Tko, da bomo videli šele julija, kaj bo, kdo bo imel prav, če se ne bo kateri G zagovoril.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.1.2009 19:32:34   
neela
user posted image user posted image user posted image ...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče...user posted image ...bosta šla oba? 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.1.2009 19:36:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image ...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče...user posted image ...bosta šla oba? 

Ja seveda. Jaz sem otročka vsaj videla že enkrat vmes (žal zaradi krvavitev, ampk važno, da je bilo potem in je še vse O.K.), pa mi je bil kar malo foušuser posted image . Njega pa že zelo firbec matra. Bo zdaj šele začutil tisto pravo, ko bo otroček iz fižolčka postal pravo bitje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.1.2009 20:26:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............itak bo vse ok, bomo pa preventivno držali pesti. kam pa gresta na NS??

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.1.2009 20:28:16   
Fargesia
suzi, dobro opravi jutri!

Lučka, pikico pozdravi!!! in, ne nisem nič bolje...včeraj sem mela vročino... (pa celo dopoldne na faksu po telovadnici skakalauser posted image

Neela
, a misliš zone?

miska, maš ZS nazaj.

martinki, ne bodi neučakana...brez skrbi...poslala ti bo odgovor.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.1.2009 11:42:16   
soncek_25
Lep pozdrav vsem skupaj!
Nekaj časa sem se vam javljala, da ste me dodajale na koledarček, vmes sem obupala...itd.
No, danes vam sporočam da sem končno zagledalauser posted image in glede na to, da imam danes še rojstni dan, sem dobila najlepše darilo.
Menstruacija mi zamuja 1 teden, bila pa sem v 3 ciklusu klomifena.
Test sem delala z BC mini in res upam, da se ni zmotu (črtica je dobro vidna), bom pa popoldne kupila še CB, da se prepričam...upam da se ne veselim prehitro:):):):)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.1.2009 11:57:15   
Martinki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam za user posted image in za user posted image ! Ja res super, želim ti karseda lepih user posted image . Jz mam rojstni dan v petek, ampak je še velik prezgodaj za kakršen koli test user posted image

Si tudi meni polepšala dan user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.1.2009 11:59:44   
nf
Sonček čestitam!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Lučka kako je šlo na NS? Držim pesti za malega lučkeca, da je vse v redu!
Suzi, za tebe pa tudi navijam in upam, da gre vse v redu. Hitro se javi, da bomo pomirjene, da si še živa in seveda, da zvemo izkupiček.
Neela, Fargi, Miška, Lučka in Suzi, hvala za skrb! Jaz sem že bolje, samo sem bila pa res čist podrta v petek, prehlajena, vnete oči in res svašta. Slišim, da ste ornk uživale!

Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.1.2009 12:10:28   
soncek_25
Hvala res za čestitke! Upam, da drži in da bo do konca vse ok!
Še vedno držim pesti za vse vas, ki čakate user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.1.2009 12:27:50   
lučka 25
sonček_25, čestitam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

suzi, mislim nate še pa še. naj gre vse po planu in naj bo čim manj bolečin po samem posegu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa da zdaj še poročam, kako je bilo na NS. Z otročkom je vse v redu, tveganje je majhno. Skratka super. Edino to je, da ga nosim čisto na desni strani, zadaj in pri jajčniku, tako, da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ, ker drugače ne bi nič videli. No, zdaj vsaj veste, zakaj še nimam nobenega konkretnega trebuha, razen unega ta špehi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.1.2009 12:56:05   
Matejčika
Sonček tudi jaz: Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sem rekla...včeraj se je vlila user posted image ! Zdaj pa razmišljam da bi šla h Karmen...bomo vidli....

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.1.2009 12:58:33   
Matejčika
Lučka, super za NS in da sta oba vredu in zdrava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Le tako naprej! Trebušček pa bo že. Meni se je začel poznat šele po 18t. Potem pa sem bila zadnji mesec takšna, kot da me bo razneslo. user posted image  

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......