|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
8.1.2009 10:35:49   
laknerš
ja lesena, pa zunaj ma poleti nekaj igral pa miz. majo tudi nekaj sladic itd.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.1.2009 10:40:04   
afnica mala
ja, corti kaj češ.

Daj mi povej, kako ti Hanno nosiš v 4 nadstropje? Npr. če greš z avtom, a jo v lupinici neseš? Kje imaš pa košaro od vozička? A jo imaš spodaj pri vhodu? Saj bi mogoče nama ratalo en dan priti do vaju, zdaj je še kar pridna v avtu, edino semaforji so problemuser posted image , če so rdeči seveda.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.1.2009 10:50:06   
sončnica24
Hojla punce, povejte mi nekaj je možno da je moj lumpi danes zaradi tega ker sem mu predno sma šla jest dala malo daktarina na dudo (sma mogla dat kapljice v oči, pa sem ga samo tako pomirila) polil cel obrok? 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.1.2009 10:59:39   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla punce, povejte mi nekaj je možno da je moj lumpi danes zaradi tega ker sem mu predno sma šla jest dala malo daktarina na dudo (sma mogla dat kapljice v oči, pa sem ga samo tako pomirila) polil cel obrok? 

možno je. meni je zaradi kapljic proti krčem veliko več polivala. ko smo ji dali kapljice je polila drugače pa ne.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.1.2009 10:59:42   
corti
Sončnica ja je možno...tudi meni je polivala cele obroke ko sem ji dajala  daktarin na dudo...zdaj ji raje namažem ustice in malo po nebu...da bolj počasi pocuza dol in ni še nikoli nič polila...in tud krčev nima več po temu gelu,ker prej jih je skoz immela!

Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 11:03:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.1.2009 11:16:40   
afnica mala
Pa mi je uspelo, da je zaspala v košari. Neli zvečer ni problema, jo dava budno v posteljico in zaspi. Čez dan pa striktno v naročju, in če jo odložiš se v večini primerov zbudi. Ker imamo težave s hrano, si rečeš, naj malo dlje spi v naročju, mogoče bo potem jedla. Ampak to ne gre. Zato sem že včeraj popoldan 1x poskusila, pa zdajle, včeraj se sploh ni jokala, je kar enkart zaspala, zdaj se je pa jokala ene 3 minute, ampak kaj naj, potem cele dneve predesim z njo v naročju, ko spi. Popoldan pa spet spi, pa se ne upava nič delat zraven, ker se takoj zbudi. Hrana goro ali dol- zdaj jo bom začela navajat na hrup in samostojno spanje čez dan.

Na vaš zmenek bi tudi mi2 prišli, ampak tistega konca sploh ne poznam, čeprav sem 30 let živela v Domžalah. No, do Zbilj znam priti z našega konca, čez Mengeš. Tako da, potem ko se bomo zbrale kje drugje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.1.2009 11:18:59   
sončnica24
Ja upam da je to krivo in ne kaj druga zdaj malo drema potem pa ko se zbudi pa boma probala nekaj malega pojest pa upam da bo ostalo kaj v trebuhu.

Drugače pa imamo pregled za tretji mesec 4. februarja in bomo prvič cepljeni pa kri moramo še datuser posted image , se že zdaj pripravljam na vik in krikuser posted image .

Se pa je danes zjutraj vstal tako dobre volje da ga je bilo prav veselje gledat sma si pesmice naštimala pa je on ležal na mojem pojštru jaz pa sedela na postli in sma pesmice pela pa se smejalauser posted image , je že prav luštn.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.1.2009 11:20:23   
laknerš
od zbiljskega jezera  pol km naprej zaviješ levo in še slab km na levi je ta bife 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.1.2009 12:23:47   
maja_sunny
Helou,

morda en info glede čščenja noska. Midva z Arlanom sva tudi poskusila Niveine ampule, vendar je zelo jokaj. Potem pa sem poskusila s šprico in je sedaj vse OK. Niti joka ne več.

