|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
10.1.2009 11:53:02   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Tinky tele Wodtke kamine sem gledala pa me zanima po koliko so kaj cene. Midva računava cca. 1000eur.

Naš kamin je stal nekaj manj kot 4000 EUR, sicer je na netu tudi cenik .
Mi imamo tega, plus x konzolo http://www.wodtke.si/toplozracni-polena-hot-box-2000x.html

Uuuuuuu...****. To je pa olala cena. Jaz sem mislila za kakih 1000eur skoz prituser posted image . Tvoj je itak fenomenalen. Hm, kako da tega cenika nisem videla že prej?!

Imam novi ticker!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.1.2009 11:55:06   
liju

Alo babike!
Me je kar groza pogledat k vam, ker toliko nakloftate, da se bom kar blecky prklučla pri uničevanju in jokanjuuser posted image user posted image user posted image . No mi smo zdaj nekak sestavili po malem naše jedilnike pri Žanu, tako da dojimo se samo še ponoči, nekaj malega zjutraj, zvečer in pred opoldanskim spanjem. Meni je full žal, da se je tak kar sam odklopo, ker po moje če bi se hotel več pristavljat bi bilo tudi več mlekeca, tako pa ga je pač toliko kot ga je- full malo. Pač imamo že full GH, samo kaj ko meni domišljija več ne da, kaj mu naredit, da ne bo isto kot prejšnji danuser posted image . Prakticiram pa zdaj nekako tako, da se dojima okoli 7-8h, pol ob 10h mlečna GH, pol ob 12 h kosilo, kakšna čorbica, pol pa okoli 2-3h sadna kaša, pol pa če mi le uspe, da se malo podojima in okoli 6-7h spet mlečna GH, pa podoj ob 9h, pol pa ponoči kako se kaj zbudi podoj. Najbolj me skrbi ponoči, če ne bi bilo dovolj mleka, ker pol bi mu morala flašo tiščat, pa je itak nočeuser posted image .

Za brat imam preveč za nazaj, bom pa malo prelistala, da vidim, kaj ste kaj debatirale.

Blecky:se slišima ta teden, ok? user posted image user posted image  za sestavljene puzzle, jaz jih zdaj že cel teden nič nisem sestavljala, ker ni bilo časa, daj pokaži slikicouser posted image

metuljcek: ti si me pa spraševala, kako je GH, eto zdaj sem opisala tam zgorajuser posted image .

rovarka:user posted image user posted image user posted image full ti paše novi lookuser posted image

Tudi jaz se šišam v petek, ker imamo v soboto 17.1 krst in praznovanje roj. dne od mojega Ninotauser posted image Joj srček bo imel v ponedeljek že 3 letauser posted image user posted image  Kako mine čas.

Dajte mi javit na ZS imena in priimke za FB, da vas najdem. Katere želite, sevedauser posted image  

Majuska: zadnjič si pisala, da si našla bivšega na FB, ali on tebe, saj ne vem več točnouser posted image user posted image , tudi mene je našeluser posted image user posted image

Grem zdaj cote obesit, mi je stroj opral eno rundo, zdaj dam pa takoj drugo rundo prat, kosila ne rabim kuhat, gremo k tašči na kosilo, pol pa upam da čim prej domov lenarituser posted image user posted image

Nič, lepo sobotouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.1.2009 11:56:53   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Tinky tele Wodtke kamine sem gledala pa me zanima po koliko so kaj cene. Midva računava cca. 1000eur.

Naš kamin je stal nekaj manj kot 4000 EUR, sicer je na netu tudi cenik .
Mi imamo tega, plus x konzolo http://www.wodtke.si/toplozracni-polena-hot-box-2000x.html

Uuuuuuu...****. To je pa olala cena. Jaz sem mislila za kakih 1000eur skoz prituser posted image . Tvoj je itak fenomenalen. Hm, kako da tega cenika nisem videla že prej?!

