|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
12.1.2009 11:14:30   
uršika***
Lunica jaz imam takole pripravljeno:
pleničke( več tetra pleničk priporočajo za brisanje bruhanja, pa take stvari), za spodaj imam body, sem se odločila, da ne bom imela tistih bednih mako majčk na trakove, potem pa zoknčke pa žabice. Povrhu toplo majčko pa pajacek iz celega, copatke. Pa kombinizonček , eno bombažno kapico, eno pleteno kapico, rokavičke, pa dekico za zraven.

Dudo itak ne rabiš, flaške pa imajo tam. Jaz mislim, da je dost, če ima dvoje dolge rokavčke, saj če bo mrzlo ga itak v kombinizonček daš, pa še v dekico lahko zaviješ, v avtu pa to navlako dol vržeš z njega, da ti ne zgori.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
12.1.2009 11:16:49   
ronja
Ja ronja tvoja pupa je pa res sladka...Tako nezno bitje

Ja, nežna je pa res... Čisto drug karakter kot naš mali ljubi kavboj!

jancci, a se res ne sme gledat v račko po porodu?

Jaz bom pa danes prvič sama z obema - gre lubi na basket, mam kar malo treme... Čeprav je včeraj par ur spal, pa sem dala lahko obe spat popoldne, ampak vseeno, ob 18h ne bosta spali... Držite mi pestiuser posted image . Trenutno Lejla leži zraven mene, Ronja jo pa lupčkauser posted image .

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
12.1.2009 11:22:01   
uršika***
vidim da vas ful dajejo na CTGje, mene ni dal niti enkrat.

Jaz ga imam prvič tudi šele na rok- prej mi pa za vsako naredi UZ, tko da je res brezveze, da me še tam prikljapla.

Jaz tudi ne vem, če ti preko delodajalca nakažejo plačo al kar oni direkt???
Men so zdaj poslali domov plačilno listo, pa imam gor nekaj bolniške, nekaj dopusta, porodniške pa ne, tko da pričakujem, da dobim to posebej nakazano od CSD al od koga?

Grem klicat serviserja za pralni stroj, mi neki spušča, naj pridejo pogledat kaj je zdaj. Pa star je dobro leto, pa že zezauser posted image

aja, nič špikanja, voda je še varno v meni, bebica pa tutuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
12.1.2009 11:29:24   
lunica12
Aha ursika mas kr fajn pripravljeno,mislim da bom kr tako naredila..

Joj ronja kok sem ti favsuser posted image Ti tako vela,komaj cakam da bom na tvojem mestu..Tako ko sem po cele dneve sama sam razmislam o tem kk bi blo fajn da bi bila moja lubika zraven pa bi jo skos gledala pa lupckalauser posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
12.1.2009 11:32:32   
uršika***
Trenutno Lejla leži zraven mene, Ronja jo pa lupčka .

Joj, kok lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Daj še kakšno slikico pripopaj z obema, tko skupaj jih slikaj

Srečno danes, ko boš sama, pa jaz sploh ne dvomom, da ti ne bo uspelo. Nekak bo že, preživele bosteuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
12.1.2009 11:38:07   
lunica12
Ja pa tko boste same babe na kupu tako da ne bo panikeuser posted image Se boste znale zmenit...Ja ronja daj se kaksno slikico pripopaj

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
12.1.2009 11:39:06   
uršika***
Tako ko sem po cele dneve sama sam razmislam o tem kk bi blo fajn da bi bila moja lubika zraven pa bi jo skos gledala pa lupckala

Enako Lunica. Jaz tut komaj čakam, da pride na svet, da ga bom polupčkala do amenauser posted image Bogi otrok, bo čist požmučkanuser posted image

Sem pa včeraj na pop tv gledala eno oddajo o eni mamici, ki ni nikol objela svojega otroka, nikol se ni z njo ukvarjala, nikol ji ni dala lupčka za lahko noč,... grozn. In punčka je pri 8 letih kar norela-so mislili, da je bolana, v resnici je pa samo želela pozornost od mamice in jo je želela pridobit na takšen razgrajaški način.
Sem bila kar žalostna- da svojega otroka ne moreš objet, pa mu rečt, da ga imaš rad. No, potem so pa tej mamici pomagal, da je začela kazat čustva do otroka in se je dekletce neverjetno spremenilo.
Tko da, boljš da jih mal preveč polupčkamo, kot pa premalouser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
12.1.2009 11:39:39   
khurde

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                    user posted image
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:  12.1.          user posted image           NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21  pregled: 14.1               user posted image         CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                        user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image    PDP (2. 1. 2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                       user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                   user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image     PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                   user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
12.1.2009 11:40:11   
uršika***
a Niia se pa še ni javla danesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
12.1.2009 11:43:59   
khurde
seznam, da smo malo bolj na tekočem z dogajanjem.

niie danes še ni bilo na raport, rok je imela pa 9. 1. - mogoče pa bomo le imele novo dete v družbi user posted image

od tistih, ki se javljajo, ima danes rok jancci user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
12.1.2009 11:45:16   
nina166
Dan souser posted image !

lunica vidim da še nisi šla...kakšno pa je počutje?

