|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
9.1.2009 21:11:36   
Reby
No, zdej su pa ušla, pa Kruce tut user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.1.2009 21:11:55   
bbpikica
O reby pozdravljena kako si ti?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.1.2009 21:18:15   
pikovit
No mejte se punce moje,lahko noč vam želim.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.1.2009 21:23:05   
bbpikica
Nočko vsem jaz grem tud pankat

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.1.2009 21:26:47   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jutrčka vsem!

Za pikovitko in bbpikico pa ena mala stimulacija za troskok čez 3 minutke....

user posted image

Ojla evo mene.

Kruce hvala za stimulacijouser posted image , sam sem jo šele zdaj vidla.

Gigi želim ti postopek brez cist in drugih zapletov pa velik + na zaključku

Zarja srčica sam da si boljšuser posted image

Evo zdaj pa še poročilo z UZ:

Pršibam jaz ob 5.10 v Dravlje in glej vrata so že odprta, grem do ordinacije pa Reš ravno odklene. O dobro jutro oba naenkratuser posted image , kar notr reče, direkt na stol. Kaj sm hotla troskok do kabine hitro vse dol in na stol. Ata prštima didlo kamero pa mal monitor nacentrira se naslon na moj kolen in gleda: ja nekaj pa je sam so majhni majni začne. Jaz pa: ja mava en dan prej UZ , aha ja pol je pa v redu na levi so trije kar lepi pa drobižki, ja na desni so tud trije pa drobižki ja pa tkole od 8 do 9 so veliki ja fino fino zdaj naj pa sam lepo rastej. no gremo kar oblečt. med tem ko se oblačim in on pripravlja špikico jaz začnem: sem nekaj na netu brala da v Angliji kukr nek hatčing delajo. Ata pa ja sej mi tud to delamo. ja pa bi men to tud nardil vprašam jaz? Ja seveda bi sam na punkciji me spomnte. Ja res jebil dobre volje in prjazn, tko da naslednji UZ imam v pon. 12.01. Evo srečna kot radio. 

kaj si s tem mislila hatčing v Angliji? lahk bolj pojasniš? oprost, ker sm malce radovedna... sej veš, da takrat ko si v tem, kr ne veš kaj bi še jedel pil, itd. da bi ratalo....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.1.2009 21:33:11   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj evo da vam malo olajšam čakanje user posted image  user posted image  user posted image

BBpikica ima zelo dobre novičke. Kar 6 frnikolc user posted image  user posted image  user posted image . Več bo napisala sama user posted image

WP glede 7 keto... Škoduje sigurno ne. Vendar saj ti imaš vedno lepo število jajčnih celic, problem z morulami je bolj zaradi plavalčkov. Probat ni greh...lahko tudi oba pijeta. Če se odločaš kdaj...pa lahko takoj. To nima nobenega vpliva na ovulacijo in priprave na postopek...je nekaj podobnega kot Q10. za splošno počutje in izboljšanje celic.

Zarčika zlata samo da si malo boljša. Saj bo vsak dan bolje, boš videla. Lav ju draga.

a tko..... ja, hvala žižika za informacije... (7-keto bom kr naslednji postopek, če ta ne bo uspešen... jojo, jojjjjj, moj pesimizem, ane....)

In kdaj zdaj kava pade? že zdavnaj obljubila....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.1.2009 21:36:24   
womanpolice
MISMIS.... JA, z dr. Bokal se nisva kaj dosti zmenle... bo kr vse po starem... V službi pa nism zrihtala...

BARBIK Hvala za informacije... ti ta teden oz. naslednji (saj je že skoraj konc tega) napišem zs... sm malce radovedna...

MIŠEK 73  Te jutri al v nedeljo pokličem....

KRUCE FIKS... Čestitke... nism vedela, da vama je uspelo.... user posted image user posted image user posted image

KAJŠICA.. Uči se uči, okrog fantov se ne suči... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE, FANTA... NOČKO, VSEM, MIDVA GREVA ZDAJLE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je že blo mal posta... (BERI menstra...user posted image )....

nočko, pa se tipkamo, če ne jutri pa v nedeljo al v ponedeljek

VIKEND delam od 6 - 18.00 ure... PIJA76 Če pa me vidiš se pa kr ustavi, naj te ne bo strah, ane.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.1.2009 21:37:22   
womanpolice
uf, skoraj bi pozabila

BBPIKICA.. Čestitke za folikle...!!!