Imam novi ticker!

ja, je olala cena, midva sva ga dobila kot darilo, ker sva izbrala tega proizvajalca montažnih hiš, sicer ne bi nikoli dala tolko za kamin.
Sam ti pa povem, da je vreden svojega denarja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.1.2009 12:03:52   
frutka_
Joj, saj si že omenila. Zdaj sem se spomnila, ja. Da je to v kompletu z bajto. Dimnikar mi je dane srekel, da je povpraševanje po kaminih za 30% naraslo! In če se samo spomnim kako so nekateri metali iz stanovanj ven lončene peči se mi zdi taka škoda. Pri mojih starših doma je vsaka soba imela lončeno peč. Stanovanje je staromeščansko in so prejšnji lastniki vse zmetali ven. Kamin pa daje eno tako fajno toploto. pa še klobase lahko gro sušiš!user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.1.2009 12:04:55   
frutka_
Ne morem si naložitit nove slikice gor. Zakaj ne gre?! madonca skoraj 5 let že svetim tu gor pa enih stvari še vedno ne obvladam. 5 LET??????user posted image Pol desetletja sem že gor????

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.1.2009 12:05:21   
rovar_ka
liju - zs

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.1.2009 12:06:29   
rovar_ka

Ne morem si naložitit nove slikice gor. Zakaj ne gre?! madonca skoraj 5 let že svetim tu gor pa enih stvari še vedno ne obvladam. 5 LET??????user posted image Pol desetletja sem že gor????

mogoče je prevelika. jo moreš zmanjšat

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.1.2009 12:10:46   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

mogoče je prevelika. jo moreš zmanjšat

Ja. Zmanjšam jo pa potrdim in uporabi kliknem ampak tukaj gor pa je zdaj ni.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.1.2009 12:11:37   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

liju - zs

hvalauser posted image

tinky hvalauser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 12:18:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 12:24:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.1.2009 12:26:31   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mi smo a mehko kakaliiiiiiiiii!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Kali!!

Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.1.2009 12:39:50   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

hd, fine by me! You said you wanted my posts to be in English ... so here comes ... sth a bit off-topic but nevertheless ... I need to tell you this 'cause I've been listening to this song over and over again ... and it never stops amazing me.

Namely, it's ANGELS, one of my all-time favorites. It's by Robbie Williams (btw: where has he been lately?). I shiver whenever I hear it - it's truly breathtaking, looooove the lyrics & Robbie's fabulous voice.

Here's the link - for your eyes & ears onlyuser posted image . Ladies, I give to you ROBBIE WILLIAMS:
http://www.youtube.com/watch?v=nzDUlsycksk&feature=related

love you, love you... imam DVDja prav tega koncerta... in moj edini velik koncert je bil prav njegov v Budimpešti... user posted image user posted image user posted image user posted image ... happy happy, ker vprašanje kdaj bo šel spet na turnejo user posted image

BTW... zadnje čase menda išče vesoljce... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.1.2009 12:55:01   
lejla969
Liju- ZS

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.1.2009 12:57:44   
Netta
evo sva že nazaj...brrrrrr me je prezeblo do kosti....

ilatic - kakšno si pihnila...seveda te nimamo za nič drugačno, ker jemlješ zdravila...še občudujem te ker tako sproščeno o tem govoriš....ja tvoj dečko je pa res fleten dečko...hmm upam da moj to ne bereuser posted image

rebeca - za tvoja dva srcčkauser posted image user posted image

lex - tvoji otročki so tako luštni..super slikceuser posted image

3glu - user posted image  - za tvojega malega

ilatic - jaz sem tudi zmedena na facebooku, ker ne vem katera je katerauser posted image

almera - dobro vprašanje tole od bučk...me tudi to zanima

ilatic - FRŠLUS ...OMG...user posted image   in ja ulatic...jutri je polna luna...jo doživljam kako raste vsak dan bolj...v naši ani..ueeeeeeeeuser posted image

mojcek - ojej, ne mi govori takih zgodb iz bolnice...sem pol čist napsihirana...božki maliuser posted image

smučanje - uf ste mi lušte naredile...ampak žal letos ne bo še nič zameuser posted image

lumpa - ojej tole pa je porodna zgodba...groza, kok te je moglo bit strah ane?

