|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
9.1.2009 10:53:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Jutro, čestitke vsem ki danes praznujejo. Lepo da pišete seznam fajn bi bilo tudi držati evidenco napredkov naših sončkov... mislim, da se kar hitro spreminjajo in je prav zanimivo opazovat kako rastejo.

Naš npr se je rodil 52 cm dolg in 3690 g težek, zdaj pa pri 4 mesecih imamo že 70 cm in 7100g.user posted image

...ja bi bilo fajn...sam nas bo mty na luno poslalauser posted image ....že tko je fajn da rihta seznam gdaj kateri praznujeuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
9.1.2009 10:55:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...prej nama jo pokaži da se bodo ločevalkam sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisica user posted image ....

...mam rajšo čokolado user posted image  .............user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image leva, desna, leva, desna,en,dva,tri.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
9.1.2009 11:06:36   
ključek

...prej nama jo pokaži da se bodo ločevalkam sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisica user posted image ....

...mam rajšo čokolado user posted image  .............user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image leva, desna, leva, desna,en,dva,tri.......user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
9.1.2009 11:14:41   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image ..................bi se vam morala pridružiti...........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
9.1.2009 11:30:54   
pf
Punce jaz sem taki štor, da ga je za iskati. Vsak dan, ampak res vsak dan mi Lana podere kupčka na lase, ko jo imam na rami, da ga podira. Pa me vprašajte, če si kdaj naredim čop? Sama nase sem jezna, ko user posted image . Enostavno mi ne kapne, potem pa moram lase non stop prati.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
9.1.2009 11:43:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce jaz sem taki štor, da ga je za iskati. Vsak dan, ampak res vsak dan mi Lana podere kupčka na lase, ko jo imam na rami, da ga podira. Pa me vprašajte, če si kdaj naredim čop? Sama nase sem jezna, ko user posted image . Enostavno mi ne kapne, potem pa moram lase non stop prati.

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
9.1.2009 14:37:59   
gold fish
...samo štemplam karto...pa grem...mi je nekam slabouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
9.1.2009 14:53:09   
gloria

...misliš da od diete...user posted image ...ej v knjigi ko jo imam piše če se ponavlja slabost in glavoboli boljš prenehat z dieto...oziroma povečat kateri umesni obrok

Neposredna povezava do sporočila: 3133
9.1.2009 15:02:09   
arabela*

možno,da od diete,ampak saj si na začetku.
Jaz včasih nič ne jem do kakih petih popoldan,mogoče kak smoki edino,pa mi je tak slabo,kot da bom skupaj zlezla.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
9.1.2009 15:04:32   
arabela*
Aja glede diet,po mojem je fajn stvar tisti riž v kockah,za grickat in ne redi,pa še dober je...........
pa čimveč ananasa pomaga pojest ,vsaj en kompot na dan,ker odvaja vodo  iz telesa,čisti telo.....
pa vaje,nič druga,kot navaden tek,ker vse ostale vaje  grejo  tudi malo na mišično maso.......................

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.1.2009 15:07:38 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.1.2009 15:10:06   
arabela*
mi pa imamo v ponedeljek posvetovalnico in to ob osmih zjutraj.
Problem pa je v tem,da ima moj user posted image  full dela,pa tokrat nikakor ne more z mano.Imamo deset min.peš hoje ampak če bo okol-8 do -10 ali sploh lahko grem pešakiuser posted image
Ker z avtom pa itak nikjer ne dobiš parkinga....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.1.2009 15:17:40   
pf
Če boš šla peš jo res fejst obleči, pa s koco pokri preko obraza tudi. Ja zdajle je kar hudič zjutraj, ko je bolj mrzlo. Midve sva bile zdaj dve debeli uri zunaj in Lana še kar spi oblečena. Zdaj je bilo nekje minus tri, minus dve. Sem jo debelo oblekla, pokrila in gas. Jaz tudi čutim luknjo v trebuhu sedaj ko ta teden manj jem. Se moram kar zadrževati, da ne planem v hladilnik. Jem manjše obroke oz. če se odkrita jem kosilo, ostali obroki so zjutraj jogurt, čez dan pa sadje, voda, kava in čaj. Sadja pojem pa kar precej. Bomo videli. Tak nekak tudi zgleda, ko grem v službo, včasih edino kako štručko, ali kaki jogurt pojem za malico, drugače pa sadje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
9.1.2009 15:18:49   
pf
Lani sem danes dala štiri žličke jabolčnega frutka. Kak se je oblizovala. Skozi je delala mmmm,mmmmm,mmmmm,m,mmm. Kaka slatka je. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
9.1.2009 15:22:29   
arabela*

Lani sem danes dala štiri žličke jabolčnega frutka. Kak se je oblizovala. Skozi je delala mmmm,mmmmm,mmmmm,m,mmm. Kaka slatka je. 

