|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 9:14:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 9:17:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
11.1.2009 9:30:56   
dzanika
evo jaz sem že nazaj. user posted image   Vročina kaže 38,4 tko da zaenkrat ne bova zbijala... Upam da mu ne naraste...

Neposredna povezava do sporočila: 4653
11.1.2009 9:49:33   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Gilo dobrodošla, zdaj bi se pa nam Celjankam že splačalo dobit na kakšni kavici. Jaz sem trenutno brez avta, ampak ne bom dolgo, tak da bi se lahko kaj zmenle. Če bo pa katera hodila kaj po mestu, se pa lahko zmenimo že kaj prej, ker lahko pridem peš.

Seveda se lahko kaj dobimo. Nekaj punc se nas že dobiva mal na sprehodih z malčki, smo se našle preko naslova "mamice iz celja".

Drugače pa dobro jutro vsem skupaj. Kak smo fajn dolgo spali danes. Moja tamala je tak pridna, da kr ne morem verjet,  potegne spanec do cca 8-ih, danes do 8.30. Se pa vmes 2x zbudi za papiko seveda, brez zize pa ne gre user posted image

Boge tiste, ki imate bolane otročke, tega se jaz najbolj bojim, kako bo potem. Upam, da se čimpreje pozdravite user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
11.1.2009 9:51:16   
Blacky30
Jutro!

Kavico pijem, pa se vam še malo oglasim. Saj sem skoz tukaj, a daleč nazaj na strani 150. No, včeraj nisem imela več kot pol ure časa za branja v celem dnevu, ker je skoz nekaj: Mami to, mami ono,....user posted image
Zvečer pa frajlica ni zaspala do polnoči, tak da tudi nisem prišla zraven. Sem poleg nje ležala in gledala Gospodarja prstanov - še enkrat....

Dzanika, Jan pa ima zdaj že kar nekaj dni visoko vročino, ne? Bogec mali, boš morala jutri z njim k P. Al pa si mogoče že bla, pa še nisem prebrala. Samo zasledim vsake toliko, da govorite o njegovi vročini, pa se mi zdi, da jo ima že 3 dni al kak dolgo, pa ne pade. user posted image  Kaj pa ostali znaki? So kakšni?

Kaj zdaj to vidim, da berete nazaj nosečniški čvek???? Mater imate ene cajta.user posted image user posted image  Jaz pa tu tekočega čveka ne sfolgam.user posted image user posted image user posted image  Hec, hec....se spomnite, ko sem bila čisto na začetku "anonimna user posted image "? user posted image  Če pa sem se morala skrivat zaradi vseh vohunov, ki jih imam tu gor, pa me je en od njih vseeno našel.user posted image  Hvala bogu ni zašpecala nikomur, da nisem imela težav. Ker sva s sodelavko čakali, da tudi ona opravi NS (pdp septembra) in sva skupaj povedali šefom, da so lažje organizirali delo glede na to, da sva od treh delavk v eni pisarni dve odšli. No, organizirali niso nič, kot ponavadi.user posted image user posted image  Sorodnikom pa sva tudi povedala šele na božični večer, tak da sva morala držati skrivnost zase kar slaba 2 meseca. Test sem naredila 7.11. No, tolko o spominih, grem nekaj delat.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
11.1.2009 9:54:58   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

še vprašanje za FB ... katera je Tina G. levinja in katera Tina B.?tinky user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
11.1.2009 9:56:28   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ena je spraševala, kje je Baby tv: pri T2 je odgovoruser posted image .

pri siolu tudi user posted image

metuljček, tukaj bi imela tudi tv3user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
11.1.2009 9:59:30   
Inigo
dzanika, sasi13, hruška debeluška in umpaLumpa HVALA HVALA HVALA da ste mi sporočile. bomo šli zdaj najbrž na Dobrno. za vsako ena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
11.1.2009 10:03:56   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

jaz pa sam ne vem katere so na fb-ku Katarina L. in Meta S.  user posted image   

Meta S. bi lahko bla lumpi1. Se mi zdi da je Meta onauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
11.1.2009 10:10:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

še vprašanje za FB ... katera je Tina G. in katera Tina B.? user posted image

tina b je tinky, za drugi nimam pojma..user posted image Jaz na FB za 75% julijk tam gor ne vem katere so po nicku.. ah saj bo počasi..

punce js sm zdej vse razčistila katera je katera na fb. user posted image   Sam še za dve ne vem. Sem si pa na en listek vse napisala da vem. user posted image user posted image   Tko da če ktera rabi naj mi pove pa ji napišem. user posted image user posted image

nekaj imam sicer zapisano, ampak vseh ne ... pliz, napiši mi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
11.1.2009 10:10:40   
dzanika
blacky ja danes je tretji dan ko ima Jan vročino. Ko mu dam svečko mu pade sam ko mu spusti mu ponavadi nazaj naraste... Ja jutri bomo šli do P če ne bo bolje. Ali pa bom že danes poklicala. Bom videla kakšno bo stanje tekom dneva. In ne, ostalih znakov ni!!  To mi je najbolj smešno. Je normalno in vse. Mogoče mu samo malo nosek nagaja ampak nič hujšega. Lahko normalno diha pa vse tko da nama niti fiziološke ni treba uporabljat... mogoče bi res lahko bila 6 bolezen.. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
11.1.2009 10:11:07   
Blacky30
Gilo, dobrodošla med največjimi čvekami RR-ja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da nas boš sfolgala.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Ker sem zadolžena za vse naše seznamčke, te prosim za podatke, da te vstavim zraven, da boš čistokrvna julijka.
Potrebujem naslednje podatke, seveda se sama odločiš, katere nam boš dalauser posted image :

