arneja
|
Hojla, pupolinke . Moj je spet na poti, jaz pa ne morem več spati, pa sem svoje stare prijateljice prišla spet malo pogledat . Sem čisto odklopila vse skupaj in mi tako ustreza. Ni več tiste ihte, kdaj bodo že minili meseci, da bom jaz spet na injekcijah. Bodo že prišli, do takrat pa diham in končno spet živim . Najprej pa: Abra, mamica naša, čeeeestitke, pa daj nam kakšno slikco svoje pupike nalimaj . Zarja, ob tvoji zgodbi se je meni srce trgalo. Zares si zaslužiš vso srečo sveta in vem, da jo v naslednjem postopku dobiš . Dejzi, tebe sem jaz tako rada brala . Daj bodi malo tu gor, da bo spet zabava tu . Tudi če grešiš pri hrani in sladkorju, svojega filaj z vitamini, pa bo uspeh tu. Mlinčka, vi pa dve pupiki ? Jaz bi tuuuudi. Blanči, Miklavžek je res dober mož . Sem zeeelo vesela zate . Bogve ali boste vi tudi imeli dve pupiki ? Dajamaja, pridno delaš na sebi ? Netka, ti tudi ? Ker 2009 bo pa naše leto . Sulfiniji je pa kar ata na mamo uspelo ? Jaz bi tuuuudi . Saj jaz bi vse tuuuudi . Mismis in Kajsica šibata po zadnjega pingvinčka v januarju, ne? Glede na mraz zunaj, se bosta pikeca sigurno ugnezdila pri vama na toplem . Hope, slikico tvojega fantka sem pa gledala, in si govorila: nekaj takšnega te čaka, če boš pridna pri prehrani . Gigi, Pikovit in Tassi ste pa na špikicah, ne? Kar pridno se špikat . Zvezdica in Sonček 33 sta še vedno 2 v 1? Ajaj, ponoči je bila polna luna, verjetno se je kaj dogajalo . Ledenka, lep trebušček, lep . Jaz bi spet tuuudi . Bbpikica, ti si pa na Puregonu ali kako se že reče? In je tudi v obliki peresnika? Bravo za šest foliklčkov . Sem sigurno še kup punc pozabila, ampak se več res ne spomnim. Itak vsem čestitke za srčke, pa za dobre rezultate na nuhalni . Sem precej delala na sebi. Od novega leta ne jem več sladkorja, bele moke pa sem in tja malo. Je zanimivo, ko to odrekanje sploh ni tako težko. Ko se človek enkrat odloči, potem gre. Sem imela pa res vmes tudi nek virus, pa mi itak ni pasalo nič jesti. Ampak mislim, da bo tudi naprej šlo brez problema. Prebrala sem Skrivnost in kup knjig Louise Hay. Njene afirmacije sem si izpisala v en blokec in si jih berem, ko imam malo časa, oziroma ponavljam, ko čakam kje ali na sprehodu, če sem sama. Bila sem tudi pri endokrinologu (kar na svojo pobudo, sem splošnega zdravnika nafehtala za napotnico) in zdaj čakam na rezultate. Bodo enkrat proti koncu januarja. Pri atu Rešu sem naročena 5. februrja, februarsko tečko naj bi pa dobila enkrat na sredini februarja. Pa na bioresonanco bom šla, ko bom imela čas. Pikovit, kaj so tebi ugotovili? Se mi zdi, da si pisala, da si bila. Sicer pa delam s polno paro in čas kar hitro mineva. Pa še razprodaje so bile . Uf, sem se razpisala, se vam bo dalo brati ? Kicsi, kakšna šamanska terapija? Ti pošljem ZS.
< Sporočilo je popravil arneja -- 11.1.2009 8:02:40 >