|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
10.1.2009 10:43:01   
zarja1
Dobro jutro srčice......
BBpikec odlično za 6 jajčk, pa ziher se bo še kakšna kasnej našla...user posted image user posted image user posted image

Pikovitka si vidla, da je mb dildo čist ok. Nežen, hiter, pozitiven.....user posted image user posted image user posted image

Sonček na tebe pa skoz študiram, če ste še 2 v1 ali že dihate...vidim,da smo tik pred ciljno črto...

Mlinčka čestitke za lepotički.....user posted image user posted image

Ajsi prav mali trebušček maš...taka sexy mami user posted image

Gigika a vsaj dans počivaš?user posted image

pa moj Shukiuser posted image .....a mali še nabija....sem ti rekla, da bo fuzbaler....nič ne bo z muharjenjem..

Larči lubek jaz sem tak tak.....sem bla že boljš..pa saj se pobiram, ni pa fajn. Ti se pa širiš? Saj je prav....deca se morajo ritat, da je veselje večje...user posted image

Mojsonček draga..., Dajamaja, Zvezdica, moj najdražji ratatujski Mišek, naša jutranja borka Mismis, DaisyE, Pikapo, Baci, Bumo, Lanica, zeliščna teta Grethy, WP, Kajsica najdražja, Lučka lubica in vse ostale......se vam nikol ne bom mogla zadost zahvalit za vse....

RADA VAS MAM....

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.1.2009 10:43:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

bbpikica in pikovitek, bravo za odličen vmesni čas user posted image user posted image user posted imageČe tisto mehčanje lule ne dela čudežev pa tud nč nočem, a ne pikovit... user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka ampak če nas redno bereš, bi pa lahko večkrat kako pametno razdrla... pa kej pojamrala...
...
lej, lej sem lubčka dobla... iiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala.
Mlinček dej nam povej, a je kej tečna.
Pa ti si priden? Gospodinjiš?

Dejzi jst te mam tudi tečno rada. Pridi nas še kaj obiskat.

LL sej nama bo uspelo se enkrat pošteno skonektat...

Sonček priden bod in ne RR-jevk jezit user posted image
Kot da ne veš, da smo najbolj firbčne babe na svetu.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.1.2009 10:44:45   
miska73
O lej jo našo Zarjico. Enga velikega user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.1.2009 10:46:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

O lej jo našo Zarjico. Enga velikega user posted image

evo enga še nazaj....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.1.2009 11:21:50   
Kicsi
Dan.
V prekmurju je trenutno -11st.C,to je že za zmrznit user posted image .Pa so poleti govorili o nekem globalnem segrevanju user posted image ,ki naj bi svet doletelo,zunaj pa tok mrzlo,da se ne spomnim kdaj je bilo tako nazadnje.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.1.2009 11:23:39   
sonček33
Zarja - ojla, vesela sem te. Lupčka na lička.

Miška - razumem!!!user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.1.2009 11:42:18   
Kicsi
Zarja,vidim da si že doma.Upam da je vse v redu.Drži se,pa držim pestke za naslednjič user posted image .

Punce jaz vam bom neki povedala kar nisem še nobenemu,ker jih veliko ne verjame ali celo obsoja.
Jaz sem zraven medicinske pomoči izbrala še alternativo.
Midva sva se trudila 5 let,po nobeni terapiji mi niso rasli folikli in če se mi je uspel naredit kak folikel,se mi je razvila samo ena celica in še ta samo do morule.Tako,da so nad mano G že skoraj obupali,pa sem najdla eno alternativko ,ki se ukvarja z bioenergijo in šamansko terapijo.Ko sem jo poklicala mi je rekla,da sem res hormonsko čisto porušena in da brez njene dodatne pomoči nama ne bo ratalo zanositi.Ko sem šla tja,mi je posebej povdarila,da medicine ne smem ovržti in začela z šamansko terapijo (bioterapija zame naj ne bi bila zadostna).Šla sem 2x k njej,ko mi je rekla "zdaj se pa spet najavi za nov postopek in tokrat bo ratalo,ker si pripravljena".In jaz sem se naročila,pričela z novo terapijo,folikli so rasli kot zmešani,celice so se razvile do blastociste in jaz nosim dva fantka user posted image user posted image .
Mogoče je bilo naključje,mogoče ne,midva oba z mojim dragim verjameva vanjo.
Pišem vam pa zato to,ker če bi katera želela njen kontakt,ji ga bom z veseljem dala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.1.2009 12:06:13   
blanč
O, tolk čvekaste pa tolk je mrzlo...
Zarjica lepo, da si že bolje.
Dajamaja in Miška, seveda bi lahko kašno Celjsko kavico udarle, še gretko zraven pokličemo pa bambija...
mlinčka ti pa kr dve pupiuser posted image user posted image . Mi smo kar dobro. Izcedki še vedno prisotni.
Nosečke, dejte mi neki povedat. A so vas "joške" tudi kej nehale bolet ali so skozi boleče. Mene danes ne bolijo čisto nič in tudi slabost je nekam izginila pa ne vem ali je to normalno ali se kaj čudnega dogaja.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.1.2009 12:10:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Če tisto mehčanje lule ne dela čudežev pa tud nč nočem, a ne pikovit... user posted image  

