Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 20:56:27
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Trgovine pa jaz sedaj v glavnem oblaufam ob torkih, ko sem v službi. Sem najbolj sproščena, drugače, ko je beba zraven, živčkam in sebi sploh ne morem nič kupit... A hodiš ti v službo al po štacunah?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:00:50
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužit . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana. Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli. Za informacijo: v DM imajo od 7. - 13. januarja 15% popust na ves otroški program, od nege do prehrane... da ne boš mislila, da se je zmotila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:02:45
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja se nekaj,zadnje dni,je Meri cist rdeca v licka,ko sva zunaj...rdeca in vroca in to bolj proti veceru.Jo moram s cim mazat,je sigurno od mraza . Kleo, a ji daš šal? Meni se je tudi Sabina zadnje dni kar neki cmerla v vozičku (drugače je bila vedno ful pridna noter), sem ji danes dala šal čez lička in je bila tišina. Ven gledala (itak je imela sam očke frej ) in čekirala in bla ful pridkana. Tisto jutranjo izkušnjo pa čimprej pozabi in samo sklep poberi. Smo imeli mi včeraj podobno - sem ji dala eno plastično reč, je z njo tolkla po mizi, je en majhen delček odpadu in seveda takoj romal v njena usta. Ko sem jo šla previt, se je pa kr davla. Sem ji šla s prstom po ustih (še nikoli doslej, očitno človek res kar ve, kaj naj naredi ) in ga HB dobila.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:04:04
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Matr jim trgovsko ej. pa kje jih najdeš je pa moj Luka že tud odgriznu košček piškota in smo ga zato ukinal za en cajt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:12:38
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:15:23
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužit . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana. Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli. Za informacijo: v DM imajo od 7. - 13. januarja 15% popust na ves otroški program, od nege do prehrane... da ne boš mislila, da se je zmotila Hvala za info, se mi je zdelo, da neki mora bit. Bo treba it v nabavo potli, 3 evre na dozo se pa že pozna.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:26:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša je še fraj, pa ima tudi kitty oblekco Pa pohitite s ponudbami, ker imamo tu dva tedna mlajšega soseda, pa bo počasi začel gledat okoli Joj, laufa ta naša ženitna posredovalnica. JAz pa morebitnim snubcem kr pokažem, do 20. leta bo pr mamici doma. Hec, hec. Sabina je pa fensi in ima rada 'starejše' - ima ogledanega enega majskega hroščka, sem jo ravno danes peljala mal snubit. BS, jaz ti rečem, rajši tu gor enega najdi, ker starejši so hudič . Samo Saša, kaj imaš pa ti proti štajerskim snaham? Saj dokler bi lahko kaj blo, bomo pa ziher te imeli avtocesto...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:27:50
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, moram pojamrat - naša je danes skoraj ves dan rajsala po kolenih in zvečer po kopanju sem vidla, da ima cela obnucana, taka rdeča, pa še posebej en fejst rdeč mali flekec, kot da bi imela žulje. Ji moram jutri žabice in hlače obleči, pa upam, da bo boljše, ker jo to sigurno ful peče... Ja, ni lahko športnik biti
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:34:53
|
|
|
|
babysolza
|
Ja Sofija bo kmal en maraton odlaufala, če jo boš tako dobro trenirala. Binči je tud bl lene sorte, ta teden se je končno naveličala pretežno ležanja na hrbtu in se zdej veselo obrača na trebuh. Sam pol ji dojadi in začne težit, obrnit nazaj se je pa očitno pozabla. Pa vse novotarije pogrunta na previjalni - že zdej jo komi komi previjem, kaj šele bo?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Včerej sem bla v muellerju in so podražil Aptamil 2- je zdaj 13 eur, prej je bil pa 11,45. je prodajal reku, da ga ful prodajo in so sklenil še mal zaslužit . p.....