mlinčka
|
U, sej res, oktaviji še nisem čestitala! Bravo, bravo, tole je res zmaga ! Uživajta v nepričakovani sreči! Ajsi, jaz mam zvečer že zdej skor taki buši pa sem 3 mesce noseča . Majkemi, me je dejzi vidla . Res, da sta dve, ampak srotki nič kaj dost še ne prispevata k obsegu, kulkr jaz vem... Papica, papica pa napihnjena sem skoz za popiz.dit. Ah, sam je luštn! Kajši, čajček bo, sigurno. Čakam na dan, ko bom s šihta odhajala malo manj utrujena, zdele je bla kar akcija po praznikih spet zalaufat. Sicer bo do konc mesca zdaj skoz pestro, ker moram pošlihtat zadeve, preden grem na bolniško, ampak to večinoma počnem potem doma. Tko da verjetno enkrat v prihajajočem tednu, oki doki? U, a kera ve, če je dabroston že za dobit? Ga moram it iskat, da ti prinesem robo nazaj. Mišmiš, podganči, žiži, pija, dejte mal mn delat, porfavor! Sej mi boste še pregorele, srote! Enga vsaki posebej! Blanči, sem te na dvojčkih zasledila. Razmišljam, da bi se vam kej pridružila tam počas. Ste drugač zdej v redu, vi trije? Zvezdica in netka, hvala za foušarijo glede naših pupik . Se mi fajn zdi pa sem mal važna . Joj pa še in še se mi je nabralo, k tolk redko pišem (prov mi je) pa ne sfolgam zdele. Nč, pridni mi bodte!