|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
8.1.2009 8:50:40   
ilatic
blacky za seznam
Tarik pri 6 mesecih-1dan
teža: 9550g
dolžina: 72,5cm
obseg glave: 44,5cm
cepljenje DA (malo pojokcal, ampak res čist malo - pravi dec je rekla P)
Ne vem če to tudi spada ne seznam, pri nam bi moglo, včeraj je dragi šel z nama PRVIČ v posvetovalnico!!!user posted image

Skrtaka vse je OK. Rekla je da je teža in velikost primerne za 8mesečnika, da lepo že sedi... je pa bila začudena, ker se mi še ne obrača in morava vaditi!!! Res mu nikakor ne gre. Sploh nima zanimanja. Zdaj sem mu iz igralne pobrala tiste viseče igrače, da bo poskusil doseči igrače, ki so zraven njega.

Populis nekaj govorite o korenčku. A veste da korenček zapira??

Blacky smejala sem se kot nora tvojemu previjanjuuser posted image user posted image user posted image !

Gluglu danes te pokličem ko bo ponovitev DD da ne zamudiš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 8:56:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 8:56:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.1.2009 8:57:32   
nanka
jutro,

dete že spi jaz pa na čajčku. Kave nisem pila že od ponedeljka, tako da sem kar pridna. Za zajtrk in večerjo jem ptičji foter ( ovseni kosmili) bljak. Tega pa res ne maram, si pa naredim v 2 dcl vode in mleka samo toliko da obarva vodo.

Flower imate pa res mrzlo, tudi mi kurimo na drva pa nimamo nikoli manj kot 23 stopinj v stanovanju, v spalnici nimam pojma, ker nima termometra, nimamo pa nobenega radiatorja prižganega in sploh ni mrzlo. Gre pa mož naložiti ob 23 zadnjič in tast zakuri ob 5. Imamo pa svoj gozd in drv za dve leti na zalogi.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.1.2009 8:59:14   
nanka
Populis daj Lari za pit slivov hipp sokec ali pa slivovo kašico, takoj odpre.

Naše dete se je odločilo, da je najbolje kakat navsezgodaj, tako da ko jo dvignem ob 7 je vsak dan posrana in ima že malo rdečo rito. Nikoli pa ne joka ampak počaka da se zbudim.

Še dobro da smo srečanje prestavile, ker si v tem snegu niti nebi upala v Lj iz teh naših hribov.

Ilatic
moj še ni šel z nama na posvetovalnico, hodiva zmeraj sami. Pa mu vedno rečem da pridejo vsi očki zraven, pa mi ne verjame. Pri nas je vedno popoldne ob sredah.

< Sporočilo je popravil nanka -- 8.1.2009 9:01:09 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.1.2009 9:08:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naše dete se je odločilo, da je najbolje kakat navsezgodaj, tako da ko jo dvignem ob 7 je vsak dan posrana in ima že malo rdečo rito. Nikoli pa ne joka ampak počaka da se zbudim.

Kako uvidevno hči imaš!

Staš se pa kar neki dere, le kaj mu je? Piškot je sicer zmazal, dok si rekel keks (po mami). Sedaj pa mi tu v naročju teži.

blacky30: misija nemogoče - zgodnje vstajanje - uspelo??

tims: pojma nimam, zakaj se ne oglaša. Pravi, da nas včasih bere. Mogoče noter prinaša z nabiranjem jagod??

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.1.2009 9:11:50   
ilatic
Ilatic moj še ni šel z nama na posvetovalnico, hodiva zmeraj sami. Pa mu vedno rečem da pridejo vsi očki zraven, pa mi ne verjame. Pri nas je vedno popoldne ob sredah.

Nanka a ti imaš P v Ivančni?
Pri nam je tudi ob sredah. Sam do zdaj je bil res zaseden, včeraj pa je bil končno frej pa sem ga nahecala, čeprav me je spet vprašu a morm res it zravn?user posted image Pa sem rekla JA mal s tršim tonov pa je kar šel. Saj pol je bil navdušen. Saj bi hodu z nama sam mu res cajta primankuje

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.1.2009 9:12:22   
neboglasnica
Držite pesti, naša Sara sedajle piše matematiko...

No, Stašu dam na tla tisto podlogo za telovadbo, on se obrne in direkt na parket. Kaj ne bi bil rajši na mehkem, dec trapasti....

jokanje v spanju: to je meni počela Sara in je trajalo oz. še kar traja... Včasih je tako presunljivo jokala, da sem jo morala fizično prebuditi, stresti in šele, ko se je docela predramila, ni več jokala. Pojma nimam, noben P mi ni znal tega pojasniti. 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.1.2009 9:12:42   
lidija***
Populis- mi smo spali isto. Mojca se je ob 3h odločila, da je dovolj spanca. Ok. Jo previjem in odnesem v stajico v kuhinjo, jaz pa mal v posteljo. Se igra pol urce in ji je dost. Pridem do nje in je že na daleč smrdela kot..user posted image user posted image . Jo previjem, celo preoblečem, zizo... sam ona NE.. spat pa ne.. in tako mi je pol omagala nekje ob 5.30user posted image . Pol pa mi reče moj, ja tebi je fajn, se lahko naspiš, ko si v porodniški.user posted image . Aja, ob 7h pa večji dve začnem spravljati za šolo in vrtec.
Jaz se tolažim, da bo že prišel še čas, ko jim me ne bomo pustile spatiuser posted image .
Blacky- jaz tudi imam Mireno in sem imela približno tri do štiri mesece izcedek. Sam ne veliko, tako, za dnevni vložek. Po vstavitvi sem dobilauser posted image , ki je trajala 10dni, sedaj pa še ne. Mene pa izcedek ni oviral priuser posted image , ga ni bilo toliko. Bi rekla, da majn kot pa v nosečnosti.
Tinky in Teo- ko bodo antibiotiki prijeli bo boljš!user posted image user posted image