- pdp
- datum poroda
- mere (teža in velikost ob porodu)
- ime otročka
- tvoj rd
- mere pri posameznih obiskih v P
- ali imate zobek (koliko) in pri kateri starosti je prišel prvi
- če že obvladate sedenje, plazenje in pri kateri starosti

Uf, te bom namatrala zdaj.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
11.1.2009 10:11:23   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

dzanika, sasi13, hruška debeluška in umpaLumpa HVALA HVALA HVALA da ste mi sporočile. bomo šli zdaj najbrž na Dobrno. za vsako ena user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj. user posted image   Sam da niste zastonj hodili. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
11.1.2009 10:12:33   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Gilo, dobrodošla med največjimi čvekami RR-ja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da nas boš sfolgala.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Ker sem zadolžena za vse naše seznamčke, te prosim za podatke, da te vstavim zraven, da boš čistokrvna julijka.
Potrebujem naslednje podatke, seveda se sama odločiš, katere nam boš dalauser posted image :

- pdp
- datum poroda
- mere (teža in velikost ob porodu)
- ime otročka
- tvoj rd
- mere pri posameznih obiskih v P
- ali imate zobek (koliko) in pri kateri starosti je prišel prvi
- če že obvladate sedenje, plazenje in pri kateri starosti

Uf, te bom namatrala zdaj.user posted image

a dej no jo se bo še res ustrašla. user posted image user posted image   Zdej si ji pa res dala dela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
11.1.2009 10:15:53   
Blacky30
Dzanika, ja, bi res lahko bila 6. bolezen. Boš vidla, če bo danes zvečer ali jutri dobil pikice po telesu. Samo jaz bi vseeno jutri zjutraj šla do P, ker ponavadi po svečki vročina pade, potem pa se drugi dan niti več ne dviguje, pri vama pa kar naprej leze nazaj gor. Vsaj take izkušnje imam z Nejcem. Je bolje pokazat, da mu naj pregleda dihala. Mogoče se res nič ven ne vidi. Tak je bilo enkrat pri Nejcu, sicer je bil že večji, visoka vročina, druga pa nič. Pa mu je pregledala uhice in grlo in ugotovila, da je vse v enem velikem infektu in smo šli domov z antibiotiki. Tak da idi raje pokazat. Pa upam, da bo kmalu bolje.

Evo, samo za vaju
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.1.2009 10:17:19   
Blacky30
Dzanika, naj se ve, da smo julijke tudi zelo delovne osebe, je treba delat, preden lahko začneš čvekat. To sem ji dala kao sprejemni izpit.user posted image user posted image user posted image  Gilo, brez zamere, tak se me hecamo, veš.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.1.2009 10:22:36   
Netta
no...upam da bo danes kaj boljši dan...včeraj zvečer nama je ana tri ure kričala...od utrujenosti...ni in ni mogla zaspat..ob 22h je končno omagala in potem lepo spala do jutra. ampak napsihira pa te takle jokuser posted image

da vas malo preberem;
gilo - pozdravljenauser posted image user posted image

dzanika - ubožec Jan...upam da bo kmalu boljeuser posted image

populis - a eno leto si že zaročena? kdaj bo pa poroka?

netki - bom probala najdit sliko od razreda kjer sva s tvojim dragim gor...če naju boš sploh prepoznala, hihiuser posted image

vzdevki za mojo pupo: miška, žabica, ljubica, srček...moj jo kliče pa piščanček...hihi saj sploh ne bo vedela kako ji je v resnici imeuser posted image

lili - hvala za nasvetuser posted image

obujanje spominov - joj kako mi je žal da nisem tega našla že prej...pa sem bila celo nosečnost doma in je bil taaaaaaaaaaaaak dolgčasssssssssuser posted image

HD - pravijo da po surovi jabolki otroci fajn kakajo...ampak ne sme postati rjava

a gre katera gledat labodje jezero na ledu, ki bo v ljubljani? mene tako mika...le ne vem kdo bo medtem ano dojil??user posted image

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.1.2009 10:33:21   
nanka
dan,

kosilo se že kuha, zdaj vas grem p prebrat nazaj.

Gilo pozdravljena.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 10:34:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.1.2009 10:35:34   
nanka
meni tudi, tam sem čisto izgubljena.

Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.1.2009 10:38:34   
netki
mirjam.....ja dej sliko...moj je manreč nima user posted image al pa ne ve kje je user posted image

nanka....si ti tud na FB? a te že mam?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 11:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.1.2009 11:06:33   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

meni tudi, tam sem čisto izgubljena.

Jaz tudi ne vem če te imam na fb-ku??

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.1.2009 11:07:48   
dzanika
levinja rdeče v blatu bi lahko bil korenček ja če ga je jedla...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.1.2009 11:08:51   
dzanika
levinja P nisem klicala ker zaenkrat mu je padla vročina. Zdej mu še nič ni narasla...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Hipoterapija
Taddy78

Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?

Ja, vem (27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (37%)

Ne vem, me ne zanima (21%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!