Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 14:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi lep vikend tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 15:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzzi tebi tudi odličen vikend Larilu vem kaj me čaka ja... Ampak je vredno glede na to da na koncu bebika ven pokuka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 16:28:57
|
|
|
|
ledenka
|
pa še moj buši...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 17:00:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa še moj buši... u kako lep buši ,že skoraj večji kot moj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 17:06:39
|
|
|
|
murkica
|
Pregledala sem vse slikce bušijev in vam moram povedati, da vse izgledate odlično... Komaj čakam, da tudi Živa in Se* dobita bušija in bomo še te lahko videle. Zadnje čase se res malo manj javljam, ampak preberem pa vse vaše poste... Res pa je, da sem ves čas v zaostanku in ko preberem nekje 5 strani, že posazbim kaj je točno katera napisala in je potem zelo težko komentirati ... No sej bom bolj pridna ratala, samo tale teden me še ful zdeluje delovni ritem in se moram po skoraj 14 dneh praznikov mal ufurat nazaj... Bodite vse lepo, jst grem pa zdele še mal na hidtrco pospravt, pol pa mroam it delat... Papa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 17:35:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija u to je pa res najlepši plusek kar sem jih videla.Tako lepa čista slika.res je lepi plusek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 18:11:54
|
|
|
|
beyba
|
oktavia lepo da ste lulali...boš slikico nalepla v album svojemu bejbiju Jazzi ta tokso te testirajo vsako trimesečje(v celi nosečnosti 3krat),premiki naj bi jih čutil nekje od 17-25 t odvisno kje se nahaja posteljica če je spredaj, ga čutiš kasneje drugače pa prej...čuti se pa tako kot bi te kdo mal požgačkal od znotraj...kot prhutanje metulčkev... Slabosti-tut men je blo bolš ko sem nadomestila Elevit z navadnim tifolom. Mi je blo takoj za 50 % manj slabo. Poznalo se je tudi če sem takoj zjutraj kaj dala v usta(prepečenec ali nekaj) pa potem ko mi je spet ratal slabo pojedla par palčk...pa po sladkem mi je blo slabo, ker sladkor zdraži sluznico če je že tako občutljiva .pomagala je radenska da sem se zrigala ali pa mrzla voda po požirkih. cocacola-dejte mal pazit nosečke...mal preberite sestavo na etiketi-full cukra, kofein pa miljon aditivov...vse kar zaužijete gre tut v vašega dojenčka, sploh na začetku ko se posteljica še razvija in ni neke varnostne filtracije. Posteljica se do konca razvije nekje do 20 tedna. Vsem slikicam bušijev...mate luštkane trebuščke...mater zdej je pa že 50 % bork nosečk skori Vsdem lep pozdravček in lep vikend
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 19:20:25
|
|
|
|
beyba
|
evo nikjer nikogar....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:06:23
|
|
|
|
Serendipity
|
bentiš babe - se mi ne da za nazaj brat. Vas mam lada, saj veste, ne? beybina - si tü? ajsi - pa še tu: WAAAAAAAAUUUU! lep buškolinček!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:14:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm, sama sem?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:27:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Puuuupeeee! Kaj sem jaz našla! (Bom kopirala od tebe sunshine!!!! ker sem taaak veeselaaa) 7.1.2009 ob 21 uri in 23 minut smo dobili našo sončico Nežo, težko 3280 g in veliko 50 cm. Pupa he super, mamica pa še okreva po CR. Pozdrav za vse, Pikapoka2. Naša ''stara'' borka, je maaamiicaaa! Pikapoka - naj vam bo sladko in najlepše!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:39:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Puuuupeeee! Kaj sem jaz našla! (Bom kopirala od tebe sunshine!!!! ker sem taaak veeselaaa) 7.1.2009 ob 21 uri in 23 minut smo dobili našo sončico Nežo, težko 3280 g in veliko 50 cm. Pupa he super, mamica pa še okreva po CR. Pozdrav za vse, Pikapoka2. Naša ''stara'' borka, je maaamiicaaa! Pikapoka - naj vam bo sladko in najlepše! jeeeee, čestitaaaaaaaaam!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:41:04