Dajem mu 3 ml v eno nosnico in 3 ml v drugo. Vmes ga na previjalni privzdignem in je kr bolje.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.1.2009 12:29:38   
maja_sunny
Kratko vprašanje,

ali sta pred tem uporabljala slovenske kapljice (AD3)? Midva sva sedaj 14 dni na eni kapljici. Koliko jih pa vidva dajeta?

Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.1.2009 12:36:19   
maja_sunny
ZVIRNO SPOROČILO: vianne

Sem pa danes izvedela, da so Oleovit D3 kapjice zelo super in ne povzročajo krčkov, saj zelo slabo prenašamo Plivit D3. Imeli smo obupne krčke, jesti ni hotel pa zaprle so ga tudi. In sem 100%, da so krive kapljice saj se je vse to začelo ko se mu jih začela dajati. Sedaj pa je zopet O.K. ko sem prekinila.
Bom jutri poklicala lekarno v Škofjo Loko če jih slučajno pošiljajo tudi po pošti ... držite pesti, da jih, saj bi mu rada dajala tale vitami D, vendar brez krčkov in ostalih nevšečnosti.

Ja te so res super, mi nimamo nobenih problemov z njimi. Jih pa pošiljajo na dom iz Šk. Loke :)

Noro, meni so pa rekli, da jih v Sloveniji ni možno dobiti. Full dober za tole informacijo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.1.2009 12:58:36   
maja_sunny
No super,

me veseli. Rodili smo 21.10.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.1.2009 13:00:26   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

ZVIRNO SPOROČILO: vianne

Sem pa danes izvedela, da so Oleovit D3 kapjice zelo super in ne povzročajo krčkov, saj zelo slabo prenašamo Plivit D3. Imeli smo obupne krčke, jesti ni hotel pa zaprle so ga tudi. In sem 100%, da so krive kapljice saj se je vse to začelo ko se mu jih začela dajati. Sedaj pa je zopet O.K. ko sem prekinila.
Bom jutri poklicala lekarno v Škofjo Loko če jih slučajno pošiljajo tudi po pošti ... držite pesti, da jih, saj bi mu rada dajala tale vitami D, vendar brez krčkov in ostalih nevšečnosti.

Ja te so res super, mi nimamo nobenih problemov z njimi. Jih pa pošiljajo na dom iz Šk. Loke :)

Noro, meni so pa rekli, da jih v Sloveniji ni možno dobiti. Full dober za tole informacijo.

Sem jih danes naročila in jih jutri dobim.

Če še katero zanima in bi jih naročila:

04 / 513 19 84 lekarna Arnika Škofja Loka

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.1.2009 13:04:55   
maja_sunny
maja_sunny dobrodošla med nami povej kdaj si rodila neki si omenjala soboto da imaste dva meseca torej predvidevam da 20.10.....napiš da te dam na seznamček

No super,

me veseli. Mi smo rodili 21.10. user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.1.2009 13:12:34   
maja_sunny
Ali ima katera od vas, ki imate že drugega otročka izkušnje s vodenimi kozami? Markov bratranec je dobil vodene koze mi smo pa planirali za božič malce domov k mojim staršem, ampak sedaj pa ne vem ali je to pametno ali ne?

Ravno zadnjič mi je kolegica povedala, da je njen mlajši (6 mesecev) bolje prenesel vodene koze kot pa starejša puža, ki je bila že 1 leto.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.1.2009 13:51:56   
maja_sunny
Hojla, mi smo tudi spali od 23 - 6 ih pa bi verjetno še kakšne pol ure če ne bi bilo treba pumpic pihat, je pa res da je začel jesti po 150ml, je pravi jedec pa še dva mesca nisma stara . Drugače smo mi ok, malo nas še šraufa zdaj pa grema v voziček in ven ker je čudovito vreme.

Lep dan želim vsem skupaj in uživajte v sončku ker za četrtek že neka poslabšanja napovedujejo

Mi smo danes zjutraj pristali na 230 ml. Noro, kr ne vem ali bi mu zdej vsako jutro naredila toliko ali je to bila samo jutranja muha. Spala pa sva od 23 - 5ih. In tudi bi potegnila, če ne bi bil ta presneti nosek.

