Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:44:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, res bo treba pazit, da tamaucki cesa ne pogoltnejo! Ampak, ilatic, frslus? OMG! Zdaj zveni res smesno, si pa ne predstavljam, kako si mogla pogledat, k si to zagledala v drekcu A, Asa je pa moja znanka, ki stanuje blizu. Ima deklico, sedaj je v Lj & ne, ni julijka, njena Ela je malce starejsa.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:45:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:45:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:45:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:45:59
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška umiram od smeha, ko berem komentarje od rovarki...k da je mal za nami pa če sem 20 strani zadaj meni sploh ni smešno.. lažem, sej mi je pol pa berem tisto naprej pa še to, pol pa nikam ne pridem. Nehajte pisaaaaaaaaaaat!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:46:12
|
|
|
|
lex
|
mojcek tud jaz trdima, da je imela moja Vita oz. še vedno ima refluks. ker ona je skoz neki jokala ko pa je bruhnila je bilo pa ok, ampak je bila v stanju bruhnit še po 2 urah. ampak P mi je zatrjevala, da pol se ne bi redila, pa bla bla bla zdaj smo itak že tak daleč zgurali da ni več neke panike. me je pa vmas malo dajalo, ker se je samo 600 zredila. tole s napredovanjem kilaže in da z otrokom ni nič narobe je meni čisto mimo.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:47:21
|
|
|
|
ilatic
|
Nič dost mam. punce so mi kr zaspale, še lubčka mi niso dale. Mal mam slabo vest k smo se neki menile da bomo en film skupi gledale. Pa jutri kaj čem. Sej itak nism dost na računalniku kakšn dan ga pa loh tud jaz poserjem. Mojega dragega še ni, grem postlo gret. Lahko nočko vsem in čim manj zbujanja ponoči!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:48:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:49:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:50:51
|
|
|
|
lex
|
mojcek vmes smo pili zakuhano, pa po 5 urah ni blo več varno bi lahko koga povozili - mani so se dreve že itak same od sebe umikale
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:51:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:51:08
|
|
|
|
ilatic
|
FB- hitro pomoč prosim. Sem se registrirala, pa mi ni jasno kak to deluje. Sem smotana, ne? Kje vas najdem?? pošlji mi na ZS tvoj mail pa te pofočkam pol ti pa še preostale priporočam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:51:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:51:59
|
|
|
|
lex
|
živa bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! upam, da vama bo to zdravilo pomagalo
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:52:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:53:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:53:47
|
|
|
|
lex
|
ja jaz tud grem kako košarico jagod obrat (jih imam v dobrem, ker mu bom mogla jutri smučke posodit, pa sem slenla kupčijo - ko bi vidle kako faco je naredil ko sem omenla jagode, kot da se mi je sfuzlalo, nazadnje je dobil geslo, da se križanke rešujejo )
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:53:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:54:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:55:16
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lex mojcek vmes smo pili zakuhano, pa po 5 urah ni blo več varno bi lahko koga povozili - mani so se dreve že itak same od sebe umikale uf, mi norci smo 1x na vrhu zapili, pol pa po temi v dolino, po razorani progi, pijani... še dons ne vem, kako sm živa dol pršla. ne vpraši na 1 tekmi so nosili šnops okoli za segrevanje (sem bila kontrola na vratih) - še danes ne vem kak mi je uspelo prit celi in živi dol
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:55:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:55:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:56:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, fine by me! You said you wanted my posts to be in English ... so here comes ... sth a bit off-topic but nevertheless ... I need to tell you this 'cause I've been listening to this song over and over again ... and it never stops amazing me. Namely, it's ANGELS, one of my all-time favorites. It's by Robbie Williams (btw: where has he been lately?). I shiver whenever I hear it - it's truly breathtaking, looooove the lyrics & Robbie's fabulous voice. Here's the link - for your eyes & ears only . Ladies, I give to you ROBBIE WILLIAMS: http://www.youtube.com/watch?v=nzDUlsycksk&feature=related
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)
Do šestih mesecev starosti. (
18%)
Do enega leta. (
47%)
Do dveh let. (
11%)
Do treh let. (
2%)
Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!