|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
9.1.2009 21:57:28   
Anonimen
Končno sem našla malo časa, da pozdravim še vas in vam vsem zaželim veselo, zdravo, srečno, polno ljubezni...in še veliko dobrega v letu 2009.

No, mi smo drgač ok, sam med prazniki smo bili bolni - je skor 2 tedna kašljal, smo se komaj pozdravili, zdej pa spet. Mah, bo že. Baje, da je največja verjetnost, da ima adenovirozo, vendar jo na srečo zelo dobro prenaša.

No, vmes ko smo bli kolkrtolk zdravi, sem mela pa fuuulll dela - sem sestavljala puzle in sem tko not padla, da računalnika 4 dni nism prižgala :)

No, še tole, da ne pozabim - bejbe ki ste ble na DD - dobr ste se držale in tudi če niste zmagale - sej veste, važno je sodelovati. Ste pa vse fuuullll mlade.

No, toliko od mene.

Fajn se imejte, pa ne bodite jezne, ker nism nič pokomentirala, sam še na junijčicah nimam časa prebrat (pa načvekajo bistveno manj).

Lahko sam rečem, da vsem bolanim, prehlajenim, neješčim, mamicam s problemi - v glavnem za vse slabe stvari pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej minejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:58:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:58:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.1.2009 21:59:30   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

matr, grem mojo miško zbudit. 2 uri že spi. kdo bo pa ponoč?????

ja, našega je tut zmanjkalo za več kot dve uri ... sem kar debelo gledala user posted image

ja, zato pa komi zele drema v roki. da zaspi, bo čez 10.

bo pa zjutraj bolj potegnila...ve da bo ati utrujen prišel domovuser posted image user posted image

joooj. upam da ne. me boli grlo k user posted image , jutri ma on sprehode čez.

se bo zdravil s svežim zrakomuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:59:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:00:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.1.2009 22:00:57   
ilatic
A veste kaj jem? To kar sem med nosečnostjo jedla vsak večer. Ne boste verjele. Kakav in kruh noter. Men tko sede pa ne vem zakaj.

Lex blagor tebi k imaš pomoč pri perilu!! user posted image Tko je luštkana full dobra fotka

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:00:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.1.2009 22:01:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ej katera je pa tista punca k si z njo govorila na facebooku in je bila v Murglah pri Permetovi?

A to mene sprasujes, ilatic, ker pojma nimam, o kom govorisuser posted image  user posted image

Glede angleske bralne znacke: jaz male ful spodbujam, uporabljamo kar knjigice, ki so se nabrale tekom let, k smo tekmovali preko EPI Reading Badge-a, zdaj se mi zdi pa trapasto vsako leto dat ful denarja, k skoraj vse knjigice spremenijo - ti packi! Otrokom je tako ali tako vseeno, kako se imenuje ta bralna znacka. Sestavila sem univerzalen obrazec, ko preberejo knjigo, pridejo na dodatni pouk in tam pisejo. Jaz jim potem to popravim, na koncu leta dobijo licno izdelano pohvalo/priznanje & so ful veseli. V danasnjem svetu TV-ja, racunalnikov, MP3/4, iPodov, mobilcev in podobne sare se mi zdi neprecenljivo, da spodbujam branje.

Anglescina - razumevanje  vs. uporaba - zna biti pri precej ljudeh problem, ja. Treba je le prebiti led in se ne bati govoriti ... lepo pocasi, pa je. Tudi, ce uporabljas en sam cas, pa z rokami nakazes, a gre za preteklost ali prihodnost. Vse se da, ce se hoceuser posted image  Jaz sem bila leta 1996 na tecaju anglescine v Cambridge-u in je bila moja cimra Italijanka, ki se je ucila anglescino reci in pisi 3 tedne (pa poznate talentiranost Italijanov za Englishuser posted image ), ampak sva se cisto vse zmenili bp. RES! Speaking of Cambridge, danes me je na FB kliknil takratni sosolec iz Belgije ... ej, po toliko letih ... ful sem bila navdusena. FB pa res zduruje ljudiuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:01:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.1.2009 22:02:55   
metuljcek321
Joj, ej, delam napake ... mislila sem, da FB zdruzuje ljudi. Tale moj novi laptop ima malce drugace zamaknjeno tipkovnico in se se malo lovim ... pa prehitro tipkam ... typos, typosuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.1.2009 22:03:48   
neboglasnica
glugluglu: kot sem ti že rekla, upam, da ne bo hujšega in bosta hitro OK. user posted image

