Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, če je podvrženost alergiji, lahko nastane en kup pik že od majhne količine zaužitega alergena.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:51:59
|
|
|
|
annnna
|
ja... pdp je bil 6.6.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 7:44:42
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Sabina je pa danes driskala. Smo zjutraj popile malo čaja in mleko, je najprej bruhnila v loku (sicer ne veliko), nato pa je tako prismrdelo iz pleničke, da nisem mogla verjet. Čez 15 minut se je še enkrat pokakcala, ampak je bilo že gostejše, bolj podobno normalnemu kakcu. Na internetu sem prebrala, da moramo veliko pit in če v 6 urah ni bolje, k P. A ji lahko dam kr navaden šipkov čaj (piše da je ta dober za to)? Vročino pa ima 36,8 (v ustih). Pliiiiis help.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 8:26:13
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka! Sabina je pa danes driskala. Smo zjutraj popile malo čaja in mleko, je najprej bruhnila v loku (sicer ne veliko), nato pa je tako prismrdelo iz pleničke, da nisem mogla verjet. Čez 15 minut se je še enkrat pokakcala, ampak je bilo že gostejše, bolj podobno normalnemu kakcu. Na internetu sem prebrala, da moramo veliko pit in če v 6 urah ni bolje, k P. A ji lahko dam kr navaden šipkov čaj (piše da je ta dober za to)? Vročino pa ima 36,8 (v ustih). Pliiiiis help. verjetno ste tud vi fasali virozo,dokler ni visoke vročine,nad 38,5 nimaš kaj narest,pazi da dovolj pije,pazi na polulane plenice,driskat ne sme preveč,da ne dehidrira,če gre vročina nad 38.5 ji moraš znižat,če gre nad 39 pa pojdi do dežurnega,če pa bo stanje tako kot je,morata čakat da mine par dni.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 9:01:49
|
|
|
|
Taanikaa
|
jutrčka. Nya ,mi smo tud še vedno prehlajeni. Pa to ni res tile virusi no BS-ja mi smo imeli drisko 14 dni skupaj,pa nam je rekla da naj pijemo šipkopv čaj,sam nam ni nič pomagalo.Če ne bo bolje kupi raje borovničke v lekarni in mleko hn 25 in ga jejte kot kašico,pa prašek proti dehidraciji smo tudi kupili v lekarni,da mi je vsaj pil,ker prašek je imel naš mali štrumf rad .Pa čim več rito odvito,da se ne bo vnela,tko kot se je pr nas,ko je blo vse krvavo že pol.No če se to zgodi tudi vam-srčno upam da ne!!!-je krema sudocrem zakon! Jst upam da vam nebo hudega no,ker pr nam je blo res kriza,no zdej imamo pa prehlad,nos zadelan,ampak mu ne teče ven,mu skoz vlivam fiziološko. Javi pa držim pestke. vsem bubanim in mamicam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 9:17:58
|
|
|
|
Cofijana
|
Dobro jutro mamice in nasi soncki vidm da ste tudi vi bolani ali pa prehlajeni no pri nas smo vsi bolani razen hvala bogu Jan ni . No da vam povem dons je Jan dubu 3 zobek tako da bo se 4 kmalu. No vse za bubane da se boste kmalu pozdravli in tistim vse naj za rojstne dneve in pridobljene kilograme. No se se kaj slismo lepo se imejte caw baw .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 9:43:47
|
|
|
|
babysolza
|
Hvala lunca in christy. Zdejle sem dala Sabini banano in jo je zbruhala v loku, še preden smo končale jest. Čajčka noče, gremo po tisti prašek v lekarno.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 10:27:17
|
|
|
|
lonapo
|
jutro! Najprej za vse bolančkane, da se čimprej pozdravite. Mi smo bli včeraj spet eno uro zunaj in smo spet spali vso noč. Zdej morm pa do dvanajstih počakat da se zunaj mal ogreje in greva z Žigcem peš do trgovine. Slovenka- za Sofijo-prava mala akrobatka-sem dala našga na tla da bi mal migal-se je sam kregal, ni hotel nič riti dvignt.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 12:27:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Hvala lunca in christy. Zdejle sem dala Sabini banano in jo je zbruhala v loku, še preden smo končale jest. Čajčka noče, gremo po tisti prašek v lekarno. ....očitno mate rota virozo,če ti do sedaj ni nič jedla ne pila,kar lepo k dežurnemu .....aja,pa ne ji dajat teške hrane,nič sadja zdej,če bruha,kako zelenjavno juhico,pa še to čisto malo,pa po večkrat,pa seveda prašek rehidrol pa bo,držita se.......
