|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
11.1.2009 13:59:54   
martka
če ga po AD3 zvija, naj mu da zdravnica druge! mojemu luku jih je dala, a ga je kljub temu zvijalo, pa je jedel te in sab simplex, po 14 dneh pa mi je zdravnica rekla, da če sva vsak dan zunaj ne rabim več dajat d3. zvijalo ga je še vedno a eno celo uro manj! to pa je zelo veliko... pa ima zdaj zelo močne  kosti. trenira hokej in odbojko, pa ni še bil nič polomljen.
zdaj pa adijo, strižem Gaji nohtke!

< Sporočilo je popravil martka -- 11.1.2009 14:01:05 >

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.1.2009 15:56:44   
blackcoffee
Otika:
Punce, pa ne da ste se tako zaščitniške do svojih otročkov, da jih ne date nikomur? A smem vprašat zakaj ne?

..kakor komu. vse je tudi odvisno od ondosov. jaz sem se odločila za to, ker se mi to zdi prav in tako čutim.
dodatni razlog pa so energije, kot sem že pred porodom enx omenila, da so malčki, ki komaj privekajo na svet, zanje tako dovzetni. mesec dni je čas za mamico in očija. to je najmajn. ostali, naj pa čakajo.
mene je že to motilo, ko je moja mati vsak dan skakala okoli mene in ga gledala; tu in tam se ga je celo dotaknila - rokic. ker je pač smatrala, da če mi opere perilo, da v zameno lahko to pričakuje in je komaj čakala, da bom rekla, ja pa ga vzem v naročje.
jaz pa sem bila mrtvo hladna. hja. sem pač čudakinja. pa vam povem, nič ni brez razloga!
      v meni je ostala neka bolečina, ko sem pred nekaj leti imela tri mlade muce, ki so se še dojile in sta jih ob moji odsotnosti odvlekla k sosedu kilerju, da jih je pokončal. ko sem se vrnila iz mesta, sta rekla, da je en par prišel po njih in vse odpeljal. sem rekla, če sta nora al zadeta, da me tako napizdujeta. itak nimajo mucki kaj za hodit od mame mačke, dokler jih ta doji. pa sta vztrajala pr svojem, da so že dovolj veliki, saj so že jedli tudi drugo hrano.
po 15 minutnem prerekanju in dretju, sem sedla na kolo in se odpeljala do kilerja.. btw ta je pred leti ubil zajce, ki sta jih mojadva veselo redila in potem še z večjim veseljem jedla. in sem ga šla 'prašat, če je fotr mucke k njemu prpeljal. prikimal je. potem sem le še vprašala, če so mucki še slučajno živi ali je masaker takoj izvedel. z bolečino v očeh, ko me je videl že vso solzno, sploh ni odgovoril. tulila sem kot majhen otrok celo pot domov. pa me je bolj kot smrt muckov prizadela njuna laž. in vedno, VEDNO! ko je bil kak maček bolan ali že ostarel, da bi bilo bolje, da umre, se nisem mogla NIKOLI posloviti od živali. navkljub mojemu prigovarjanju, kako pomembno je to zame, da se od živali poslovim, to počneta od nekdaj. češ, bom manj trpela. WTF??? kretena zarukana, ki me sploh ne slišita! z drugimi mački je bilo navadno tako, da sem jih še po teden dni klicala in iskala po dvorišču kot kak majmun in se čudila, kam zavraga bi se zatekli. pa so bili itak že mrtvi.
zdaj se čudita, kako da sem tako brezsrčna. ooooooo, ne! za sinka sem in bom najboljša mami na svetu.