Hahahahah Mlinčka ne moreš pozabiti na mehčanje kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.1.2009 12:16:05   
sonček33
Nosečke, dejte mi neki povedat. A so vas "joške" tudi kej nehale bolet ali so skozi boleče. Mene danes ne bolijo čisto nič in tudi slabost je nekam izginila pa ne vem ali je to normalno ali se kaj čudnega dogaja.

Mene so bolele le nekaj dni, potem pa nič. Mislim, da nima veze. Brez skrbi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.1.2009 15:04:32   
pikovit
Ku,ku kje ste vse?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.1.2009 15:13:47   
Shuka
Dober dan deklce mojeuser posted image

mismis - zanimivo mokro štorjo si imela ponočiuser posted image , teli naši kužoni k rabjo pomoč jim jo ne mormo odrečt, četudi so smotani in se zapletejo po lastni neumnostiuser posted image user posted image

miška - čist prov da si srečanje odebeljila in obarvala, če ga boste imeli ga bomo dali na seznam, da se bo videlo.user posted image

Kicsi
- karkoli vama je pomagalo se je splačalouser posted image user posted image

Zarja - kako si pikica?user posted image

Larči - kaj pravta škratka? A v ponedeljek pa že morfologija, kolk gre čas hitro kaj?user posted image

pikovitka in bbpikica
- super za pregledeuser posted image

sonček - a ti se po luni ravnaš za porod al je to ženska intuicija?

grem počivat, moj s.menček je mel dons maratonsko rekreacijo k sem bla v šopingu me je ful zmatral.user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.1.2009 15:26:06   
bbpikica
Dan vsem.

WP hatching je nekakšen postopek da z laserjem stanjšajo ovojnico celic za lažjo ugnezditev. To pride v poštev pri mal starejših ženskah in tistih ki imajo debelejšo ovojnico celic. Mislim da vidva tega ne potrebujetauser posted image , se pa to naredi takoj po punkciji.

Mlinčka hvala za čestitke upam da bom šla po tvojih stopinjah, mi bi tud dva in tud bejbeuser posted image

Zarjica srčica kako lepo da si med namiuser posted image , zame je že šest foliklov čista zmaga, če jih bo pa še več bom pa kar pregorela od veseljauser posted image

Dejzi tud tečna si dobrodošla bomo skup tečnarle bo bol fletenuser posted image

Sonček kakšno je pa to vprašanje a nam povešuser posted image , tko kot je mismis rekla ja kako bomo pa dihale če ne bomo vedle kdajuser posted image

Kicsi važno je da ti verjameš in da je uspelouser posted image , normalno je da poskušamo vse kar se da da bi uresničile svoje sanje. Naj drugi mislijo in rečejo kar hočejo, važno je da vama je uspelo in verjetno je svoje doprinesla tudi alternativauser posted image

Shuka ti kar lepo počivaj da ne bo tud teb tale jutrišnja luna kej nagajalauser posted image , raj počakaj do naslednje user posted image  ampak baje je res ob polni luni več porodovuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.1.2009 15:37:49   
Reby
Pikica - a ti greš v ponedeljek že zjutraj k Reškotu?
Netka - kako so kužeki, najbrž pridno papajo in hitro rasejo. Upam, da bomo kmalu spet deležni kakšne slikice, ker komaj čakam, da vidim te cukre.
Blanči - tut mene so bolele samo prvi teden, zdej me pa nč več ne, pa tut rasejo ne več :( , sam trebuh, rit in f... ročke user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.1.2009 15:44:33   
bbpikica
Reby ja z Rešem imava v ponedeljek zjutraj 5.20 zmenekuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.1.2009 15:45:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Dobro jutro pupike in pupeka.
Kak pa je pri nas mrzzzzllloooo user posted image .
Tu, sem tu Se, pa saj se javim tu in tam, je pa res,da malo bolj poredko.
Ti si Ok?

