liju
|
Alo babike! Me je kar groza pogledat k vam, ker toliko nakloftate, da se bom kar blecky prklučla pri uničevanju in jokanju . No mi smo zdaj nekak sestavili po malem naše jedilnike pri Žanu, tako da dojimo se samo še ponoči, nekaj malega zjutraj, zvečer in pred opoldanskim spanjem. Meni je full žal, da se je tak kar sam odklopo, ker po moje če bi se hotel več pristavljat bi bilo tudi več mlekeca, tako pa ga je pač toliko kot ga je- full malo. Pač imamo že full GH, samo kaj ko meni domišljija več ne da, kaj mu naredit, da ne bo isto kot prejšnji dan . Prakticiram pa zdaj nekako tako, da se dojima okoli 7-8h, pol ob 10h mlečna GH, pol ob 12 h kosilo, kakšna čorbica, pol pa okoli 2-3h sadna kaša, pol pa če mi le uspe, da se malo podojima in okoli 6-7h spet mlečna GH, pa podoj ob 9h, pol pa ponoči kako se kaj zbudi podoj. Najbolj me skrbi ponoči, če ne bi bilo dovolj mleka, ker pol bi mu morala flašo tiščat, pa je itak noče . Za brat imam preveč za nazaj, bom pa malo prelistala, da vidim, kaj ste kaj debatirale. Blecky:se slišima ta teden, ok? za sestavljene puzzle, jaz jih zdaj že cel teden nič nisem sestavljala, ker ni bilo časa, daj pokaži slikico metuljcek: ti si me pa spraševala, kako je GH, eto zdaj sem opisala tam zgoraj . rovarka: full ti paše novi look Tudi jaz se šišam v petek, ker imamo v soboto 17.1 krst in praznovanje roj. dne od mojega Ninota Joj srček bo imel v ponedeljek že 3 leta Kako mine čas. Dajte mi javit na ZS imena in priimke za FB, da vas najdem. Katere želite, seveda Majuska: zadnjič si pisala, da si našla bivšega na FB, ali on tebe, saj ne vem več točno , tudi mene je našel Grem zdaj cote obesit, mi je stroj opral eno rundo, zdaj dam pa takoj drugo rundo prat, kosila ne rabim kuhat, gremo k tašči na kosilo, pol pa upam da čim prej domov lenarit Nič, lepo soboto