|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
11.1.2009 20:12:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image lepe slikice Janez!user posted image

luškan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
11.1.2009 20:13:37   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

larisa, user posted image user posted image user posted image  za korenjaka Nejca in zate. jst ko je kdo prehlajen, zmočim eno gazico in nakapam 5 kapljic olja 31 od Justa. sej nočem reklame delat, sam ko sem bla noseča in prehlajena in sem se ponoč skor zadušila, mi je to fuuul pomagal. in zdej zmer, ko mam občutek, da koga kej matra to nardim in je vsem ful boljš. so pa če se prou spomnim kar precej drage. SO PA EDINA STVAR KI JO PRI NAS UPORABLJAMO. sorry, nisem hotla. če kdo rabi, naroča moja svakinja.

metilu,  nočem te strašit, ampa Luka so zgornje enke kar par mesecev huuuudoooo matrale. 2x po 2 tedna tud jest ni hotu, tolk je mel vnete in občutljive dlesni. spodnje 2, pa sploh nisem vedla kdaj so prišle. sam ene pol ure je jokcu, in to je blo to. zdej me je sam strah, da ne bo pri zgornjih 2, tud taka kriza...

itata, jst sem bla pa fuuul vesela, ker je moj mulc začel stvari po tleh metat. user posted image  vsaj nekje se mu pozna, da gre razvoj naprej. je pa res za znort, sploh ker to najrajši dela ko je in pol noče ust odpret, dokler ne poberem. matr, me že zdej okrog prsta suka...

eno ? Luka je začel masturbirat. mi je čist jasn, da je to normalno, ampak ko bo pa mal večji, pa tud ne bi, da to začne delat v npr. restavraciji. kako odreagirati in pri kateri starosti? men je drugač za umret od smehacuser posted image  zaenkratuser posted image

kako pa to misliš? kako mu pa rata, ko ma gor pleničko? Blaž tudi takoj seže po lulčku, ko ga previjem, pa mu pol na hitro rito namažem in zavijem.user posted image  nema nobenga tikanja.user posted image  ma še cajt.

No baje pa to fantje počnejo precej pogosto. mi je pravla moja sestra, ki dela v vrtcu, da eni na tak način zaspijo, ma ko so večji. no meni to ni lih ok, da se na tak način sproščajo in zamotijo.

jaz se pridružujem blaži... ko ga slečem takoj poišče lulčka, a ga hitro previjem.... v bani se je parkrat povlekel za njega, kaj več pa ne

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
11.1.2009 20:14:27   
MetiLu
Itata, mene tud zanima, kdaj ta faza mine user posted image  za kremo ... jaz ti jo lahko naročim pri sosedi, pa jo tud enkrat spotoma pobereš user posted image  mi jo imamo tud in je fajn, čeprav jo uporabljamo za preventivo, ker HB smo res zdravi, da bi le tako ostalo!!

Lilči, hvala za tolažbo user posted image  user posted image  verjamem da bo še nekaj časa trajalo, ker ima dlesni napete že vsaj 14 dni, pa še niso prišle ven user posted image  pa zadnje dva sni mi kar malo nagaja pri hranjenju in malo manj poje kot ponavadi ... Naš se tud ko se previjava po kopanju al pa včasih med kopanje vleče za lulija, pa se mi zdi to normalno, sej drugač je pa v plenici, pa niti ne pride do njega user posted image  user posted image

Blaža, hvala za pohvale, res je moj zlatko user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
11.1.2009 20:18:08   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pozdravljeni user posted image

mi smo zopet preživeli dva dni okrog zdravnikov. user posted image  Včeraj se je začel nejc tako matrat pri dihanju, da smo leteli na urgenco, dobili smo inhalacije in dobili ventulin, ki ga moramo vpihavat na 4 ure, tudi ponoči. Danes smo šli na kontrolo, jutri moramo spet, v torek mamo že ORL, v glavnem letamo samo po bolnicah user posted image  Zraven je pokasiral še virozo. Jaz sploh ne vem več kdaj bo konec in bo res prišlo obdobje zdravja k nam user posted image
Februarka a ste imeli vi kej podobnega user posted image  (napisano imamo bronhiolitis, laringitis)

