Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 21:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno sem našla malo časa, da pozdravim še vas in vam vsem zaželim veselo, zdravo, srečno, polno ljubezni...in še veliko dobrega v letu 2009. No, mi smo drgač ok, sam med prazniki smo bili bolni - je skor 2 tedna kašljal, smo se komaj pozdravili, zdej pa spet. Mah, bo že. Baje, da je največja verjetnost, da ima adenovirozo, vendar jo na srečo zelo dobro prenaša. No, vmes ko smo bli kolkrtolk zdravi, sem mela pa fuuulll dela - sem sestavljala puzle in sem tko not padla, da računalnika 4 dni nism prižgala :) No, še tole, da ne pozabim - bejbe ki ste ble na DD - dobr ste se držale in tudi če niste zmagale - sej veste, važno je sodelovati. Ste pa vse fuuullll mlade. No, toliko od mene. Fajn se imejte, pa ne bodite jezne, ker nism nič pokomentirala, sam še na junijčicah nimam časa prebrat (pa načvekajo bistveno manj). Lahko sam rečem, da vsem bolanim, prehlajenim, neješčim, mamicam s problemi - v glavnem za vse slabe stvari pošiljam da čimprej minejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 21:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 21:58:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 21:59:30
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 matr, grem mojo miško zbudit. 2 uri že spi. kdo bo pa ponoč????? ja, našega je tut zmanjkalo za več kot dve uri ... sem kar debelo gledala ja, zato pa komi zele drema v roki. da zaspi, bo čez 10. bo pa zjutraj bolj potegnila...ve da bo ati utrujen prišel domov joooj. upam da ne. me boli grlo k , jutri ma on sprehode čez. se bo zdravil s svežim zrakom
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 21:59:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:00:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:00:57
|
|
|
|
ilatic
|
A veste kaj jem? To kar sem med nosečnostjo jedla vsak večer. Ne boste verjele. Kakav in kruh noter. Men tko sede pa ne vem zakaj. Lex blagor tebi k imaš pomoč pri perilu!! Tko je luštkana full dobra fotka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:00:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:01:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej katera je pa tista punca k si z njo govorila na facebooku in je bila v Murglah pri Permetovi? A to mene sprasujes, ilatic, ker pojma nimam, o kom govoris Glede angleske bralne znacke: jaz male ful spodbujam, uporabljamo kar knjigice, ki so se nabrale tekom let, k smo tekmovali preko EPI Reading Badge-a, zdaj se mi zdi pa trapasto vsako leto dat ful denarja, k skoraj vse knjigice spremenijo - ti packi! Otrokom je tako ali tako vseeno, kako se imenuje ta bralna znacka. Sestavila sem univerzalen obrazec, ko preberejo knjigo, pridejo na dodatni pouk in tam pisejo. Jaz jim potem to popravim, na koncu leta dobijo licno izdelano pohvalo/priznanje & so ful veseli. V danasnjem svetu TV-ja, racunalnikov, MP3/4, iPodov, mobilcev in podobne sare se mi zdi neprecenljivo, da spodbujam branje. Anglescina - razumevanje vs. uporaba - zna biti pri precej ljudeh problem, ja. Treba je le prebiti led in se ne bati govoriti ... lepo pocasi, pa je. Tudi, ce uporabljas en sam cas, pa z rokami nakazes, a gre za preteklost ali prihodnost. Vse se da, ce se hoce Jaz sem bila leta 1996 na tecaju anglescine v Cambridge-u in je bila moja cimra Italijanka, ki se je ucila anglescino reci in pisi 3 tedne (pa poznate talentiranost Italijanov za English ), ampak sva se cisto vse zmenili bp. RES! Speaking of Cambridge, danes me je na FB kliknil takratni sosolec iz Belgije ... ej, po toliko letih ... ful sem bila navdusena. FB pa res zduruje ljudi
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:02:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, ej, delam napake ... mislila sem, da FB zdruzuje ljudi. Tale moj novi laptop ima malce drugace zamaknjeno tipkovnico in se se malo lovim ... pa prehitro tipkam ... typos, typos
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:03:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
