|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
10.1.2009 22:14:22   
lex
Gilo dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - že kar nekaj smo jih na novo zasvojile in upam, da bomo tudi tebeuser posted image

mi smo danes bili spet na Kopah - namreč moji otroci so postali zasvojeni s smučanjem. Aleks in Alina bi samo smučala. Alino sem enih 5x če ne še več peljala na ramah po bejbiki (HD že ve katera je to user posted image ) sicer kratka, položna pa ne preveč sploh za te malčke. Noge me bolijo in jutri - naj bi spet šli - jao a so mogli tole po meni pokasiratuser posted image user posted image user posted image , saj je vse OK, če ne bi pozimi blo treba TOLK cot za sabo vlačituser posted image . Sem se pa pregrešila s čokolado, ampak sem jo itak v naslednji uri strošla tolk me je gnala po Kopahuser posted image

za vse bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Otroke, mame, atije,................

netki par dni nazaj (takrat ko smo se pogovarjale sem jo fotknila in pripopala gor fotko) samo zate še 1x user posted image

Teo, Jan, Nika vse najboljše user posted image
user posted image

flower bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

nanka in netki- na koroškem jo imajo samo v 1 lekarni (za drugje ne vem - če je ne boš našla se lahko zmenimo), je pa to kot "živa" sklenina in pomaga pri ojačitvi za zobke. Nama jo je zobozdravnica predlagala, ker ima en zobek odkrhnjen in je jamral, da ga boli. zdaj pa vsak večer mažem kar z vatirano palčko na zobe (krhnjene in z luknjicami). kolk je haska nimam pojma ampak ne jamra več, da ga krhnjen zobek boli. menda je bila draga (to je vse kar se moj spomniuser posted image

blacky HB ima samo 2 luknjici v peticah zgoraj - razlog 3 leta sem se matrala z zobno ščetko da sem prišla do njih user posted image user posted image user posted image  - ni odprl ustuser posted image user posted image user posted image user posted image , bombone in podobno sicer konzumirata vendar v normalnih količinah (včasih nič, včasih 2 - se pa najde dan ko jih dobita malo tu malo tam pa se neabere - prazniki so zato še najbolj peklenski, ko vsak prinese bombone)

moj nick - tako kličejo mojega user posted image , ker je Aleš, pa potem sva še Aleksa dobila in ko sem se prijavila na RR sem uporabila kar tole (združuje moja dva moška)

otroke pa kličemo: Aleksius, Linčka, Vitka (tole še najmanj), drugač pa mišek (bil je tud mižek ko je bil čisto mali), pa miška

tims hvala (bo vsaj eden pri močeh za otroke rihtatuser posted image ), kako pa zgleda pa vem, ker jebrat bil na atroskopiji pred pol leta, pa sem ga jaz vozila okoli. Pred 1 letim si je koleno poškodoval (glih na Zlati lisici) - brat namreč

blacky rolam se tvojemu postu z smajliji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica zate večerja user posted image      user posted image

ja jaz sem sezname urejala, ker sem mela cajt sem bla še na porodniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem zasvojena se pa že dolgo veuser posted image user posted image user posted image , moj mi je že skor odstavko dal, itak pa kar križe čez mene dela ko gre mimo rač. mizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 10.1.2009 22:16:50 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
10.1.2009 22:18:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

populis, kmalu bo 1 leto od tvoje zarokeuser posted image

****tiš, to sem pa spregledala user posted image . Sem pa našla kakšno drugo reč.

pa ravno to je zanimivouser posted image

glugluglu: hitro link in stran, prooosiiim. Našla sem samo to, ko sta se nekam odpravljala, potem sempa malce preskakovala, ker me po celem dnevu brskanja na netu že presneto očke bolijo. Še to bi prebrala in mrknila vodoravno, saj Staš kar naprej joče v spanju. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
10.1.2009 22:18:45   
netki
hahaha.......mal sem prebirala naš čvek in naletela na to ko je auroraa napisala da je že v 20.tednu in da ne more verjet kako gre hitro....no kaj pa zdej, evo dec je star že pol leta...mater tale cajt pa res beži

Neposredna povezava do sporočila: 4603
10.1.2009 22:19:03   
neboglasnica
lex: pa hvala za posladek po večerji

Neposredna povezava do sporočila: 4604
10.1.2009 22:19:15   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
rovarka, kje si kupila to sponsko kapo, ki jo ima Tia na slikici ob nad avatarjem? Zdajle sem jo videla - KULuser posted image

Tia jo je dobila od moje šefice, če se ne motim je h&m. Meni je tud ful dobrauser posted image Pa ena štajerka ima za fantka podobno se mi zdi, nekaj podobnega kot i'm allways hungry al nekaj takegauser posted image Res so kjut!

