|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.1.2009 13:00:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

kot sem rekla -ČAKA VAJU BOLJŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.1.2009 13:08:41   
lunca14
a.s. ...........tale tvoj pa je res pravi federček,skače,puza,šarmirauser posted image user posted image user posted image user posted image ......................naš je pa tapravi knedeljček,pa še nič od tega ne obvlada,pravi počasi,vse lepo po vrsti,danes prvi zobek,jutri mogoče druga žlica,pa spanje sam................ah,ja,še prehitro bo vse to,pa si sploh ne želim tega,tako,ga je fino gledat,ko je še tak beybi,res si ne znam pomagat,želja met še enega tazga škrtka je še vedno prisotna,ampak mislim,da žal neuresničljiva,sploh glede na zdajšnjo stanje,s to recesijo.Samo od ljubezni se ne da živetuser posted image .
kaja........user posted image user posted image user posted image user posted image superca za selitev,lepo napredujete,mi tud počasi,samo sedaj pa zmanjkuje financ,tako,da me je že prav pošteno strah ,kako bomo,bo treba pač malo večji vrt naštimat,pa krompir sadit.Pa tud drugače me ta selitev kar pošteno obremenjuje,me je strah,kako bomo,tu sem doma,in vse mi trenutno štima.
slikice...........od vseh so pravi cukri tile vašiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.1.2009 13:18:15   
alea01
dober dan mamičkeuser posted image

hm, kje naj začnem.......user posted image

Ela.......prečudovita navihana radovedna puža siuser posted image user posted image user posted image user posted image  in  krasne zapeljive očke imaš...to bo snubcevuser posted image . Oči kar pripravi seuser posted image

Lana....tteeaa- čudovito punčko imaš. Obe sta prekrasni na slikici. Vedi, da vse kar se zgodi se zgodi namenoma. Verjemi v to in našla boš srečo.

Lavro- kdaj si pa ti zrastel?user posted image . Si velik....jao ...jupi user posted image . Ja, ti boš pa strojnik... ni kaj....user posted image user posted image . Predvidevam ,da te je polno po celi bajti.....user posted image

Lun- user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek i nza spanje v svoji posteljici

vsi bolančkani bejbiji, vsi neješči bejbiji...za vas pa bilijon pikalon in še večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše mamice

mtinca- hvala, da si nas opozorila na obrazec. No jaz sem ena, ki je nato pozabilauser posted image

sasa.vracko- bomo vozičkale k obo krepko čez plus. Trenutno tašča tamalo vozi na sprehod, jaz smrznemuser posted image user posted image

Drgač pa pri nam nič novega. Plazimo se še zmeraj ne. Jutri pa gremo na plavanje....jeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.1.2009 13:21:32   
alea01
no...taki smo danes, k osmo stari 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.1.2009 13:22:40 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.1.2009 13:46:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

no...taki smo danes, k osmo stari 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesec in za slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za plavanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.1.2009 13:46:35   
anaj22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  slikce od malčkov so tok luštne
Sofija, Ela in Lovro so pravi mali raziskovalci

Mi se še ne znamo na kolena postavit, znamo pa sedet, se kotalit, na trebuhu se vrtimo brcamo z nogicami 100 na/h in tako pridemo do željene igrače. Se da zadnje dni hoče na nogice postavlt, ko mu ponudiš roke da bi se vsedel on hop spodnese rito in na noge, potem se pa ful smeji.

tteeaa user posted image user posted image user posted image user posted image  vžno je da ima Lana tako zlato in lubečo mamico, enkar bosta pa spoznali še enga očka, ki vaju bo imel rad

kosilo
Jaka: piščanček z krompirjem in bučko
jaz: sadje
user posted image : krompirjeva solata in polpeti

Kaja in Lunca že v naprej user posted image user posted image user posted image  za mirne selitve. Mene pa mal stiska v želodcu sva se odločila, da bova že letos začela prenalvat, ta orenk bum (kuhinja in kopalnica) pa verjetno če bodo finance dopuščale drugo leto

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.1.2009 14:12:09   
anaj22
mam eno vprašanje
dvojni ali razcepljeni hrbtenični krn ali mogoče katera ve kaj o tem?
Na netu nampreč nič ne najdem.
Zakaj sprašujem, čisto pa naklučju sem listala eno knjigo o otroških boleznih in težavicah. In sem čisto po naklučju prebrala kaj piše pod naslovom dvojni hrbtenični krn. Gljega zlomka eno bolezensko znamnje od naštetih ima tudi Jaka. Predvidevm, da ni nič hujšega ker je Jaka čist živahen fantič in miga ful. Sem pozabla napisat zakj sploh gre otrok, ki se rodi z dvojnim ali razceplenim hrbteničnim krnom, se vretenca ne spojijo.  Eden od pokazateljov bolezni je rjavkasto in dlakasto znamenje na koncu hrbtenice in to ima Jaka že od rojstva. V P so redkli da bo to izginilo, tud dr. ni nikol dala kakšnega povdarka na to znamenje. Če bi bilo kaj hujšega bi bil hrom, to pa ni. Malce me zdej črviči če gre dr. zaupati.
Ne želim paničart, ker se Jaka čist lepo razvija in napreduje. Sam zanima me če ma katera izkušno z tako zunajo lepotno "napakico".
No pa sem napisala cev roman.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.1.2009 14:24:36   
Anonimen
Dan

