|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
11.1.2009 17:34:07   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

čer,
mi lahko katera zrihta od justa materino dušico??
če jo vse tako hvalite... moram rečt, da je mali tko naporen te dni, da se grem jutri prav spočit v službo in upat, da bo čimprej zdravuser posted image  pa se lahk še tko grozn sliš...
aja pa še to: kdaj mine faza metanja stvari po tleh??

Lahko ti dam cifro od ene iz Stične in jo pokličeš pa ti jo zrihta. Glih ob nedeljah naroča in če boš hitra jo ujameš, potem pa lahko robo skor na šihtu prevzameš user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
11.1.2009 17:34:41   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

čer,
če jo vse tako hvalite... moram rečt, da je mali tko naporen te dni, da se grem jutri prav spočit v službo in upat, da bo čimprej zdravuser posted image  pa se lahk še tko grozn sliš...

Lahko ti dam cifro od ene iz Stične in jo pokličeš pa ti jo zrihta. Glih ob nedeljah naroča in če boš hitra jo ujameš, potem pa lahko robo skor na šihtu prevzameš user posted image

ja, to sem jaz, šefla user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
11.1.2009 17:39:51   
srečka nosečka

SN juha iz vitlofa je simpl 3 vitlofe narežeš na 1 cm široke trakove (kar cedlo glavo), dodaš ene 3 krompirje, soliš,  kuhaš toliko, da je krompir kuhan, dodaš mal muškatnega oreščka in s palčnjakom zmiksaš da je gosta juhica. Doaš mal smetane za okus in voila!

Za kiš bo pa šefla kasnej napisala, zdej je šla pegli na brzino sprehodit, ker ležat itak ne more user posted image

hvala ti, bomo poizkusili skuhat, zveni zelo dobra user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4828
11.1.2009 17:40:41   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer,

user posted image user posted image user posted image nimam pojma, jaz to tudi čakam.user posted image user posted image user posted image

mene tudi to zanima user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
11.1.2009 17:40:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

SN juha iz vitlofa je simpl 3 vitlofe narežeš na 1 cm široke trakove (kar cedlo glavo), dodaš ene 3 krompirje, soliš,  kuhaš toliko, da je krompir kuhan, dodaš mal muškatnega oreščka in s palčnjakom zmiksaš da je gosta juhica. Doaš mal smetane za okus in voila!

Za kiš bo pa šefla kasnej napisala, zdej je šla pegli na brzino sprehodit, ker ležat itak ne more user posted image

baje da je Ok, jaz ne vem kaj sem skuhala user posted image  user posted image  Ampak če je tamala jedla, že ni mogl bit tko slabo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
11.1.2009 17:41:06   
srečka nosečka

čer,

ja, to sem jaz, šefla user posted image

ti lumpa, a pomagaš možeku zvezdice nabirat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4831
11.1.2009 17:41:37   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

baje da je Ok, jaz ne vem kaj sem skuhala user posted image  user posted image  Ampak če je tamala jedla, že ni mogl bit tko slabo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Verjamem, da si odlično juhico skuhala user posted image

Kaj pa je kiš? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
11.1.2009 17:41:44   
dolenjka

čer,

user posted image user posted image user posted image nimam pojma, jaz to tudi čakam.user posted image user posted image user posted image

glede na to, da je to za njih igra, močno dvomim da kmalu user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4833
11.1.2009 17:42:30   
srečka nosečka

čer,

glede na to, da je to za njih igra, močno dvomim da kmalu user posted image  user posted image  user posted image

zanje igra, mene pa križ j... user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
11.1.2009 17:52:42   
dolenjka

To je pa pita, tule je nekaj na googlu, sam jaz sem zelooo poenostavila user posted image

http://www.google.co.uk/search?sourceid=navclient&hl=en-GB&rlz=1T4SNYK_en-GBSI302SI302&q=quiche&um=1&ie=UTF-8&resnum=9&sa=N&tab=vw

Neposredna povezava do sporočila: 4835
11.1.2009 17:54:41   
Blacky*

To je pa pita, tule je nekaj na googlu, sam jaz sem zelooo poenostavila user posted image

http://www.google.co.uk/search?sourceid=navclient&hl=en-GB&rlz=1T4SNYK_en-GBSI302SI302&q=quiche&um=1&ie=UTF-8&resnum=9&sa=N&tab=vw

to pa ne zgleda slabo... bom enkrat probala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
11.1.2009 17:57:19   
Blacky*

čer,

zanje igra, mene pa križ j... user posted image  user posted image

sem brala, da pomaga, če vsakič pobereš skupaj z user posted image . No, jaz tega ne delam, ker to pomeni, da bi ga morala iz stola vzeti in nato nazaj notri posedeti. Zdaj mi je lažje, ker je v stolčku samo ko se hrani, drugače ga imam kar na tleh

