Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:23:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a veste, kaj je Brina danes naredila? dvignila se je ob omari v dnevni - regal, ki ima spodnji del zaprt z vratci - na naslednji polici so pa že knjige no, ona se dvigne, držeč se za ta vratca, do teh knjig in tako stoji in gleda knjige, nakar začne ven vleč Cambridgov slovar, ful debel in kar velik - ga na pol ven potegne, potem se pa loti ene enciklopedije :)))) sem skor dol padla, ko sem jo vidla čist odrasla je zgledla, ki stika po knjigah :))) ej dons je neki v luftu, Nejc je tolk zdivjan, dfa ne morem evrjet, ga dam na tla, da bom lahk kej prebrala, ker mi drgač tolče po laptopu, pa se mi frajer brez copatkov dvigne na hojico, kop sem ga zagledala mi je srce zastalo, ker bi se lahk potolku, če bi mu spodrnilo, zdej sem ga pa obula in dala v hojco.. brina mi je pa iz jedilne privlekla antilopa čez celo dnevno na hodnik Vajina lumpa sta prava divjaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:25:05
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a veste, kaj je Brina danes naredila? dvignila se je ob omari v dnevni - regal, ki ima spodnji del zaprt z vratci - na naslednji polici so pa že knjige no, ona se dvigne, držeč se za ta vratca, do teh knjig in tako stoji in gleda knjige, nakar začne ven vleč Cambridgov slovar, ful debel in kar velik - ga na pol ven potegne, potem se pa loti ene enciklopedije :)))) sem skor dol padla, ko sem jo vidla čist odrasla je zgledla, ki stika po knjigah :))) ej dons je neki v luftu, Nejc je tolk zdivjan, dfa ne morem evrjet, ga dam na tla, da bom lahk kej prebrala, ker mi drgač tolče po laptopu, pa se mi frajer brez copatkov dvigne na hojico, kop sem ga zagledala mi je srce zastalo, ker bi se lahk potolku, če bi mu spodrnilo, zdej sem ga pa obula in dala v hojco.. brina mi je pa iz jedilne privlekla antilopa čez celo dnevno na hodnik Vajina lumpa sta prava divjaka kaj šele bo????? pa Nejc ima izgovor, ker je dec!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:35:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, pri vas se je pa res vse podrlo, kar se zdravja tiče Hitro in uspešno okrevanje želim vsem, ker zdaj je pa res že "tu mač" ja pa res.... res je vsega preveč naenkrat, sama sreče je to, da upam, da smo vsi le lažje bolani. da ni komu še hujšega. Hvala za lepe želje in pravtako HVALA VSEM; ki ste poslale lepe misli, pa ste mi tu v oporo... , je lepo vedet, da ti nekdo stoji ob strani. Se počutim total nemočno. No, zdajle sem malo izpregla, Taja aja atiju v naročju, jaz pa počivam, pa pišem malo...mi paše se z drugimi mislimi ukvarjat. Vročina ji ni padla, po svečki...jemela prej 39,2 pa sem ji nardila zdaj kisove obkladke in je zdaj zamotana noter pa aja. Upam, da ji vsaj malo zbijem, pa da ji potem probam dat kaj zapojest, ker ni še nič prav papala danes...če bo šlo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:41:51
|
|
|
|
tana7
|
evo, dokumentirano:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:45:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ne mi zamerit, ampak res nisem na hitro zasledila, če mi je včeraj katera odgovorila o termalni vodi? Nameravamo it v podčetrtek za 5 dni, pa valda da najbolj mislim it zarad pike da bi čofotala, ko tak uživa v vodici...a ni vredu za dojenčke, al o čem ste debatirale. Povejte prosim še enkrat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:47:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: Frajerka, že zdaj bi rada bla načitana, in to v tujem jeziku Bravo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:48:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: go go Brina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:50:11
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne mi zamerit, ampak res nisem na hitro zasledila, če mi je včeraj katera odgovorila o termalni vodi? Nameravamo it v podčetrtek za 5 dni, pa valda da najbolj mislim it zarad pike da bi čofotala, ko tak uživa v vodici...a ni vredu za dojenčke, al o čem ste debatirale. Povejte prosim še enkrat... ne vem točno, kaj misliš vem samo, da nam je na predavanjih pred plavanjem dojenčkov rekla, da termalna voda ni za dojenčke, ker zaradi kovin in mineralov v vodi preveč obremenjuje organizem a to si mislila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 17:59:58
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: a takole že stoji, bravo. Gal ji ne seže do kolen, ker je najraje na hrbtu Jana samo sp. del trenerke sem kupila od Kanza, sem pa vse kupila v BC. Jaz Galu ne nudim tolikokrat sir, mu večkrat ponudim navadni jogurt ali skuto, ker pa je danes veliko pojedel zelenjave s sirom mu jo bom pa večkrat pripravila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 18:02:20
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika mi gremo 20. marca v Čateške za cel teden in tudi predvsem zaradi Gala, ker je čist nor na vodo. Zakaj pa termalna ni ok, pa nevem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 18:20:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: Brina, kolk smo pa mi za vami , najraje sedimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 18:35:05
