mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Pozdravljeni mi smo zopet preživeli dva dni okrog zdravnikov. Včeraj se je začel nejc tako matrat pri dihanju, da smo leteli na urgenco, dobili smo inhalacije in dobili ventulin, ki ga moramo vpihavat na 4 ure, tudi ponoči. Danes smo šli na kontrolo, jutri moramo spet, v torek mamo že ORL, v glavnem letamo samo po bolnicah Zraven je pokasiral še virozo. Jaz sploh ne vem več kdaj bo konec in bo res prišlo obdobje zdravja k nam Februarka a ste imeli vi kej podobnega (napisano imamo bronhiolitis, laringitis) Če ima kdo kej odveč zdravja, naj ga proooosim pošlje v naš dom Ojoj bogi Nejc, jaz upam, da to čimprej premagate . Te pa popolnoma razumem, ker mi smo na pumpicah praktično že od septembra, z vmesnimi kratkimi prekinitvami. Imamo pa mi diagnozo kronični bronhitis. Mi smo bili pri pulmologinji in nam je napisala zdravilo Singulair 4mg, dati pa mu moram vsako večer 4 mesece. To zdravilo je namesto pumpice Fleksotide. Daje se ga preventivno, da ne bi prišlo do astme. Moj Luka je končno zdaj 2 dni malo boljše, smo pa že od konca novembra bolani, se nam je zdaj to ful vleklo. Lukcu ponavadi tako piska, da jaz sploh spati nemorem in si ga dam ponavadi kar sede na svoj prsni koš, ker tako lažje diha. Mu pa jaz delam vse živo od inhalacij s slanim kamiličnim kropom, uporabljam tudi kremo od justa materina dušica, pa nimam nekega občutka, da kaj pomaga. Pa jaz ga ful pazim, ne hodim v nakupovalne centre, pa, ko je megla ali oblačno ga niti na sprehod ne peljem, ker je ful občutljiv na meglo in smog, pa na bioresonanco hodiva in mu delajo podporo za pljučka, pa pazim, da ne gremo na obiske, če je kdo prehlajen ali pa, če je dosti ljudi v malem prostoru. v glavnem ni, da ne bi probala, upam samo, da čimprej to prerastemo in, da mine zima. Aja larisa, pa meni so tudi porodniško podaljšali. Tudi ti lahko daš vlogo seveda, če želiš, samo pošlji jim vse izvide, sploh te, ko greste na ORL.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 11.1.2009 20:23:37 >
|