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 16:02:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit. BS, jaz ti rečem, rajši tu gor enega najdi, ker starejši so hudič . Samo Saša, kaj imaš pa ti proti štajerskim snaham? Saj dokler bi lahko kaj blo, bomo pa ziher te imeli avtocesto... Popolnoma nič nimam proti štajerskim snaham, pravim samo, da je skoraj malo predaleč, razen če bo avtocesta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 19:04:57
|
|
|
|
slovenka
|
Saša, kaj zdaj bova počakale na avtocesto, potem se pa zmeniva? No da vam ne bo žal potem, ker ta naš sosed tu je vsak dan večji Joj, naša spi, pa se ji verjetno kolca, ko se mami take za njo dogovarja...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 19:14:08
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla babe žabe Kleo - upam, da ste se pomirili po neljubem dogodku in da ste varno prispeli v Slo. v DM-u i sem jaz tudi nabavila celo vrečo hrane. drugače pa imava danes 7 mesecev. Vse najboljše Lana in ostali slavljenci . Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta !!!!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 19:18:56
|
|
|
|
Taanikaa
|
drugače pa imava danes 7 mesecev. Vse najboljše Lana in ostali slavljenci . Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta !!!!!! kot prvo vse najboljše Lana!!!! kot drugo,pa skačem do stropa!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeeeeeeeeeeej!!!!sicer itak nikol nismo dvomile tle punce da otrok ni njegov, ampak vseeno jeeeeeeeeeej!.Zdaj draga moja mu pa le pokaži,kje je doma!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:11:27
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta !!!!!! super ! in huuraaaa za 7.MESECEV: - Lana (tteeaa) - Maks (d.anna)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:13:53
|
|
|
|
mtinca1
|
in še za Sabino; da se čim prej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:28:01
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Lana in Maks - vse najboljše za tini mini rojstni dan teeaa - za izvide. Kar pogumno naprej, tvoj se očitno sploh ne zaveda kaj zamuja, brez skrbi, da bo enkrat pogruntal da ga je polomil. Želim ti res vse najlepše. Zaenkrat smo zdravi, spimo celo noč, zobkov še nimamo. V glavnem, pridni 100 na uro, upam da tako ostane. Smo pa danes izkoristili prekrasen sončen dan. Smo šli mal po Bledu in okrog jezera, je blo res super, čeprav je blo zelo hladno. Še jutri uživamo, pol gre pa tud moj veselo na delo. Sem vidla da mate nove slikice v profilih, super . Vsi so tolk cortkani. Aja, pa vsem bolančkanim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:39:13
|
|
|
|
tteeaa
|
hvala za lepe besede midva sva ble danes na eni družinski zabavi, je moj ati praznoval rojstni dan, pa sva zdržali samo dve urci, ker sem skoraj živčni zlom dobila. vsi so jo hoteli vlačit okoli, pa kr neko hrano bi ji dajali, pa dudo namakali v ne vem kaj vse. . Lana pa povrhu še non stop jamra, ker ji grejo spodnje enkice ven in seveda vsi pametni, kako jo bodo oni znali potolažiti. itak da se je začela še bolj jokat. sem pobasala otroka in prtljago in sva šli domov. me je prav psihično utrudila vsa zadeva . sem mogla malo pojamrat. se zdaj kr boljše počutim, ko sem se izpovedala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tteeaa - te popolnoma razumem - sam veš kaj sem se jaz naučila - da morš kr povedat, kaj smejo in česa ne. In ko vidijo, da misliš resno, se kr sprijaznijo. No, razen tašče - tem je treba pa 100x povedat . Drgač pa je fajn mal pojamrat pa vn dat kar te teži. In pa super za test.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:49:15