Neposredna povezava do sporočila: 4837
11.1.2009 17:58:29   
larisa
Mi imamo materino dušico že od 1. nejčevega prehlada, torej od 7 meseca in jo uporabljamo odkar tako kašja, torej vsaj 2 meseca in žal ne pomaga nič. user posted image

Kiš, mmmmmm, zelooo dobro zgleda. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
11.1.2009 18:02:28   
larisa

Kolikor je meni znano, je to 1. stvar pri user posted image  , ki je posledica kognitivnega ravoja in dojenček meče stvari zato, ker njegova poteza nekaj povzroči in torej se odvija toliko časa da ne pogrunta kaj novega, za kar ve, da sam vpliva na le-to.  Mal sem zakomplicirano povedala, ampak ne znam drugač user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
11.1.2009 18:18:12   
itata
torej faza ne vemo kdaj mine... mu bom nehala čez čas pobirat pa bomo vidl user posted image  bo pa kej druzga najdu.
šefla bi naročila ja, sam ne vem kako bo dostava iz belgijeuser posted image  torej, če je kaka druga varianta za materino dušico se priporočamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
11.1.2009 18:21:09   
dolenjka

torej faza ne vemo kdaj mine... mu bom nehala čez čas pobirat pa bomo vidl user posted image  bo pa kej druzga najdu.
šefla bi naročila ja, sam ne vem kako bo dostava iz belgijeuser posted image  torej, če je kaka druga varianta za materino dušico se priporočamuser posted image

pa sej sem ti napisala da je teta iz Stične user posted image  A si mislia da jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ne res, jaz naročam pri eni v Stični in je tebi zaradi šihta blizu če hočeš user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
11.1.2009 18:24:17   
dolenjka

pa sej sem ti napisala da je teta iz Stične user posted image  A si mislia da jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ne res, jaz naročam pri eni v Stični in je tebi zaradi šihta blizu če hočeš user posted image

aja, pa jaz nisem iz Stične v bistvu, iz ene vasi višje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
11.1.2009 18:36:37   
Blacky*
no jaz grem zdaj ven, v mraz... moram Liu peljat na sprehod, ker je moški del naše družine danes odpovedal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ne čisto... ati hrani Vala user posted image

Valu smo pripravili tisto parno mešanico s soljo in kamilicami, jaz sem ga nato preobleka, namazala, no, ati pa ga zdaj še hrani... pri nas je še vedno flaša v igri in to v postelji...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
11.1.2009 19:09:22   
Blacky*
sva že nazaj, mraz je kot pri norcih user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
11.1.2009 19:14:16   
Februarka08

lahko ti jo jaz naročim, pa ti jo prinesem, ko se dobimo na kaviciuser posted image midve sva malo bolj blizuuser posted image

Larisina večerja je v želodčku (zdaj obožuje kruh, margarino in marmelado), malo še razturava, potem jo grem skopat, oči jo bo dal pa spatuser posted image jaz pa na telovadbo čeprav komaj sedim, hodim...user posted image mogoče bo pa potem kaj boljeuser posted image

Lep večer

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
11.1.2009 19:33:58   
MetiLu
Čer!
Sem čist v zaostanku ...
Včeraj smo bili na izletu, smo se imeli  fajn, da našnji dan je bil pa deloven, sem prala in pospravljala cunje, kuhala, generalno spucala hladilnik in pečico, možek je pa okna silikoniral, ker smo ugotovili da nam povsod neki notr vleče, pa ogromno plina pokurimo user posted image  mater te instant novogradnje, za bruhat, sem tko jezna zadnje cajte... se na eni strani stanovanja plesni losamo, pa na drugi ven udari user posted image user posted image user posted image  ...

Janez je priden, sam zgornji enki ga ful matrata, sicer smo pa zdravi user posted image  Jutri greva v varstvo, sem prej z varuško govorila, pa je predlagala, da jutri že kar tam ostane za ene 2 urce, ker kaže, da ne bomo imeli nobenih težav user posted image

Jaz bom pa tačas nujno šla po fasngo, ker hodimo že 3 dni, pa kar ne pridemo do štacune user posted image  dones sem se celo že zapeljala tja, pa je bla že zaprta user posted image  pa še papirje za vrtec in oroški dodatek moram oddat ... Mogoče bom šla še za 1 urco delat, bom vidla kako se bo Janez obnašal v varstvu ...

