Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Krajši povzetek še enkrat: Glede uvajanja GH - jaz ne mislim nič komplicirat, če je mogoče tako izpadlo. Samo jezna sem na zdravstvo, ker že v štartu bluzijo vsak po svoje, P eno, sestre drugo, patronažna tretje. Npr danes: Naj začnem uvajat z banano, potem pa takoj jabolko in to kar celo naribam, za cel obrok, kolk poje - poje. Potem pa že naslednji dan zelenjava in hop na 2 obroka. Čimprej naj grem na dva podoja, mogoče še enega vmes popoldan, če bo lačen in nič več, sploh ponoči. (Naš Lah pa se sedaj še vedno doji sedemrat na dan, od tega 2x ponoči.) Potem pire - kr takoj dat in to z alpskim mlekom (1.6), tisto svoje mleko iz zmrzovalnika pa naj kr stran zlijem (?). Skutice tudi kmalu pridejo na vrsto in jogurt, kopot iz sadja, npr. breskve (sladkor??) ... pa ne vem zdej, še polno takih ne-logičnih napotkov. Aja za pit pa frutke, kr takoj. (hmm... voda? čaj? no, naš itak do zdej ni hotel nč drugega kot mleko) Imam par alinej na listu zapisanih, pa vse skup nč pametnega. Več tukaj zvem, ko se vse še učimo kot pa od stroke. Mah, zaradi tega sem slabe volje. V glavnem - danes zvečer si bom samo izpisala kaj strogo NE (da kaj ne zaj....), ostalo pa pol po filingu. Mislim prekuhavat in lepo počasi. Do zdej sem se skoz tako čuvala kaj jem, da ga ni zvijalo, zdej naj pa vse na hitro v njega zbašem?? S čim začnem jutri še ne vem. Mogoče korenje, mogoče pa res samo sokec od naribane japke. Na vse to lahko samo rečem: ! Čisto so že nori, vsak po svoje trajba, ne vem, zakaj potem takem sploh kakšne omejitve, najboljše kar takoj zrezek in pražen krompir, pa bo.
|