|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
9.1.2009 22:30:48   
Anonimen
Ja, če je podvrženost alergiji, lahko nastane en kup pik že od majhne količine zaužitega alergena.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.1.2009 22:51:59   
annnna
ja... pdp je bil 6.6.user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.1.2009 7:44:42   
babysolza
Jutrčka!

Sabina je pa danes driskala. user posted image user posted image  Smo zjutraj popile malo čaja in mleko, je najprej bruhnila v loku (sicer ne veliko), nato pa je tako prismrdelo iz pleničke, da nisem mogla verjet. Čez 15 minut se je še enkrat pokakcala, ampak je bilo že gostejše, bolj podobno normalnemu kakcu. Na internetu sem prebrala, da moramo veliko pit in če v 6 urah ni bolje, k P. A ji lahko dam kr navaden šipkov čaj (piše da je ta dober za to)? user posted image user posted image  Vročino pa ima 36,8 (v ustih).

Pliiiiis help. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.1.2009 8:26:13   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Sabina je pa danes driskala. user posted image user posted image  Smo zjutraj popile malo čaja in mleko, je najprej bruhnila v loku (sicer ne veliko), nato pa je tako prismrdelo iz pleničke, da nisem mogla verjet. Čez 15 minut se je še enkrat pokakcala, ampak je bilo že gostejše, bolj podobno normalnemu kakcu. Na internetu sem prebrala, da moramo veliko pit in če v 6 urah ni bolje, k P. A ji lahko dam kr navaden šipkov čaj (piše da je ta dober za to)? user posted image user posted image  Vročino pa ima 36,8 (v ustih).

Pliiiiis help. user posted image user posted image

verjetno ste tud vi fasali virozo,dokler ni visoke vročine,nad 38,5 nimaš kaj narest,pazi da dovolj pije,pazi na polulane plenice,driskat ne sme preveč,da ne dehidrira,če gre vročina nad 38.5 ji moraš znižat,če gre nad 39 pa pojdi do dežurnega,če pa bo stanje tako kot je,morata čakat da mine par dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.1.2009 9:01:49   
Taanikaa
jutrčka.
Nya user posted image user posted image user posted image ,mi smo tud še vedno prehlajeni. Pa to ni res tile virusi nouser posted image
BS-ja mi smo imeli drisko 14 dni skupaj,pa nam je rekla da naj pijemo šipkopv čaj,sam nam ni nič pomagalo.Če ne bo bolje kupi raje borovničke v lekarni in mleko hn 25 in ga jejte kot kašico,pa prašek proti dehidraciji smo tudi kupili v lekarni,da mi je vsaj pil,ker prašek je imel naš mali štrumf raduser posted image .Pa čim več rito odvito,da se ne bo vnela,tko kot se je pr nas,ko je blo vse krvavo že pol.No če se to zgodi tudi vam-srčno upam da ne!!!-je krema  sudocrem zakon! Jst upam da vam nebo hudega no,ker pr nam je blo res kriza,no zdej imamo pa prehlad,nos zadelan,ampak mu ne teče ven,mu skoz vlivam fiziološko. Javi pa držim pestke.
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bubanim in mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.1.2009 9:17:58   
Cofijana
Dobro jutro mamice in nasi soncki vidm da ste tudi vi bolani ali pa prehlajeni  no pri nas smo vsi bolaniuser posted image razen hvala bogu Jan niuser posted image . No da vam povem dons je Jan dubu 3 zobek tako da bo se 4 kmalu. No vse za bubane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se boste kmalu pozdravli in tistim vse naj za rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pridobljene kilograme. No se se kaj slismo lepo se imejte caw bawuser posted image .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
10.1.2009 9:43:47   
babysolza
Hvala lunca in christy. user posted image user posted image

Zdejle sem dala Sabini banano in jo je zbruhala v loku, še preden smo končale jest. user posted image user posted image  Čajčka noče, gremo po tisti prašek v lekarno.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
10.1.2009 10:27:17   
lonapo
jutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane, da se čimprej pozdravite.
Mi smo bli včeraj spet eno uro zunaj in smo spet spali vso noč. Zdej morm pa do dvanajstih počakat da se zunaj mal ogreje in greva z Žigcem peš do trgovine.

