|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
10.1.2009 22:07:18   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Saša, kaj zdaj bova počakale na avtocesto, potem se pa zmeniva? No da vam ne bo žal potem, ker ta naš sosed tu je vsak dan večji user posted image user posted image user posted image

Joj, naša spi, pa se ji verjetno kolca, ko se mami take za njo dogovarja... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
10.1.2009 22:08:51   
sasa.vracko
No, zdej pa res grem! user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.1.2009 8:45:57   
lonapo
Dobro jutro, a še vse spite?
MI smo že od šestih pokoncuser posted image , evo pa še kavica za Guten
Morgen.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.1.2009 8:55:28   
mtinca1
lonapo - hvala za kavico user posted image .

pa da ne boste pozabile prijavit vzdrževane družinske člane....
link: http://www.durs.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1658/5508/850aec6789/

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.1.2009 9:12:28   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lonapo - hvala za kavico user posted image .

pa da ne boste pozabile prijavit vzdrževane družinske člane....
link: http://www.durs.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1658/5508/850aec6789/

a to bi mogla oddat? user posted image  jaz se na dohodnino zlo mal spoznam user posted image  

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.1.2009 11:07:58   
mtinca1
ni obvezno, je pa fajn, da oddaš. ti ali mož (načeloma se bolj splača, da tisti, ki ima višje dohodke) odda to vlogo; tako bo DURS v izračunu dohodnine že upošteval tudi vzdrževane družinske člane. če pa tega ne oddaš, dobiš napačno odločbo in moraš podat ugovor. 

Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.1.2009 11:37:40   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ni obvezno, je pa fajn, da oddaš. ti ali mož (načeloma se bolj splača, da tisti, ki ima višje dohodke) odda to vlogo; tako bo DURS v izračunu dohodnine že upošteval tudi vzdrževane družinske člane. če pa tega ne oddaš, dobiš napačno odločbo in moraš podat ugovor. 

hvala za pojasnilo user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.1.2009 18:45:24   
lunca14
..............uf,kako zatišjeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.1.2009 20:19:57   
slovenka
ojla babike,

mi smo pa danes imeli krst in je bilo ful lepo. Sofija je bila tako pridna, ves čas, pa vsem se je smejala, taka sladkica. Sedaj pa že od 7h spi, ker čez dan skoraj nič ni in je bila zvečer tako utrujena... Mami pa je sedaj slike dol vlekla z aparata, ker je bil že do konca zaseden. user posted image

Lep večer!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.1.2009 22:11:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla babike,

mi smo pa danes imeli krst in je bilo ful lepo. Sofija je bila tako pridna, ves čas, pa vsem se je smejala, taka sladkica. Sedaj pa že od 7h spi, ker čez dan skoraj nič ni in je bila zvečer tako utrujena... Mami pa je sedaj slike dol vlekla z aparata, ker je bil že do konca zaseden. user posted image

No lepo,da ste se imeli fajn,in da je slavljenka bila tako pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image
...................pri nas pa je novo to,da smo vsi zdravi,no samo občasno še malo pokašljamo,pa kdaj nosek obrišemo,in danes je lun zaspal v svoji posteljici,dala sem ga v spalno vrečo in sedaj spi,že od 19.30 in še spi,vsi spijo,jaz kar ne morem verjet,kaka tišina je to,ko bi vsaj to trajalo in trajalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.1.2009 22:11:43   
lunca14
..........eh ,mal sem zamočila z okvirčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.1.2009 23:25:59   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

No lepo,da ste se imeli fajn,in da je slavljenka bila tako pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image
...................pri nas pa je novo to,da smo vsi zdravi,no samo občasno še malo pokašljamo,pa kdaj nosek obrišemo,in danes je lun zaspal v svoji posteljici,dala sem ga v spalno vrečo in sedaj spi,že od 19.30 in še spi,vsi spijo,jaz kar ne morem verjet,kaka tišina je to,ko bi vsaj to trajalo in trajalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer!