frutka - ja tudi jaz sem za alnaturo...sem dala ani zadnjič prvič riževo kašico od Milupe in je dobila pikice po vsem telesu, potem pa sva drug dan kupla od alnature in je ok

HD - kaj povzroča drisko...virus, bakterije...al si mislila od hrane?

lumpa - na sedaj si pa še men firbc odprla...rovarka, kje te najdem??user posted image
aha, berem dalje, rovarka...opa opa...bi zažvižgala pa nisem pravega spolauser posted image

populis - a da nisi, neeeeeeeee no...jaz sem se pa že tak veselilauser posted image

bastian - živjoooo, kak sta kaj z malim?

liju - imaš z.s.
 HD- bravo za kakanje!user posted image  

uf, končno prišla do konca....ve ste nore, še dobr da je vikend...zdaj grem pa JEST!"user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.1.2009 13:02:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Dajte mi javit na ZS imena in priimke za FB, da vas najdem. Katere želite, sevedauser posted image  

Majuska: zadnjič si pisala, da si našla bivšega na FB, ali on tebe, saj ne vem več točnouser posted image user posted image , tudi mene je našeluser posted image user posted image

On mene najdu ... zdej mal debatirava in se zvija ven, kako je do mene pršu - se mi zdi, da naklada in  noče priznat, da je kot policaj pač brskal po mojih podatkih user posted image user posted image user posted image

liju, flower ... sporočita kako vaju najdem na FB user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 13:50:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.1.2009 13:53:21   
neboglasnica
mirjam80: baby canal in podobne kanale imajo pri Telemachu. Cordon blue so pa zrezki s sirom in šunko. Mnjami!

HD: bravo Kali!!

Sploh niste tako "pisljive" danes.. Sem malce odspala (pol urece), medtem ko so naši navijali za našo Tino. Bravo Tina!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da to ni bila samo ena lastovka.

FB: jaz nobeni ne pošljem ZS s podatki, ker preprosto nisem tam gor. Si predstavljate, da bi čvekala še tam? Moj bi mi res računalnik zaplenil, user posted image user posted image

Malo bom nos pomolila ven, potem ima Ana nastop v plesni šoli, pa še na en RD gredo. Takrat bom imela spet čas za vas.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.1.2009 13:56:52   
Inigo
hruška - toooooooooooo! bravo! sam da je šlo! Brin zdaj že ... naj pomislim... 4 dni ni user posted image user posted image

liju - zs!

motoristka in ilatic - ka zdj hočta bit kj posebnega?! user posted image hecam vaju! zame sta glih tko kot vse ostale julijke tukaj. ene pač jemlejo kontacepcijske, ilatic pa ad tabletke. user posted image kakorkoli - WE LOVE YOU! sploh pa ilatic si tok fajn baba, jst komi čaka, da se spet kaj vidmo!

Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.1.2009 13:59:01   
Inigo
populis - danes sva šla zmerit stanovanje, tisto ko sva se enkrat menli, da bi mogoče tvoj hani bani mal pogledal, če bi kako idejo dobu. zdaj marko riše, pol ti pa enga cajta pošljem na mejl.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.1.2009 14:08:52   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

FB: jaz nobeni ne pošljem ZS s podatki, ker preprosto nisem tam gor. Si predstavljate, da bi čvekala še tam? Moj bi mi res računalnik zaplenil, user posted image user posted image

meni mož pravi, da sploh ne rabim hodit v službo, ker je moja služba doma pred računalnikom user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.1.2009 14:09:02   
Majuska

Ehhh, ni taka panika. Samo ne razumem, kero Sabino imamo potlej gor?

tole se bom glupirala, ampak nimam pojma katera je Linda ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.1.2009 14:13:47   
Majuska

skrit med igračami
user posted image

mmm, kolk men paše grizt
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.1.2009 14:16:35   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ehhh, ni taka panika. Samo ne razumem, kero Sabino imamo potlej gor?

tole se bom glupirala, ampak nimam pojma katera je Linda ... user posted image

če se lahko uštulim

verjetno imaš Sabino - Juno
in Linda je Lindy

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 14:21:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?
endrina

da, občasno po potrebi (44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (8%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!