konec koncev.. pa vas bom tako vprašala: kaj pa ima nekaj dni ali tednov star otrok od kogarkoli drugega, ki ni mama in kaj imajo oni od njega, k itak še ne zaznava okolice tako, kot jo bo čez dva meseca, ko bo že razločeval obraze?
žalostna zgodba z mamico-muco je bila taka, da je še nekaj dni iskala svoje tri zaklade in glasno mijavkla ter za njimi jokala. in za piko na i, so se ji vneli seski - dobila je mastitis in moja pametna mati, jo je še v takem stanju peljala na sterilizacijo. joj... sram me je, da vam to pišem, saj opisujem svojo mater. žal.
po kakšnem mesecu dni, je mama-muca napravila samomor na bližnji cesti. zjutraj, ko sva s fantom odhajala na delo, je videl ležati neko mačko na cesti pa se ni zavzel, da bi lahko bila naša. mi je pa omenil in  tudi jaz nisem niti pomislila na to. kasneje me je poklicala mati in me vprašala, če sem kje videla mačko in da jo kliče že vso jutro. pa je ni. sem rekla, da ena na cesti leži in naj gre gledat.. deset minut za tem me je poklicala in jokala v slušalko, - kako brezsrčni vozniki!
jaz pa sem se odzvala hladno kot tuš in sarkastično na njeno 'bolečino'.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 11.1.2009 16:19:51 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.1.2009 16:21:18   
Anonimen
Blackcoffee, saj s tem nisem mislila nobene neki grajat in to. Itak ima vsak svojo situacijo in način razmišljanj ... pač me je samo zanimalo, ko vas je kar ene par napisalo, da otročka ne date nikomur v naročje.
Pa da odgovorim na nekaj tvojih vprašanj: kaj ima dete od tega crkljanja pri drugih ... jah dete nič, jaz imam pa veliko. Si malo odpočijem in napolnim baterije, da se potem toliko bolj cela posvečam mali pikici. Kaj imajo dedki in babice od tega ... jah vsaj za mojo mami in očija vem, da imata od tega veliko, saj sta čisto zaljubljena v Nežo (je prva njuna vnukinja) ... oči, ki poje v pevskem zboru, ji poje in Neži ga z zanimanjem posluša, mami se pa z njo pogovarja in tut to tamali ful paše. Je pa res, da zelo spoštujeta dejstvo, da je ona moj otrok in kljub temu, da sta lepo vzgojila 3 otroke, me za vsako stvar vprašata če lahko, pa če delata prav itd. ... no in taka sta tudi starša od mojega in meni je to zelo všeč ...

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
11.1.2009 16:34:11   
čebeli
O, džizes, blackcoffee, ti si pa res vse oreng vzemaš k srcu... Ma pa sej imaš po svoje prav. Tudi jaz sem bila taka...dokler nisem ugotovila kako kruto je življenje lahko (ne bom pisala kako in zakaj) in moram bit sama močna (čeprav sem po naravi ena nežna duša), če hočem preživet (brez da bi se mi zmešalouser posted image ). Sam res, celo življenje sem živela kot v vatki, zdej pa borba na višku...na vse strani. No, pa dost mojega filozofiranja...

Sej drugače pri jokanju tudi jaz kar hitr skočim...ponoči sploh! Edin danes sem pa res zoprna, ker sem noč skor celo prečula... in mi ni ok, da mala skos hoče na mojmu trebuhu spat, drugač se pa dere. Ni ji prav v postlici, pojstli ob meni (v porodnišnici je blo to še kul), v naročju koga drugega, v ležalničku,...gggrrhhhmmm! Kdaj bom pa jaz spala?!? Drugače sem pa čist zadovoljna, ko pride moja žlahta in tako z veseljem crklja malo...pol pa hitr grejo (tut tega sem vesela), njegovih pa glih nisem vesela in zaenkrat jih še ni blo veliko...HB!

Jutri morava jit z malo nazaj v P dat kri, ker so bili eni izvidi mal čudni in je treba postopek ponovit...pa bom tam vprašala kako in kaj glede krčev.

Aja, najbrž ste že 100x pisale sam vseen, men se ne da brat nazaj... Kaj ve jeste? Mene skrbi, da jem nekaj po čemer ima mala ponoči skos krče.