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya No, razen tašče - tem je treba pa 100x povedat . pa še res je. Sam pri nas je ravno obratno. Kakor koli držim, hranim....otroka, ima ona pripombo. Enkrat se bo revež zadavil s hrano, drugič ga križ boli, tretjič je pokakan, ..., ma no comment. Sem bila zadnjič prvič v 15 letih kar ostra do nje, je krepko prekoračila mejo, naslednji dan pa SMS z opravičilom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke obmesečnikom. HB za potrjen DNK, čeprav itak nobena ni dvomila tukaj, kot je že christy napisala. Pri nas zjutraj je bilo ob 7-ih -22. Mamo res hudičevo zimo letos, me smo pa itak doma na porodniški. A ni to fajn. Pa za vse bolančkane. Da čimprej ozdravite. Jaz grem kar ven s Saro, da se vsaj malo zlufta, spi pa tudi bolje potem. Zaenkrat (trkam) nismo še imeli prave bolezni, če izzvzamem vročino in drisko, ki spremlja rast zobkov, pa še to je driska 2x na en zob , vročina pa ene 2 dni.Aja, pa šesto smo preboleli. Sam to ni nič.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 20:53:10
|
|
|
|
*anamor*
|
No da še vas jaz malo pozdravim, mi smo hb zdravi. Smo vsak dan zunaj, tudi v tem mrazu vsaj pol ure. In če verjamete ali ne, noseka sploh več nima polnega. Prej pa ga je skozi imel. No ttea vidim, da ne gre samo meni to tako zelo na živce. Tudi pri nas je tako, da nekateri samo pametujejo in meni živce kravžlajo. In tudi jaz povem nazaj in se obrnem in grem. Se pa strinjam z nya - da je treba povedati jasno in glasno, potem te začnejo resno jemati. To se pa čisto strinjam, da taščam pa je potrebno 100 x povedat pa še vedno imaš občutek, kot da govoriš steni. Samo jaz sem postala hudobna in imam zdaj mir. Očitno z mojo taščo moraš biti hudoben in imaš mir.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 21:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa obratno. Tašča vse vpraša, moja mami pa kar da za jest. Ma sej v bistvu se jaz sploh ne jezim na nobenega, tud smetano smo poskusli že pri 3 mesecih, prst z okusom piva je okusila pri 4 mesecih... Jaz sem izrecno prepovedala oreščke, kivi, čokolino, jajca. Pa seveda svinjsko meso. To so stvari, ki nam jih je prepovedala tudi alergologinja, saj so to stvari, ki so zelo zelo alergene. Če se to prekrši, bom zelo zelo jezna.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 21:56:33
|
|
|
|
sasa.vracko
|
tteeaa - maš super slikce netlogu in od tamale ati res ne ve kaj zamuja.... anamor - ti maš tud super slikce na netlogu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 22:03:25
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko tteeaa - maš super slikce netlogu in od tamale ati res ne ve kaj zamuja.... anamor - ti maš tud super slikce na netlogu o hvala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 10.1.2009 22:06:17
|
|
|
|
sasa.vracko
|
vidim, da ni neke vroče debate tle, zato grem rajš pod tuš in v mižule... je pa svinjski mraz zdej zvečer zunaj... sva šla prej ob 17h z mojim v Celje, v Merkur, pa se tja pripeljeva, pa vidim listek na vhodu, da je danes center odprt samo do 15. ure, ker imajo inventuro jaz sem mu pa še dopoldne govorila, da bova že popoldan šla, ker majo itak do 20h odprto... pol sva pa šla v mesto, v McDonalds, sva čist zraven parkirala, pa sva kar tekla do tja, ker je blo res mrzlo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?