|
|
|
|
Zvita
|
Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:01:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
oj oj samo na hitro se malo javim. me čakajo tla da jih pomijem sem nesla Manco dol k moji staršem da bom v miru po tleh pomila, pa sem mogla še mal na RR pridet pokukat ker sem prej videla da je kasso nekej napisala, pa ji morem odgovorit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:01:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro ****, Varja sedi v stolčku, ko jo hranim...seveda stalno mota z glavo, roke si tlači v usta....a vseeno vztrajam in mi uspe SS, daj povej mi, kako je na Starem Vrhu, če ne greš smučat, a je kak lokal, bar, trgovina tam zraven? Se da sankat? Menda se da priti tudi z avtom na vrh vlečnice. Glede Starega Vrha je takole: zdej ko je sneg, se čisto do vrha ne da priti. Se da pa priti do Grebljice (tam je parkirišče za smučarje, ki pridejo iz Poljanske doline). No če tam pustiš avto, amaš peš do vrha cca.10-15minut hoje. Na vrhu je velika koča-brunarica, kjer ti nudijo hrano in pijačo. Druagče je pa tudi na Grebljici ena mala brunarica, kjer se da kaj kupit za pojest in popit, vendar pa ni toliko izbire kot na vrhu. Sankat se da, samo mislim, da ni kao uradnega sankališča. Vendar se zelo veliko družin sanka pravno od vrha koče do Grebljice, čeprav za družine z malimi otroki je bolj primerno za sankati pri tekočem traku (takoj pod parkiriščem na Grebljici). Evo ti dam kar link Starega Vrha pa si lahko pogledaš. Midva z mojim bova najbrž šla jutri na dopoldansko smuko, če bo moja mami lahko malo popazila na Manco Evo še link: KLIK OJ, kaj ti veš na kateri progi pridejo tekme? Ker jaz ne poznam tega starega vrha ..menda bo kjer je vlečnica. Se pravi da moramo priti po drugi poti iz smeri ŠL POljan Javorje? Malo napni oči jutri, če boš videla dve frajli na sankah Ojla! Tekme so običajno na Grebljici, to je iz smeri Poljanske doline. Greš preko Poljan-Javorje-Stari Vrh. A ti boš tudi gor? Pol se pa mogoče kej vidmo. Če boš mela čas poklič, ti bom na ZS pustila mojo številko gsm-a
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:23:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne mi zamerit, ampak res nisem na hitro zasledila, če mi je včeraj katera odgovorila o termalni vodi? Nameravamo it v podčetrtek za 5 dni, pa valda da najbolj mislim it zarad pike da bi čofotala, ko tak uživa v vodici...a ni vredu za dojenčke, al o čem ste debatirale. Povejte prosim še enkrat... Mi smo bili že v novembru v Čatežu in smo veselo čofotali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:25:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: Brina, kolk smo pa mi za vami , najraje sedimo Bravo Brina. Vid zna tud stat, ampak ne za dolgo. On se najraje kotali. Še sedet se mu ne da, pa plazit še ne zna, noče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:26:58
|
|
|
|
Anitka
|
Naš Gal je danes jedec in pol . Dopoldan je pojedel eno porcijo ocvrte banane + 190gramsko sadno kašico, za kosilo je pojedel celo porcijo krompirja+bučke+sirčka Kiri, prej je pojedel celo Topfencreme - okus jabolčni zavitek in je bil še lačen pa sem mu dala še bananino skutico in piškotek. Takega ga ne poznam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:27:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 evo, dokumentirano: Opa Brina . Ko gledam te fotke dobim občutek, da smo mi kar nekaj mesecev za vami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:30:00
|
|
|
|
Anitka
|
Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:30:43
|
|
|
|
Anitka
|
Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:32:47
|
|
|
|
Anitka
|
Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:34:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla A jej, sej mende ni tko hudo. Sicer pa vem kok to zgleda k gre moj na "ENO" pijačo, pol ga ni pa 3h Sam jst ne pojem cel krožnik piškotov rajš kej druzga, sladoled...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:36:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje pa ste vse? Ah že vem, ve boste brzinsko spet čvekale, ko se bomo mi kopali in rihtali za spanje Jst sm tuki. Sam bom kmal mogla Vidka dat spat. Jedu je, pil je, skopala sm ga....sam še spat more it. Upam, da bo dns kej dalj spal k sva bla zunej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:37:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla pa dej še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 19:38:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem od jeze cel krožnik piškotov pojedla A jej, sej mende ni tko hudo. Sicer pa vem kok to zgleda k gre moj na "ENO" pijačo, pol ga ni pa 3h Sam jst ne pojem cel krožnik piškotov rajš kej druzga, sladoled... Ej hvala za namig, saj res sladoledddddd, ga imam doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?