PikicaStonoga
|
maja_sunny Ja midve greva vsak dan ven ko je sonček pa tud če ga ni ;) sej mrzlo bo še naslednjih nekaj mesec, ni za čakat pomladi ... Super za jutri, nas bo kr nekaj vidim! ;) afnica mala, kr ju3 se nam prdiruži, sej boš našla!!! Pa bo res upam, da bo Stan dost velik ..mah bo že, si bomo že nardile prostor ;) Super se že veselim, jutri bo 11, ne pozabit, da je prestavljena ura iz 10h na 11h, da gre Taj prej še v varstvo ... soncnica24 ...je možno, da je zarad daktarina polival! Tijana je tud, ko sva ji dala daktarin po žlički, pol sva pa raje dala na dudo večkrat na dan po malo in je blo OK! Dream ...plenička - jaz jo podstavim, če mam oblečen kak volnen jopič, če pa mam kej bombažnega, pa niti ne vedno...če pa leži kje, pa pod glavco podložim skor vedno, da ne polije kej po kavču ali postelji bolj zarad tega kot karkoli drugega, tunaj v vzočku, pa pleničko dam čez košaro, če ful piha, al pa če spi z odprtimi usti, če pa je sonček, pa itak da ne, naj jo vsja mal poboža ... Mandek ...ja tole s taščo bi tud jaz rekla, da se dejta mal distancirat ...sje po mojem je tud tvojmu že prekipelo, al ne ... kokr sta moja tast in tašča zlata in bi dala vse za nas in svoje vnuke, tolk znata bit tud težka vsake tolk, tko vsake par let imata uzbruh in se ful spičimo ...smo se julija 2006 za najino poroko ker neki bi blo kot sta hotla (pa takrta smo se tud z mojimi), pa smo se spet z njegovimi zadnje dni 2008. NImaš kej, je mojmu prekipelo in se bomo tud distancirali ... Mah da nam bodo pri skoraj 30 pamet solili ...