Neposredna povezava do sporočila: 779
11.1.2009 16:36:50   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Blackcoffee, saj s tem nisem mislila nobene neki grajat in to. Itak ima vsak svojo situacijo in način razmišljanj ... pač me je samo zanimalo, ko vas je kar ene par napisalo, da otročka ne date nikomur v naročje.
Pa da odgovorim na nekaj tvojih vprašanj: kaj ima dete od tega crkljanja pri drugih ... jah dete nič, jaz imam pa veliko. Si malo odpočijem in napolnim baterije, da se potem toliko bolj cela posvečam mali pikici. Kaj imajo dedki in babice od tega ... jah vsaj za mojo mami in očija vem, da imata od tega veliko, saj sta čisto zaljubljena v Nežo (je prva njuna vnukinja) ... oči, ki poje v pevskem zboru, ji poje in Neži ga z zanimanjem posluša, mami se pa z njo pogovarja in tut to tamali ful paše. Je pa res, da zelo spoštujeta dejstvo, da je ona moj otrok in kljub temu, da sta lepo vzgojila 3 otroke, me za vsako stvar vprašata če lahko, pa če delata prav itd. ... no in taka sta tudi starša od mojega in meni je to zelo všeč ...

Evo, tko tut jst razmišljam! Sam trenutno sem vse odpodila in sem sama za vse. Pa sem potem mal zoprna...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.1.2009 17:47:41   
martka
blackcooffe- zanimivo, kako zelo podobno razmišljava...
nič pa ne omeniš svojega očeta... ne, saj je ok! nima veze... zakaj sem to napisala?
ne glede na to, da mi mami, po domače rečeno, rit odnaša, mi lika, pospravi kdaj, po tleh pomije, smeti odnese... luka spremlja na treninge in včasih v glasbeno.... sem do nje veliko bolj hladna in rezervirana kot do mojega atija (ki mi tudi veliko pomaga-na drug način- predvsem pri vožnji luka- pa on je pazil Luka do treh let in še potem do vstopa v šolo, po vrtčevskem kosilu, do mojega prihoda iz službe) no, pa da se ne razpišem...
on je gajo lahko takoj pestoval- umite roke in plenica-jasno,
mama pa šele včeraj in še to samo nekaj minut- sem bila zraven kot jastreb!

glede energij pa... uh, nismo na pravem forumu, da bi pisala. je pa točno tako, kot si napisala oz. še več kot to! 

otika; jaz sem pa nekak raje z otrokom v naročju, kot pa brez njega in z metlo ali sesalcem ali pa v trgovini. me to bolj polni.  no, če Gajo možu pustim in kaj naredim, je druga stvar. saj je to čas, da se tudi onadva spoznata.
sem bolj mirna, če jo imam pri sebi. sem pač čudna!1 zato pa je svet tako pisan, ker smo si različniuser posted image  IN PRAV JE TAKO!
HB, da je moj enak čudak kot jaz! (še hujši)

drugače pa moj ata tudi poje (drugi bas) in je gaji to všeč, ker tudi ati poje bas. (jaz pa prvi sopran).

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.1.2009 18:00:12   
martka
aja, pa da še kaj bolj lahkotnega napišem... sem naredila odtis Gajinega stopala in dlani v slano testo (nisem odpirala pol kilske das mase, pa mogoč je res pretrda, bi morala Gaja "stopit" gor), pa je tako lepo... sem okoli vtisnila še perlice in bleščice... tokrat je v natur barvi, čez 4mesece, bom pa mogoče dodala malo barve.

ali mi bo pa blackcofi dala kakšen namig... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.1.2009 18:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: martka
otika; jaz sem pa nekak raje z otrokom v naročju, kot pa brez njega in z metlo ali sesalcem ali pa v trgovini. me to bolj polni.

Pa saj ne jaz to tako, kot da iščem vsakega, ki ima 5 minut časa, da mu tamalo poturim, da sem jaz fraj in lahko pucam ... sploh ne ... samo že tako ali tako sem 24/7 skoz z njo skupi, jo cartam in vse ... samo meni bi se zdelo nekaj najhujšega, da bi se mi cel svet zožal sedaj samo na tamalo pikico. Jo imam rada z vsem srcem, ampak sem pač taka, da potrebujem tudi čas zase in če je to pol ure za likalno desko, je pa to pol ure za likalno desko ... pa če me ima kdo zaradi tega za slabo mamo, naj me ima, jaz nimam slabe vesti. Ker če se meni mala kljub mojim najboljšim prizadevanjem cel dan joka, si jaz ob tem ne morem napolniti baterij ... na žalost, sem pač čudna.