PIKOVIT... Ne morm ti povedat kako srečna sem bila ko sem prebrala tvojo dobro novico! Res sm ti privoščila, da bi končno bilo vse dobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 808
9.1.2009 21:53:11   
Zvezdica
Miška...kake nočne avantureuser posted image user posted image user posted image tvoj kužon ej pa itak cuker... bi ga še sama s tem trebuhom prišla reševat če bo treba.

Moram še nekaj dodat. Imate totalno najlepši najboljši naj naj naj seznamček na forumu. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 809
9.1.2009 21:54:07   
netka34
Mismisuser posted image user posted image , sm se zej tolk narežala, kukr že dolgo ne! So se mi prow očala zameglila, k sm lih s sprehoda z mrcinami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikce...počak še danes, jutri, k lih začenjajo učke odpirat... se že vidm, kok bom jokala...user posted image user posted image so tolk cortkani!!

Aja, sm prej pozabla...Mlinčkovi, js sm vm pa kr ORNK fouš, tolk d veste!!user posted image user posted image user posted image

Ajsi, ti si pa tut cortka!!

In ja, Hedi, a ni res naša Reby ena taka nežna lušna hmalmamica??user posted image user posted image user posted image

Obi, zlata, čestitke, čestitke! Te prav čutim, kako si srečka!!!!user posted image user posted image

LL, tvoj tast je čisto ganjen...in ko govori o vas4, dobi čisto rosne očke...a kje?? Ja na gostilni!!user posted image user posted image user posted image Pssssst!!!!user posted image

Bravo pikovitka da si se tak dobro zrihtala!! Zej pa gas zmagi naprot!user posted image user posted image user posted image

Kruce, lepotec bo!! dobro si to zrihtal!!user posted image user posted image

No, pupe, vidm, d ste že mal vse zaglile pod kovtre, js sm pa sama, pa čakam d se segrejem, kr če grem taka ledenka spat, do jutra glih zmrznem!

Nočko prjatlce, se beremo ju3!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.1.2009 23:11:40   
lara light
Telegrafsko, ker sem na minimumu:
Netkicauser posted image
Ajsi, lepa, lepauser posted image
Pikovitek, HB da je vse čisto, gremo na zmago!user posted image
Dajamajčiuser posted image , rastem v širine, da si mislit ne morešuser posted image  par fotk je v albumu
Mismis, sem zdaj mojmu prebrala tvojo zgodbicouser posted image , super siuser posted image  Me je tako spomnila na mojega črnuha, kako je skakal po meni... in ko nisem mogla al bolje nisem hotela si pomagat vstat, čeprav je katera od tac pošteno bolela, saj je bila tud tam huda kilažauser posted image ...ne da se tega opisat! Počohaj mi ga!user posted image

Netkica, upam, da je temper. zraslauser posted image

Lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.1.2009 23:36:36   
miska73
Pa še jst na hitro...

A se je meni samo zdelo ali je nekdo omenil ponovno SREČANJE user posted image
Šuka (LL in Kruce) saj pomembne stvari je treba barvno, odebeljeno in podčrtano, a ne? user posted image

Mišmišu user posted image user posted image user posted image user posted image tebi pa res ni dolgčas

Ajsi
si luštna, pa sploh se nisi velik razširla.

Zvezdica a medotu je pa zgleda preveč všeč v AI hotelu in se mu nikamor ne mudi. Tudi prav. Saj se bo prej ali slej naveličal.

Za Reby  se pa popolnoma strinjam, da je eno tako luštno prijetno srčkano bitjece.

Pikovitka le tako naprej.
Ja, Krucetov podpis je pa res fenomenalen. Ja, dečko ima smisel za humor... ali pa za realnost... user posted image

BBbejba čestitke za uspešen troskok in prijetno srečanje z didlo kamero.

