polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 No lepo,da ste se imeli fajn,in da je slavljenka bila tako pridna ...................pri nas pa je novo to,da smo vsi zdravi,no samo občasno še malo pokašljamo,pa kdaj nosek obrišemo,in danes je lun zaspal v svoji posteljici,dala sem ga v spalno vrečo in sedaj spi,že od 19.30 in še spi,vsi spijo,jaz kar ne morem verjet,kaka tišina je to,ko bi vsaj to trajalo in trajalo Lep večer! Ti želim, da je to novi red pri vas doma !!!! Mi smo pa malo bogi ...kje naj začnem ... Ah, saj nič hujšega ni . Pač, vse se je spet skup nabralo-pa zobi, pa šola, pa puberteta, pa sitnoba... Kar vsi štirje ta zgornji zobki na enkrat ven rinejo... tak je kot vesoljček ... zaenkrat je ugledala dan desna zgornja enka, zdaj pa čakam katera bo prej- dvojka desno ali enka levo ... Za uvajanje GH moram potrkat. je steklo. začela sva na prvo adventno nedeljo z jabkom in se je kisal ko . Pol pa počasi po žličko na dan...pa par žličk na dan...pa parkrat na dan, prav počasi... No zdaj je 3krat na dan (10h, 14h, 18h-približno ob teh urah), in sicer poje min 40, max 100 ml. Sem šla prav merit, ker sem vidla da ve tako natančno veste . Res, sem ful zadovoljna z njim. Je pa jabolko, mango, banano, avokado- sveže; rumeno bučo, korenje, kolerabo, cvetačo, krompir, blitvo,hruško, riž, polento, ajdovo kašo, kvinojo, proseno kašo-kuhano. In blazno rad grize skorje kruha, v bistvu jih sesa revež in si z njimi masira dlesni. Zadnjič sem mu pri mami kuhan krompir zdručkala in zalila z govejo župo in ni mel nobenih težav. se mi zdi, da ima super prebavo, ker večinoma sračka, ko dobi za jest. In seveda se še vedno doji. kolikokrat? rajši ne štejem .. ogromnokrat !! Imava pa jutri fizioterapijo zaradi hrbtenice. Plazenje obvlada in je zdaj HB simetrično, hrbet pa je še vedno puklast. Bomo vidli, kaj rečejo jutri. je kar težko sam opravljat vaje za hrbet- plazenje sem lažje porihtala. Kakorkoli.....časa nimam za RR...oziroma zadnjih par dni lepše spi-itak se še vedno zbuja ponoči in je. punce moje-sesa kot ubrisan ... Je pa res, da sem mu zadnjih par večerij dala malo manj sadja-zelenjave in malo več gostiteljev, kot temu pravim , pa mogoče zato lepše spi ? Kdo bi vedel... Zdaj ustvarjam mešanice v razmerju 2: 1 za zelenjavo in sadje dopoldne in popoldne, zvečer pa obrnem. In zvečer mu ne dam svežega jabolka ali banane, mango ali avokado pa. mah, saj se mi že kar oči obračajo...sem hin... sem si pa odprla pivce za živce....uf, kako seka !!!!! V novem letu pa vam želim doooobre počitnice pridne in srečo šolarjem in veeeeeeeliko dobrega in veeeelikoooo ljubezni in veeelikoooo dobrega spanca pa zabave v dobri družbi naj nam bo z postlano in na naši strani
< Sporočilo je popravil polma -- 11.1.2009 23:38:47 >
|