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, Oktavijo pa le prestavi med
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.1.2009 20:46:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, Oktavijo pa le prestavi med Misli mi bereš , prav to sem imela namen še porihtat! Je še kak nov info?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:02:11
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! Pa sej človek ne mores apti. me tako kolki bolijo. Še malo, pa bo boljše, če verjamete Najprej odgovorim beybi - ti nas imaš zihr, no vsaj mene, za eno čudno neodgovorno bitje, ampak jaz s tisto kokakolko in šcvepsom nisem mislila, da spiješ ne vem, pol litra ali pa tri deci. Meni je zelo pomagalo, predvsem šveps, če sem ga spila ena tri požirke takoj ko sem nehala jest, ker je la tako hrana ostala v meni, sicer je vse šlo...po kanalizaciji... Kokakola je res eno samo sranje, medtem ko glede kinina v švepsu ni velike panike, celo Pušenjak je napisal, da bi ga res bilo potrebno popiti enormne količine, da bi kinin imel vpliv. Kljub vsemu pa, tisat, ki ne rabi piti teh stavri, ki ji ni slabo, ki se dobro počuti - jejste in pite zdravo - za oba.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:02:58
|
|
|
|
sonček33
|
Erin - kako je bilo na bovlingu? Sem vidla, da dieta uspeva. Bravo!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:07:12
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!!!!!! Bomo danes pile kavico ali čaj ...? No kakorkoli jaz sem bila med zgodnjimi in sem pripravila zajtrk... No ko boste budne in ko se boste najedla pa le pridite kaj na borbo! Lep dan vam želim!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 10.1.2009 8:09:32 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:09:06
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija, dobro jutro. Hvala za čaj in zajtrk. Kkao si? Počutje?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:13:14
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro Sonček!!! Ma danse sem dobro.... hvala bogu slabost še ni prišla... res pa je da še nisem začela niti migat, iz kopalnice sem se parkirala direkt za računalnik.... da vidim kaj se dogaja... saj ko moj lubi vstane je računalnik njegov... Kako si pa ti sonček??? A te je kaj strah ko se bliža dan D???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:16:00
|
|
|
|
METULJ1
|
Dobro jutro, vsem, ki ste že izvedele, da ste noseče iskreno čestitam. Zanima me, če je imela katera v času, ko bi morala dobit ali ko je že zamujala krče v trebuh, nato pa je test pokazal . Jaz bi morala dobit 7.1., pa je ni bilo. Včeraj popoldne sem delala test, je bil negativen. Če cel dan sem imela prisotne krče v trebuhu in sem že mislila, da bo prišla, pa je do danes še ni. Krči so narahlo še vedno prisotni. Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:26:25
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Dobro jutro, vsem, ki ste že izvedele, da ste noseče iskreno čestitam. Zanima me, če je imela katera v času, ko bi morala dobit ali ko je že zamujala krče v trebuh, nato pa je test pokazal . Jaz bi morala dobit 7.1., pa je ni bilo. Včeraj popoldne sem delala test, je bil negativen. Če cel dan sem imela prisotne krče v trebuhu in sem že mislila, da bo prišla, pa je do danes še ni. Krči so narahlo še vedno prisotni. Hvala za odgovor Draga moja! Jaz že vem, da sem nosečka pa imam konstantno krče v trebuhu... Občutek je enak kot takrat ko bi morala dobit M, sam da je ni in da test pokaže +!!! Test pa vsej na začetku delaj raje zjutraj je bolj sigurno. Želim ti da, bi tudi ti ugledala velik +!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.1.2009 8:32:37
|
|
|
|
METULJ1
|
oktavija - hvala za odgovor. Če se dons ne vlije, bom jutri delala test in res upma, da pokaže . Tebi pa želim kar se da lepo in mirno nosečnost. Pozdravčki
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?