Če ima kdo kej odveč zdravja, naj ga proooosim pošlje v naš dom user posted image

Ojoj bogi Nejc, jaz upam, da to čimprej premagateuser posted image .
Te pa popolnoma razumem, ker mi smo na pumpicah praktično že od septembra, z vmesnimi kratkimi prekinitvami. Imamo pa mi diagnozo kronični bronhitis. Mi smo bili pri pulmologinji in nam je napisala zdravilo Singulair 4mg, dati pa mu moram vsako večer 4 mesece. To zdravilo je namesto pumpice Fleksotide. Daje se ga preventivno, da ne bi prišlo do astme.
Moj Luka je končno zdaj 2 dni malo boljše, smo pa že od konca novembra bolani, se nam je zdaj to ful vleklo. Lukcu ponavadi tako piska, da jaz sploh spati nemorem in si ga dam ponavadi kar sede na svoj prsni koš, ker tako lažje diha.
Mu pa jaz delam vse živo od inhalacij s slanim kamiličnim kropom, uporabljam tudi kremo od justa materina dušica, pa nimam nekega občutka, da kaj pomaga.
Pa jaz ga ful pazim, ne hodim v nakupovalne centre, pa, ko je megla ali oblačno ga niti na sprehod ne peljem, ker je ful občutljiv na meglo in smog, pa na bioresonanco hodiva in mu delajo podporo za pljučka, pa pazim, da ne gremo na obiske, če je kdo prehlajen ali pa, če je dosti ljudi v malem prostoru. v glavnem ni, da ne bi probala, upam samo, da čimprej to prerastemo in, da mine zima.

Aja larisa, pa meni so tudi porodniško podaljšali. Tudi ti lahko daš vlogo seveda, če želiš, samo pošlji jim vse izvide, sploh te, ko greste na ORL.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 11.1.2009 20:23:37 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
11.1.2009 20:26:00   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Itata, mene tud zanima, kdaj ta faza mine user posted image  za kremo ... jaz ti jo lahko naročim pri sosedi, pa jo tud enkrat spotoma pobereš user posted image  mi jo imamo tud in je fajn, čeprav jo uporabljamo za preventivo, ker HB smo res zdravi, da bi le tako ostalo!!

Lilči, hvala za tolažbo user posted image  user posted image  verjamem da bo še nekaj časa trajalo, ker ima dlesni napete že vsaj 14 dni, pa še niso prišle ven user posted image  pa zadnje dva sni mi kar malo nagaja pri hranjenju in malo manj poje kot ponavadi ... Naš se tud ko se previjava po kopanju al pa včasih med kopanje vleče za lulija, pa se mi zdi to normalno, sej drugač je pa v plenici, pa niti ne pride do njega user posted image  user posted image

Blaža, hvala za pohvale, res je moj zlatko user posted image  

Ja res so zlati. zdej sem šla gledat še slike, ko je bil matija majhen. Prav stisne me pri srčku. preveč hitro mi rastejo.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
11.1.2009 20:29:11   
blaža
mala_pikicaBlaž je bil mi se zdi od kar se je rodil le enkrat ali dvakrat v nakupovalnem centru. tudi jaz se temu izogibam, pa veliki množici ljudi, raznorazne prireditve v šoli, ko pridejo vsi od A do Ž, pa stare nonce, ki krehajo.user posted image

Če ga peljem ven, ne grem v centre. No pa itak nimam možnosti, če bi jo pa imela , bi verjetno včasih vseeno šla, ko se nimaš kam dat, če je zunaj slabo vreme. No mi gremo v KP, pa tam pustim otroke pri mami in greva z mojim sama v center. pa še paše nama, da sva sama in si v miru kaj pogledava.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
11.1.2009 20:36:39   
mala_pikica

mala_pikicaBlaž je bil mi se zdi od kar se je rodil le enkrat ali dvakrat v nakupovalnem centru. tudi jaz se temu izogibam, pa veliki množici ljudi, raznorazne prireditve v šoli, ko pridejo vsi od A do Ž, pa stare nonce, ki krehajo.user posted image

