|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
11.1.2009 8:07:04   
arneja
Joj, pa Kruceta sem pozabila: ja, Kruce, tebi se pa kar klanjam, ko si tako dobro opravil domačo nalogo user posted image . Bravo za plusek user posted image .

Nam Klomifen, žal, ni pomagal. Mi ga je že zmanjkalo (no, po pravici povedano, polovičko šparam za postopek, ga bom kar jedla poleg injekcij), Aglurab pa še vedno pridno jem. Upam, da bo kaj učinka user posted image .

Pa, Šukec, na tvojega spiderčka sem pozabila - pa itak vem, da pridno pleza po mamici sem in tja user posted image . Bo vodnarček, kot jaz, ne user posted image ?

Pa Larici trebušček pridno raste user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.1.2009 8:13:10 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.1.2009 8:18:35   
arneja
Pija, boš ti tudi februarja spet na injekcijah? Bomo spet skupaj trepetale user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.1.2009 8:21:54   
arneja
Lučka, ti pa v ponedeljek že na nuhalno user posted image . Pismo, čas beži. Imate kakšne želje glede spola user posted image ?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.1.2009 8:28:29   
arneja
Grethy, ste pridni pri ata-mama zadevah user posted image ? Klomifen še ješ? In te vsak mesec spremljajo z UZ-jem?

Kicsi, vidim, da si vse na forumu že napisala. Je slišati res kar malo srhljivo, ampak vama se je splačalo. Bravo, vidva in vajina fantka user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.1.2009 8:31:17   
arneja
Mi je šele zdajle potegnilo, da moj bebek ne sedi na kahli, ampak na takšnem stolčku, kot ga ima moja prijateljica za svojo tri-mesečno pupiko user posted image .

Samo to sem še pozabila napisati, da tudi midva malo razmišljala o tem, da bi se prestavila v MB.

Zdaj pa grem, preden popišem celo stran user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.1.2009 9:31:54   
lara light
Dobro jutro!user posted image

Mismiska, ooo, prelepo in slastno! Hvalauser posted image  Pravkar probam posnemat, upam, da mojga presenetim s kako tako umetninouser posted image ...če ne bom not padla v branje in bo mleko prekipelouser posted image

Gretka, hvala za sladko voščilo lahke nočkeuser posted image

Sem vidla, da je Arnejči tuuser posted image ...grem takoj prebrat! Srčica naša, kako si?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.1.2009 9:33:05   
dajamaja
Oj, Arneja, kej si bla!? user posted image  Ful lepo te je prebrat tako pozitivno user posted image user posted image  Super!!! Samo nekaj me muči... misliš, da je pametno Klomifen dodajat user posted image  Me je mal strah zate. Čeprav maš mal jajčk, je verjetno lahko reakcija tudi drugačna.

Daisy, kr pr men se javi, jaz se tud še iz depre vlečem ... zdaj bo počas bolš, se dnevi daljšajo. Nič obupat. A ti tvojga kej šopaš z vitamini ... Jst sem zdej še mojga začela pitat ...  

JUTRI VSEM NAŠIM UZ, DA SE VIKA ...  to ni le za jajčke, je vsekakor za plodke, srčke, deco zdravo user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.1.2009 9:45:17   
bbpikica
Jutro še od meneuser posted image

Jaz pa vstajam ene trikrat na danuser posted image , najprej ob 5 zjutraj da si dam špikico pa hitro nazja spat, pa zdele, čez ene dve ure pa itak spet ne bom za drugam kot za spat in tako do večerauser posted image

dajamaja lepo da se že pobiraš, saj bo boš vidla vsakemu slej ko prej sonček posijeuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.1.2009 9:49:27   
Zvezdica
O arneja kok te je lepo brati.

Še vedno 2 v 1, nisem šla in nič ne kaže danes...včeraj je bilo pa precej indicev, ki so kazali, da bo morda treba.
Je pa res, da NIČ ne počivam. user posted image

Pa tud ti ta mesec praznuješ? Vidiš, jast imam rs konec meseca in upam, da bo mali kak dan prej zunaj, da ima čisto svoj RDuser posted image
Pa vodnarji so taki cukriuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.1.2009 9:50:16   
Zvezdica
Mismis...vse po m ojem okusu, ampak zdaj ni več dovolj virtualen zajtrk, jast rabim nekoga da mi vse to še v realnosti postrežeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.1.2009 9:57:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mismis...vse po m ojem okusu, ampak zdaj ni več dovolj virtualen zajtrk, jast rabim nekoga da mi vse to še v realnosti postrežeuser posted image

potem pa najbolje, da ponucaš tistega, ki ga imaš doma user posted image user posted image user posted image
In kdaj točno imaš potem ti r.d.?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.1.2009 10:02:38   
lara light
Sem morala še prej kavico, pa kolaček...saj razumeteuser posted image .
Mismis, niti približno ni bla tko lepa kot tvoja, je bla pa slastna. S kruhom pomazanouser posted image