Jaz vedno postanem zvečer taakooo žejna in grem pit ter vam vsem, babam žabam (za tiste, ki hujšate in se nalivate z vodo) rečem še enkrat in zdaj resno mislim:

NOČKA,

user posted image

Aja, še to: me je klicala sodelovka in rekla, da me pustijo bivši učenci pozdravit in da mi mora povedati, da so navijali zame. Uf, saj jim še pred oči ne bom upala, ker nisem vedela, katera žival ima več kot tri pare nog. user posted image Me je že nečak nadrl, da s eje kar kadilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.1.2009 22:04:15   
ilatic
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MOTORISTKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tko je treba. Sem full vesela da si se javila!!! Vem da si v nosečnosti full bla klepetulja
A ne Lex? A se jo spomniš?

Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.1.2009 22:05:08   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jst tut mislim, da je bolje če pridemo same, se ne bomo nikol sprostile pred dedci. no večina pa tak obvelja, pa povejte mnenja. 

itak.. ne vem kaj bi se oni pogovarjali.. user posted image

za mojga to ne držiuser posted image je totalna babja čveka. Ko smo kdaj skupaj s še eno mojo kolegico ona vedno pravi da smo tri babe (jaz moj in ona)user posted image user posted image user posted image moj se takoj vklopi v vsako situacijo in pogovor, ful fajnuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.1.2009 22:06:07   
lex
metuljček bravo za normalno tršico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - naša prfoksa za angleščino v srednji šoli je šla z nami na maturantski izlet in že prvo uro je padlo nekaj petic, ker nas je poslušala kako se znamo sporazumevat zunaj razreda. bili smo pa v grčiji. aja pa ocene popravljat je bila tud ok, vsaj na koncu 4 letnika. tako da kapo dol pred vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:07:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.1.2009 22:07:32   
ilatic
gluglu saj ne bo bič hujšega, ne sekiraj se. Kako mi je hudo za vajuuser posted image . Upam da bo čimpej zdrav!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.1.2009 22:08:49   
rovar_ka
ksenci - nikakor nisi slaba mama, je pač taki čas ko je dosti virozic, prehladov, Aljaž pa je pač malo bolj dovzeten očitno za te stvari. Sej bo boljše, boš vidla. Spomladi bo čisto druga pesem, ko bo to obdobje mimouser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.1.2009 22:09:06   
glugluglu
Hvala vsem za dobre želje

pri nas je grozen mraz (zunaj), pa imam nostalgijo na toplo poletje, se vidi na avatarju

sedaj grem pa res spat.

Lahko noč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.1.2009 22:09:40   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MOTORISTKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tko je treba. Sem full vesela da si se javila!!! Vem da si v nosečnosti full bla klepetulja
A ne Lex? A se jo spomniš?

sem je ful vesela ko se oglasi - ti kar pridi na srečanje (da se zmenima, da me 1x v daljni prihodnosti pelješ z bikom malouser posted image ) - jaz bi ga tud mela pa nima jajc za kaj takega - same željeuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:10:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.1.2009 22:11:31   
lex
glux3 sem se kar ogrela ko sem vidla tvoj avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

Almera ful so kjut s temi čeldami. no je tak obseden postal s smučanjem, da moremo it jutri vsi skupaj na Kope (ker zdaj sta samo z atijem hodila, ker je on že velik fant in ne rabi vseh zravenuser posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.1.2009 22:12:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

prosim za predloge- kolegicin sin ima 2. rojstni dan. rada bi mu kupla nekaj lepega in praktičnega cca. 20-40 evrov, sam nebi kaj za oblečt, kr to sem mu vedno do zdaj. kajuser posted image

knjigico Luka umetnik in kakšno igračkouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.1.2009 22:12:46   
ilatic
A to mene sprasujes, ilatic, ker pojma nimam, o kom govoris

To je pa to k na FB nimate nickov!!!!!!! Katera je pol Nataša I K????

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!