|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
10.1.2009 15:04:30   
kiara24
joj danes je pa tole zalo švoh, kar se tiče klepeta...user posted image mislim, da je vse nekje zunaj.
Jaz sem bila sedaj eno urico sva hodila z lubijem in kužo mi je ful pasalouser posted image , bi še kar, samo sva morla domov da bova kosilo naredila.
sedaj bova papcala samo upam, da me ne bo potem spet cel dan slabilo tako kot včerajuser posted image .
vidim da dve kar fajn špika, no mogoče pa bo kajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.1.2009 16:34:15   
khurde
eh, res smo slabe čveke... jaz sem oprala dve žehti plenic in predlog, pomila posodo, vmes pa imela eno prijateljico na kavi. moj še dela, pa mi je prišla dolgčas preganjat. user posted image

jaz sem hotela samo reči, da niti nisem razmišljala, da bi mačka dala stran zaradi nosečnosti. sej drugače itak ful bolj pazim že cel čas, ni tako, da bi rekla "ok, če do sedaj ni bilo nič, bi imela pa res smolo, če bi sedaj bilo, pa bomo isto delal ko prej," no way, ker pač murphy verjetno lahko naredi svoje... ker itak pazim, pa wc sva dala stran, da samo ven hodi, se je ful lepo navadil, da naju zbudi zjutraj z enim tečnim mijavkanjem, če se midva ne zbudiva prej. user posted image  pa ne vem, roke še bolj pogosto umivam, če se z mačkonom cartava, tudi delala sem samo z rokavicami na vrtu, pa vse z vrta operem, tudi jagode, ki jih prej res nikoli nisem, solato pa trikrat bolj kot ponavadi, pa že prej nisem mešane z zemljo jedla user posted image  itd., ker zavestno preizkušat srečo si pa res ne bi upala.

mal moram počit, pol pa nekaj skuhat.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.1.2009 17:08:26   
kiara24
Bejbe dejte mi povedat, a je to kakšen čuden znak, da bomo danes kam šliuser posted image

včeraj slabost, od danes naprej ponoči pa se ful praznim, če pogledam sem od pol treh zjutraj šla na blato že 7 krat user posted image , ampak prej je bilo še Ok ker je bilo blato normalno, malo bolj redko, samo sedaj zadnje trikrat pa skoraj teče od meneuser posted image .
pa ful manj mi paše jest, po domače povedano skoraj nič!

no jaz sem že malo odbrenkala sem imela popoldansko spanje, ker sem ponoči bolj slabo.
Zunaj na nebu je že ful lepa lunicauser posted image .

Drugače pa ne vem ali res hodite po stopnicah gor i n doluser posted image , da bi kaj sprožile, ali je šla katera žeuser posted image .....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.1.2009 17:43:38   
Jancci
Živjo!

Da se malo javim!! Še zmeri lutam okol v enem kosu in čakam če se bo kej začelo dogajat. Bi bilo fino!!

Včeraj zvečer sem na Jesenicah hokej gledala pa sem mela občutek da me ljudje čudno gledajo k s takim trebuhom okol skačem... ma to je njihov problem user posted image

Danes sem pa spala do 9ih pa potem generalno pospravila kuhinjo. Se mi zdej tko fajn zdi, ko je tko lepo. user posted image Moj je reku, da zgleda kot da bi se kam selila. user posted image Ampak sva se pol vseen neki spičla, ker je bil ves nesrečen, ker ga nisem pustila na smučanje. Ma mi ni, da bi se sama v porodnišnico vozila če bi se slučajno kej začel dogajat.. bo že preživel. Sej že celo zimo smuča, jest pa nič!!! Sva šla pol vseen na en sprehod, pa sva se oba mal pomirila. Zdej sva pa ravno popapcala ene torteline in solatko. Kr fajn. user posted image

Drugač me pa folk nonstop klicari in pošilja sms-e, če se že kej dogaja.. tko da sem prej 1x popizdila in izklopla telefon!! Če mi bo ratal ga do poroda sploh več ne bom vklopila!!! user posted image Briga me!!!

Luna je pa danes res fuuuul lepa. Ziher bo katero kam odnesla!!?? Me prav zanima...

Lep večer vsem!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.1.2009 17:46:40   
Ploha
kiara: ja to bi lahko bilo že priprava na porod,..se telo samo sčisti,...

to glede stopnic ne vem kako deluje, ker jst grem sigurno 30x na dan po štengah gor in dol, pa včasih tud tečem po štengah ko se mi mudi, sam men nč ne kaže da bi kej bilo,...

drugače sem bila pa danes v tosami in kupovala še "zadnje malenkosti" v upanju da so res zadnje, pa niso bile, ker sem se na poti do domov spovnla da še nekaj rabim,...be*mti,...aja pa torbo za v P sm si naštimala pa spet ne vse, neke malenkosti mi še manjkajo, ki pa ni nujno da so, tudi brez bi preživela,..