Lex- jaz si privoščim savno, če le lahko. Tudi v nosečnosti sem hodila, samo sem bila bolj v turški in kratek čas. Sedaj pa ko grem, Mojco najprej podojim in nimam prepolnih jošk. Hodim pa v Zreče. Mi je najbližje in najboljše. Ob 18. in 20h imajo vodeno in v turški aromaterapijo in glasbo z gongi, v finski pa medeno. Res je super. Priporočam!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.1.2009 9:12:56   
ilatic
Aja glede skorje kruhca imam odobreno od P da ga že lahko grize!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.1.2009 9:15:08   
ilatic
Mirena - jaz jo tudi imam. Na začetku sem imela en mesec zelo švoh izcedek in tudi smo lahko obiral jagode. Zdaj imam user posted image malo več dni skoraj 10 vendar je res ZELO malo.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.1.2009 9:16:16   
netki
user posted image

jutrooooooooo

evo zajtrk za hujšarce...

nanka....jst si dam kosmiče kr v jogurt...mleko-bljak

Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.1.2009 9:19:19   
nanka
Ilatic ja v Ivančno hodim k zdravniku. Zdaj niti nimava datuma, moram poklicati v začetku februarja, da bo še tretjič cepljena, ker prej ne more biti zaradi noric.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.1.2009 9:20:28   
nanka
Netki saj jih jem tudi v jogurtu pa ni nič bolje. Jih nikoli nisem marala. Kaj bi dala za eno vročo sirovo štručko ...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.1.2009 9:24:20   
metuljcek321
En snowy morning za vse:
user posted image  

Tri novicke danes:
1. Prehlajena, smrkam, kasljam in se pocutim grozno!

2. Klicala patronazna - v pon. ne more, pride danes ob 10-ih & mi pove vse o uvajanju GH. Porocam!

3. Popoldne dobim nov laptop - sem ga KONCNO izbralauser posted image  user posted image  jaz!

Pa, pa, komentiram potem ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.1.2009 9:25:21   
Majuska
'jutro pupe,

mi smo se danes zbudili ob 7h, ko je mali začel kihati. No, smo vstali in se nahranili. Ko sem si črpala mleko, sem prižgala TV in zdaj z enim učem spremljam film na Hallmarku user posted image

Evo še kavico za vas
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.1.2009 9:26:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

neboglasnica pozabila sem ti včeraj rečt, da se tebi pa res vidi, da si vajena javnega nastopanja.. zgledla si čist na easy, kot da ni niti malo treme.. je res nisi imela? Sicer ste ble vse super.. same luštne babnice..user posted image

To se pa strinjam. Res neboglasnica, tudi jaz sem opazila da si imela zelo suveren nastop, očitno je, da si to že počela user posted image Ful ste bile luštne!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.1.2009 9:28:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

jutro,

dete že spi jaz pa na čajčku. Kave nisem pila že od ponedeljka, tako da sem kar pridna. Za zajtrk in večerjo jem ptičji foter ( ovseni kosmili) bljak. Tega pa res ne maram, si pa naredim v 2 dcl vode in mleka samo toliko da obarva vodo.

Nanka, jaz tudi ne maram preveč kosmičev, ker mi je okus čuden - zato si jih naredim z jogurtom in kakšnim sadjem, pol je pa okusno. Največkrat nariban jabolko ali dodam breskve iz kompota. Ali pa kar sadni jogurt.

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
8.1.2009 9:31:07   
lidija***
steper- jaz sem včeraj začela delati. Posodila mi ga je soseda. Prvo se mi je zdelo ful lahko, po pol ure pa ne več takouser posted image . Mojco si dam v kengorujčka in lahko delam z njo. Danes pa malo čutim mišice na stegnih in sedaj greva spet z Mojco na steperuser posted image  . Ja, kar fajn je da hujšate, da še nas motivirateuser posted image user posted image . Uradno pa se vam pridružim, ko se bo Mojca dojila samo še 2X na dan. Izbrala pa bom ločevalno dieto.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.1.2009 9:42:49   
Majuska
Aja, skor bi pozabila - danes smo dopolnili 5 mesecev user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
8.1.2009 9:46:34   
nanka
user posted image user posted image Aleksander

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 9:48:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
8.1.2009 9:49:43   
ilatic
Tarik ima pa danes 6  mesecev!!!!!!!!!user posted image

Eno vprašanje. Me že od ponedeljka dajejo krči v trebuhu in driskico imam. Kaj naj naredim? Kaj naj bi to bilo? A je to viroza a je lahko kaj drugega?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
8.1.2009 9:50:46   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

DD: ne morem verjeti, koliko ljudi to gleda. Kar nekaj sms-ov in e-mailov sem dobila.

mene prav nihče....

Enako. Po moje nisva toliko znane kot je Neobglasnica. Ona je svjetski človek, sam mislim da ona tega ne ve, al pa se dela skromnouser posted image

< Sporočilo je popravil ilatic -- 8.1.2009 9:51:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3549
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 9:55:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!