|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
8.1.2009 22:52:32   
blaža
Nočko!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
8.1.2009 22:53:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sej to mi je hobi, ma veš kolko je cifra na uro čez za brisat prah ? 9e.user posted image

upam, da nisem nesramna, ki sem ti to povedala, sej zato pa sem..user posted image

No ma pekla bom vsekakor, pa za 45 e, mi je kar dobra cena, je pa treba ves materijal seštet. itak, če naročiš v kakšni slaščičarni je še dražje. mi smo za matijev 3. roj. dan dali preko veze 40e.

vem, v LJ pa 7, jaz doma plačam 5, kar je zelo dobra cena user posted image  Moja mami je v penziji in se velik s tem ukvarja, sam ona je ena prodana duša, pa s težavo 7 računa user posted image  user posted image

Dej se za štos ju3 vsedi pa preračunaj kolk te pride material pa mi magar na ZS napiši user posted image

Bom. V soboto grem v Kp v Interšpar in bom tam pogledla kolko kej stane, pa zračunala. ti pišem ko zračunam.user posted image

ej tvojo mamo pa k meni pošlji na kurs za se menit za dnar. mene je ena g. tako zverzirala, da sem pravi profič kar se tega tiče. Mi je blo tako hudo težko začet, ma kar te ne ubije te okrepi.

velja, sej zdej sem mamo skulirala, k prej je za vikende v eni gostilni opmagala )vse od posode, do delanja sladic, za 3,5 EUR user posted image  user posted image = in je HB pustila, zdaj je pa še 2 ženski skenslala, ker je pri eni, ki ima obrt dobila 4 h/ dan 5x na teden user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
8.1.2009 22:53:30   
dolenjka

Nočko!user posted image

lepo pančkaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
8.1.2009 22:54:41   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej kolko folka se je zbudilo!user posted image

pomojem so našo staro temo brale user posted image

točno to..jst mam še zdej solzne učkeuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
8.1.2009 23:07:18   
lillchy123
tolk hit čvekate, da komi sprot berem user posted image

a pol jutr nobena ni za kavo?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
9.1.2009 0:06:51   
Blacky*
Jaz sem že odspala eno uro, pa sem prišla računalnik odklopit, pa se poslavljam.

Lahko nočko.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
9.1.2009 0:14:43   
Blacky*
user posted image .... da bo glih 450 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
9.1.2009 7:19:48   
misar
dobro jutro

ma nemoj...prva?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
9.1.2009 7:26:10   
misar
današnja noč je bla v pi***.user posted image
je mela tako divjanje na sporedu, da sem mislila, da se mi bo zrolalo. pa še neki je mela pol sred noči nos zamašen in je smrčalauser posted image user posted image user posted image ...sploh spat nisem mogla. moj se je valjda na kavč preselil, jaz pa poslušat to godrnjanje pa obračanje, pa ja smrčanjeuser posted image

no en dan bo boljše...verjetno, mogočeuser posted image user posted image

včeraj nisva šli v varstvo, ker je ati začel s službo šele ob 11h in smo se zjutraj skupaj cartali. Danes zjutraj  sem user posted image že zagrozila, da današnja noč s prinčipeso je njegovauser posted image user posted image user posted image in mislim čist resno

no in danes greva spet v varstvo. bom danes še jaz zraven kako urco, v ponedeljek pa začnemo zares tko, da jo pustim tam uro al dve (pa grem ta čas pogledat mal na razprodaje za kako fajn cotko zameuser posted image user posted image user posted image ).

evo princess se noče več igrati se kisa in dere mam mam mam...greva zajtrkovat

lep dan vsem

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
9.1.2009 7:30:54   
blaža
jutro! Že kuham kafe user posted image mmmmmmm.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
9.1.2009 7:42:44   
misar

ni treba, sem ga že spilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
9.1.2009 7:43:10   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ni treba, sem ga že spilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga pa zdej pijem. mmmmmmmmmmuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
9.1.2009 7:46:28   
blaža
No Blaž je to noč kar lepo spal. od kar je prilezla ena dvojka spodaj ven, je spanje kar v redu. Mogoče se enkrat ali dvakrat zbudi, drugače se pa ne premetava preveč.user posted image

No zdej čakamo kdaj bo naslednja dvojka spodaj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
9.1.2009 7:49:05   
misar

No Blaž je to noč kar lepo spal. od kar je prilezla ena dvojka spodaj ven, je spanje kar v redu. Mogoče se enkrat ali dvakrat zbudi, drugače se pa ne premetava preveč.user posted image

No zdej čakamo kdaj bo naslednja dvojka spodaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nam že spodnje trojke ven rinejo, mislim, da eno sem že začutila včeraj pod prstom, ampak tud na drugi strani je vse rdeče in napeto, tko, da vsak čas pride tud druga trojka...upam, da kmal, da spet to spanje mal začne štimatuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
9.1.2009 7:52:46   
pina-1
jutro.