user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
9.1.2009 15:24:35   
arabela*
mi pa bomo začeli najprej z zelenjavo.
Ko pa je moj user posted image  z user posted image  pa bi jo itak navajal že na GHuser posted image ,zadnjič se je  pohvalil,da ji je dal malo cukra,ki je na krofu posipan,sem ga skorajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
9.1.2009 15:26:32   
arabela*

Če boš šla peš jo res fejst obleči, pa s koco pokri preko obraza tudi.

kako pa to zgledauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
9.1.2009 15:35:43   
pf
Zgleda nikak, samo toplo ji pa bo. user posted image  user posted image  user posted image
Moj bi ji tudi že dal kašice, pa jaz ne pustim. Drugi mesec, ta mesec bova malo še jabolčni in korenčkov sok kako žličko, pa tudi ne garantiram da vsak dan. Toti naši mišoti so tak nabriti, da vem če bi Lani nalila frutek v flaško bi po moje celega spila, ker se je oblizovala ko muc.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
9.1.2009 16:31:56   
Lara Croft
Punce a se slučajno bliža polna luna?

Lara se pa to noč ni nič zbudila.... Ob 8.30 sem prišla v sobo, je bila že budna in čisto tiho čakala... user posted image

Sem bla v Kopru danes.... v Merkatorju... sem prvič vidla, kake lušne cotke ima ta Lumpi... sem jih kar nekaj nakupla za naprej..... 40% pupust imajo.... bi ji kupla kako bundico za naslednjo zimo, pa ne vem, kako števiklo...

Stolček za hranjenje je fuuul dober... lepo ohranjen.... sem zadovoljna z nakupom...

Čestitke vsem, ki praznujejo... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 9.1.2009 16:32:06 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
9.1.2009 16:33:30   
Lara Croft
.joj 4 mesce je že star ta naš škrat...kok mi čas leti .....

Ma zakaj pa solze? user posted image

Meni je ful fanj, ko je malo večja....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
9.1.2009 16:35:55   
Lara Croft

Diete so stres za telo in je na začetku vedno tako.... sploh pa ta dieta ni zdrava za moje pojme.... telo rabi vsak dan vse, da dobro funkcionira..... Malo se prekrši, potem pa probaj znova...

Neposredna povezava do sporočila: 3145
9.1.2009 17:45:15   
gold fish

...misliš da od diete...user posted image ...ej v knjigi ko jo imam piše če se ponavlja slabost in glavoboli boljš prenehat z dieto...oziroma povečat kateri umesni obrok

pojma nimam..... se mi pa ful vrti, pa glava me tud boli......  če ne bo boljše bo tud samo manj žri - manj oh žri

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
9.1.2009 17:48:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja glede diet,po mojem je fajn stvar tisti riž v kockah,za grickat in ne redi,pa še dober je...........
pa čimveč ananasa pomaga pojest ,vsaj en kompot na dan,ker odvaja vodo  iz telesa,čisti telo.....
pa vaje,nič druga,kot navaden tek,ker vse ostale vaje  grejo  tudi malo na mišično maso.......................

riževe oblate je tud naš pikec imel ful rad..... je na morju enkrat stiropor videl, pa se je že sklonil in ga pobral, ko je še bil ful mali pikec

ananas pa ima premočno kislino in ga jaz ne smemuser posted image , malo sicer ga ampak imam pol ful probleme

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
9.1.2009 17:49:51   
gold fish

mi pa imamo v ponedeljek posvetovalnico in to ob osmih zjutraj.
Problem pa je v tem,da ima moj user posted image  full dela,pa tokrat nikakor ne more z mano.Imamo deset min.peš hoje ampak če bo okol-8 do -10 ali sploh lahko grem pešakiuser posted image
Ker z avtom pa itak nikjer ne dobiš parkinga....user posted image

jaz imam tud v ponedeljek ...sicer malo kasneje, moram pa tud sama ituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
9.1.2009 17:54:58   
gold fish

naš pa noče več flaške pituser posted image .....kaj naj pa zdaj...sem mu po žlički dajala pa mu je fajn...kak mu pa naj komplet not spravim...

...sem mu prej okrog 15 dala Hippovo prvo mlečno kašico....pa je tudi ful jedel, pa se smejal zraven..., samo ne vem koliko je lahko poje, ker nič ne piše ..enih 40ml je pojedeluser posted image .... sem mu pol dala še malo flaško pa je 30ml spravil v sebe

.....upam, da bo sedaj pil...ker še samo stran vlivamuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
9.1.2009 17:56:07   
gold fish

Če boš šla peš jo res fejst obleči, pa s koco pokri preko obraza tudi.

kako pa to zgledauser posted image

naš tega ne pusti...je danes tako delal kot da ga bo kap

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......