Ti želim, da je to novi red pri vas domauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mi smo pa  malo bogi user posted image ...kje naj začnemuser posted image user posted image ...
Ah, saj nič hujšega ni user posted image .
Pač, vse se je spet skup nabralo-pa zobi, pa šola, pa puberteta, pa sitnoba...
Kar vsi štirje ta zgornji zobki na enkrat ven rinejo...user posted image tak je kot vesoljček user posted image ... zaenkrat je ugledala dan desna zgornja enka, zdaj pa čakam katera bo prej- dvojka desno ali enka levo user posted image user posted image ...
Za uvajanje GH moram potrkat. je steklo. začela sva na prvo adventno nedeljo user posted image z jabkom in se je kisal ko user posted image . Pol pa počasi po žličko na dan...pa par žličk na dan...pa parkrat na dan, prav počasi... No zdaj je 3krat na dan (10h, 14h, 18h-približno ob teh urah), in sicer poje min 40, max 100 ml. Sem šla prav merit, ker sem vidla da ve tako natančno veste user posted image . Res, sem ful zadovoljna z njim.
Je pa jabolko, mango, banano, avokado- sveže; rumeno bučo, korenje, kolerabo, cvetačo, krompir, blitvo,hruško, riž, polento, ajdovo kašo, kvinojo, proseno kašo-kuhano. In blazno rad grize skorje kruha, v bistvu jih sesa revež in si z njimi masira dlesni. Zadnjič sem mu pri mami kuhan krompir zdručkala in zalila z govejo župo in ni mel nobenih težav. se mi zdi, da ima super prebavo, ker večinoma sračka, ko dobi za jest.
In seveda se še vedno doji. kolikokrat? rajši ne štejem user posted image .. ogromnokratuser posted image !!
Imava pa jutri fizioterapijo zaradi hrbtenice. Plazenje obvlada in je zdaj HB simetrično, hrbet pa je še vedno puklast. Bomo vidli, kaj rečejo jutri. je kar težko sam opravljat vaje za hrbet-  plazenje sem lažje porihtala.
Kakorkoli.....časa nimam za RR...oziroma zadnjih par dni lepše spi-itak se še vedno zbuja ponoči in je. punce moje-sesa kot ubrisan user posted image ... Je pa res, da sem mu zadnjih par večerij dala malo manj sadja-zelenjave in malo več gostiteljev, kot temu pravimuser posted image , pa mogoče zato lepše spi user posted image ? Kdo bi vedel... Zdaj ustvarjam mešanice v razmerju 2: 1 za zelenjavo in sadje dopoldne in popoldne, zvečer pa obrnem. In zvečer  mu ne dam svežega jabolka ali banane, mango ali avokado pa.

mah, saj se mi že kar oči obračajo...sem hin... sem si pa odprla pivce za živce....uf, kako seka user posted image !!!!!

V novem letu pa vam želim doooobre počitnice user posted image
pridne user posted image
in srečo šolarjem user posted image
in veeeeeeeliko dobrega user posted image
in veeeelikoooo ljubezni user posted image
in veeelikoooo dobrega spanca user posted image
pa zabave v dobri družbi user posted image
naj nam bo z user posted image postlano
in user posted image na naši strani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 11.1.2009 23:38:47 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
12.1.2009 7:48:12   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi mamo pa prvi zobek,mi mamo pa prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
12.1.2009 7:59:17   
Taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi mamo pa prvi zobek,mi mamo pa prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro.OOO čestitke Luncauser posted image user posted image user posted image
Mi ga pa spet sračkamo ponoči.Že drugič v tem tednu smo se hranili ponoči,kar se ni zgodilo prej že več mesecev,Sem nekaka misla da starejši bodo,bolj bodo lepo spali..pa jadeuser posted image .Je bil bolj priden ko je bil mali.Tko da sem mojga poslala ob 2 v dnevno spat in je mali spal z mano,ker se mi ni dalo več vstajat za duda not,duda ven,duda not,duda ven...in tko do onemoglosti.user posted image Drugače je pa ful težko dihal ponoči,prehlad je še malo prisoten,nosek zadelan,tko da nič novega pr nas.Mi je pa čudno k mi je začel ful hrano zavračat.Prejle mi še am ni hotel pit,tko da jst sem totaln v šokuuser posted image .Vćeraj zvečer ni hotel kašice in sem mu dala am in je spil komaj 130user posted image .Ja pol pa ni čudn da se zbudi ponoč.Ima take muhe zadnje čase.Pa kapljic d3 ni šanc danes da sem mu jih dala,usta drži zaprta,tolk je navihan postal,me je kr malo strah da bom imela tko hiperaktivnega otroka.No pa sam da je zdrav,no še delamo na temuser posted image .Evo že za dobro jutro mal zatežim.
BS javi kako je s sabino!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
12.1.2009 8:57:27   
anaj22
dobro jutro mamice

ena kavica za vas
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male bolnike da se čim prej pozdravijo in za vse ki jih potrebujete