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.1.2009 17:54:58   
uršika***
Ja, lepa lunca je. A če moreš veliko kakat hodit to pomeni, da se bliža porod? Ker jaz sem še kr zaprta- se pravi nič od tega, da bi Alen kmalu prišel na svet.
Špika pa špika.
Ja, bomo videl katero bo lunca danes odnesla v Rim.
Jaz stavim na Niiouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.1.2009 17:54:59   
Jancci
Ma če mene prašate tele stopnice, pa sex, pa razne podobne telovadbe NE povzročajo kakšnega poroda!! Vse preizkušeno.. no saj pri meni ne! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.1.2009 17:57:33   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ma če mene prašate tele stopnice, pa sex, pa razne podobne telovadbe NE povzročajo kakšnega poroda!! Vse preizkušeno.. no saj pri meni ne! user posted image

Pr men tut neuser posted image
Si grem glavo oprat- bom postala rdečelaska(spetuser posted image )

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.1.2009 17:58:12   
sonček33
Jancci boš rodila tut na jesenicah

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.1.2009 18:00:13   
Ploha
ma ja to je mrfy (ne vem kako se napiše) če bo šla vse tole (stopnice, sex,...) delat kakšna ki je nekje na sredi nosečnosti al pa mal kasnej v glavnem takrat ko niti ni še potrebno bo sigurno kaj narobe, nam ki je že vseeno a se kaj zgodi al pa začne pa ne bo nič, pomoje da je tako, no sej sex naj ne bi bil "škodljiv", za vse ostalo pa lahko,...

ja če kao bolj pogost odvajaš, se v bistvu telo samo pripravi na porod, tako da se čisti, pa saj to je dobro,....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.1.2009 18:00:20   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jancci boš rodila tut na jesenicah

Ne, bom kar v KR, ker imam bližje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.1.2009 18:08:04   
Jancci
Aja, eno vprašanje...

Sem slišala, da jim v KR v P ful primankuje potrošnega materiala (vložki, brisače, rjuhe, spalne srajce....) A kera kej ve o tem?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.1.2009 19:22:07   
_kathy_
No, ko se že pogovarjate o driski in podobnih stvareh, ki bi naj bili znaki za bližajoči porod. Prejšnji teden sem imela drisko dva dneva, ful ...in veselila sem se, kdaj me bo zagrabilo, a stanje se je umirilo, sedaj normalno grem na wc in še vedno sem tu. Imam pa občutek, kot da ne bom nikoli rodila ...da bom za vedno nosečka ...user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.1.2009 19:27:22   
Ploha
jancci: edino kar sm si zapomnila je, da se dobijo 3 paketi vložkov vir 80, pa ene mrežaste hlačke, pa plenice mislmim da, kako je z ostalmu materialam pa ne vem, jst bom imela veliko stvari svojih sabo za vsak slučaj,...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.1.2009 19:28:22   
Ploha
kathy: ja sej pomoje ni nujno pri vseh, sicer pa imam enake občutke kot ti,...večnost

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.1.2009 19:43:09   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                    user posted image
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:  12.1.          user posted image           NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21  pregled: 14.1               user posted image         CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                        user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image    PDP (2. 1. 2009)
31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                       user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                   user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image     PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                   user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.1.2009 19:53:21   
Anonimen
čeruser posted image

vidim da se vam vsem mudi rodit user posted image da gledate znake in čakate če bo kej...men se pa nekak ne mudiuser posted image kar naj še bo lepo na varnem en cajt, jst bom že potrpelauser posted image pa ene stvari še morm nabavt, k mi falijo, pa k enim prjatlo še morma it, k je tud rodila itd....mam še ful enih opravkov, tko da res še nimam cajta rodit...

