Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:10:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej se greva pa z Manco počasi štimat za kopat, papat in pančat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:10:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: Brina, naša tud nekaj probava v tej smeri Ma pa lep podbradek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:10:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro ****, Varja sedi v stolčku, ko jo hranim...seveda stalno mota z glavo, roke si tlači v usta....a vseeno vztrajam in mi uspe SS, daj povej mi, kako je na Starem Vrhu, če ne greš smučat, a je kak lokal, bar, trgovina tam zraven? Se da sankat? Menda se da priti tudi z avtom na vrh vlečnice. Glede Starega Vrha je takole: zdej ko je sneg, se čisto do vrha ne da priti. Se da pa priti do Grebljice (tam je parkirišče za smučarje, ki pridejo iz Poljanske doline). No če tam pustiš avto, amaš peš do vrha cca.10-15minut hoje. Na vrhu je velika koča-brunarica, kjer ti nudijo hrano in pijačo. Druagče je pa tudi na Grebljici ena mala brunarica, kjer se da kaj kupit za pojest in popit, vendar pa ni toliko izbire kot na vrhu. Sankat se da, samo mislim, da ni kao uradnega sankališča. Vendar se zelo veliko družin sanka pravno od vrha koče do Grebljice, čeprav za družine z malimi otroki je bolj primerno za sankati pri tekočem traku (takoj pod parkiriščem na Grebljici). Evo ti dam kar link Starega Vrha pa si lahko pogledaš. Midva z mojim bova najbrž šla jutri na dopoldansko smuko, če bo moja mami lahko malo popazila na Manco Evo še link: KLIK OJ, kaj ti veš na kateri progi pridejo tekme? Ker jaz ne poznam tega starega vrha ..menda bo kjer je vlečnica. Se pravi da moramo priti po drugi poti iz smeri ŠL POljan Javorje? Malo napni oči jutri, če boš videla dve frajli na sankah Ojla! Tekme so običajno na Grebljici, to je iz smeri Poljanske doline. Greš preko Poljan-Javorje-Stari Vrh. A ti boš tudi gor? Pol se pa mogoče kej vidmo. Če boš mela čas poklič, ti bom na ZS pustila mojo številko gsm-a Moj MR M tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:11:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej se greva pa z Manco počasi štimat za kopat, papat in pančat Midva z Galom tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:14:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ups, zdaj mi je pa nekaj nastavil pa ne vem kaj so full male črke - pomoč??? men zgledajo normalne ja, pri meni pa je cela stran v malih črkah To greš če imaš IE na view in text size.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:14:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". v katergih cajtngah si to brala???? Žurnal. Me je tašča napiz....., ker je rekla, da je po celi SLO, pa ni. Samo občina Log-Dragomer in Komenda je pisalo, da imata to, za druge pa nič ne piše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:14:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:19:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej Madonca, tebe se je pa za oreng bat, joke sm mislna de sm sam jst stroga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:20:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku. Je ali ni, to je zdaj vprašanje. Sej verjetn veš kaj mislm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:20:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej Madonca, tebe se je pa za oreng bat, joke sm mislna de sm sam jst stroga Mislim, da je tukaj kar nekaj majskih mamic oz. , bi rekli dedci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:21:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vid je zaspal. Sam čez pol ure se bo pa zihr začel jokat in bom spet ene 100x k njem šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:21:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku. Je ali ni, to je zdaj vprašanje. Sej verjetn veš kaj mislm. Ja zaenkrat mislim, da je OK. Sem gledala mal"preverjeno" po avtarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:21:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej Madonca, tebe se je pa za oreng bat, joke sm mislna de sm sam jst stroga Mislim, da je tukaj kar nekaj majskih mamic oz. , bi rekli dedci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:25:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku. Je ali ni, to je zdaj vprašanje. Sej verjetn veš kaj mislm. Ja zaenkrat mislim, da je OK. Sem gledala mal"preverjeno" po avtarju detektiv
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:27:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku. Je ali ni, to je zdaj vprašanje. Sej verjetn veš kaj mislm. Ja zaenkrat mislim, da je OK. Sem gledala mal"preverjeno" po avtarju detektiv Itak, take stavri mi ne uidejo. Sicer bomo pa videli, če jih bo sploh še potrebno uporabiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:28:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj ne bo danes nobene kandidatke, ki bi imela malo časa za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:40:07
|
|
|
|
špelin@
|
Zvita, dobrodošla barbaw, se mi je zdelo, da tisto ne more veljati za celo Slo. Anitka, za jedca Gala Ti pa kar še večkrat takole zmaži kakšen krožnik piškotov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:40:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj ne bo danes nobene kandidatke, ki bi imela malo časa za čvek pri nas je danes vse pomešano, mojadva sta vstala pol ure nazaj , zdej pa ati hrani E. jaz pa grem mal telovadit pa pol pridem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:42:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj ne bo danes nobene kandidatke, ki bi imela malo časa za čvek pri nas je danes vse pomešano, mojadva sta vstala pol ure nazaj , zdej pa ati hrani E. jaz pa grem mal telovadit pa pol pridem Ohoho, pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:42:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Verjetno: itd....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:46:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj ne bo danes nobene kandidatke, ki bi imela malo časa za čvek pri nas je danes vse pomešano, mojadva sta vstala pol ure nazaj , zdej pa ati hrani E. jaz pa grem mal telovadit pa pol pridem Ohoho, pridna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:46:43
|
|
|
|
barbaw
|
Smo že tu. Je šla Maja kasneje v posteljo, ker ni bila tako zaspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:47:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Smo že tu. Je šla Maja kasneje v posteljo, ker ni bila tako zaspana. A tvoji že spijo? Pri nas se punci ravno spravljata v pižami, mali po večerji še piškot gloda, pa posodo zlaga iz pomivalca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:48:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Smo že tu. Je šla Maja kasneje v posteljo, ker ni bila tako zaspana. A tvoji že spijo? Pri nas se punci ravno spravljata v pižami, mali po večerji še piškot gloda, pa posodo zlaga iz pomivalca Maja je verjetno zaspala, Jaka pa je umit, sit in pripravljen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 20:55:27
|
|
|
|
barbaw
|
Se grem tuširat in pridem nazaj.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?