čestitke za vse nove zobke, prespane noči in za krst user posted image user posted image user posted image

vese naj naj za 7 mes. Izabela in ostali (Katjuša, Jan, Anžej, Maks, Mark)
user posted image

zdej pa moram šibat sirena kliče

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
12.1.2009 9:34:49   
lonapo
čestitke vsem za mini tini rojstne dneve. Mi smo imel pa včeraj 7 mesecev.

<Sedimo že sami, edin po eni uri ga mal zanese-pol se pa zvrne in reži k zmešanuser posted image .
Včeraj je jedel domače goveje zrezke in pire krompir-je tko zmazal. Spal je pa spet celo noč.

Grem likat, pol pa h G mal na pregled.

lepo se imejte

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
12.1.2009 9:37:09   
lonapo
lunca čestitke!!user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
12.1.2009 9:59:48   
beyba
Evo pravkar napisala cal roman s polno slikcami, pa javi napakouser posted image

user posted image

Na hitro se javimo po dolgem času...berev vas kar pogosto, samo potem zmanjka časa za replike in pa velikokrat pozabim, kaj moram komentirat, ker sem ponavadi kar veliko v zaostanku...

Pri nas lepo rastemo, nosimo bolj ali manj vse 74 velikost, kolk smo veliki in težki zvemo jutri na pregledu-pa še zadnjo pikico bomo dobili...

Pravkar smo dobili tretji zobek, pa vrjetno bomo kaml tudi četrtega, ker ma že vse napihnjeno zgori...

Postavlja se na noge-SAMA jst jo nikoli. Čim ima kaj česar se lahko oprime( stol miza, kolena, rajica...) je že na nogah in potem sloni na ograjci skače in je vsa ponosna. Sem rekla da če me bo krivila da ma krive noge, ji bom povedala da bi ji lahko sam rit zapopala na eno mesto da bi kaj pomagalo. To je živo, kot živo srebro. Nič ni pri miru. Po celem stanovanju jo je dovolj. Tako da skrivamo vse kable( ker so najbolj zanimivi), kar naprej sesamo, ker najde vsako najmanjšo smetko v stanovanju, vse reklame moramo sproti nositi v kontejnar, ker vse potegne izpod mize ....   vam rečem živček. Previjava jo lahko sam z mojim, ker tudi med previjanjem ni pri miru in jo babicam in tetam ne uspe več lovitiuser posted image user posted image user posted image
user posted image tole je bilo slikano pred enim mesecem....
trenutno imamo plenični izpuščaj, ki ga zdravimo že kak tede, ker sem jst bla bolna an teden nazaj, pa jo je sam oči previjal, ki full špara s kremo....  pa ni nič tečka sam vidt pa nji lepo....
GH trenutno imamo dva obroka dnevno...kosilo (zelenjava, piščanček, solata, krompir, polenta,...) in pa za vmes dopoldne sadje(sem najprej milsila da ga ne mara, na kar ugotovim da ne madra sam jabolkuser posted image ) drugače smo še na joški...pije najraje vodo in to kar iz kozarca...kaj še mmmmmmmmmmmm

