ilatic
|
Ilatic, pa kaj si ti tam nekaj pisala, pa spraševala, če ima katera kakšne zadržke do tebe zarad antidepresivov??!! Halo! Smo ja v letu 2009, to je danes postalo menda že skoraj del vsakdana. Meni se to ne zdi nič neobičajnega. Tako, kot nekdo jemlje tablete za pritisk, drugi za kri, tretji za bolečine, tako jemlje nekdo antidepresive. Je pa res, da imajo nekateri do tega drugačen odnos in to še vedno jemljejo kot nekaj neobičajnega, nenavadnega, da ne rečem čudnega. Takšne sicer spoštujem, ne bom jih pa nikoli razumela in me ful presenečajo. Jaz mislim, da si ful pogumna, ker si o tem spregovorila, prvič na glas v svoji okolici, poiskala pomoč, potem pa še povedala tukaj. Zaslužiš si vso pohvalo! hvala. In se podpišem pod tem. Res ko jaz tako odkrito govorim o tem vidim koliko ljudi mi potem zaupa da jih tudi jemljejo in to take osebe ki si ne bi nikoli mislila. In žal res še veliko ljudi jemlje to kot da si pa.. no ne vem kako naj napišem. Tudi sama, ko sem šla na polikliniko na psihoterapijo sem se počutila obupno. Postalo mi je še huje. Kot le kaj je z mano da moram hodit k Psihoterapevtu in v bistvu se mi je takra samozavest še zmanjšala. HB imam super terapevtko ki je takoj vedela kje me čevelj žuli in mi raložila, da to da hodim k njej ne pomeni da sem neumna, da sem kaj slabša, ampak samo neseznajnena s stvarmi in da me bo pač naučila kako naj se rešim preteklosti! Pač vsakega nekaj muči, nekateri znajo sami se rešit teh bremen, nekateri pa rabimo da nam nekdo pokaže pot, kako ven iz tega.
|