Samo tolk,da vas pozdravim in povem,da smo ze nazaj.Prisli smo vceraj zvecer.
Voznja je bila v redu,tamala kar pridna.Ko smo prisli v Slo.je bilo mal panike,ker so se vsi zbrali in je bila Meri prestrasena,je bilo pa ze drugi dan veliko bolje.Najbolj vsec ji je bila moja sestra.Je bilo pa hecno,ker se je sprva tudi Talite bala...zdaj jo ze spet pozna,sta ze spet naj prijateljiciuser posted image .
Imam pa en kup enega dela,pa ven gremo zdajle,tako,da se tipkamo kasneje.
Lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.1.2009 14:39:42   
slovenka
Iiii, kake fajne slikice vidim danes tu gor. Ma kako čas beži, sploh ne morem verjeti, vsi so že tako veliki, sladki pa za dol past. Alea, pa kako ti narediš take slikice? Sem se že spraševala? Zamegliš ozadje itd. user posted image

AS, slikice s krsta pa imam ful slabe. Sva z mojim svaka obremenila s fotoaparatom in kamero, pa je potem v glavnem samo snemal, fotografije pa so bolj boge. Ali ve katera, če se da tudi iz posnetega kako slikico naredit (da bi se določen trenutek ustavil in bi to pretvoril v fotografijo? user posted image ). Sama sem pa čist pozabila slikat včeraj. user posted image

user posted image

user posted image

To pa je potem že Sofija doma po krstu z mami:

user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 12.1.2009 14:40:37 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.1.2009 14:44:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dan

Samo tolk,da vas pozdravim in povem,da smo ze nazaj.Prisli smo vceraj zvecer.
Voznja je bila v redu,tamala kar pridna.Ko smo prisli v Slo.je bilo mal panike,ker so se vsi zbrali in je bila Meri prestrasena,je bilo pa ze drugi dan veliko bolje.Najbolj vsec ji je bila moja sestra.Je bilo pa hecno,ker se je sprva tudi Talite bala...zdaj jo ze spet pozna,sta ze spet naj prijateljiciuser posted image .

Kleo, naša ima tudi najraje mojo sestro - zraven atija in mamice, no. Imam občutek, da se ji zdi, kot da je to druga mamica, ker sva pač sestri in je neka podobnost. Pa zmeraj se heca z njo in se mala tako zabava z njo, potem je pa sestra (zdaj botrca) najbolj za ziher varuška...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.1.2009 15:06:05   
lunca14
slovenka............mislim,da se da iz kamere narest fotke,ste pa lepe na zadnji fotkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.1.2009 15:24:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ali ve katera, če se da tudi iz posnetega kako slikico naredit (da bi se določen trenutek ustavil in bi to pretvoril v fotografijo? user posted image ). Sama sem pa čist pozabila slikat včeraj. user posted image  

Ja, se da v Adobe premiere vem da gre, pa mislim, da v Studio 9 tudi

Pa ful sta lušne

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.1.2009 16:19:46   
lunca14
naya........hvala za kreme,dej mi pošlji na meijl svoj ttr,da ti nakažem,še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.1.2009 16:35:28   
Anonimen
Superca za slike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi ste cartkani.Itak.user posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Smo bli leteči cel dan.user posted image

Danes smo pa spet hiperaktivni, vreščeči, predvsem pa spet ješči.user posted image Se je mal predriskala 2x, zdej pa spet papa kot je treba.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.1.2009 16:47:20   
Anonimen
Pa čestitke prvemu zobku Lun.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.1.2009 18:06:25   
RMRM
Dan!

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek. Pri nas še vedno ničuser posted image

Beyba, bravo za Elo user posted image user posted image user posted image . Pa ful je luštna ko sama papcauser posted image

A.S. - Lovra pa čist po moško zanima tehnikauser posted image user posted image

Teeaa in Christy user posted image user posted image user posted image

Slovenka, vidve s Sofijo sta pa taki lepotici. Mamica kar izžareva toplino in prijaznost. user posted image user posted image user posted image user posted image  Res si ful luštna.