Se*kica kako si mi ti moja najljubša RR stimulatorka... kej nosečniških slabosti?

Blančetka pa ti? Vse vredi? Si lepo doma na bolniški? Maš v bližnji prihodnosti kej časa za kako kafe?

Obika super za srčka. Pa ti se le čuvaj.

LL ti naš srček, kaj si pa ti tako leteča?

Zarji user posted image čimprejšnje popolno okrevanje.

Žiži srce, kako oziroma do kdaj pa ti jemlješ vitamine, minerale in ostale žavbice ko si že v fazi postopka?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.1.2009 23:46:05 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.1.2009 5:30:03   
Kruce Fiks
Jutro babnice!
Prilimam eno kofico, zajtrk je v domeni drugih...
user posted image
Pa pojdmo v akcijo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.1.2009 7:08:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daisy, zihr nas skrivaj bereš, no tale je zate...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prsežem, da ne berem na skrivaj. Če berem, pol tud tiho ne morem bit.

Malo sem tečna, pa je boljše, pa je slabše, pol se pa raje kar sama sebi smilim, da še drugih ne utrujam s tem.

Peljem zdj avto na servis, pa sem prehitro vstala in sem rekla, da vas pridem malo pošnofat. Pol pa tole... user posted image user posted image user posted image

U glavnem mejte se strašno, vsi začeti postopki naj se končajo s user posted image user posted image user posted image , ostalim pa veliko energije in zaleta. Bravo punce.

Hvala za pir. Kdaj bo v živo? Zadnjega sem špricala. Ti, ti Marjetka.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.1.2009 8:35:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sem tečna, pa je boljše, pa je slabše, pol se pa raje kar sama sebi smilim, da še drugih ne utrujam s tem.

Peljem zdj avto na servis, pa sem prehitro vstala in sem rekla, da vas pridem malo pošnofat. Pol pa tole... user posted image user posted image user posted image

U glavnem mejte se strašno, vsi začeti postopki naj se končajo s user posted image user posted image user posted image , ostalim pa veliko energije in zaleta. Bravo punce.

glede na to, da nas ne bereš, tudi skrivaj ne, te obvestimo po SMS, če ga boš le vzela s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.1.2009 8:36:02   
lara light
Dobro jutro! Tud jaz prezgodaj vstala...in prisežem, mislila na Daisy, da ji napišem par besed, ah ja, bom kar na zs, saj tko ne bere, pa toleuser posted image
Bom kar takoj izumila: VERIŽNA TELEPATIJA, kaj praviš mismisuser posted image

Daisy, nič ne boš nobenmu težila, če boš take al drgačne...le pridi, le pridi, ker nas je veliko, ki te pogrešamo, čeprav prevečkrat ni časa vsa naša razmišljanja tud zapisat. Lepo poštimaj avto, predvsem pa vse kar si si zadala pri sebi, vaju...na user posted image user posted image , na zmago!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.1.2009 8:42:08   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Mi smo danes malo bolj pozno vstali, ampak še vedno dovolj zgodaj. Tako sprehod je že nami, zdaj ša čakam načega, da pride iz trgovine in prinese svež kruh. Do takrat si pa lahko skupaj privoščimo en virtualni zajtrk

user posted image

takole, same dobre stvari, mal kosmičev, kruh z marmelado in kakav.

No zdaj je pa naš prišel domov in grem jest, potem me pa čaka pospravljanje: " Fata, Fata čištačica, nemam para, nemam muža ja sam ti sirotinja." user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 817
10.1.2009 8:43:00   
lara light
Miška, sončica, spet je nekaj časa, da se skrbno izogibava ena drugiuser posted image . Priznam, da se ti vedno prva name spomniš, se bom popravila. Ja res sem malo preveč okrog, a moj ma teden dni dopusta in ga moram max izkoristituser posted image , saj me razumeš.

Kruce, hvala za kavico!user posted image  S5 delat? Kako mami doma? Vse ok? Tečnoba šla, trebušček, že kej raste?