Če ga peljem ven, ne grem v centre. No pa itak nimam možnosti, če bi jo pa imela , bi verjetno včasih vseeno šla, ko se nimaš kam dat, če je zunaj slabo vreme. No mi gremo v KP, pa tam pustim otroke pri mami in greva z mojim sama v center. pa še paše nama, da sva sama in si v miru kaj pogledava.

Ja Blaža glede tega pa sva istega mnenja. Moj Luka je bil samo enkrat v nakupovalnem centru in še to, ko je bil na srečanju februarčkov v CE, pa še takrat je potem zboleluser posted image , ampak takrat še nismo imeli takih težav. Sicer pa jaz tudi Lane nisem nikdar vozila v nakupovalne centre, sploh pa nimam niti navade, da bi tja hodila na pijače, še najmanj pa z dojenčki.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 11.1.2009 20:37:17 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
11.1.2009 20:43:58   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ella..a si drugač vidla moj odgovor glede plenic...user posted image

ja sem vidla, hvala user posted image a pa tudi plenične podloge uporabljaš? sej to je un k je v roli, a ne?

upam, da ji bodo princeske mim, k men so res čist user posted image user posted image user posted image no, sej punčka babri je ok, sam da ni potem vse v njenem stilu user posted image user posted image

ja uporabljam plenične podloge..ravno te na roli..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
11.1.2009 20:45:51   
ella79
blacky moj nečak bi mel vse spiderman (no, tist česar še nima), pa nindža da ne govorim. Pridemo na obisk in on oblečen v nindžo user posted image user posted image user posted image pa sej ne da ve kaj je to, sam za maškare si je enkrat izbral ta kostum user posted image komaj čakam, da ga preraste user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja fanta. ker torta zgleda res dobr user posted image no, sicer mal s tvojo pomočjo, ampak.... user posted image user posted image user posted image user posted image

lillchy user posted image user posted image user posted image za še ne zobek in sankanje user posted image

katka nič nisi pozabljena, tako da veš user posted image

nizy ne mi o barbi, princeska, pa zdej še winxice .... pa da ma sobo tako, ma ni šans, raj vidim, da je potem spiderman user posted image user posted image user posted image user posted image res ne vem, zakaj so mi ravno te tri roza stvari mim user posted image

kje se pa elma skriva user posted image

dolenjka super zgleda tole vaše kosilo user posted image

larisa user posted image user posted image vi pa res skoz neki okrog dr. letate user posted image vam jaz mal zdravja odstopim, sam da bi bilo z Nejcem bolje user posted image user posted image

to je to, zdej pa lahko grem user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
11.1.2009 20:46:14   
mlavla
drugače pa dober veler..

sem se komaj prebila čez te vaše debate..

blaža..pri vaši hiši ste pa res sami umetnikiuser posted image user posted image user posted image

sem ti pa včeraj zastavila eno vprašanje o tortah..pa najbrž nisi videla...
meti..kako cort je janezuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
11.1.2009 20:46:23   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: itata

čer,
mi lahko katera zrihta od justa materino dušico??
če jo vse tako hvalite... moram rečt, da je mali tko naporen te dni, da se grem jutri prav spočit v službo in upat, da bo čimprej zdravuser posted image  pa se lahk še tko grozn sliš...
aja pa še to: kdaj mine faza metanja stvari po tleh??

user posted image user posted image user posted image nimam pojma, jaz to tudi čakam.user posted image user posted image user posted image

mene tudi to zanima user posted image

glede na to, da je to za njih igra, močno dvomim da kmalu user posted image  user posted image  user posted image

zanje igra, mene pa križ j... user posted image  user posted image

Pa kaj take mlade že tudi križ j...user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
11.1.2009 20:48:04   
mlavla
larisa..joj prav smilite se mi..mi smo k sreči zdarvi..zato se sploh ne zavedamo..kaj imamo..
upam,da se čimprej pozdravite..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
11.1.2009 20:51:09   
mlavla
no tole me je zanimalo...