Jaz pa sem si čez vikend končno oprala modrčke za dojit, pa naštimala kinderpet...smo se tako namatrali z baldahinom, ker smo že pozabili kako se naštima user posted image

Počutje: že dva dni se komaj premikam. Ponoči se komaj prestavim iz enega boka na drugega, hodim pa ko en robot. Trebuh pa tudi že komaj nosim. Najraje bi šla že kar rodit, po drugi strani pa bi rada še malo počakala, da naša princeska še malo zraste. Eh, danes sem bolj take volje user posted image

ulla tudi jaz zdaj večkrat pozabljam kam sem dala kako stvar. Smo včeraj pripravljali posteljico in moj sestavlja baldahin in sta dva mala plastična dela manjkala. Točno vem kako zgledata, pa da sem jih nekam hranla, samo ne morem se spomnit kam user posted image . Pol je pa moj kar od Domna 2 kocki vzel in jih dal namesto tiste plastike...kaj češ, znajdi se user posted image

Zvezdica jaz sem še vedno tu...samo čez vikend imam bolj malo časa za pisatuser posted image . Za paket dobiš malo manj kot 270€...grem iskat odločbo, da ne bom preveč mimo brcnla...točno 269,90€...kdaj pa  bo nakazano pa nimam pojma. Mogoče že danes, verjetno pa najkasneje do 15.

kiara ja do porodniške dobiš normalno izplačano plačo, od takrat ko nastopiš porodniško, pa ti jo plačuje država. Tako kot pravi ulla...delodajalec ti da plačo, potem pa mu država refundira za tisti čas ko si bila v bolniški...tako da tebe to nič ne briga...plačo moreš dobit. Bo pa plača verjetno malo manjša, ker bolniška ni plačana 100%...odvisno pa je tudi od tega zakaj si v bolniški.

kiara držim pesti, da dojenček počaka da pride tvoj dragi iz službene poti domov. Glede ctg-ja...kdaj pa imaš rok? Navadno dajo šele na tisti dan ko imaš pdp.

lunica ne rabiš dudice in pa flaške...če se slučajno ne bi mogle dojit, ji bodo že oni dali za pit...navadno (vsaj Domnu so) dajali z brizgo, da se ne bi prehitro navadil na flaško in potem ne bi hotel več zize. Dudice pa mu mi tudi nismo dali v bolnici ampak šele doma...pa sva šla potem še na pregled čez nekaj časa v porodnišnico in je imel dudo in sva bila kregana user posted image  user posted image  user posted image

uršika porodniško ti v celoti plačuje csd...delodajalec nima s tem nič.

A katera ve kako je kaj naša saša...nič se ne javi.

Kavo sem spila...bom vidla če mi bo kaj popravila razpoloženje user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
12.1.2009 11:54:17   
lunica12
Oh ursika kako grdouser posted image user posted image Joj js si sploh ne predstavljam da ne bi polupckala svoje pupike...Po mojem bo moja tako kot si ti napisala cela pomuckana pa polupckana..user posted image

Kok je fajn videt na seznamu te z roza obarvanouser posted image Upam da bom kmalu js tudi med njimi..

Ja sam res niia se pa se ni nic javla...Ona je sumljivauser posted image

Nina166 moje pocutje je bolj tako...Ponoci me vse matra,cez dan pa ni kaj hudega,tako da nic ne kaze da bomo kmalu sliuser posted image Se pa ne bi branlauser posted image Upam da bom kaj fajnega v sredo na pregledu zvedla..Aha potem nic dudice in flaske..no super

Neposredna povezava do sporočila: 2287
12.1.2009 11:59:24   
petra88
no jaz sem s pregleda. v sredo mam rok, pa sem baje še čist zaprta.mi je pa G rekla (Ulla BERI! user posted image ), da imam lahko normalno spolne odnose, da naj si masiram trebuh in joške, da lahko to kaj spodbudi vse skupaj. Sem se prav nate spomlna, ker men 2dni prej reče da ja user posted image , ti si jih pa 2dni prej slišalauser posted image user posted image
to je pa tud meni čudno, da vas dajo šele na rok na ctg. mene daje že od 31tedna. mogoče zato, ker mam tam v bolnici g in ne v zdravstvenem domu?
aja, naslednji pregled imam v petek - UPAM, da ga ne bom dočakala user posted image
niie pa res še ni bilo, držim pesti da se kaj dogaja user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
12.1.2009 12:03:02   
lunica12
Petra88 super za pregleduser posted image user posted image No upam da se ti bo zacelo kaj do petka dogajat,in bos ze do takrat drzala svojo pupiko v rokah..Pa se ti je maternicni vrat ze zmehcal?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
12.1.2009 12:05:31   
uršika***
A katera ve kako je kaj naša saša...nič se ne javi.

