|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
11.1.2009 8:59:45   
Dudica1
OK MANI2

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
11.1.2009 9:10:55   
mani2
Dudica sem ti poslala zs.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
11.1.2009 10:00:43   
Dudica1
no jaz mislem da mi je zdaj ratal,al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
11.1.2009 10:11:59   
Leela
ja dudica ti je ratal user posted image

cveka, trebuh te sigurno boli od napora. Tudi mene popoldne boli. Imam sicer sedeče delo, kar ni dobro za križ, ampak me tudi boli trebuh. Tako, da verjamem da tebe še bolj. Pomoč je počitek, samo kdaj si pa boš čas vzel, če delaš.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
11.1.2009 10:26:14   
Anonimen
leela: ja najprej delaš v službi, potem pa še doma, počitek pa pride ponoči, sam mene tako boli, da ne morem najprej zaspat, ko pa zaspim, pa spim do jutra, zato pa bom prosila svojo DR. da mi da 4- urni delovnik, da bom lahko saj malo počivala!

sem si pa izborila da bom nedelje frej, tako da upam da ne bo šla v potankosti, ker sem danes dobila odgovor za nedeljski urnik od odvetnika, da v nedeljo lahko delaš če je prerazporeditev, to pomeni da si potem frejuser posted image
no ja saj moram samo dva meseca zdržatuser posted image

l.p.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.1.2009 10:40:25   
Anonimen
mani2: a lahko tud men pošleješ navodila kako se to naredi, kot ima zdaj dudica, saj vem, pa kaj ko neznamuser posted image user posted image
pppppppppppprrrrrrrrrrrrrooooooooooossssssssssiiiiiiiiiimmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

l.p.

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.1.2009 10:49:37   
mary12
majuška...meni je G rekla da ga moram čutiti zj vsak dan. Ne čutim pa ga vsak dan isto, ampak je pa še vseen u iber aktiven in to po celem trebuhu. Pod popkom, nad popkom, pri strani. Vem pa da ga takoj na začetku, ko je šele začel brcat, nisem čutila vsak dan. Brca pa mi zdaj več kot en mesec. Nočem da te skrbi, samo meni je G rekla da če ga ne bi čutla, da moram takoj pridet k njej, ali pa na urgenco. Lahko da ni nič, bolje pa je preveriti.

LP

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.1.2009 11:31:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

http://lilypie.com/create_baby_days.php si urediš ticker v katerega vneseš podatke in pol ti na koncu napiše bližico ki jo prilepiš v svoj profil.

CVEKA30 na tej strani si to izbereš!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.1.2009 13:03:18   
Dudica1
No  mi smo pri kosilu,smo bli pri tašči user posted image ,zdaj pa bomo počakali da se mali zbudi pa gremo mal ven,potem pa dobimo obiskeuser posted image .

Želim vam lepo popoldne!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.1.2009 16:24:19   
majuška10
mary12
Saj sem zaradi tega zaskrbljena, da če kšn dan ne čutim brc da je kaj narobe. Se mi je pa to zdej prvič zgodilo. (na začetku tudi sama nisem vsak dan čutila brc)
Sicer z G. o tem nisem nič govorila,sem pa tudi jaz to že slišala.

Drgač se mi je to zgodilo v petek, se je pa pol že naslednji dan spet oglasil, pa danes je tudi zelo aktiven. Ne brca vsak dan enako oziroma pogosto. kakšen dan je ful,spet kakšen dan pa ne tolk. Ne vem. Problem je, pač, da ni nekega merila, kaj je ok.
Drgač pa tudi pri meni brca že kr en mesec.Je pa res, da najbolj čutim brce takrat ko se umirim.
no pa lp

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.1.2009 18:04:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
Ne brca vsak dan enako oziroma pogosto. kakšen dan je ful,spet kakšen dan pa ne tolk. Ne vem.
Drgač pa tudi pri meni brca že kr en mesec.Je pa res, da najbolj čutim brce takrat ko se umirim.

Pri meni je enako.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.1.2009 19:16:18   
Blueeyes
Dudica1 Kanz majo v Supernovi na Rudniku, al pa v BTC-ju v Hali A... ja, to je ta trgovina Alooo.. oni majo Kanz-a... sej pravjo da jih folk pod imenom Alooo sploh ne pozna, zato marsikdo kr spregleda Kanza. Men je BTC bližje, tko da sem kr dostkrat pri njih v šopingu

drgač pa imava dons polnih 24 tednov.. jupi... rasteva... dons je bilo celo noč živahno.. večino noči sem se full slabo počutila, tko da sem mislila, da bom šla bruhat... pa nisem nič takega pojedla.. ostalo večino noči pa je mala tok brcala v rebra, da tud nisem mogla spat - današnji rezultat - niti za minutko nisem zaprla oči in zaspala user posted image  tko da sem zdej full utrujena...

