Anonimen
|
Čer! No danes je bilo pa bolje ... je imela očitno spet en malo bolj zaspan dan, saj je zaspala okrog enih, ko sva šli na sprehod in spala do petih popoldne. Pa ugotovila sem, da ji očitno paše, če pojem in to ker sem jo danes za več kot pol ure zamotila, ko sem dala gor CD Sto kosmatih kakšna scena (ful luškane otroške pesmice) in sva potem plesali po dnevni sobi, jaz sem pa pela zraven im ne je ful skos opazovala . Blackcoffee ... za avtar, super je in kolikor te po pisanju na RR poznam, ti prav paše . Žabic@, tut Neži se včasih kolca, samo je očitno ne moti, ker mi je med kolcanjem tudi že zaspala ... tak daji dam dudico, pa če zgrabi ok, če pa ne se pa tudi ne sekiram. Zverinica ... uau, ful luškana torta!!! Tole s poslikano hostjo je ful fina ideja, kje pa to delajo? Otroški dodatek ... midva še kar nisva nesla . Sicer imava do 20. februarja čas, a bi se vseeno lahko malo zmigala. Jaz sem svoje tako ali tako že vnesla not, ker prav veliko nimam ... zneske od štipendij in tisto kar sem preko študenta zaslužila sem prepisala iz izpiskov od klika, to je pa to ... moj bo pa obrazec računovodkinji nesel, da vpiše še njegove zneske ... mora itak zdaj podatke za bilanco oddat in bo ob enem še to popedenal. Čebeli, jaz sem v porodnišnici tudi komaj čakala da grem domou in da bova z mojim končno lahko sama skrbela za najino štruco. Tisti njihov urnik, pomanjkanje zasebnosti pa razni že skor očitajoči pogledi nekaterih sester so mi šli že močno na živce. Tak da ko smo mi po 9ih dneh bolnice (5ih z Nežo) rekli, da grem lahko domou, sem bila najsrečnejši človek na svetu! Detece, upam da se ta zadeva s tvojimi krči umiri ... če se pa ne, se pojdi pa kar brez slabe vesti pokazat v P ... za to so pa tam. Martka, smola tole s pralnim strojem. Nama je tudi, ko sem bila v največjih pripravah na prihod Neže, crknil 2 leti star sušilni stroj in sem bila čisto nesrečna, ko sem imela toliko cunjic za oprat, osušit in zlikat ... da bi mi pa zdajle pralni ali pa sušilni stroj šel, si pa sploh ne predstavljam, ko pa tamala šeenkrat več cunj opaca, ko midva . Posvetovalnica ... mi gremo v torek prvič ... no midve greva sami, ker oči ne more manjkati v službi ... pa me je že kar malo strah, da me bodo okregali, da ne skrbim lepo za malo, ko ima po glavi polno temenc, pa za ušeski in pod bradico se ji je koža malo vnela, kljub temu da jo tam najmanj 2x na dan očistim s toplo vodo, zbrišem in namažem z bepantenom. A imate ve kaj težav s tem? Plenice ... sem se včeraj malo uštela glede tega kako super so Mullerjeve Beauty Baby pleničke ... danes ji je 2x zapovrstjo vse premočilo. Prvič je kakec zadaj na hrbtu ven prišel, pa se sploh ni tako močno pokakala, drugič ji je pa lulanje zadaj ven pripšlo ... tak da jih ji pomoje ne bom več kupila. Bom zdaj še probala te Babylove pleničke od DMa, ko jih tako hvalite, pa če še tiste ne bojo kul, bomo pa pač kar na Pamprskah ostali. Kolk pa stanejo te DMove pleničke po paketu? In ali so mehkejše od Mullerjevih? No tamičkena je zaspala, oči je šel na eno pivo, jaz si bom pa zajle malo pršuta in brie-ja privoščila ... se je treba malo pocrkljat ... a je kaj pametnega po TVju? Pa pa!
< Sporočilo je popravil Otika -- 10.1.2009 22:33:35 >
|