glugluglu: kot sem ti že rekla, upam, da ne bo hujšega in bosta hitro OK. Jaz vedno postanem zvečer taakooo žejna in grem pit ter vam vsem, babam žabam (za tiste, ki hujšate in se nalivate z vodo) rečem še enkrat in zdaj resno mislim: NOČKA, Aja, še to: me je klicala sodelovka in rekla, da me pustijo bivši učenci pozdravit in da mi mora povedati, da so navijali zame. Uf, saj jim še pred oči ne bom upala, ker nisem vedela, katera žival ima več kot tri pare nog. Me je že nečak nadrl, da s eje kar kadilo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:04:15
|
|
|
|
ilatic
|
BRAVO MOTORISTKA Tko je treba. Sem full vesela da si se javila!!! Vem da si v nosečnosti full bla klepetulja A ne Lex? A se jo spomniš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:05:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jst tut mislim, da je bolje če pridemo same, se ne bomo nikol sprostile pred dedci. no večina pa tak obvelja, pa povejte mnenja. itak.. ne vem kaj bi se oni pogovarjali.. za mojga to ne drži je totalna babja čveka. Ko smo kdaj skupaj s še eno mojo kolegico ona vedno pravi da smo tri babe (jaz moj in ona) moj se takoj vklopi v vsako situacijo in pogovor, ful fajn
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:06:07
|
|
|
|
lex
|
metuljček bravo za normalno tršico - naša prfoksa za angleščino v srednji šoli je šla z nami na maturantski izlet in že prvo uro je padlo nekaj petic, ker nas je poslušala kako se znamo sporazumevat zunaj razreda. bili smo pa v grčiji. aja pa ocene popravljat je bila tud ok, vsaj na koncu 4 letnika. tako da kapo dol pred vami
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:07:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:07:32
|
|
|
|
ilatic
|
gluglu saj ne bo bič hujšega, ne sekiraj se. Kako mi je hudo za vaju . Upam da bo čimpej zdrav!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:08:49
|
|
|
|
rovar_ka
|
ksenci - nikakor nisi slaba mama, je pač taki čas ko je dosti virozic, prehladov, Aljaž pa je pač malo bolj dovzeten očitno za te stvari. Sej bo boljše, boš vidla. Spomladi bo čisto druga pesem, ko bo to obdobje mimo
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:09:06
|
|
|
|
glugluglu
|
Hvala vsem za dobre želje pri nas je grozen mraz (zunaj), pa imam nostalgijo na toplo poletje, se vidi na avatarju sedaj grem pa res spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:09:40
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic BRAVO MOTORISTKA Tko je treba. Sem full vesela da si se javila!!! Vem da si v nosečnosti full bla klepetulja A ne Lex? A se jo spomniš? sem je ful vesela ko se oglasi - ti kar pridi na srečanje (da se zmenima, da me 1x v daljni prihodnosti pelješ z bikom malo ) - jaz bi ga tud mela pa nima jajc za kaj takega - same želje
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:10:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:11:31
|
|
|
|
lex
|
glux3 sem se kar ogrela ko sem vidla tvoj avatar Almera ful so kjut s temi čeldami. no je tak obseden postal s smučanjem, da moremo it jutri vsi skupaj na Kope (ker zdaj sta samo z atijem hodila, ker je on že velik fant in ne rabi vseh zraven )
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:12:01
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci prosim za predloge- kolegicin sin ima 2. rojstni dan. rada bi mu kupla nekaj lepega in praktičnega cca. 20-40 evrov, sam nebi kaj za oblečt, kr to sem mu vedno do zdaj. kaj knjigico Luka umetnik in kakšno igračko
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 22:12:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 22:12:46
|
|
|
|
ilatic
|
A to mene sprasujes, ilatic, ker pojma nimam, o kom govoris To je pa to k na FB nimate nickov!!!!!!! Katera je pol Nataša I K????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)
Do šestih mesecev starosti. (
18%)
Do enega leta. (
47%)
Do dveh let. (
11%)
Do treh let. (
2%)
Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!