-kot da ni že ful draga ta hrana. Potem se pa splača v DM - jaz sem včeraj mojega kr tja poslala, ker ga ima blizu službe in je rekel, da je na polici pisalo 15 evrov pa neki, na blagajni pa mu je rekla 12,70. Za 900g dozo. Se ni nič pritoževal, jaz pa tud ne. Sam nisem zihr, če ni bla ravno kaka akcija al kej, ker smo račun prehitro proč vrgli. plus na gospodinjske stvari: wc papir, čistila... Za informacijo: v DM imajo od 7. - 13. januarja 15% popust na ves otroški program, od nege do prehrane... da ne boš mislila, da se je zmotila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kdaj se lahko oglasim po kopalke?; saj te ne bi motila, bi kr sama prišla in imam čas danes popoldan po peti, pa jutri cel dan pa v nedeljo cel dan. sem bla včeraj na sestanku za tečaj in so te res kr drage 23€, tako da hvala za posojo, pa enih par kavic maš v dobrem . Ni panike, midva bova itak cel vikend doma, ker imamo virozo. Je rekla p, da najverjetneje adeno virozo, sam jo mali ful fajn prenaša. Tko da zaenkrat ni panike, če bi pa opazili spremembo v dihanju...mormo tkoj nazaj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:40:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ja Sofija bo kmal en maraton odlaufala, če jo boš tako dobro trenirala. Binči je tud bl lene sorte, ta teden se je končno naveličala pretežno ležanja na hrbtu in se zdej veselo obrača na trebuh. Sam pol ji dojadi in začne težit, obrnit nazaj se je pa očitno pozabla. Pa vse novotarije pogrunta na previjalni - že zdej jo komi komi previjem, kaj šele bo? BS, glede norij na previjalni glej to slikico: Tako nori, da je moj kar obupal, ko jo previja in ji kar v tem položaju rit briše. Pa še majco ima na glavi na tej sliki... Ajaj...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:41:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kdaj se lahko oglasim po kopalke?; saj te ne bi motila, bi kr sama prišla in imam čas danes popoldan po peti, pa jutri cel dan pa v nedeljo cel dan. sem bla včeraj na sestanku za tečaj in so te res kr drage 23€, tako da hvala za posojo, pa enih par kavic maš v dobrem . Ni panike, midva bova itak cel vikend doma, ker imamo virozo. Je rekla p, da najverjetneje adeno virozo, sam jo mali ful fajn prenaša. Tko da zaenkrat ni panike, če bi pa opazili spremembo v dihanju...mormo tkoj nazaj. Nya, nam pa je takrat pred božičem rekla, da ima akutni respiratorni afekt in da se za to nobeni antibiotiki in nič ne daje... Nisem nikjer nič našla o tem. Ti kaj veš? Sliši se resno sicer.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:46:45
|
|
|
|
babysolza
|
Nya, držim pesti, da se hitr pozdravte.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:47:41
|
|
|
|
babysolza
|
Slovenka, a boš dobila novo danes? Še 10 postov ti manjka.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:48:07
|
|
|
|
annnna
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 annna,tolk sem bla jaz mlada pri Tali.Si pa lustna .Sem mislila,da je kaksna tvoja najstniska sestra . aja tko Didlinaa,pa kako vidis tolk spodaj.OK,grem vse zbrisat . haha ja hvala no
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Nya, držim pesti, da se hitr pozdravte. Hvala - jaz tud upam, k tole je že 2. v štirinajstih dneh. Zato pa predvideva, da je adeno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:49:11
|
|
|
|
babysolza
|
Bejbe, nočko. Me je danes Sabinči prou zmatrala in en čut mi pravi, da bo danes ponoči še veselo. Je namreč zvečer zbruhala vse, kar je pojedla in bomo najbrž kmalu lačni. Uživejte in lepo pančkite!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:51:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Slovenka, a boš dobila novo danes? Še 10 postov ti manjka. Ne me priganjati, bom pod pritiskom
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 21:54:52
|
|
|
|
slovenka
|
Nya, lepa ti hvala za to. Vidiš, kako sem neuka . Smo pa sedaj že en čas zdravi, HB, upam, da tako ostane. Samo ko si rekla, da pri težavah z dihanjem takoj k zdravniku, sem pomislila na ta naš 'respiratorni' v diagnozi... Lep večer punce, bom drugič 4. zvezdico pobrala. Sedaj pride moj z nogometa, pa bo mogoče še v zagonu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:02:40
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla mamice sofija in Lovro...sta pa take energične žverce, kot je bil Nejc. Kmalu bodo vsi predali prezni in hiša polna smeha, ko bo slišal ne...ti ti. Nejc je mel na piki drugi predal v kuhinji, kjer sem mela sarvete. In jih je skoz ven metal . ko je ugotovil, da hočem da so notri, je tak veselje dobil. Me je zmeraj počakal, da sem ga vidla. Pol sem obupala in sem ga rajš naučila, kako jih nazaj zmečle...sam kaj ko pa jih je blospet fajn ven zmetat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:03:52
|
|
|
|
annnna
|
no sem še jaz malo moj rofil posodobila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:04:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem pa danes dala majčen kivija...pa sem pri kopanju videla tri pikice na hrbtu. Nič hujšega, ampak dost, da se ne bom šla tridnevnega uvajanja. Al se pri alergiji kljub majhni količini takoj pojavi en kup pikic
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.1.2009 22:06:12
|
|
|
|
Tina 28
|
O anna...vidva sta pa en dan blajša od nas...verjetno si tud kakšen dan prej rodila, če si pri junijskih princih in princeskah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?