lilka
|
Jutro! No danes imam pa pregled pri drugem G., sem že kar malo nervozna , tale naj bi bil pa ful vbredu, tako da upam, da bom zdaj pomirjena...vam javim jutri kako je blo. slabosti: moje popoldanske še trajajo, prvič se ne spomnim, da bi blo tako hudo, samo takrat sem lahko počivala, zdej morem pa Tinko rihtat, pa sej bo minilo, boljše večerne kot jutranje, mi vsaj cel dan ne pokvarijo wc in tekočina:ura je 8.00 jaz imam v sebi že pol litra, pa ne pretiravam, jaz sem ful žejna že nasploh veliko pijem, so me enkrat na kontrolo dali so mislili da imam sladkorno, pač veliko pijem in zdej tudi ko sem noseča, zdej ko sem prehlajena pa sploh, v pisarni imam zmeraj vrč z vodo in kozarec in ful tekočine tudi porabim zgleda, ker ponoči jaz sploh ne hodim lulat. elevitka: nisi posranec, mene je tako strah odvzema krvi, da tako zaštopam, da mi včasih kri sploh ne teče in pol se ful dolgo mučijo z mano, tako da nisi edina, rodila boš pa čisto fajn, sej ne boš nobene krvi vidla mene je ful matralo kako bom glukozni test delal, ko sem mogla bit tešč in 2x dat kri pa mi je ratalo prvič, upam da mi bo zdej drugič tudi.... MTFP: jaz sem tudi 11T in 3 D, nič hudega, sej bo G. videl če je pravi čas za NS in če se vdi, sej je od 11-14 t to mogoče narediti, pa sej zdej kar hitro gre, vsak teden so večji zdej grem pa nekaj sadja pojest, sem prav lačna.... Se slišimo še kaj....