Drage moje a ste slišale tole: http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-smuciscu-umrla-6-letna-deklica.html
Joj meni je tako hudo!!! Ubogi starši!!! user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
11.1.2009 18:17:35   
december28
Blackcoffee: I here you! Mislim ta del glede neke protektivnosti do spoznavanja lastnega otroka - absolutno!
Pa si nisem nikoli mislila, da bom tako čutila, ampak je res, da če hoče nekdo zunanji (beri: tašča) preveč žulit otroka, mi to niti ni všeč. Otrok ni še niti 1 mesec star in ni igračka za druge... je za negovats strani mame in očeta in ne za druge. Saj ga bo potem, ko bo star 3-4 mesece lahko malo več pestovala, zdaj pa mi grejo vsakodnevna vprašanja kdaj ga bom spet kaj prinesla kar malo na živce (pa čeprav je tašča dobra ženska!).

Mislim, človek bi si mislil, da bodo ljudje to štekali - sploh tisti, ki so sami starši - to potrebo po intimi, celici, zakljuceni celoti...to so res tvoji trenutki.

Žabic@: pogost problem pri nas - vsak drugi dan! Meni so v porodnišnici sestre povedale, da pomaga le pitje (razen morda, ko nehajo čisto naključno) - se pravi ziza ali flaška! user posted image  Torej še malo ga pristavi pa bo. Je pa res, da ponavadi začnejo kolcat, ko so fajn nahranjeni, tako, da lahko nastane problem s količino mleka v prsih - ga ni dovolj za pitje. Ni pa to nič hudega - ne trpijo nekaj, tako, da se ne sekirat.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.1.2009 18:22:55   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

otika; jaz sem pa nekak raje z otrokom v naročju, kot pa brez njega in z metlo ali sesalcem ali pa v trgovini. me to bolj polni.

Pa saj ne jaz to tako, kot da iščem vsakega, ki ima 5 minut časa, da mu tamalo poturim, da sem jaz fraj in lahko pucam ... sploh ne ... samo že tako ali tako sem 24/7 skoz z njo skupi, jo cartam in vse ... samo meni bi se zdelo nekaj najhujšega, da bi se mi cel svet zožal sedaj samo na tamalo pikico. Jo imam rada z vsem srcem, ampak sem pač taka, da potrebujem tudi čas zase in če je to pol ure za likalno desko, je pa to pol ure za likalno desko ... pa če me ima kdo zaradi tega za slabo mamo, naj me ima, jaz nimam slabe vesti. Ker če se meni mala kljub mojim najboljšim prizadevanjem cel dan joka, si jaz ob tem ne morem napolniti baterij ... na žalost, sem pač čudna.

Drage moje a ste slišale tole: http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-smuciscu-umrla-6-letna-deklica.html
Joj meni je tako hudo!!! Ubogi starši!!! user posted image HUDO

nisi slaba mama!  d best mama si, ker veš in poznaš sebe in tako tudi temu primerno postopaš!
samo čestitamo ti lahko. zato pa sem napisala, da smo si ljudje različni! jaz sem pač tolk čudna, da je niti ko spi najraj ne bi dala iz rok. (a je treba)...
je pa vsak človek zase svet- čuden, svetel in lep!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.1.2009 18:27:16   
december28
Pa še v pohvalo: mislim, da ni dvoma, da ste vse punce - ex decembrke in zdaj mamice božičkovih pomagačev - več kot prizadevne mame.
Naj kdo pogleda koliko strani ste (smo) spisale in kako smo user posted image  se veselile teh otročkov!

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.1.2009 18:29:03   
december28
Jah, včasih se je treba sam pohvalit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
11.1.2009 19:18:29   
pišapela
Pozdravljene!
Dolgo se že nisem javila, ampak preprosto se mi nekako ne da sedeti za računalnikom.

