Mandek
|
mbd0411, da ni to zvijanje in jok zvečer posledica krčev? Koliko časa mu pa že daješ ad3? No, naša je takšne sindrome, ko je še imela krče... Drugače pa SEVEDA sem za srečanje v Celju!!!Komaj čakam, pravzaprav. Ne vem kako se bo Zala obnesla sicer, ampak najbrž bomo na istem,a? Čas imam kadarkoli, tako, da se prilagajam. Sem pa hotela vprašati še nekaj glede obiskov in podobnega...Ko ste z otročki izven doma (npr.na obisku ali na kavici), kje je otrok tisti čas: v vozičku al na rokah al kje drugje? Če smo mi na obisku (če bi še enkrat rodila, bi z obiski počakali do tretjega meseca), malo slečem, jo položim na kakšen kavč ali pa se carta pri kom (čeprav ni rada pri drugih v naročju). Če pa gremo na kakšno kavico al kaj podobnega, pa samo upam, da bo spala ves čas v košari, ker, ko se zbudi, začne nergati in hoče ven, na rokah pa ji potem tudi ne diši preveč. V jajčki noče biti, najbrž je kriv ležalnik, v katerem je doma, bi bilo pa fino, če bi se je navadila... Torej, kako rešite ve te zadeve? No, počasi šibam spat...zala kot vedno zaspi ob 20., ampak že tri noči jo nekaj napenja in v spanju dviguje nogice, zaradi česar se večkrat tudi zbudi in mal pojokca. In jaz, asica, sem danes skuhala bajno brokolijevo juho, nakar ugotovim, da me nekaj čudno šraufa in grem brat na net, da je brokoli med najhujšo zelenjavo, ki napenja. Zala že kaže znake . Mah, upam, da bomo pre(spali)živeli še to noč, jutri pa res gledam na hrano pa pika (čeprav se mi zdi, da tudi zrak, če ga narobe vdihnem, napenja pupo). Lepo in mirno nočko vsem skupaj