Kaja08 - user posted image user posted image user posted image user posted image  za bližajočo se selitev. Pa Lunca, tebi tudiuser posted image user posted image user posted image . Ko si ravno o recesiji pisala, jaz močno upam, da se bodo cene malo ustavileuser posted image user posted image , ker odkar banke talajo kredite do onemoglosti, je cena dela krepko narasla in je gradnja res veeelik zalogaj. Je velika razlika danes ali pa 8 let nazaj. 

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tokrat smo pa med njimi tudi miuser posted image user posted image . Najprej vročina, mal driske, danes pa pikice. Upam, da bodo res čez dva dni izginile.

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepši dan.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 12.1.2009 18:07:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.1.2009 18:50:50   
sasa.vracko
Alea01 - čestitke za sedmico, pa vozičkanje velja! Izabela je pa zlo luškana na slikcah, no saj kdaj pa ni?! user posted image
Slovenka - super luštna mamica in Sofija!

Pri nas je pa ati bolan, ima gripo in bolniško, jaz pa samo upam, da tudi midva ne pokasirava tega.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.1.2009 20:03:46   
babysolza
Ojla!

Midve se javljava spet od doma. Sva imeli vikend paket na obali - v B. Sem šla raje v Izolo kot v Lj, ker je tam baje ful gužva, tle sva pa imeli cel čas svojo sobo (za 2 pacienta sicer), mami pa celo posteljo. Wc si deliš še z eno sobo, edino tuš je še manjkal, pa bi bila kot v hotelu. Pa ati se je mogu mal dlje vozit na obisk.

Sabina je bila tako v soboto popoldan priklopljena na infuzijo, zvečer so ji že odstranili in v nedeljo popoldan so nam rekli, da gremo lahko zjutraj domov. Cel dan ni nič bruhala (razen ene 2-krat mal polila), kakcala normalno. HB je ful hitro minilo. Je pa v nedeljo zvečer zvilo še mene in sem pobruhala celo sobo user posted image user posted image  - sem imela Sabino v naročju in je nisem utegnila dovolj hitro odložiti, da bi še do školjke prišla, mi je v sekundi obrnilo. Ati je podobne težave preboleval v sredo, tako da upam da je zdaj to to in bomo v prihodnje bolj zdravi. user posted image

Sem vas vse prebrala, sam mi je zmanjkalo moči (in spomina, priznamuser posted image ) za komentarje. Sabina je namreč v B bolj slabo spala (oz. ona zelo dobro, mami pa je kot Christy reče, duda noter, duda venuser posted image ) in sem kot mesečnik, s podočnjaki do ust. Grem kr spat, bom jutri še kej naokrog prišla. user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 12.1.2009 20:04:01 >

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
12.1.2009 21:01:45   
slovenka
U, babike, to pa so komplimenti. user posted image Na srečo se me ne vidi čist od blizu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj mi je res malo žal, da nimam več slikic s krsta. Bom poskusila z videa dol potegnit, če bom znala... user posted image

Moj je pa danes prišel domov šele ob 19h. Mi je bil dolgčas, kljub pikici...

BS, super, da ste doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
12.1.2009 21:02:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

naya........hvala za kreme,dej mi pošlji na meijl svoj ttr,da ti nakažem,še enkrat hvalauser posted image

sam nimam tvojga maila :)

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4595
12.1.2009 21:34:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

lahko tudi na zs.

sam nimam tvojga maila :)

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 12.1.2009 21:35:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.1.2009 21:39:07   
Anonimen
Slabo čvekate zadnje časeuser posted image

Na hitro sem vas preletela, nisem imela velikouser posted image in upam, da ne bom pozabila vse pokomentirat

lunca user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

beyba, slovenka, alea,as  za slikceuser posted image user posted image

babysolza samo da sta doma in eno user posted image za zdravje

RMRM- user posted image user posted image user posted image za zdravje

kleo-dober dan in fajn da ste že doma

tteaa user posted image user posted image user posted image

evo tole se spomnimuser posted image ostalo sem pa pozabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.1.2009 21:39:26   
Anonimen
Aja, čestitke vsem mesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
12.1.2009 22:37:41   
Anonimen
Sem glih razmišljala kaj je s Sabinči, kot bi imela nekaj v sebi, da sta šle v bolnico.user posted image Prav čutila sem. Ma sam da sta zdej doma.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naspite se.

Jaz pa razmišljam kaj je dobra stran cuzanja prstka: otrok ga sam najde in ga ni treba popravljat sredi noči not pa ven. Evo, vsaj nekaj dobrega.user posted image
Sara je bla kot živo srebro danes, komaj sem jo spravla spat. Se je kar zavila v kovterček, pol je pa arije začela pet, ko ni mogla ven iz tistega gnezda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.1.2009 22:38:40   
Anonimen
RMRM, da nimate vi šeste?

Ninny, kako je pri vas zdej z Emo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?