vse cunje sem oprala dons pa posušila in v omaro zložla, zdej mam še plenice v sušilcu, mi je kisa zmanjkalo in sem lubija poslala in mi je prinesel aromatiziranegauser posted image bi plenice lepo po začimbah dišale, kot vložene kumariceuser posted image pol me je pa tašča rešla, ji ga je še neki ostalo od vlaganja, itak sem ga sam deci rabla...zdej bomo pa že nabavl...
zdej mam še pa mal za zlikat jutr, pa postlo nama morm preoblečt pa še to oprat in posušit....pa je mir do naslednjega vikendauser posted image

gledama gospodarja prstanov, je na TV, sam midva sma si dala DVD notriuser posted image k ni reklamuser posted image jst pa še tule mal klofam zravnuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.1.2009 19:56:01   
Ploha
ulla: a to vinski kis uporablaš, pa samo 1 dcl se da, joj ful bi rada to probala, pa me skrbi da bo po kisu "smrdel",...ker mehčalca jst naj nebi uporabljala, tud zase ne,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.1.2009 20:01:29   
Anonimen
ploha nč bat, nič ne smrdi po kisuuser posted image no, če bi bil aromatiziran, pol ne vem kak bi blouser posted image je pa to ta kis k je za vlaganje, prozorn, mislim da je alkoholniuser posted image ( vidiš kak mi možgani fajn delajouser posted image , bom pol pogledla k bom šla v pralnico po cunje). res ni nobenega vonja, cote imajo vonj po opranem pač, po prašku in prijetno mehke so. lohk pa daš par kapljic eteričnega olja v kis, pa pol tud lepo dišijo. sam jst to za plenice ne prakticiram. važno je da so oprane, mehke in da glih ne smrdijouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.1.2009 20:08:29   
kiara24
Tudi jaz še nisem slišala za to da se s kisom lahko pere cunje....
Jaz sem kar prašek dala in nekaj kapljic mehčalca skoraj nič... sicer pa če daš potem v sušilca so cunje vedno mehke, vsaj pri meni.
No midva z lubijem sva tudi pogledal film na DVDju pa je bil kar dober.

ALi je katera že gledala Mama Mia?
Meni je bil zakon film, sploh če ti je všeč od ABBe glasba. Če ga še nise gledale ga priporočam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.1.2009 20:10:54   
Anonimen
ALi je katera že gledala Mama Mia?
Meni je bil zakon film,

men je bil pa živi obupuser posted image me je kr groza user posted image zgodba kr neki, pa še mjuzikl....vsakič k so začeli pet pa plesat, so mi šle kocine v luftuser posted image

jst sm bl za hororuser posted image no, se j tud to je bil horor, sam ne po mojmu okusu user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 10.1.2009 20:11:17 >

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.1.2009 20:11:57   
khurde
ok, tri žehte oprane, četrta - mal cunc, prevleka za jogi, prekrivne hlačke - se še pere.

mene na vsake toliko časa tako čudno uščipne na enih delih, kjer me še nikoli ni. samo jaz sem še vedno mnenja, naj počaka toliko časa, da še zlikam do konca (eh, sploh še začela nisem, pa čeprav skos o tem pišem), da kupim previjalno podlogo, pospravim sobo, spakiram za v P in iz P, da kupim baldahin, plenice za 1xno uporabo, da mami sešije spalno vrečo, naredi rjuhe in prevleke za odejo, splete puloverček do konca... ah, bolj ko naštevam, bolj mi je jasno, da pri mojem tempu lahko čaka do aprila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.1.2009 20:17:26   
khurde
s kisom je že moja mami kdaj kaj prala, to je v bistvu precej stara pogruntavščina, pa obnese se, jaz sem včasih, ko mi je mehčalca zmanjkalo to naredila, za otročka pa vse s kisom "mehčam".

samo glede racmank mi je malo smotano, ker nimava sušilca, pa bo malo dlje trajalo in ne vem, kako mehke bojo na koncu. jih bom probala prelikat, pa bom videla, če je kaj efekta. ulla? kakšna ideja?

aja, punce (večinoma tiste, ki že imate otročke doma), a ve te dojenčkaste zadeve perete ločeno od ostalih cunj? jaz za v prve sem, kasneje pa ne bom mogla, ker so itak tako male, da ni šans, da napolnijo stroj v enem normalnem času.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.1.2009 20:17:55   
_kathy_
kiara, ja jst sm ga že 2 x gledala in mi je ful fajni.user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.1.2009 20:22:38   
Anonimen
aja, punce (večinoma tiste, ki že imate otročke doma), a ve te dojenčkaste zadeve perete ločeno od ostalih cunj?

ne, jst nisem in ne bom prala ločeno, edin prvo pranje, k je pač zadost cunj za cel stroj, pol gejo pa normalno med umazano perilo in se perejo kot vse ostalo. ne vidim potrebe zakaj bi se sploh pralo ločenouser posted image

kar se plenic tiče, pa ne vem....s kisom bi mogle bit mehke, tud če jih ne sušiš v sušilcu, oz. vsaj bolj mehke kot če bi ble oprane samo s praškomuser posted image jih nism nikol kar tko sušiča....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.