blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dobro jutro! Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi. Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte. Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco. če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi.