murkica
|
No danes pa jst kuham eno kavico ... aja, pa seveda čajček za naše nosečke... Meni se zdi, kot da te vikendi zdaj tako hitro minejo, da se mi bo zmešalo... Ravno včeraj sva se peljala domov ob brata mojega dragega in sva se spraševala, kam so šli časi, ko si se med vikendom dejansko spočil... Namreč meni se zdi, kot da v petek si še rečem, no pa bo malo počitka in odprem oči in je že ponedeljek zjuraj... Ne vem ali smo tako utrujeni ljudje postali ali kaj je fora, da imam tak občutek da je vsega tako hitro konec... Vem, da je krivo, da vedno nekaj počneva čez dan, morava opraviti določene obiske, ki jih med tednom ne utegneva in seveda je potem zdaj pozimi takoj noč in je to to... Za naslednji vikend sva se prav odločila, da bova ostala doma, uživala s kužiko in se imela fino in upam, da se bova takrat kaj spočila... No mogla sem najprej malo zajamrat za ponedeljkovo jutro ... Kako pa ste kaj ve preživele vikend? Mi smo bili na štajerskem v eni odlični gostilni, sam k se zdaj ne morem spomniti imena... je pa tam pri Rogaški slatini... Resnično je bila hrana odlična, da sne govorim o ponudbi, ki so jo imeli in seveda o prijaznosti in ustrežljivosti osebja... Sama sem jedla purana v chardoneyevi omaki, z zelenjavo in štruklji... Okusi, ki jih človek ne bo pozabil zlepa... Da ne govorim o tem, da smo naročili tako predjedi, juhe, vino, ostale pijače in glavne jedi (5 oseb) pa nismo prišli niti na 100 evrov... Mislim zmaga... Zdaj nisem čisto na tekočem, če katera ne pričakoje M oziroma ima kakšen pregled, tako da le te malo napišite, da bom lahko stiskala pesti za vse vas... Bodite pridne, pa se javite kaj... Papa