tims
|
Zgleda, da jaz pa ne morem iz svoje kože in tako kot je enkrat Populis omenila, jaz pišem zadnja poste, ona pa prve. Rojstni dan uspel. Smo prišli domov šele ob devetih, sicer smo bili samo dva bloka naprej, tko da smo bli v dveh minutah doma. Mi je moj pomagu zrihtat tamaledva, pol je šel pa nazaj. Ker tko je vedno:najprej za otroke, potem mame pošibamo otroke spat, očiji se pa zapijejo . Pa nej. Jutr bo pa spet jamru, kok ga glava boli. Sem te pa poslušala Populis in ko sem tamalo nahranla, seveda spet ni zaspala. In ker jo nisem hotla nosit, sem se z njo usedla pred tv, preklopla na Baby tv in po desetih minutah sem čutila, kako ji kar glavco dol vleče. Sem jo samo prenesla v posteljico . Ena je spraševala, kje je Baby tv: pri T2 je odgovor . Nick- mislim da mojga pa tud ni treba posebej razlagat, a ne? Gilo, dobrodošla med nami . Neboglasnica, sej sem zdej tud čveka . Sem pa opazila, kdaj neham pisat. Čim vas kakšen dan ne preberem, se mi tok nabere, da si potem mislim, mah bom jutri in to se prenese še na kakšen naslednji dan in že je tukaj en teden okoli in ko začnem brat, je toooook tega, da se mi kar meša. In ko pridem do polovice prebranega je na novo spet toliko natipkanega, da me še glava začne bolet in potem kar pustim. Takrat bi se verjetno mogla kar priklopit na novo debato, ne pa brat, kaj se je dogajal en mesec nazaj. No, je pa tud res, da sem bila dvakrat zeeeeelooooo upravičena, da nisem čvekala. Prvič je bila moja operacija, okrevanje po njej, potem še dopust, za zdejšnje zatišje je pa kriva selitev. Drugač pa zdele jest tud čekeram debato v nosečnosti. Men je res hudo, da se je ta obdbje končal . Zobki - naš Tim nima nobene luknjice, štirice in petice ima vse premazane in sem prav ponosna na njegove zobke, čeprav so me vsi klicali Hitler, ker nisem pustila, da bi se nažiral s sladkarijami. Naš je prvič jedel bonbon mislim da okoli drugega leta, če ne še kasneje. Kakšen keks, košček čokoladke, kaj več pa že ne, pa še to mogoče enkrat na tri dni. In zdaj se je tako navadil in kar poje od sladkarij, je Kinder pingvin in une male čokoladke Kinder. Tudi pri čiščenju sem vztrajala. V teh letih odkar ima zobke, ne vem če se je zgodilo petkrat, da si jih ni umil. In pri Nini bom tudi tako stroga. Mogoče sem zaradi tega taka, ker imam sama ful slabe zobe in po eni strani krivim starše, ker niso bili dovolj vztrajni, da bi redno hodila na preglede ipd. Večkrat sem mojmu rekla, (ko je rekel, da sem prestroga) da tud če me bosta kot otroka zarad tega "sovražla", mi bosta pa kasneje še hvaležna. zdej grem pa še mal v nosečnost pogledat za kakšno minuto pol pa v pojstlo. Lahko noč vsem
|