Vemo samo to, da je doma, pa najbrž ima kar polne roke dela, zdaj s tremi fantiuser posted image

Ja, Niia pa Jancci sta sedaj najbolj na udaruuser posted image (od tapridnih seveda, ki se lepo javljajo)

A na gorenjskem še kar sneži??????????????'
Pri nas je samo ena taka bedna megla, to je vse.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
12.1.2009 12:08:38   
uršika***
da imam lahko normalno spolne odnose, da naj si masiram trebuh in joške, da lahko to kaj spodbudi vse

No svašta. Ulla si vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nič, bomo pa danes spet veselo user posted image , pa joške mi mora masirat, pa trebuh. Upamo, da ga bomo zbezlal ven, tega našega škratauser posted image .
A še kakšen nasvet obstaja???

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.1.2009 12:08:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

A je vredu tako da jo oblecem?No prvo pac plenice pa to..potem dam benkico z dolgimi rokavi,potem cez to bodi benkico z dovgimi rokavi,nato dam zabice do pasu,zokencke cez to se hlacke,in potem po vrhu se eno jopicouser posted image user posted image Pa zraven ce bo potrebno vzamem se kombinizoncek?A je vredu tako?pa potem se bombazna kapica cez glavo in pa kapuca od jopice?

mislim da je ok...žabice mam une...no, pač žabe...štrampleuser posted image ne take k si slikco prlepla, to so že hlače..uno oprijeto reč...

vložkov je v p zadost, flaše tud ne rabiš s sabo jemat, tud če bi mogla kej dodajat, tam dobiš, svoje niti ne morš uporabljat, k je nimaš kje oprat pa sterilizirat. dudo pa lohk vzameš, če jo boš rabla slučajno. jošk ne doma pozabt, pa bouser posted image user posted image

aja, pa mogoč je mal lažje čez bodi kako majčko še oblečt, kot pod...

Tko da, boljš da jih mal preveč polupčkamo, kot pa premalo

to pa absolutnouser posted image nikol ni preveč, premal je pa hitr...

o nina...vidim da še tud tuleuser posted image

petra88 pol kr veselo na delo...user posted image ja sj, če bi jst v bolnici mel g, bi me verjetno tud dal na ctg prej...tko je pač tak...pa dokler so pregledi redni, vse ok, je tak vredu....se mi po pravic niti ne da v ce hodituser posted image pa bit pol ure prklopljena na uno reč, k se z Uzju tud vse vid...

sem tamalo spat spravla, pa seveda zaspala zravn, sam za malo, pol me je pa v medenici tolk bolelo, da sm se od tega zbudilauser posted image pa komi vstala....zdej morm pa naštudirat kaj za jest na hitrco narest, da pol sam šibamo...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 12.1.2009 12:09:26 >

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
12.1.2009 12:09:54   
petra88
Pa se ti je maternicni vrat ze zmehcal?

baje še ne. u, moram it malo švedske grenčice popit, danes je še nisem. če res pomaga, najbolje da podvojim dozo, bo hitreje učinkovalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
12.1.2009 12:10:27   
lunica12
Ja mene tudi zanima se kaksen nasvet za to..user posted image Pri nas je pa tako normalno oblacno vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
12.1.2009 12:14:26   
lunica12
Aha ulla razumem..strample mislis a ne?user posted image Sej zato sem slikico pripopapala ker mi ni glede teh oblacil nic jasno in vse mesam..

Petra88 kaksno svedsko grencico imas to?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
12.1.2009 12:15:10   
Anonimen
No svašta. Ulla si vidla

ja valjdauser posted image sj vam skoz govorimuser posted image sam akcijaaaauser posted image

mah, sam kolk dejansko pa to pomaga...in vse ostalo....verjetno lohk mal spodbudi vse skp, sam dokler user posted image ni parajt za ven, se lohk na glavo postavljamo ( pa seksamo zravn magariuser posted image ) k ne bo nič....žal....sam potpljenje...vsak dan, k ga user posted image preživi notri v dobrih pogojih, šteje...in doprinese....k razvoju, zdravju itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2296
12.1.2009 12:15:28   
lunica12
Uhh mene tudi tako medenica boli ko lezim no oz. ko se prestavim iz enga boka na drugaga da groza..Prav vse dol me boli,komaj cakam da bo konec tega..

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
12.1.2009 12:16:04   
Anonimen
lunica štrample, jauser posted image se mi je zdelo da ti bo ta izraz razumljivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.1.2009 12:17:01   
lunica12
Ja ulla se strinjam z tem samo ko pa smo prevec neucakane potem pa se katera rodi pa pripopa kaksno slikco pa nam se vecje luste nardi da bi mele tudi me cimprej nase bejbije pri sebiuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.1.2009 12:19:33   
lunica12
Aha potem bom pa se strample zraven vzelauser posted image Joj kolk enih stvari da obleces eno tako malo bitje,je pa ja cel nahrbtnik poln..user posted image

Petra88 pa izcedek mas kaksen?Npr. sluz al pa kaj podobnega?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.