blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 larisa, za korenjaka Nejca in zate. jst ko je kdo prehlajen, zmočim eno gazico in nakapam 5 kapljic olja 31 od Justa. sej nočem reklame delat, sam ko sem bla noseča in prehlajena in sem se ponoč skor zadušila, mi je to fuuul pomagal. in zdej zmer, ko mam občutek, da koga kej matra to nardim in je vsem ful boljš. so pa če se prou spomnim kar precej drage. SO PA EDINA STVAR KI JO PRI NAS UPORABLJAMO. sorry, nisem hotla. če kdo rabi, naroča moja svakinja. metilu, nočem te strašit, ampa Luka so zgornje enke kar par mesecev huuuudoooo matrale. 2x po 2 tedna tud jest ni hotu, tolk je mel vnete in občutljive dlesni. spodnje 2, pa sploh nisem vedla kdaj so prišle. sam ene pol ure je jokcu, in to je blo to. zdej me je sam strah, da ne bo pri zgornjih 2, tud taka kriza... itata, jst sem bla pa fuuul vesela, ker je moj mulc začel stvari po tleh metat. vsaj nekje se mu pozna, da gre razvoj naprej. je pa res za znort, sploh ker to najrajši dela ko je in pol noče ust odpret, dokler ne poberem. matr, me že zdej okrog prsta suka... eno ? Luka je začel masturbirat. mi je čist jasn, da je to normalno, ampak ko bo pa mal večji, pa tud ne bi, da to začne delat v npr. restavraciji. kako odreagirati in pri kateri starosti? men je drugač za umret od smehac zaenkrat kako pa to misliš? kako mu pa rata, ko ma gor pleničko? Blaž tudi takoj seže po lulčku, ko ga previjem, pa mu pol na hitro rito namažem in zavijem. nema nobenga tikanja. ma še cajt. No baje pa to fantje počnejo precej pogosto. mi je pravla moja sestra, ki dela v vrtcu, da eni na tak način zaspijo, ma ko so večji. no meni to ni lih ok, da se na tak način sproščajo in zamotijo.
< Sporočilo je popravil blaža -- 11.1.2009 20:05:12 >