rovar_ka
|
Večer punce! joj, jaz še kr neki zadaj tavam Zdaj sem pri Aleksandru, vse najboljše za 5 mesecev, jupiii Sploh si ne upam pogledat na kateri strani ste že Aha, vidim da se pogovarjate nekaj o jokanju v spanju. Naša Taja (4 leta) zadnje čase ful joka ponoči. Tudi do 10x na noč. Pravi da grozno sanja. Je bla predvčerajšnjim tukaj in smo šli spat in je boga revica bla čisto fertik od straha pred spanjem. Ji je šlo kr na jok in je govorila da ne bo spala, ker bo spet grozno sanjala. Da ona bi rada lepe stvari sanjala ampak sanja vedno grozne. Sem rekla, ti bom jaz eno lepo pravljico zdaj povedala, ti pa lepo zapri očke in zaspi. Boš vidla, da boš lepo sanjala.. Pa mi reče s takim ultra žalostnim glasom: če pa nič ne pomaga Boga pika mala.. Prav bed ji je bil zaspat. No, spala je lepo, sem jo zjutraj vprašala kaj je sanjala, ker ni nič jokala, pa je rekla da ni nič sanjala. Super Ne vem kaj jo tak s tira vrže, da joče. Se ji jaz tud včasih že derem, Taja, sanjaš, nič ni. Ona pa kr naprej.. Vidim, da boleznim še kr ni konca...Tinky in Teo Tarik, vse naj naj za 6 mesecev, jupiiiiiii tudi zate IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Eno vprašanje. Me že od ponedeljka dajejo krči v trebuhu in driskico imam. Kaj naj naredim? Kaj naj bi to bilo? A je to viroza a je lahko kaj drugega? po moje je viroza, ful razsaja.. Imel moj nečak in sestra. Upam da boš čimprej boljše, nečaka in sestro je zvijalo od krčev rebeca, sem vesela da je Tariq boljše in da več ne bruha! kak more to bit grozno, sem glih razmišljala danes kolko skrbi, strahu in solz še bo za te naše štruce.