mam spet eno "cukrpekarsko" vprašanje za blažo..
zanima me kako se dobi oblika takšne postrani torte..kot je na sliki v spodnjem linku...
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.pinkcakebox.com/images/cake565.jpg&imgrefurl=http://blog.pinkcakebox.com/octopus-1st-birthday-cake-2008-03-07.htm&usg=__otDVTbFosONS9iHUkS4kDH4wUzY=&h=442&w=400&sz=67&hl=sl&start=17&um=1&tbnid=CD2KHsxEFTdaUM:&tbnh=127&tbnw=115&prev=/images%3Fq%3Dcake%2Bfondant%2Bkids%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DG

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
11.1.2009 21:02:26   
mlavla
k pa jst pridem pa ni nikjer nobene...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
11.1.2009 21:02:50   
Blacky*

k pa jst pridem pa ni nikjer nobene...user posted image

evo mene

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
11.1.2009 21:03:56   
Blacky*
mene pa danes boli peta za znoret... ne vem kaj je to, a že poleti na morju sem imela bolečine v peti... moram malo kalcija popiti 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
11.1.2009 21:05:18   
mlavla
jst pa mal film to so gadje kukam..mi je to tko dober slovenski film

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
11.1.2009 21:06:05   
Blacky*

jst pa mal film to so gadje kukam..mi je to tko dober slovenski film

eden boljših user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
11.1.2009 21:07:08   
Blacky*
jaz pa se prepričujem da je treba mal pospravit ker se mi bo zmešalo od dlak, vsak dan posesamo in pobrišemo, če ne 1x pa 2x 

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
11.1.2009 21:10:33   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jaz pa se prepričujem da je treba mal pospravit ker se mi bo zmešalo od dlak, vsak dan posesamo in pobrišemo, če ne 1x pa 2x 

pridna ..da se ti da..jst sem pa zadnje čase tko utrujena..da mi le redko še uspe prijet za coto..mam kar slabo vest

pa upam,da bo s tvojo peto čimprej bolje..
kdaj pa dobiš tično od elle?
jst bomnajbrž že to  sredo v Lj...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
11.1.2009 21:15:01   
Blacky*

pridna ..da se ti da..jst sem pa zadnje čase tko utrujena..da mi le redko še uspe prijet za coto..mam kar slabo vest

Tičino dobim mogoče že jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako se lahko v sredo zmeniva, če boš v LJ. Si ravno prav vprašala, ker se ravno dogovarjava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za sredo nimam še nič v planu.

Lahko bi bila pa bolj pridna, zadnje čase se mi sploh nič ne da...

Ti pa moraš malo bolj nase gledati in tudi malo več počivati user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
11.1.2009 21:21:13   
mlavla

Tičino dobim mogoče že jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako se lahko v sredo zmeniva, če boš v LJ. Si ravno prav vprašala, ker se ravno dogovarjava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za sredo nimam še nič v planu.

veš sam bom mela zelo mal časa..ker greva z mojim dragim na eno skupino (hodiva na zakonsko skupino).tko,da se bova bolj na hitrco dobile.(če ti je ok?).iz kje pa sploh si..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
11.1.2009 21:24:50   
Blacky*

veš sam bom mela zelo mal časa..ker greva z mojim dragim na eno skupino (hodiva na zakonsko skupino).tko,da se bova bolj na hitrco dobile.(če ti je ok?).iz kje pa sploh si..

seveda mi je ok, sem pa iz Trnovga, poznaš?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
11.1.2009 21:25:52   
Blacky*
kje so pa ostale čveke danes user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
11.1.2009 21:26:37   
mlavla

seveda mi je ok, sem pa iz Trnovga, poznaš?

v bistvu ne..dej povej ulico pa bom mal po TIsu pobrskala..da se znam sploh orentirati

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?