Netka, se morava videt, ko bo imela pol urceuser posted image

Zarjica, pridi kaj povedat, kako si. Verjamem, da si danes že dokaj v redu, da je antibiotik prijel,....topel objemčekuser posted image

Sonček, kako kaže? Pri nas že pridno siješ!user posted image

Lp!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 818
10.1.2009 9:28:43   
mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image

glede na to, da nas ne bereš, tudi skrivaj ne, te obvestimo po SMS, če ga boš le vzela s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če drugače ne, jo bom sigurno js obvestila, vas berem skoz user posted image . Ker na telefon se pri pupi ne gre zanašat user posted image . Prid še kej, Dejzi moja, tud tečno te imamo radi user posted image !

Pa dobro jutro vsem! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.1.2009 9:32:25   
mlinčka
bbpikica in pikovitek, bravo za odličen vmesni čas user posted image user posted image user posted image ! Če tisto mehčanje lule ne dela čudežev pa tud nč nočem, a ne pikovit... user posted image  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.1.2009 9:34:56   
Bumo
Dobro jutro pupike in pupeka.
Kak pa je pri nas mrzzzzllloooo user posted image .
Tu, sem tu Se, pa saj se javim tu in tam, je pa res,da malo bolj poredko.
Ti si Ok?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.1.2009 9:39:56   
sonček33
ojla bejbike moje!

Pikovitek in bbpikica - vama čestitke...kot je rekla mlinčka - vmesni čas je super duper. le tako naprej.

Kako smo?
Kakkšni plani za danes, vikend?
kaj bomo kuhale?

jaz sem sama, moj ima invneturo.
Sicer sem pa ...v nizkem štartuuser posted image Ma zadnje tri dni ma vsake tolko nekaj prime...boleč trebuh, eno čudno črvičenje, mal bolečin, slabosti... pomoje bo jutrišnja luna poskrbela, da bova končno spoznala svojega črmlja.

A hočte da vam sporočim?user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.1.2009 9:46:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A hočte da vam sporočim?user posted image

ne, take stvari nas sploh ne zanimajo user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda nam sporoči, kako pa naj dihamo s tabo, če ne vemo, da je akcija

< Sporočilo je popravil mismis -- 10.1.2009 9:47:10 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.1.2009 9:50:36   
sonček33
mismis - seveda, komu bom pa sporočila, če ne vam, mojim super bejbam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.1.2009 10:06:45   
mlinčka
U, sej res, oktaviji še nisem čestitala! Bravo, bravo, tole je res zmaga user posted image user posted image user posted image ! Uživajta v nepričakovani sreči!

Ajsi, jaz mam zvečer že zdej skor taki buši pa sem 3 mesce noseča user posted image . Majkemi, me je dejzi vidla user posted image . Res, da sta dve, ampak srotki nič kaj dost še ne prispevata k obsegu, kulkr jaz vem... Papica, papica user posted image pa napihnjena sem skoz za popiz.dit. Ah, sam je luštn!

Kajši, čajček bo, sigurno. Čakam na dan, ko bom s šihta odhajala malo manj utrujena, zdele je bla kar akcija po praznikih spet zalaufat. Sicer bo do konc mesca zdaj skoz pestro, ker moram pošlihtat zadeve, preden grem na bolniško, ampak to večinoma počnem potem doma. Tko da verjetno enkrat v prihajajočem tednu, oki doki? U, a kera ve, če je dabroston že za dobit? Ga moram it iskat, da ti prinesem robo nazaj.

Mišmiš, podganči, žiži, pija, dejte mal mn delat, porfavor! Sej mi boste še pregorele, srote! Engauser posted image vsaki posebej!

Blanči, sem te na dvojčkih zasledila. Razmišljam, da bi se vam kej pridružila tam počas. Ste drugač zdej v redu, vi trije?

Zvezdica in netka, hvala za foušarijo glede naših pupik user posted image . Se mi fajn zdi pa sem mal važna user posted image .

Joj pa še in še se mi je nabralo, k tolk redko pišem (prov mi je) pa ne sfolgam zdele.

Nč, pridni mi bodte!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?