Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Mi smo se tud glih najedli. Ne vem, nekaj mi štrajkata danes, nista prava jedca..komaj sem jima stišala zjutraj mleko, zdaj pa kašico. Upam, da nas čim prej mine. Da še poročam o našem dermatitisu pri Irayi. Punce jaz vam ne morem povedat kak je nam pomagalo! Že včeraj po tistem, ko sem jo drugič namazala sem opazila razliko oz. 80% izboljšanje, danes pa je 100%!! Noro in neverjetno! Iraya ima tako kožo, kot še nikoli, lepšo kot Tariq..ostale so ji edino še ene tri praske, pikice so pa popolnoma izginile po obrazu. Po telesu (leva rokica in pod koleni) so pa še prisotni lišaji, vendar je izboljšanje očitno! Jaz samo upam, da ni zadeva tolko agresivna, da kaj škodi, ker je to res noro kak hiter učinek. Rekel je, da mažem samo 2x na dan, ko opazim izboljšanje še samo enkrat in potem počasi opustim in nadaljujem samo z negovalno kremo za suho kožo, ki mi jo je tudi v lekarni zmešala. Sem zelo zadovoljna z rezultatom! superca. si dobila na recept, da boš vedela za drugič? al pa da ti tvoj P napiše? Živa pojedla 170ml ko šus. neverjetno. razlika je očitna. zdaj pa naj traja in traja in traja... v nedogled, da bo rada jedla. sej bo tud žlico v roku meseca skapirala. Smo bli v petek pri dermatologu, mojcek. In on je napisal kremico na recept, ja. Samo res upam, da ni zadeva preveč agresivna, ker mi je res ful čudno, da to tak hitro pomaga. Blacky, ti maš ful izkušnje s tem, kaj praviš??? Super za Živo!!!!!! Pikica, zdaj pa samo še naprej pridno papaj, papaj in papaj Si brala zadnjič moj post, ko sem ti odgovorila glede AD? Ja, najverjetneje ti je dal tisto agresivno mazilo, ki je enako kremici Advantan in ga moraš pazljivo uporabljat. Če bi ga preveč nanašala ali prevečkrat, bi ji lahko stanjšalo kožo. V takem razmerju, kot ti je predpisal, pa ne more bit nič hudega, samo pomaga. In ja, tudi pri tisti kremici se je koža zrihtala v enem dnevu v nulo in je res imel tako čisto lepo kožo. Tak da super, samo da pomaga. Če se bo spet pojavilo, pa spet malo namaži, samo da je ne srbi, ker to res ni prijetno. Negovalno pa tak mažeš vsak večer verjetno, to imam zdaj tudi za Tejo, pa za Nejca še vedno. Me veseli, da sta zrihtala.
|