lex
|
Gilo dobrodošla - že kar nekaj smo jih na novo zasvojile in upam, da bomo tudi tebe mi smo danes bili spet na Kopah - namreč moji otroci so postali zasvojeni s smučanjem. Aleks in Alina bi samo smučala. Alino sem enih 5x če ne še več peljala na ramah po bejbiki (HD že ve katera je to ) sicer kratka, položna pa ne preveč sploh za te malčke. Noge me bolijo in jutri - naj bi spet šli - jao a so mogli tole po meni pokasirat , saj je vse OK, če ne bi pozimi blo treba TOLK cot za sabo vlačit . Sem se pa pregrešila s čokolado, ampak sem jo itak v naslednji uri strošla tolk me je gnala po Kopah za vse bolane Otroke, mame, atije,................ netki par dni nazaj (takrat ko smo se pogovarjale sem jo fotknila in pripopala gor fotko) samo zate še 1x Teo, Jan, Nika vse najboljše flower bravo za zobek nanka in netki- na koroškem jo imajo samo v 1 lekarni (za drugje ne vem - če je ne boš našla se lahko zmenimo), je pa to kot "živa" sklenina in pomaga pri ojačitvi za zobke. Nama jo je zobozdravnica predlagala, ker ima en zobek odkrhnjen in je jamral, da ga boli. zdaj pa vsak večer mažem kar z vatirano palčko na zobe (krhnjene in z luknjicami). kolk je haska nimam pojma ampak ne jamra več, da ga krhnjen zobek boli. menda je bila draga (to je vse kar se moj spomni blacky HB ima samo 2 luknjici v peticah zgoraj - razlog 3 leta sem se matrala z zobno ščetko da sem prišla do njih - ni odprl ust , bombone in podobno sicer konzumirata vendar v normalnih količinah (včasih nič, včasih 2 - se pa najde dan ko jih dobita malo tu malo tam pa se neabere - prazniki so zato še najbolj peklenski, ko vsak prinese bombone) moj nick - tako kličejo mojega , ker je Aleš, pa potem sva še Aleksa dobila in ko sem se prijavila na RR sem uporabila kar tole (združuje moja dva moška) otroke pa kličemo: Aleksius, Linčka, Vitka (tole še najmanj), drugač pa mišek (bil je tud mižek ko je bil čisto mali), pa miška tims hvala (bo vsaj eden pri močeh za otroke rihtat ), kako pa zgleda pa vem, ker jebrat bil na atroskopiji pred pol leta, pa sem ga jaz vozila okoli. Pred 1 letim si je koleno poškodoval (glih na Zlati lisici) - brat namreč blacky rolam se tvojemu postu z smajliji neboglasnica zate večerja ja jaz sem sezname urejala, ker sem mela cajt sem bla še na porodniški , da sem zasvojena se pa že dolgo ve , moj mi je že skor odstavko dal, itak pa kar križe čez mene dela ko gre mimo rač. mize
< Sporočilo je popravil lex -- 10.1.2009 22:16:50 >