Dajamajči, hvala za navijanje!user posted image  Če pa se srečata z Daisy, bom zlo vesela, če se še zame malo postiskatauser posted image . Naj se zdaljšajo dnevi, naj vama sije non stop!user posted image

Arnejčica, lepo da si ok in polna novih načrtov. Čestitke za zdravo prehrano, to je velik korak! Pridna Na bioresonanco boš šla? Super stvar. Jaz jo vsakemu priporočam. user posted image  Pa poročaj nam, kako si opravila.
Glede tete pehte se rezultati lahko pokažejo zamaknjeno in ne takoj, ker te reči telo prečistijo in ko je to narejeno, se začne nova rast celic, drugačni ph telesa itd itd...samo pogumno! Vsaka taka stvar je delček v mozaiku uspeha.user posted image
Luškan avatarček!user posted image
Jaz rastem v širine ja, vztrajnouser posted image
Mogoče bi bilo smiselno upoštevat Dajamajin nasvet in se okrog dod. klomifena še malo pozanimat. Ni dobro preveč 'zahtevat' od telesa, ker se pod takimi obremenitvami poruši sistem...kot npr. alergija po preveč vitaminih, to velikokrat berem.
Čuvaj se nam sonce in pridi še večkrat!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 887
11.1.2009 10:03:25   
bbpikica
Zvezdica lepo da si še v enem kosu, torej luna ni posredovala.

Mismis kdaj pa ti šibaš po zamrznjenčke, kmalu če jaz kaj sledimuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
11.1.2009 10:05:12   
lara light

Pa vodnarji so taki cukriuser posted image

Jaaaauser posted image user posted image user posted image ...pa več počivaj, zvezdica, to ti glavna službauser posted image

Coelho

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
11.1.2009 10:10:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mismis kdaj pa ti šibaš po zamrznjenčke, kmalu če jaz kaj sledimuser posted image

kmalu, kmalu...čakamo user posted image potem pa akcija

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
11.1.2009 10:11:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

potem pa najbolje, da ponucaš tistega, ki ga imaš doma user posted image user posted image user posted image

Sej bi ga ponucala ampak miška, ko naši moški zbolijo .... beri prehlad je kot da prebolevajo levkemijo...se ne hecam. Jast sem tik pred rokom, prehlajena ko user posted image pa sem znosna, on revežek je pa čistuser posted image ker je 3x kihniluser posted image user posted image user posted image

29.1. imam rd, rok pa 24., idealno po numerologiji pa bi bilo za rodit seveda 26.....mal kompliciram sam moram maluser posted image

Laralight ne morem več počivatuser posted image , ko rodim bom itaq morala, zdaj pa divjam okoli in je prav fino. Sem še tko gibčna, nč okorna se mi zdi, pa mam res trebuh kot da mam 7 otrok notriuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 11.1.2009 10:13:13 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 891
11.1.2009 10:13:28   
mismis

Sej bi ga ponucala ampak miška, ko naši moški zbolijo .... beri prehlad je kot da prebolevajo levkemijo...se ne hecam. Jast sem tik pred rokom, prehlajena ko user posted image pa sem znosna, on revežek je pa čistuser posted image ker je 3x kihniluser posted image user posted image user posted image

29.1. imam rd, rok pa 24., idealno po numerologiji pa bi bilo za rodit seveda 26.....mal kompliciram sam moram maluser posted image

potem imam jaz srečo, naš sploh ni takuser posted image
drugače no pa rok in r.d. zelo hitro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
11.1.2009 10:13:52   
Zvezdica

Kdaj pa pride hudič?

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 893
11.1.2009 10:15:01   
Zvezdica
Miška, naš tudi ni bil tak, ampak mal mu je na otroškost vsekal v zadnjem mesecu...kot da Liam ni dovoljuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
11.1.2009 10:15:29   
mismis

Kdaj pa pride hudič?

torek, sredo, četrtek, petek....user posted image user posted image user posted image kdo ve?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
11.1.2009 10:16:51   
Reby

Kdaj pa pride hudič?

torek, sredo, četrtek, petek....user posted image user posted image user posted image kdo ve?

Ne bo prišel,  user posted image  user posted image  user posted image  držim pesti...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 896
11.1.2009 10:17:52   
Reby
Mis - kdaj boš prišla kaj naokrog na en čvek in kafe?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 897
11.1.2009 10:18:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kdaj pa pride hudič?

Ne bo prišel,  user posted image  user posted image  user posted image  držim pesti...

seveda bo, pa prej ko pride, prej gremo po pingvineuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 898
11.1.2009 10:20:18   
bbpikica

Kdaj pa pride hudič?

Naj čim prej pride pol pa akcija in seveda pozitivna reakcija, da bo naša mismis mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 899
11.1.2009 10:20:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mis - kdaj boš prišla kaj naokrog na en čvek in kafe?

če sta pa s Hedi fine in me ne povabita zraven. Zdaj sem pa užaljen user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš ti jutri pregled?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?