Zdele grem pa mal slikce uredit, sta bila tast in tašča pri nas na obisku, pa je tast spet svoj turbo fotoapart vklopil in naredil ene 100 slik user posted image  user posted image   ja mal je ubrisan na fotografiranje ... brez fotoaparata sploh ne zna dihat user posted image  pol jih bom pa še neki razvit poslala... mogoče še kakšno luptno tle objavim, da boste vidle mojga fantiča (no, za tiste, ki ga že dolgo niste).

Pol vas pa še malo preberem ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4846
11.1.2009 19:46:25   
lillchy123
larisa, user posted image user posted image user posted image  za korenjaka Nejca in zate. jst ko je kdo prehlajen, zmočim eno gazico in nakapam 5 kapljic olja 31 od Justa. sej nočem reklame delat, sam ko sem bla noseča in prehlajena in sem se ponoč skor zadušila, mi je to fuuul pomagal. in zdej zmer, ko mam občutek, da koga kej matra to nardim in je vsem ful boljš. so pa če se prou spomnim kar precej drage. SO PA EDINA STVAR KI JO PRI NAS UPORABLJAMO. sorry, nisem hotla. če kdo rabi, naroča moja svakinja.

metilu,  nočem te strašit, ampa Luka so zgornje enke kar par mesecev huuuudoooo matrale. 2x po 2 tedna tud jest ni hotu, tolk je mel vnete in občutljive dlesni. spodnje 2, pa sploh nisem vedla kdaj so prišle. sam ene pol ure je jokcu, in to je blo to. zdej me je sam strah, da ne bo pri zgornjih 2, tud taka kriza...

itata, jst sem bla pa fuuul vesela, ker je moj mulc začel stvari po tleh metat. user posted image  vsaj nekje se mu pozna, da gre razvoj naprej. je pa res za znort, sploh ker to najrajši dela ko je in pol noče ust odpret, dokler ne poberem. matr, me že zdej okrog prsta suka...

eno ? Luka je začel masturbirat. mi je čist jasn, da je to normalno, ampak ko bo pa mal večji, pa tud ne bi, da to začne delat v npr. restavraciji. kako odreagirati in pri kateri starosti? men je drugač za umret od smehacuser posted image  zaenkratuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
11.1.2009 19:52:49   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

larisa, user posted image user posted image user posted image  za korenjaka Nejca in zate. jst ko je kdo prehlajen, zmočim eno gazico in nakapam 5 kapljic olja 31 od Justa. sej nočem reklame delat, sam ko sem bla noseča in prehlajena in sem se ponoč skor zadušila, mi je to fuuul pomagal. in zdej zmer, ko mam občutek, da koga kej matra to nardim in je vsem ful boljš. so pa če se prou spomnim kar precej drage. SO PA EDINA STVAR KI JO PRI NAS UPORABLJAMO. sorry, nisem hotla. če kdo rabi, naroča moja svakinja.

metilu,  nočem te strašit, ampa Luka so zgornje enke kar par mesecev huuuudoooo matrale. 2x po 2 tedna tud jest ni hotu, tolk je mel vnete in občutljive dlesni. spodnje 2, pa sploh nisem vedla kdaj so prišle. sam ene pol ure je jokcu, in to je blo to. zdej me je sam strah, da ne bo pri zgornjih 2, tud taka kriza...

itata, jst sem bla pa fuuul vesela, ker je moj mulc začel stvari po tleh metat. user posted image  vsaj nekje se mu pozna, da gre razvoj naprej. je pa res za znort, sploh ker to najrajši dela ko je in pol noče ust odpret, dokler ne poberem. matr, me že zdej okrog prsta suka...

eno ? Luka je začel masturbirat. mi je čist jasn, da je to normalno, ampak ko bo pa mal večji, pa tud ne bi, da to začne delat v npr. restavraciji. kako odreagirati in pri kateri starosti? men je drugač za umret od smehacuser posted image  zaenkratuser posted image

kako pa to misliš? kako mu pa rata, ko ma gor pleničko? Blaž tudi takoj seže po lulčku, ko ga previjem, pa mu pol na hitro rito namažem in zavijem.user posted image  nema nobenga tikanja.user posted image  ma še cajt.

No baje pa to fantje počnejo precej pogosto. mi je pravla moja sestra, ki dela v vrtcu, da eni na tak način zaspijo, ma ko so večji. no meni to ni lih ok, da se na tak način sproščajo in zamotijo.

< Sporočilo je popravil blaža -- 11.1.2009 20:05:12 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
11.1.2009 20:01:29   
MetiLu
evo, par slikc user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 11.1.2009 20:04:36 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
11.1.2009 20:04:54   
blaža
user posted image user posted image user posted image lepe slikice Janez!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?