Dejte mi povedat ali normalno hodite ven, kljub temu da ima poln nosek. Midva sva bila na balkonu tk 20 min. Kaj pa zdej? Boste šle ven ko bodo minusi+sonček seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.1.2009 14:33:00   
Marisha
Živjo,

maja_sunny, priporočam, da mu nosek sčistiš s fiziloško ali baby vackom.

Link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

Jaz Marku čistim z omenjenima zadevama in je super,... pa še Marku je očitno všeč, ker se po končanem čisčenju noska smeji, sem se bala, da bom imela problem in bo jokal pa je ravno obratna reakcija user posted image

Drugače pa midva že cel teden lepo hodiva na sprehod, ,.... še dobro, da imamo tako velike kolese na vozičku, da brez težav rijeva po snegu user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.1.2009 14:33:50   
Tejčika29
Hojla!

Vianne - jaz uporavljam Oleovit D3 že od vsega začetka in sem jih tudi naročila v Arniki Škofja Loka, ca. 9 EUR s poštnino pridejo. AD3 sem imela samo par dni in so bli krči za znoret, po Oleovitu pa nič in dovolj je ena kapljica na dan, so pa na oljni bazi narejene. Farmacevtka v Šk. Loki mi je rekla, da AD3 predpisujejo v SLO. zato, ker drugih ni, čeprav A vitamin sploh ni potreben, oz.  ga potrebujejo le redki otroci in z AD3 določenim otrokom predoziramo A vitamin, ki ga največkrat sploh ne rabijo. Cela Avstrija in mislim da tudi en kup drugih držav uporablja za dojenčke le vitamin D!!!

Tud meni so začeli izpadati lasje, je pa res, da sem se prejšnji teden barvala in strigla, upam, da ni od barvanja, ampak še ni take krize.

SREČANJE - CELJANKE IN OKOLICA - Timnala, Mandek, Mbd, Lena35, M Mojca - kaj pa če bi se drug teden me dobile kje v Celju (jaz sem sicer iz Žalca, Timnala, MBD in Lena iz Savinske kolikor vem). Meni je pravzaprav vseeno, kje se dobimo, če boste za to, stvar dogovora. Je pa veliko prostora v Tušu in Citycentru, kjer lahko sparkiramo vozeke. Kateri dan in uro predlagate?? Jaz samo sredo ne morem imamo razvojno.

LP, M.

Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.1.2009 14:37:25   
PikicaStonoga
maja_sunny Ja midve greva vsak dan ven ko je sonček pa tud če ga ni ;) sej mrzlo bo še naslednjih nekaj mesec, ni za čakat pomladi ...

Super za jutri, nas bo kr  nekaj vidim! ;) user posted image  afnica mala, kr ju3 se nam prdiruži, sej boš našla!!! Pa bo res upam, da bo Stan dost velik ..mah bo že, si bomo že nardile prostor ;) Super se že veselim, jutri bo 11, ne pozabit, da je prestavljena ura iz 10h na 11h, da gre Taj prej še v varstvo ...

soncnica24 ...je možno, da je zarad daktarina polival! Tijana je tud, ko sva ji dala daktarin po žlički, pol sva pa raje dala na dudo večkrat na dan po malo in je blo OK!

Dream ...plenička - jaz jo podstavim, če mam oblečen kak volnen jopič, če pa mam kej bombažnega, pa niti ne vedno...če pa leži kje, pa pod glavco podložim skor vedno, da ne polije kej po kavču ali postelji bolj zarad tega kot karkoli drugega, tunaj v vzočku, pa pleničko dam čez košaro, če ful piha, al pa če spi z odprtimi usti, če pa je sonček, pa itak da ne, naj jo vsja mal poboža ...