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
10.1.2009 22:19:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

hahaha.......mal sem prebirala naš čvek in naletela na to ko je auroraa napisala da je že v 20.tednu in da ne more verjet kako gre hitro....no kaj pa zdej, evo dec je star že pol leta...mater tale cajt pa res beži

Jaz sem pa našla kar si napisala, da te je tvoj presenetil z vrtnico, notri pa tangice.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
10.1.2009 22:21:00   
lex
no evo saj sem vedela, da je že skor leto minilo ko sem bila v LJ na srečanju user posted image , malo po tistem sem se pa učila ko nora ko sem imela strokovnega. boga Vita kolk je tisti dan pretrpelauser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
10.1.2009 22:21:36   
Gilo
Za danes se poslavljam, sem navajena hodit spat cca ob 22-ih. Hvala še enkrat za lep sprejem, vas je prav lepo brati. Nočko

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 22:22:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4609
10.1.2009 22:22:58   
lex
gilo nočko, pa ti kar pridi čvekat z nami - ne se ustrašit celih litanij zjutraj - zvečer mamo tak na easy čvek, pa se nabere user posted image

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
10.1.2009 22:23:44   
netki
vidim da ste nekatere kar mal volje za hujšat zgubile....ne noooo, jo bom še jst
danes sem mela mal krize ker sem bla pri mami in je na mizo metala piškote...teh sicer nisem jedla, sem pa jedla krompir.....pa zdele me tko mika....sam ne bom....sej se da preživet

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
10.1.2009 22:24:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: liju

user posted image user posted image user posted image  saj se boš počasi navadila spet nazaj.
Kaj ti je mleko kaj presahnilo?

kaj moreš klicat hudiča?!?user posted image user posted image

Zaenkrat ne (TRKAM FUUUULLLL), Tia ne kaže kakih znakov pomanjkanja in upam da tak tudi ostaneuser posted image
Tebi se je že kaj izboljšalo?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
10.1.2009 22:24:59   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: netki

Jaz sem pa našla kar si napisala, da te je tvoj presenetil z vrtnico, notri pa tangice.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
10.1.2009 22:29:58   
neboglasnica
Nič, drage moje čvekice...

Grem očke spočit, so se namučile, ko sem rolala strani gor-dol, da sem se našla. Je kar trajalo. Se je že takrat kazalo, kake čveke smo.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
10.1.2009 22:33:04   
netki
grem ajat

NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 4615
10.1.2009 22:40:47   
lili3
Gilo dobrodošla, zdaj bi se pa nam Celjankam že splačalo dobit na kakšni kavici. Jaz sem trenutno brez avta, ampak ne bom dolgo, tak da bi se lahko kaj zmenle. Če bo pa katera hodila kaj po mestu, se pa lahko zmenimo že kaj prej, ker lahko pridem peš.

Umpa lumpa ti hodiš kaj po mestu ali si bolj na vašem koncu?

Mirjam80, mi smo Aljažu zdaj gostili mleko z riževo kašico zaradi refluksa, pa ga je ful zaprlo. Tak, da smo jo ukinili in mu sedaj gostimo s proseno kašo. Zvečer mu pa naredimo kašico iz ene 70ml mleka, sam potem še ima en obrok samo zgoščenega mleka. Probaj narediti malo več, pa boš videla koliko bo pojedla.

Mojcek user posted image user posted image  za hranjenje. Upam da se pri nas tudi kmalu izboljša.

Neposredna povezava do sporočila: 4616
10.1.2009 22:40:53   
rovar_ka
Gilo, dobrodošlauser posted image user posted image Boš vidla kak je fajn tukajuser posted image

dzanika - bogi pikec januser posted image javi jutri kaj boste zvedli, če boš klicala Puser posted image (samo en nasvet - ko je Tia imela vročino sem klicala P in je rekla, da če bo imela 2 dni naj pridem tja. Da če ima en dan in pade ni panike, če pa ne pade in ima 2 dni  pa je treba it)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
10.1.2009 22:42:42   
lex
jaz tud, da mi noge ne odpadejo - nočko

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
10.1.2009 22:45:25   
Inigo
mi se gremo jutri kopat. najbrž v Laško. tko da tut grem ajat, da bom jutri polna energije!

lahko nooooooooooč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
10.1.2009 22:48:41   
lex
http://www.ringaraja.net/forum/zbiram-racune/m_3623429/tm.htm za tiste, ki rabite mercator nalepke

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:08:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:24:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
10.1.2009 23:26:43   
Majuska
Evo mene končno ... sva šla z dragim na plesno predstavo, ki jo je imela najina frendica in sem res UŽIIIIVAAALAAAAA user posted image user posted image prava paša za oči.

Ko sva se vrnila domov, je Aleksander zabaval babi, je imela usta do ušes user posted image sva pojedla še en obrok, preoblekla ritko in že je odromal spat. Jaz pa počakam moža, žal je moral še nekaj v službo ... neko vzdrževanje sistema imajo in valda - ne morejo brez njega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 23:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4624
10.1.2009 23:37:07   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image  Teja še zdaj ne spi. Tolko o mojem branju za nazaj.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!