Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:38:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla pa dej še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:39:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje Jst sm tuki. Sam bom kmal mogla Vidka dat spat. Jedu je, pil je, skopala sm ga....sam še spat more it. Upam, da bo dns kej dalj spal k sva bla zunej. Jaz pa čakam, da se zbudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:49:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:49:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla Ti lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:53:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje Jst sm tuki. Sam bom kmal mogla Vidka dat spat. Jedu je, pil je, skopala sm ga....sam še spat more it. Upam, da bo dns kej dalj spal k sva bla zunej. Jaz pa čakam, da se zbudi jaz tudi čakam da se moja dva zbudita, ko je moj doma ima Emilija čisto drugačen ritem, ki meni ne odgovarja. zdej spita že 1,5 ure , me prav zanima kdaj bo šla danes spat, kr naj se on z njo potem ubada jaz se ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:53:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla Ti lahko. Zdaj me pa trebuh boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:55:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje Jst sm tuki. Sam bom kmal mogla Vidka dat spat. Jedu je, pil je, skopala sm ga....sam še spat more it. Upam, da bo dns kej dalj spal k sva bla zunej. Jaz pa čakam, da se zbudi jaz tudi čakam da se moja dva zbudita, ko je moj doma ima Emilija čisto drugačen ritem, ki meni ne odgovarja. zdej spita že 1,5 ure , me prav zanima kdaj bo šla danes spat, kr naj se on z njo potem ubada jaz se ne bom Gal je že buden č 'pjmll>@ ujimmulčm. -._m , >i ,> ,. ., pozdravček od škratka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:55:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla Ti lahko. Zdaj me pa trebuh boli Pa bi sladoled jedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:56:43
|
|
|
|
Anitka
|
ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:57:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla Ti lahko. Zdaj me pa trebuh boli Pa bi sladoled jedla morda kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:57:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje Jst sm tuki. Sam bom kmal mogla Vidka dat spat. Jedu je, pil je, skopala sm ga....sam še spat more it. Upam, da bo dns kej dalj spal k sva bla zunej. Jaz pa čakam, da se zbudi jaz tudi čakam da se moja dva zbudita, ko je moj doma ima Emilija čisto drugačen ritem, ki meni ne odgovarja. zdej spita že 1,5 ure , me prav zanima kdaj bo šla danes spat, kr naj se on z njo potem ubada jaz se ne bom Gal je že buden č 'pjmll>@ ujimmulčm. -._m , >i ,> ,. ., pozdravček od škratka bom pokazala šifro ko se naša zbudi da dešifrira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:58:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:59:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne ja, pri meni pa je cela stran v malih črkah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:01:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:02:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne ja, pri meni pa je cela stran v malih črkah zgleda da maš računalniškega frika doma
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:02:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal je danes jedec in pol . Dopoldan je pojedel eno porcijo ocvrte banane + 190gramsko sadno kašico, za kosilo je pojedel celo porcijo krompirja+bučke+sirčka Kiri, prej je pojedel celo Topfencreme - okus jabolčni zavitek in je bil še lačen pa sem mu dala še bananino skutico in piškotek. Takega ga ne poznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:03:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne mi zamerit, ampak res nisem na hitro zasledila, če mi je včeraj katera odgovorila o termalni vodi? Nameravamo it v podčetrtek za 5 dni, pa valda da najbolj mislim it zarad pike da bi čofotala, ko tak uživa v vodici...a ni vredu za dojenčke, al o čem ste debatirale. Povejte prosim še enkrat... mi smo bili konec avgusta začetek septembta v čateški en teden (manca je bila takrat stara 4 mesece) pa ni bilo nič narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:04:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne ja, pri meni pa je cela stran v malih črkah a stran od RR-je. pritinseš Alt GR pa poem z miško uravnavaš velikost črk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:04:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Linoti... jih omenjate pa me nekaj zanima - a to je tisto podobno Čokolešniku, al kaj je Lino? če je to to: dajte mi povedat... zakaj jim dajete Lino, ne pa te mlečne kašice od Milupe, hippa ipd.? čisto tako me zanima, kaj je prednost Linota? sem vedno mislila, da je to za malo večje "otroke" - ampak je pa res, da ne poznam tega, tako da se lahko motim jaz ji dajem od bebivite mlečne kašice, so od Mullerja in so od 4 in od 6 meseca naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:05:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". v katergih cajtngah si to brala????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:05:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne ja, pri meni pa je cela stran v malih črkah a stran od RR-je. pritinseš Alt GR pa poem z miško uravnavaš velikost črk nimam miške , ne gre mi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:06:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej prav boš naredila , bom kaj podobnega storila tudi jaz. Ded
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:07:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem že v vrtec klicala,kje se je od Nejca pelerina izgubila,ki jo je imel v nahrbtniku.Sem mislila,da ji je mogoče ven padla,ko je šla po oblačila,ker se je Nejc polil,v resnici pa jo je vzela ven in spravila v omaro .Jaz ne vem,a se mogoče to kaj pove,ne pa da jaz razmišljam,če se je mogoče izgubila.Že tri mesece jo ima notri,pa ni nobenega motilo,ne vem,kaj ji je sedaj gužvo delala. Pravi,da imajo drugi otroci eno kar tam.Sem ji rekla,da ima Nejc samo eno in jo kdaj tudi doma rabi,pa ko je treba do vrtca pridet... Saj ni veliko dat 10 eur za še eno,samo kaj ko je ne rabi.Drugo leto jo bo tako Tilen podedoval. Je vzgojiteljica rekla,da ni panike,če jo ima vedno s seboj. tejle vaši vzgojiteljici bi bilo pa treba kakšno vzgojno povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:09:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hello spet mal ... evo sm prebrala samo zadnjo stran pa mal pokomentirala, ker drgač sploh ne gre. Pri nas vse po starem, Žan je trenutno ful vredu, s tem, da je samo pet preverjenih živil po nasvetu gastroenterologa in pije allernovo. Sem pa js staknila en hud primer mastitisa in me vse tolk boli.. komi roke premikam, noge me bolijo, vročino mam, v modrcu pa krogle za kegljanje ... u glavnem tole je hujš k gripa. Ampak sej bo ane... zdej sm na antibiotikih pa čakam, da začnejo delovat. Aja pa po dieti zaradi dojenja je očitno moje telo mal razvajeno in sm dobila koprivnico po celem telesu zaradi hrane. Sumim mleko ... to je za pop... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole: Iii je cukr. Res je ful simpatiko o ku je luštn ! aurora tud žan ma štorkljin ugriz na zatilju in rata bolj rdeče, ko joka al se pa napenja. Sam če nisi sigurna, je res verjetno bolš, da greš pokazat. Anitka pridna za peglanje , mene še čaka... Čmrlika upam, da bo Taja kmal bolš. jana tri ure spi? O blagor ti . Sicer je pa po moje mal odvisno od lune... žan je včeri v celem dnevu spal eno uro, dons pa že dopoldne uro in pol. Pozdravček, pridem še kaj ! le pridi še kaj nas pogledat pa čim prej se pocajtej!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:09:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll PODOBNOSTI:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?