Mandek ...ja tole s taščo bi tud jaz rekla, da se dejta mal distancirat ...sje po mojem je tud tvojmu že prekipelo, al ne ... kokr sta moja tast in tašča zlata in bi dala vse za nas in svoje  vnuke, tolk znata bit tud težka vsake tolk, tko vsake par let imata uzbruh in se ful spičimo ...smo se julija 2006 za najino poroko ker neki bi blo kot sta hotla (pa takrta smo se tud z mojimi), pa smo se spet z njegovimi zadnje dni 2008. NImaš kej, je mojmu prekipelo in se bomo tud distancirali ...user posted image  Mah da nam bodo pri skoraj 30 pamet solili ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.1.2009 14:40:02   
vianne
Sumim, da po kapljicah Plivit D3 nismo dobili le groznih krčkov in zaradi šraufanja že med hranjenjem odklanjanje hrane, ampak tudi zaprtje in sedaj tudi črevesni katar oz. sluz ter bolj zeleno blato. A je opazila še katera da bi ga imeli njihovi user posted image ?

Sedaj mu kuham čaj Krtek. Morda bo kaj pomagal ... ima katera idejo kako mu naj nazaj poštimam črevesje?

Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.1.2009 14:46:39   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Hojla!

Vianne - jaz uporavljam Oleovit D3 že od vsega začetka in sem jih tudi naročila v Arniki Škofja Loka, ca. 9 EUR s poštnino pridejo. AD3 sem imela samo par dni in so bli krči za znoret, po Oleovitu pa nič in dovolj je ena kapljica na dan, so pa na oljni bazi narejene. Farmacevtka v Šk. Loki mi je rekla, da AD3 predpisujejo v SLO. zato, ker drugih ni, čeprav A vitamin sploh ni potreben, oz.  ga potrebujejo le redki otroci in z AD3 določenim otrokom predoziramo A vitamin, ki ga največkrat sploh ne rabijo. Cela Avstrija in mislim da tudi en kup drugih držav uporablja za dojenčke le vitamin D!!!

Ja meni je pediatrinja tudi predpisala AD3 pa jih nisem dajala prav zaradi krčkov. Že tako smo jih imeli grozne. No sedaj smo bili že super in brez krčkov in sem začela dajati Plivit D3 ker naj bi jih otroci dobro prenašali ... no pri nas je bilo nato stanje katastrofalno. Sedaj jih ne dajem več in smo se poštimali, le še ta črevesni katar nas martra.

Pa hvala za informacijo glede predoziranja A vitamina.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.1.2009 14:57:54   
maja_sunny
pozdravljene

Sem vidla da ste se spaševale koliko pojejo naši
Jaz sem pri moji zdravnici dobila zelo zanimivo brošuro o prehrani dojenčka in je notri napisano tudi to koliko bi naj pojedel pri posamezni starosti.
2 mesca star bi naj pojedel 6 obrokoc po 100 do130ml
3 mesce star pa 5 do 6 obrokov po 130 do160 ml

Jaz ga sicer samo dojim tak da ne vem koliko poje, ima dovolj ker lepo napreduje na teži.
Tudi jaz sem ga zadnje čase začela devat čez dan na trebuh spat in mi veliko bolje spi drugače pa se mi tud kr zbudi ko ga dam iz rok.
lep pozdrav vsem

Mi našemu dajemo toliko kot piše na škatli od Aptamila. Za 5-8 tednov piše 180 ml. Samo on sam da flaško stran ko noče več. Včasih poje tudi samo 110 ali 130. Za 3. mesec pa vse do 6. pa piše 210 ml.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.1.2009 15:04:54   
maja_sunny
Sumim, da po kapljicah Plivit D3 nismo dobili le groznih krčkov in zaradi šraufanja že med hranjenjem odklanjanje hrane, ampak tudi zaprtje in sedaj tudi črevesni katar oz. sluz ter bolj zeleno blato. A je opazila še katera da bi ga imeli njihovi ?

Ja, naš ima tudi sluz, pa še zelene bunkice najdem. Danes sem že klicala Škofja Loko.

P.S. Lahko pri 2,5 m pije čaj?

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.1.2009 16:39:27   
janja 27
maja sunny - sem že mislila da si nas  zapustila k se nisi nič pglasilauser posted image user posted image user posted image ze dam na seznamček če hočeš napiš kokl je bil vas težak in velik pri rojstvu, kdaj imate pregled pri 3 mesecih cca. in tvoj RD če želišuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?