Slovenka-user posted image user posted image user posted image  za Sofijo-prava mala akrobatka-sem dala našga na tla da bi mal migal-se je sam kregal, ni hotel nič riti dvignt.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 4508
10.1.2009 12:27:35   
lunca14

Hvala lunca in christy. user posted image user posted image

Zdejle sem dala Sabini banano in jo je zbruhala v loku, še preden smo končale jest. user posted image user posted image  Čajčka noče, gremo po tisti prašek v lekarno.

....očitno mate rota virozo,če ti do sedaj ni nič jedla ne pila,kar lepo k dežurnemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aja,pa ne ji dajat teške hrane,nič sadja zdej,če bruha,kako zelenjavno juhico,pa še to čisto malo,pa po večkrat,pa seveda prašek rehidrol pa bo,držita se.......

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4509
10.1.2009 16:02:15   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco user posted image Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr user posted image user posted image  pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. user posted image user posted image
Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' user posted image  - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit. user posted image

BS, jaz ti rečem, rajši tu gor enega najdi, ker starejši so hudič user posted image user posted image user posted image .

Samo Saša, kaj imaš pa ti proti štajerskim snaham? Saj dokler bi lahko kaj blo, bomo pa ziher te imeli avtocesto... user posted image user posted image user posted image

Popolnoma nič nimam proti štajerskim snaham, pravim samo, da je skoraj malo predaleč, razen če bo avtocesta user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.1.2009 19:04:57   
slovenka
Saša, kaj zdaj bova počakale na avtocesto, potem se pa zmeniva? No da vam ne bo žal potem, ker ta naš sosed tu je vsak dan večji user posted image user posted image user posted image

Joj, naša spi, pa se ji verjetno kolca, ko se mami take za njo dogovarja... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.1.2009 19:14:08   
tteeaa
Ojla babe žabe user posted image

Kleo - upam, da ste se pomirili po neljubem dogodku in da ste varno prispeli v Slo.

v DM-u i sem jaz tudi nabavila celo vrečo hrane. user posted image

drugače pa imava danes 7 mesecev. Vse najboljše Lana in ostali slavljenciuser posted image user posted image .

Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta user posted image !!!!!!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.1.2009 19:18:56   
Taanikaa

drugače pa imava danes 7 mesecev. Vse najboljše Lana in ostali slavljenciuser posted image user posted image .

Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta user posted image !!!!!!

kot prvo vse najboljše Lana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
kot drugo,pa skačem do stropa!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeeeeeeeeeeej!!!!sicer itak nikol nismo dvomile tle punce da otrok ni njegov, ampak vseeno jeeeeeeeeeej!.Zdaj draga moja mu pa le pokaži,kje je user posted image  doma!!!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.1.2009 20:11:27   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

in huuraaaa za 7.MESECEV:
- Lana (tteeaa)
- Maks (d.anna)

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.1.2009 20:13:53   
mtinca1
in še  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   za Sabino; da se čim prej pozdravi.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.1.2009 20:28:01   
RMRM
Čer!

Lana in Maks - vse najboljše za tini mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teeaa - user posted image user posted image user posted image  za izvide. Kar pogumno naprej, tvoj se očitno sploh ne zaveda kaj zamuja, brez skrbi, da bo enkrat pogruntal da ga je polomil. Želim ti res vse najlepše. user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat smo zdravi, spimo celo noč, zobkov še nimamo. V glavnem, pridni 100 na uro, upam da tako ostane.

Smo pa danes izkoristili prekrasen sončen dan. Smo šli mal po Bledu in okrog jezera, je blo res super, čeprav je blo zelo hladno. Še jutri uživamo, pol gre pa tud moj user posted image  veselo na delo.

Sem vidla da mate nove slikice v profilih, super user posted image user posted image user posted image . Vsi so tolk cortkani.

Aja, pa vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.1.2009 20:39:13   
tteeaa
hvala za lepe besedeuser posted image

midva sva ble danes na eni družinski zabavi, je moj ati praznoval rojstni dan, pa sva zdržali samo dve urci, ker sem skoraj živčni zlom dobila. vsi so jo hoteli vlačit okoli, pa kr neko hrano bi ji dajali, pa dudo namakali v ne vem kaj vse.user posted image user posted image . Lana pa povrhu  še non stop jamra, ker ji grejo spodnje enkice ven in seveda vsi pametni, kako jo bodo oni znali potolažiti. itak da se je začela še bolj jokat. sem pobasala otroka in prtljago in sva šli domov. me je prav psihično utrudila vsa zadevauser posted image .

sem mogla malo pojamrat. se zdaj kr boljše počutim, ko sem se izpovedalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.1.2009 20:42:50   
Anonimen
tteeaa - te popolnoma razumem - sam veš kaj sem se jaz naučila - da morš kr povedat, kaj smejo in česa ne. In ko vidijo, da misliš resno, se kr sprijaznijo. No, razen taščeuser posted image  - tem je treba pa 100x povedatuser posted image . Drgač pa je fajn mal pojamrat pa vn dat kar te teži. In pa super za test.