BLAŽA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRODOŠLA V KLUBU 3 SPREDAJ!!!!!!!!!!!!!!!  ŽELIM TI VELIKO DOBREGA IN IZPOLNITEV ŽELJE- DA BI ODPRALA SLASTIČARNO.user posted image user posted image
LEPO PRAZNUJ.

pa je petek, dan za metekuser posted image . Spali dobro, budni smo že skoraj 1 uro.

Vidim, da ste včeri delale biznis s tortami. bravo bravo. Blaža, ko boš mela preveč naročil, ti pridem pomagat. Z veseljem. Aja, pa če boš tičino naročala, bom jaz  k tebi prišla po materialuser posted image user posted image user posted image

dolenjka super za vrtec. po opisu zgleda kar fajn. Sicer pa smo vedle, da boš za carico obrnila cel bruselj. Bravouser posted image
grem dat otrokom jest.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.1.2009 7:56:12   
mala_pikica
Dobro jutro!

Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi.
Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte.

Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.1.2009 7:59:19   
mala_pikica
O Blaža vidim, da danes praznuješ. Še iz moje strani vse naj, naj ....., da bi bila srečna, zdrava, zadovoljna in, da bi se ti izpolnile vse skrite željice!!!!!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.1.2009 8:09:20   
Februarka08
Jutro.

Noč fenomenalna, je spala točno 12 ur v kosu, to se ni nardilo že neki časauser posted image user posted image temu primerno se je zbudila vsa nasmejana, jest pa tuduser posted image
Zdaj se greva previt in zajtrk narest, bo imela danes mlečno kašo, upam da bo jedla...

Blaža, še od mene prejmi eno lepo voščilo ob tvojem prazniku in da bi se ti res kmalu izpolnila želja po kakšni službici, še najbolj pa navijam za slaščičarstvouser posted image lepo praznuj!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4293
9.1.2009 8:12:14   
blaža
hvala punce za vsa voščila. ja danes je pa res okroglo 30

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
9.1.2009 8:14:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi.
Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte.

Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco.

če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada  scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.1.2009 8:18:16   
Blacky*
dobro jutro,

mami je že doma, Val pa uživa v vrtcu.

Današnja noč ni bila čisto ok. Do 12 se je zbujal na uro in pol, nato pa vstal ob pol šestih... koza sem narobe tajmer naštimala na sušilcu in ga je zbudilo ko so hlače tolkle po vratih...

Z user posted image greva urediti 100 majhnih opravkov, prvo pa eno user posted image dobre kave.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.1.2009 8:20:17   
Blacky*

Blaža vse najboljše.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.1.2009 8:22:27   
blaža
ja glede cen tort so pa res različne, ma veš kako delajo? kupijo plate biskvita, pa kreme v kantah , pa fljaskajo. tako jih dela ena moja sovaščanka v Italiji kjer dela. Jih nardijo na dan okoli 150( samo ona)user posted image  No lepe so, ma dobre pa ne preveč, sama smetana.user posted image

No lahko da ti kdo nardi tudi domačo za 35 e, ma se ne splača delat. čez dobiš za 9e na uro za čistit, ko malo posesaš, tle je pa računica za torto 7e na uro, pa z stroški pride ven več kot 35e.user posted image   Ker npr. za eno torto sigurno porabim od 3-4 ure ker dekoracija vzame dosti cajta in 4x7 = že 28e približno. No tolko bi pa ljudje še plačali, ma kje je pa za materijal?.kaj se pol bolj splača? No ma jaz jo itak delam kolegicam samo za materijal, vsaj do sedaj je blo tako. Ki za dnar je res vsakemu kolkor rečeš malo prveč. Kot sem že včeraj rekla, vsi bi radi imeli domačo dobro torto za ceno industrijske al pa še manj. no sej zato ne ustvarjam bogatstva z njimi. Pa itak je težko mešat dnar in prijateljstvo, ki ti je težko računat. to je vedno tako. če maš pa odprto slaščičarno se ve kakšna je cena, pa če boš naročil al pa ne.

No tako je samo moje mnenje, ko smo se že pogovarjali o tej temi. je pa logično, tudi jaz vedno hočem dobro robo, pa poceni.user posted image Sej zato si jih pa sama spečem.user posted image

ja še to sem pozabla povedat. V Sežani je ena soseda od moje kolegice, ki kao peče domače torte, pa kupi že narejen biskvit, pa kreme v kantah. No tako torto jaz namažem v eni uri.user posted image To se pa finančno splača, ma jaz se v to ne bis puščala.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 9.1.2009 8:25:09 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.1.2009 8:22:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Blaža vse najboljše.

hvaaaalllaaaaa! danes je pa veliko čestitk.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.1.2009 8:26:15   
blaža
peljem zdej Matijo v vrtec. Danes lahko nesejo igračko, ki je petek in me priganja, da kdaj gremo. Zunaj je pa tak maraz. Brrrr. Grem dat segret avto.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!