Smo OK, ta teden še uživamo z atijem doma, potem pa mora na žalost v službo. Malika pridno je, ponoči kar dobro spi, zadnje dni pa jo kar močno mučijo krčki (na srečo ne ponoči). Vsak dan smo na sprehodu po dve uri, tudi v šopingu smo že bili,drugim jo brez problema dava za pocartat.

V torek imamo posvetovalnico in prav zanima me koliko smo zrastli.

Zanima me, ali vi svoje sončke previjate široko, kljub temu, da so bili kolki OK?

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 788
11.1.2009 19:18:48   
Anonimen
Joj katero debato sem sedaj sprožila user posted image ... pa brez zamire punce! user posted image

... jaz sem pač tolk čudna, da je niti ko spi najraj ne bi dala iz rok. (a je treba)...

Nisi čudna ... kot si napisala, smo si HB pač različni. Drugače pa meni ravno zdajle na rokah spi user posted image ... bogi revici je komaj pred 15imi minutami uspelo zaspat, po tem ko je bila že od 9ih zjutraj budna ... zdaj se jo pa bojim odložit, da se nebi zbudila, ker je res potrebna spanja ... sam jaz moram pa na WC user posted image .

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
11.1.2009 20:16:59   
čebeli
pa saj jaz bi našo pupo tut najraj skos cartala, sam kaj, ko se pa bojim, da bo potem taaakooo grozno scrkljana. Ne, vem...našega najmlajšega brata smo tako skos crkljali, sedaj se mu pa to obupno pozna... Pač imam take izkušnje z otročki...poleg njega sem bila "pestrna" še 3 drugim bratrančkom...njih nismo tako skos vlačli po rokah. Je bila teta huda, da jih je treba pustit jokat...in so zdej res vsi po vrsti prav fejst pobci. Pač sem mal poklicno deformirana in ne maram razvajenih otrok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.1.2009 21:12:02   
CIPRESA
Evo po enem tednu v vrtcu je naš Žiga staknil ful hud prehlad. Včeraj in danes se mu vročina giblje med 38-40user posted image user posted image user posted image grlo ima čisto zabasano da komaj govoriuser posted image Jaz pa se bojim da nebi nabasala še tamala kajuser posted image Razkužujem in perem si roke, pa gledam da jo ne lubčkamo... in upam da bo to dovolj da ne nabaše kaj takega.
Tiste ki ste imele svoje otročke bolane me zanima kako  preprečujete da naši malčki ne nabašejo kaj od tavelikih? Našedva sta čez dan v istem prostoru (dnevni sobi) le skupaj jih ne dajem, drugače ne gre?

Mah že dva dni nič ne spim, letam od enega do drugega. Hvala bogu za mojega možeka da mi vsaj malo olajša in kaj pomaga. Jutri pa bo pestro ko gre še on v službo.

Pa tako lepo sem jih v vrtcu prosila naj povejo ko bo kdo bolan ...........pa kot da te ne slišijo...niti eden ni pisnil da kaj razsaja. Tako hudo gripo in groznega kašlja pa res ne moreš falit, sigurno je kdo tako kašljal.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.1.2009 0:02:47   
blackcoffee
CIPRESA - kar praviš glede vrtca, je res skrb zbujajoče. taka vročina pa ni mačji kašelj. upam, da se tvoj sine čim prej pozdravi in da se vi2 ne nalezeta.

martka:
A) blackcooffe- zanimivo, kako zelo podobno razmišljava...
nič pa ne omeniš svojega očeta... ne, saj je ok! nima veze...
oče je gajo lahko takoj pestoval- umite roke in plenica-jasno,
mama pa šele včeraj in še to samo nekaj minut- sem bila zraven kot jastreb!
...
B) aja, pa da še kaj bolj lahkotnega napišem... sem naredila odtis Gajinega stopala in dlani v slano testo (nisem odpirala pol kilske das mase, pa mogoč je res pretrda, bi morala Gaja "stopit" gor), pa je tako lepo... sem okoli vtisnila še perlice in bleščice... tokrat je v natur barvi, čez 4mesece, bom pa mogoče dodala malo barve.

ali mi bo pa blackcofi dala kakšen namig...