Ooo, sem včeraj samo zadnjo stran spremljala in te zlüftala. Jaz sem OK. Se počutim super, slabosti so občasne in tisti čudni krči so se umirili. Ti maš pa nuhalno na isti dan kot jaz! Kje jo imaš?

Lep pozdrav vsem ostalim prinčipesam!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 10.1.2009 15:47:50 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.1.2009 16:01:36   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kruce, hvala za kavico!user posted image  S5 delat? Kako mami doma? Vse ok? Tečnoba šla, trebušček, že kej raste?

Od ponedeljka do sobote....
Mami je OK. Razen občasnih bolečin v predelu desnega jajčnika še sem ter tja vrtoglavica. Občasno tečka, pa bolj občutjive sorte postaja,
Še vedno dvomi v svojo nosečnost (ker kao nima nobenih n. znakov - težav) in s strahom pričakuje UZ pri ateju.

Auuu, pa še eno močno da vam povem.
Kot sem že par dni nazaj zapisal mi je bil s strani enega fejst G. svetovan čimprejšnji UZ. Govoril sem z njenim G. in kaj mi reče??? Če je bila spontana zanositev se vidva kar javita pri meni. Ne rabita hodit k ateju.... Pa mu povem za terapijo Klomifen & Prometrium (za kar je vedel) in da morava po atejevih navodilih s Promitrenom nadaljevati in ta čas pri njemu opravljati preglede. Pa mi pravi On, da so te tablete tako en blažev žegen in da delujejo, če pač verjameš vanje.........user posted image Pa da naj kar prideva...

Da bi ga kokla v rit brcnila!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.1.2009 16:02:51   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Ti maš pa nuhalno na isti dan kot jaz! Kje jo imaš?

Kje jo imaš ti?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.1.2009 16:09:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Ti maš pa nuhalno na isti dan kot jaz! Kje jo imaš?

Kje jo imaš ti?

Jaz jo imam pri nas v Prekmurju pri svoji G (v bolnišnici). user posted image

Kdaj imata vidva prvi pregled (uh, mi je lepo v dvojini pisat)? Ta G s takim odgovorom, pa ... sem kar brez besed (oz beri WTF???)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.1.2009 16:12:18   
Kruce Fiks
V ponedeljek  1 UZ in 25.2. NS

Neposredna povezava do sporočila: 845
10.1.2009 16:14:45   
Pija76
Ojla punce,

kako ste danes?

Evo jaz sem fata, mater to se ne neha :)

Dajči evo pri meni se nič ne dogaja, služba men ni dogodek user posted image . Pozdravček tebi iz pod hriba!

Mlinčka ti le obvesti Daisy da se bomo mal nasmejale, pa da kero zapojete.

Mismis to pa je nočna prigoda! Super, se vidi da je še otroček tvoj kužon.

Žiži hello, dej mal dečka pogrej user posted image .

WP, če te vidim bom na full na bremzo stopla, pol sam upam, da boš res ti user posted image , da ne bom še kazni plačala, ker pol te bom pa za uhe user posted image .

Zarči lubčka.

Joj ena me po tel. mori.....pridem še nazaj....

Neposredna povezava do sporočila: 846
10.1.2009 16:16:20   
bbpikica
Kruce tale G od tvoje je pa en navadn lole boleuser posted image , zakaj pa pol on ni nč naredu da bi vama ratal ko je tolk brihtnuser posted image . Ata je že mogoče mal samo svoj sam ve kaj delauser posted image  in zato ga mamo radi, saj bi ji tud njen lahko klomifen predpisal, zakaj pa ni? Ja po bitki so itak generali vsi! Vidva se kar atovih navodil držta pa bo vse O.k.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.1.2009 16:21:05   
bbpikica
Pupe in pupek jaz moram pod nujno it počivat. Puregon dela svojeuser posted image . Ampak to res ni za nikamor sam ko kaka babica na vsake štiri ure mal poležatuser posted image .

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.1.2009 17:55:09   
Reby
Pikec - ti kr počivaj, da boš pridelala veliko foliklčkov in nas v ponedeljek razveselila z novičko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
10.1.2009 18:57:41   
efika
Pozdravljene.

Imate še kaj prostora še za eno, ki upa, da bo kmalu videla +?

Trikrat sem že imela neuspešen IUI, potem šla na odstranitev pregrade in laparo, kjer so ugotovili neprehodnost, sedaj pa čakam na ICSI. Do 15. 1. sem na Femodenu, potem grem na UZ in 20. 1. 2009 začnem s špikanjem z Gonalom. Hodim pa v Mb.

Verjamem, da bo letošnje leto plodno. :)

E.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?