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.1.2009 20:49:15   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, razen taščeuser posted image  - tem je treba pa 100x povedatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še res je. Sam pri nas je ravno obratno. Kakor koli držim, hranim....otroka, ima ona pripombo. Enkrat se bo revež zadavil s hrano, drugič ga križ boli, tretjič je pokakan, ..., ma no comment. Sem bila zadnjič prvič v 15 letih kar ostra do nje, je krepko prekoračila mejo, naslednji dan pa SMS z opravičilom user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.1.2009 20:51:21   
Anonimen
Čestitke obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

HB za potrjen DNK, čeprav itak nobena ni dvomila tukaj, kot je že christy napisala.user posted image user posted image user posted image

Pri nas zjutraj je bilo ob 7-ih -22. Mamo res hudičevo zimo letos, me smo pa itak doma na porodniški. A ni to fajn.user posted image

Pa za vse bolančkane.user posted image user posted image user posted image Da čimprej ozdravite.

Jaz grem kar ven s Saro, da se vsaj malo zlufta, spi pa tudi bolje potem. Zaenkrat (trkam) nismo še imeli prave bolezni, če izzvzamem vročino in drisko, ki spremlja rast zobkov, pa še to je driska 2x na en zob user posted image , vročina pa ene 2 dni.Aja, pa šesto smo preboleli. Sam to ni nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.1.2009 20:53:10   
*anamor*
No da še vas jaz malo pozdravim,

mi smo hb zdravi.  Smo vsak dan zunaj, tudi v tem mrazu vsaj pol ure. In če verjamete ali ne, noseka sploh več nima polnega. Prej pa ga je skozi imel.
No ttea vidim, da ne gre samo meni to tako zelo na živce. Tudi pri nas je tako, da nekateri samo pametujejo in meni živce kravžlajo. In tudi jaz povem nazaj in se obrnem in grem. Se pa strinjam z nya - da je treba povedati jasno in glasno, potem te začnejo resno jemati. To se pa čisto strinjam, da taščam pa je potrebno  100 x povedat pa še vedno imaš občutek, kot da govoriš steni. Samo jaz sem postala hudobna in imam zdaj mir. Očitno z mojo taščo moraš biti hudoben in imaš mir.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.1.2009 21:12:28   
Anonimen
Pri nas je pa obratno. Tašča vse vpraša, moja mami pa kar da za jest.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sej v bistvu se jaz sploh ne jezim na nobenega, tud smetano smo  poskusli že pri 3 mesecih, prst z okusom piva je okusila pri 4 mesecih...

Jaz sem izrecno prepovedala oreščke, kivi, čokolino, jajca. Pa seveda svinjsko meso. To so stvari, ki nam jih je prepovedala tudi alergologinja, saj so to stvari, ki so zelo zelo alergene. Če se to prekrši, bom zelo zelo jezna.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.1.2009 21:56:33   
sasa.vracko
tteeaa - maš super slikce netlogu in od tamale ati res ne ve kaj zamuja....user posted image

anamor - ti maš tud super slikce na netlogu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.1.2009 22:03:25   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

tteeaa - maš super slikce netlogu in od tamale ati res ne ve kaj zamuja....user posted image

anamor - ti maš tud super slikce na netlogu user posted image

o hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.1.2009 22:06:17   
sasa.vracko
vidim, da ni neke vroče debate tle, zato grem rajš pod tuš in v mižule... je pa svinjski mraz zdej zvečer zunaj...user posted image  sva šla prej ob 17h z mojim v Celje, v Merkur, pa se tja pripeljeva, pa vidim listek na vhodu, da je danes center odprt  samo do 15. ure, ker imajo inventuro user posted image user posted image user posted image  jaz sem mu pa še dopoldne govorila, da bova že popoldan šla, ker majo itak do 20h odprto... pol sva pa šla v mesto, v McDonalds, sva čist zraven parkirala, pa sva kar tekla do tja, ker je blo res mrzlo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?