timnala
|
Heja hoj! Uf, strani pa zdej letijo... Vceri sem za hec prav stela kolikokrat se dojiva v enem dnevu (ker ponoci ga pac podojim, ko zacne stokat in niti ure nimava v spalnici, edino telefon za budilko, tak da pojma nimam ob katerih urah je lacen)..in sem prisla do stevilke 10 - v bistvu 11, sam enajstic je blo bolj zarad mene, ker sva sla ven in sem hotla, da se malo naje..pa se niti ni veliko, ker ni bil se lacen. Skratka velikokrat..ni cudno, da tako raste Kapljice AD3 ali pa katerihkoli drugih se nimamo, ker mi jih se ni dala..je sama rekla, da bomo pocakali, se pravi jih dobim 15. na pregledu, glede cepljenja sva se pa tudi midva na prejsnjem pregledu pogovarjala s pediatrinjo, da ga bova cepila kasneje, ko se organizem malo utrdi. Za srecanje sem tudi jaz, seveda..po moje je najboljse, da se dobimo v CityCentru (blizu "dzungle" - tam so kafici, ker je vec placa za vozicke in previjalnica in dojilnica sta cist zraven)..samo moj predlog. PikicaStonoga, otrocicek sam sedi v cebricku, ti mu samo malo glavico podpiras (das ena dva prsta pod bradico pa je). Nas ze vcasih tako cofota notr, da je cela kopalnica mokra Pr nas je tak, da ga ponavadi obadva kopava..jst ga malo animiram med kopanjem, umije ga ati, pol ga pa jst lepo obrisem, namazem in oblecem v pizamco pa spravim spat..kopamo pa se na ene 3 dni. Glede obiskov - ce grem na caj al pa kako srecanje, mam najrajs, da mali spi v vozicku..to je se vedno, edino vceraj je gledal kot sovica pa ko je zacel teckat, sem ga vzela ven.. ce smo pa pri katerih doma, ga pa dam ven na kavc al pa ga kdo pocarta (ker se glede tega niti ne sekiram, da bi se razvadil, ker se nerad carta in hitro pokaze, da ma rajs, ce lezi sam za sebe pa se tako ukvarjas z njim). Pri nas doma, ga pa tud dam ven iz vozicka al pa jajcke, ko se zbudi pa ga dam na kavc, lepo podojim, ce je treba..pa domaci ga mal varvajo - mam pa sreco, ker kakorkoli so nori nanj, vsi ubogajo, ce mi2 kaj receva glede dojencka, kak se naj dela..to sem pa res vesela, ker npr. moja mami je mela 3 otroke, dela v soli pa mi nikol ne pametuje nazaj, ce izrazim kaksno zeljo, glede bejbija kako ravnat z njim..mi pa seveda svetuje, ampak vedno rece, da mi pac pove mnenje, ni pa treba tak delat, ce ne zelim.. Carta ga edino tasca skor ves cas, ko pride na obisk, ampak ga vidi cirka 1x na teden..pa itak tamali zacne protestirat in ga niti ne nosi tolk, kot bi si mogoce zelela. No, taksno je stanje pri nas.. Ampak a ni lustno zdej, k se ze tolk odzivajo nazaj in se smejijo in se igrajo z visecimi igrackami pa cebljajo? Men je kr toplo pri srcu, ko se s tamalim "zacvekava" pa ko se naglas zasmeji..ma za tisti dan, ne rabim nic vec za duso pogret Lep dan vam zelim, tiste, ki se pa dobite pa en kvaliteten cvek pa pridne !