Blacky30
|
Jutro! Kavico pijem, pa se vam še malo oglasim. Saj sem skoz tukaj, a daleč nazaj na strani 150. No, včeraj nisem imela več kot pol ure časa za branja v celem dnevu, ker je skoz nekaj: Mami to, mami ono,.... Zvečer pa frajlica ni zaspala do polnoči, tak da tudi nisem prišla zraven. Sem poleg nje ležala in gledala Gospodarja prstanov - še enkrat.... Dzanika, Jan pa ima zdaj že kar nekaj dni visoko vročino, ne? Bogec mali, boš morala jutri z njim k P. Al pa si mogoče že bla, pa še nisem prebrala. Samo zasledim vsake toliko, da govorite o njegovi vročini, pa se mi zdi, da jo ima že 3 dni al kak dolgo, pa ne pade. Kaj pa ostali znaki? So kakšni? Kaj zdaj to vidim, da berete nazaj nosečniški čvek???? Mater imate ene cajta. Jaz pa tu tekočega čveka ne sfolgam. Hec, hec....se spomnite, ko sem bila čisto na začetku "anonimna "? Če pa sem se morala skrivat zaradi vseh vohunov, ki jih imam tu gor, pa me je en od njih vseeno našel. Hvala bogu ni zašpecala nikomur, da nisem imela težav. Ker sva s sodelavko čakali, da tudi ona opravi NS (pdp septembra) in sva skupaj povedali šefom, da so lažje organizirali delo glede na to, da sva od treh delavk v eni pisarni dve odšli. No, organizirali niso nič, kot ponavadi. Sorodnikom pa sva tudi povedala šele na božični večer, tak da sva morala držati skrivnost zase kar slaba 2 meseca. Test sem naredila 7.11. No, tolko o spominih, grem nekaj delat.
|