Aja velikokrat nas pestijo prehladi-so nas, zdej mam pa od justa kopel za dojenčke iz materine duice.To naredimo 1x na teden in s tem nimamo več težav...nekaj časa je blo pa za  znort...kar naprej poln nos pa kašlanje pa ...
evo še par slikic
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
12.1.2009 10:11:24   
beyba
aja pozabla povedat da ponoči e kar ne sppimo, da me zjutri kar oči bolijo, tolk sem zaspana Ela pa veselo mal čez sedem že leze po meni pa se prevrača pa skače...dojimo se ponoči še vedno ene štirikrat, večkrat ji pa ne dam, ker če ji dam več joško, potem bi najrajš vidla da bi kar z joško v ustih spala, sem probala, pol sem pa še vsa polomljena poleg tega da sem neprespana, ker sem se zvijala da ji ja ni joškiz ust padu... tko da zdej od osmih do sedmih dobi jošk 4x in nič več...potem se pa mal deremo pa crkljal bi se ponoči pa igrali, pa vse živo samo spali neuser posted image spi pa čist poleg mene, ker ma postlo zraven moje in še stranica je dol, pa ji še ni dost, sredi noči se obrne za 90 stopinj pa začne k meni rint, pa glavo v moj vrat...ma srklanka je TA VELIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
12.1.2009 10:22:35   
lunca14
beyba...............tamala je fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,luštna,spretna,gibčna,sladkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ddrugač,pa mata nekaj tazga kot midva,ponoč,mi tud sam zizamo,po ene 4x na noč,ampak moj tud spi z zizo,ker,drugaće,ne bi jaz spala nič,pa super,da ti pije s kozarca,pa za žaubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa večkrat se javi,jaz pa grem zdejle našga škorca previt,ker je naredil bombouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
12.1.2009 11:24:03   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikjer nobene,jaz sem pa tko važna,ko mamo zobeka,pa še drugi je v pripraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
12.1.2009 11:25:52   
aleksandra silvija
user posted image user posted image lunuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za še prihajajoči zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
12.1.2009 11:26:08   
Kaja08
Daaan!! Evo, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih potrebujete!

Mi smo včeraj prvič jedli piščančka in mu je kr šel, čeprav sem ugotovila, da vse, kar ni čisto tekoče in gladko, Žiga bolj težko dolj spravi. Je ene dvakrat skor bruhnil, ker piščanca pa res ne znam zmiksat v čisto tekoče stanje. Ampak je vseeno potem pojedel še par žlic, tko da je vsega skupi pojedel ene 10 žlic. In to je za nas VELIK dosežek, glede na to, da se je kakšen mesec nazaj sprdnil, da ne bo več jedel GH user posted image  Sem mu pa danes zjutraj zmešala hruško z mlečno proseno kašico in je spet lepo jedel...pa kaj jst vem - zmišljuje se tale naš škorc. Ker mlečne kašice, ki mu jih dam zvečer, pa obožuje in ga komi dohajam, tko odpira usta. Ja no, slej al prej bo jedel tud gosto hrano. Aja, pa še to - se je zmislu, da mojga japka, ki mu ga naribam, ne bo jedel, Frutka pa celga poje user posted image  Tko da grem dons v DM, dokler imajo še akcijo, da nabavim par Frutkov...

Spimo tko-tko...še vedno se zbujamo 2x na noč in hoče jest. In popije čez noč toliko mleka, da potem tako lula, da premoči plenico in gre mimo user posted image  Kako pa se mulce odvadi od nočnega hranjenja??? Ima katera kakšen predlog?

IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Še ena pomembna novica: Včeraj so prišli rezultati Dnk-ja, ki so seveda potrdili očetovstvo. tako da se zdaj ne more več sprenevedat, ta user posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko bo pamet sreču, mu bo še krepko žal, ko bo ugotovil, kaj je vse zamudil!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupi jaja jupi jupi jaaaa!!!! user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
12.1.2009 11:26:54   
aleksandra silvija

beyba...............tamala je fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,luštna,spretna,gibčna,sladkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res, odličnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ddrugač,pa mata nekaj tazga kot midva,ponoč,mi tud sam zizamo,po ene 4x na noč,ampak moj tud spi z zizo,ker,drugaće,ne bi jaz spala nič,pa super,da ti pije s kozarca,pa za žaubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa večkrat se javi,jaz pa grem zdejle našga škorca previt,ker je naredil bombouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
12.1.2009 11:27:15   
Kaja08
Beyba, carica je tale tvoja Ela!! Pa kako ima lepe učke - jst sm mal mahnjena na modre oči, ker jih nimam in sem jih vedno hotla met user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?