A)  drage moje.. men se lasje dvigujejo, ko zadnja leta vidim in opažam kako delujejo družine in kakšne kompenzacije se gredo starši v odnsu do svojih otrok. kakšna mašila smo jim otroci (in pri tem leta ne igrajo nobene vloge)!! ko začneš odkrivat vzorce, ki so v nas, se lahko samo zamisliš nad celotno situacijo, še prej pa se je fajn zbruhat.
no, pa ne bom o tem, ker se bo sinko čez dve ure zbudil, in meni do takrat ne bo uspelo vsega napisati, če bi začela s tole temo. 

B) tudi jaz sem nardila odtis nogic in ene rokice. druga pa ni ratala, kr jo je v pest stiskal. tako, da bom probala naslednjič. ja, je pa ideja s testom zelo praktična in dobra. tako, da toplo priporočam vsem, ki se bote tega podviga lotile. user posted image user posted image

december:
Mislim, človek bi si mislil, da bodo ljudje to štekali - sploh tisti, ki so sami starši - to potrebo po intimi, celici, zakljuceni celoti...to so res tvoji trenutki.

se popolnoma strinjam.
jastreb - po moje sem zdaj še toliko bolj alergična, ker postaja moja mati s svojo navzočnostjo dobesedno že vsiljiva. pa vem, da tega ne želi, toda podzavestno prav te signale oddaja!

joj, moram vam povedat, da se mi je Thor danes zjutraj, ko sva se preoblačila in sem ga kar golega stisnila k svojim razgaljenim prsim, prvič zasmejal! že res, da se je tudi sicer nasmihal.. toda danes zjutraj se je uglasno zasmejal, gledal je vame in bil je smeh, ki je trajal nekaj seknd!!!!!! kako ljubek je bil! jaz pa vsa blažena!
sem pa opazila da je začel tudi vriskati, kadar se nad čim navduši. user posted image joj, je sladek!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.1.2009 0:08:22 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.1.2009 8:03:58   
katja_p
Hrana in krči - js ne jem svežega sadja in povojenega mesa, vse ostalo pa po malem.

Odtisi - kk ste nardile slano testo?

Nasmeh - men se je tud prejšnji teden nasmejala user posted image  in to s tako širokim nasmeškom ...  user posted image

Neki se joče ... jo grem vzet iz zibke in mal pocartat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
12.1.2009 8:04:22   
caligula
nič ni narobe, če se otrok navadi na mamino bližino. Do 7. meseca se GA NE DA RAZVADIT! Torej če mislite, da je razvajen, je to pomota, otrok čuti bližino matere in mu le ta ugaja. Jaz imam mojega vedno, KADAR ON HOČE, na rokah. Ko pa imam drugega dela ga komot odložim v gugalnik, ležalnik, na posteljo, v posteljico,... in se pogovarjava dokler jaz opravljam svoje delo...
Mali škrat je zelo priden, spi ponoči 9 ur, ko se zbudi ga previjem, nahranim in ga mal pocrkljam, poljubčkam, mu povem kako zelo rada ga imam in v temu "obredu" zaspi nazaj in spi še ene 4-5 ur potem ponoviva ritual le da po tej dozi spanja ne spi več do večera, mogoče samo malo dremlje. Je pa 6 tednov star pa pol.
Mogoče bi kateri pomagalo, če bi prebrala knjigo Povezovalno starševstvo. Jaz sem prebrala ene 30 strani, potem mi je zmanjkalo časa ker je škratek prišel na svetuser posted image ampak mislim da sem ulovila bistvo.