sem bla glih vzuni, me je firbc matral kok je na termomertu ... -14 stopinj.. pa še se hladi... dons bo lepo za spat pod kovtri

pravkar so obiski šli, tko da delam mal večerje, ker mam apetit k volk... mi kruli po želodcu..

majuška10 jz osebno čutim gibe vsak dan, večkrat na dan.. zdej se mi še ni zgodilo, da ne bi brcala.. vsaj ene 2x na dan čutim... zihr pa vsak večer k se umirim pred spanjem

in kaj se kej novega dogaja?? zdej mal berem forum za nazaj, pa mi je čist mim dajat odgovore za 10 strani nazaj... k ste že tko pridne 5x zamenjale temo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.1.2009 19:23:02   
Dudica1
aha jaz sm mislila da ma še kje tko prav samo kanz trgovino.
Sm pa bla v btcju pa sm kupila malemu pižamo pa še nekaj mam nagledano za user posted image bom pa verjetno šla k mam pregleduser posted image kej kupit,ker majo čist vse kar imajo v trgovini znižano 50%user posted image .Do kdaj sploh so te razprodaje?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.1.2009 19:29:19   
Blueeyes
razprodaje so načeloma do 19.1. - 2 tedna... Pol pa eni še dodatno znižajo svoje stvari, enim pa pač ostanejo te cene...

ja zdej se v Kanzu oz Alooo-ju full splača kupit stvari. jz mam že ene jopice in bodije ogledane... sam si morm čas vzet... mogoče jutri po šihtu...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.1.2009 19:50:01   
Dudica1
jaz mam pa negledan nek pajacek za iz porodnišnice pa tako mal bolj toplo jopico v isti kombinaciji in pa bodije na preklop za user posted image .Pa nevem jaz mam 20 pregled pa nevem če bom še kej dobila,grem pa tud v torek mogoče pa se bom še tja zapeljala.Kje pa majo več izbire jaz sem bila samo v btcju?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.1.2009 19:53:40   
Blueeyes
men se zdi da majo oboji dobro izbiro... zdej priznam že neki časa nisem šla v kanza v supernovi... sem kr skoz v btc-ju k je full prjazna prodajalka... tko da se pol še z njo mal pogovarjam...

ja pa pejt pred pregledom kupt, pa kupi v kakšni nevtralni barvi... sej ni treba prov roza al pa plavo kupit... vzameš kej rumenega, svetlo zelenega, svetlo modrega... tko k jz skoz jemljem

čeprov sem zdej zvedla, da bom mela punčko, ne bom kupovala v roza barvi - jz osebno nisem glih za roza stvari... tko da bo moja skoz v teh barvah

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.1.2009 19:59:08   
Dudica1
ma sej jaz vem kaj bomo imeli samo nevem če bom 20-ga še kaj dobila?
Ma sej grem še v torek pa se bom še ke zapelala.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.1.2009 20:33:07   
FLASK_A
jaz imam pa tko zelo veliko za user posted image , da če še kaj kupim, bo omara počila po šivih... Že od prvega imam, pa varuška mi je dala ogromno cotik, pa sestra od moža.. Sem čist navdušena, ker so cunjice zelo zelo lepe in sploh nimam želje da bi še kej kupilauser posted image user posted image user posted image Res, prav čudovite souser posted image Pa sem drugč kar picajzelj, imam rada lepe stvariuser posted image

Midva sva pa šla včeraj v Ikeo, in se moram pohvalit- tako zelo lepo sobo sva naredila za najina dva malčka, da bi se kar jaz not preselilauser posted image Ful ugodno sva nabavila omare, pa mizico pa stolčke... Posteljice še ne, to še pride, ampak je pa res 1A. Vam bom poslikala pa poslala, da poveste če se mal preveč hvalimuser posted image
Jaka je danes samo pogledal, tako mu je bilo všeč, smejčkal se je, pa šel takoj na stolček pa igratuser posted image Kako lepo ga je blo videtuser posted image

Zdej grem pa mal po kuhinji pospravit, da teden začnemo kolikor toliko v čistem, če ne se mi še cel teden ne bo nič dalo narestuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.1.2009 20:34:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
ja pa pejt pred pregledom kupt, pa kupi v kakšni nevtralni barvi... sej ni treba prov roza al pa plavo kupit... vzameš kej rumenega, svetlo zelenega, svetlo modrega... tko k jz skoz jemljem