Neposredna povezava do sporočila: 794
12.1.2009 8:12:43   
caligula
Gre pa meni sestra na živceuser posted image ko je ljubosumna da je mali tako priden, ko sta njena dva bila živi polomuser posted image ker se je z živčnostjo ubadala z njima oz se sploh ni ubadala pa vedno jih je imela na rokah amapk na drugačen način, ulovit moraš trenutek kdaj ga prijeti v roke. jaz mojega ko se prebuja pustim še ene pol urce v postelji, ga božam, masiram po trebuščku, mu pojem, se pogovarjam z njim, da se prebudi. ne dvignem da takoj ko spusti glas!
če otroka poznaš potem veš kdaj joka če ga kaj boli in kdaj lahko jok umiriš z lepimi besedami in umirjenim glasom. moj toliko da ve, da jok obstajauser posted image pa še to se po mojem čudi vsakič ko ga spusti čez glasilke. Je pa drugače zelo zgovoren in mi vsak dan polepša z raznimi ggguuuu guuuji in uuuu itd user posted image

sem pa res alergična ko samo vidim v bližini mojga lumpija sestro, ostalim ga  brez problema dam. imam dva psa pa sta ga tud že "poljubčkala" in se ne sekiram okol tega ker sem jaz živela vedno z živalmi pa mi nič ni, so pa otroci ,ki so v vatko zaviti, kasneje zelo razvajeni in zahtevni. ampak tećno zahtevni! vidim pri moji nečakinjiuser posted image
in če jo želijo umiriti ji morajo vsak dan nekaj kupiti, pa nemalenkosti! zdaj je to postalo že moteče ampak krivi so starši
torej, otroku lahko damo neomejeno sebe pa šparajmo na materialnih stvareh, če ga navadiš na liziko, bo vesel vsakič ko jo bo dobil, in ne bo pričakoval kamiona čokolade!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.1.2009 8:13:40   
caligula
se opravičujem "smetenju" ampak sem čutila nekaj, da moram podeliti izkušnje z vami, čeprav sem novembrka, in vam predlagati to knjigo, ker je res odlična!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.1.2009 8:44:53   
zverinca
Dobro jutro!!

no Cipresa, sva na istem, meni je tudi Nika zbolela, včeraj ko naj bi praznovala RD s prijateljčki je zakuhala na 39, tako da je danes doma in izgleda da bo kar cel teden. Po nasvetu P - za malega, pa je rekla le naj si Nika večkrat kot po navadi umije roke, naj malega ne ljubčka in boža, naj mu ne hodi en meter blizu....

KAj več pokomentiram proti večeru oz ko bo čas, zaenkrat toliko, da veste zakaj me niuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.1.2009 10:27:46   
Detece
Tud jaz sem se svojega avatarja naveličala.
In evo ga novega. Je pa to listje grma Ruj - tako kot je ime mojemu user posted image .

Kaj več se vam oglasim kasneje ko nahranim Ruja.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.1.2009 10:43:01   
blackcoffee
katja_p:
Odtisi - kk ste nardile slano testo?

slano testo:  koliko moke, toliko soli. vodo dodajaš pa po občutku in zamesiš v mehko testo. to je to!
caligula:
Mali škrat je zelo priden, spi ponoči 9 ur, ko se zbudi ga previjem, nahranim in ga mal pocrkljam, poljubčkam, mu povem kako zelo rada ga imam in v temu "obredu" zaspi nazaj in spi še ene 4-5 ur potem ponoviva ritual le da po tej dozi spanja ne spi več do večera, mogoče samo malo dremlje. Je pa 6 tednov star pa pol.
Mogoče bi kateri pomagalo, če bi prebrala knjigo Povezovalno starševstvo. Jaz sem prebrala ene 30 strani, potem mi je zmanjkalo časa ker je škratek prišel na svet ampak mislim da sem ulovila bistvo.

kaj je s tabo, nič ne smetiš ti samo podeli izkušnje z nami, sploh, če so dobre! user posted image
in  preden bom jaz do knjižnice prišla... daj nam povej bistvo!!! user posted image user posted image
a vidva se izključno dojita ali ga imaš na umetnem futru? kr to je nemogoče al pa fenomen, da bi od zizik tolk časa spal v enem kosu.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 12.1.2009 10:47:14 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.1.2009 11:36:41   
martka
jaz testu dodam še mini mini olja..

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......