Jaz sem tudi tako kupovala, pa je prav lepo! Tako za punčko kot fantka, to so take lepe barveuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.1.2009 22:43:11   
KatMat
damice,

kdaj nacrtujete začetek priprave sobice oz kotička za svojega malčka/malčico?

ker sama se ne morm odlocit kdaj naj zacnemo...ali naj upostevamo opozorila da se lahko ze predcasno kaj zgodi??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
12.1.2009 7:55:53   
petra a
jaz pa danes iščem Majo, ki je tudi naša srečka nosečka in ima že od prej sinčka,stanuje pa v Trnovem...Maja, če si kje se mi prosim javiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
12.1.2009 8:51:35   
Poloma
Grrrr...sem že cel sestavek 1x napisala, pa sem pol kliknila "prekliči" - se vidi da je še jutro :))

Tak da zdaj samo na hitro - v petek sva mela morfologijo in pričakujemo user posted image  :) Dragi je že čist nor in globoko v nakupovanju primerne avtoceste (za otroka seveda :)). Jaz pa sem se zdaj lažje določla za barvo košare, pa lupinico že tudi mam nagledno (sva "poerbala" roza barve lupinico pa...). No pa nekaj fantovskih cotik je že tudi v omari :)

Naslednji pregled mam 6.2. - na svoj rojstni dan, tak da upam da bodo same lepe novice :)))

Lepo se mejte, pa pazite da se ne spremenite v eskime :))

Lp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
12.1.2009 8:53:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

damice,

kdaj nacrtujete začetek priprave sobice oz kotička za svojega malčka/malčico?

ker sama se ne morm odlocit kdaj naj zacnemo...ali naj upostevamo opozorila da se lahko ze predcasno kaj zgodi??

mi smo glih zdej preselili najino spalnico z zgornjega v spodnje nadstropje... mam full strme stopnice, tko da mislim, da ni več  zajebancije, da lezem po njih... sploh ker sem bolj štorasta... tko da posteljica in ostali pripomočki so že zraven naju v sobi... samo še niso sestavljeni... morjo nekateri dobit še lepotne popravke (npr. posteljica potrebuje novo farbo),... tako da se bom veselo tega lotila... drugač prov otroške sobe še nimam, to mam še čas... preden bomo user posted image  "nagnali" v svojo sobo, bomo pa še za njo uštimali...

petra a kakšna Maja se išče???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
12.1.2009 9:20:02   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1. user posted image
* ebetka (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 16.1.; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 19.01.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 05.02.,  25 let LJ  user posted image

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.01. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.01. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1. 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 28.01.,
30 let    user posted image

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 8.1. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.1., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.1., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 20.1. UZ,
25 let KRANJ user posted image

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.02., 22.01.3D, 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let  user posted image
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.2. , 26 let  CE
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1. M,
28 let
MS
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 03.02., 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1.
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; user posted image
* miška 82   ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 8.1.M., KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.1., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 
34 let LJ user posted image

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.,  27 let user posted image
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 03.02.;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 02.02., 28.01.3D; 26 let IZOLA user posted image
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.01., 27 let CE user posted image

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 7.1., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.1., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 29.01., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 04.02.; 24 let LJ 

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.02., 24 let  MB user posted image

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.01. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.02., 27 let LJ user posted image
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01., 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  23.01. CE user posted image
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 7.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.01.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.01., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.01., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 30.01.M;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 99

pričakujemo : 103

user posted image       5

user posted image       5

user posted image         12

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
12.1.2009 9:52:16   
lananai
Dobro jutro! Dnevi kar letijo, še posebno vikendi. Na žalost. Se že prav veselim porodniške, ko bom non stop doma. user posted image
Blueeyes, hvala za seznam, čez vikend me ni blo nič gor. Se je že kar dost novih podatkov nabralo.
Midva sva v petek spet neki za malega kupila. Dvojne nogavičke pa moj se je zagledal v en bodi iz C&A, na katerem piše daddy's little sweet. user posted image  Sicer je malo večja številka, ma je res tko simpatičen, pa še znižan je bil na 2,5€. Zdej moram pa res do prijateljice, ki mi je obljubila še nekaj cunjic - da vidim, kaj sploh imam... Ker so stvari res tko lepe, da bi kar kupovala. user posted image  Kar se tiče večjih stvari, imava skoraj vse - voziček, posteljico s potrebno opremo zraven, previjalno (jo mora moj še do konca naredit user posted image  ), prenosno posteljico. Lupinico, kengurujčka, štorkljo (al kako se reče uni ruti za dojenčka) in igralno podlogo (uno, ko mu nad glavo visijo razne igračke) imava obljubljeno na posodo. Sva pa skor vse v akcijah kupila, tko da se ful splača.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?