|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
9.1.2009 6:54:57   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                               

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.1.2009 6:58:27   
ključek
Danes pa praznujeta...............

NIK (gloria)
NIK (SashaB)..............................

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.1.2009 8:21:51   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

NIK (gloria)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.1.2009 8:42:11   
tasha23
Jutro, čestitke vsem ki danes praznujejo. Lepo da pišete seznam fajn bi bilo tudi držati evidenco napredkov naših sončkov... mislim, da se kar hitro spreminjajo in je prav zanimivo opazovat kako rastejo.

Naš npr se je rodil 52 cm dolg in 3690 g težek, zdaj pa pri 4 mesecih imamo že 70 cm in 7100g.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
9.1.2009 8:53:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govoriteuser posted image user posted image user posted image . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????

kaj bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

men se tud nekaj takega zdiuser posted image

Brez skrbi! Čeprav glede na moj trebuščekuser posted image user posted image user posted image

Nisem bla včerej nič na netu, ker je Lovrota Aptamil AR tolk zaprl, da mu je kri tekla iz ritke kakat pa ni mogu. Se je vsake tolk zbudu in tako predirljivo vreščal zraven, da se mi je srce paralo. Pol sem mu dala svečko pa jo je takoj ven pokakal pa za vzorec drekca. No ob 2h sem mu spet dala svečko in zdaj še spi-bomo vidli kaj bo. Sem klicala patronažno, ker pediatrinje dons ni pa je rekla, da kri ni panike, da je pač žilca počla zarad trdega blata, hrano pa moram sama pogruntat, kako je prav, da bo čim manj polival in čim bolj trdo kakal. Vsekakor pa ne mešat pri enem obroku ampak rajš en obrok navaden, en AR...

Vidla sem da se o stolčkih pogovarjate-jaz pa bolj ko gledam, bolj so mi vsi približno enaki-všeč mi je jane stolček (pikapolonica), ki lahko zgornji del stolčka daš na tla in nastane majhen navaden stolček za sedet, spodnji del se pa spremeni v mizo in lahko otrok pol npr. riše na njej.

Ostalo vas bom pa zvečer prebrala... Grem zdaj gledat, če lovro že kaj miga (varuška je še tiho) pol pa dragega peljem k frizerju in kozmetičarki (sam še ne veuser posted image ), ker je mel včeraj RD. Ma ful bogo kožo na obrazu...

Papa

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.1.2009 8:56:46   
arabela*
dobro jutrouser posted image .
Naša user posted image  pa se je danes zbudila ponoči samo enkrat in je jedlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.1.2009 8:57:17   
arabela*
nikuser posted image user posted image

nikuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.1.2009 8:59:30   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutrouser posted image .
Naša user posted image  pa se je danes zbudila ponoči samo enkrat in je jedlauser posted image

Moram Gala pripeljat k vam na uvajanje. Midva sva 3x jedla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.1.2009 9:01:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...prej nama jo pokaži da se bodo ločevalkam sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisica user posted image ....

...mam rajšo čokolado user posted image  .............user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.1.2009 9:07:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...prej nama jo pokaži da se bodo ločevalkam sline cedileuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisica user posted image ....

...mam rajšo čokolado user posted image  .............user posted image

eh,je bla itak preveč čokoladna,pa preveč sladkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.1.2009 9:08:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Moram Gala pripeljat k vam na uvajanje. Midva sva 3x jedla.

to je blo prvič danes,pa še s tem,da je komaj ob pol dvanajstih zaspala,ker jo je šraufalo...............

Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.1.2009 9:15:39   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
upam da ne bo kaka lublanska frajla ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo morem še večkrat na štajer pelat...da bo baba k se šikauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.1.2009 9:17:04   
gold fish

jutro..............

jutrouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.1.2009 9:17:21   
gold fish

NIK (gloria)

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.1.2009 9:19:36   
gold fish
...sem preživela včerajšnji sadni dan.......moja dva pa jedla dunajskegauser posted image

...danes pa mesekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.1.2009 9:32:31   
arabela*
jao,-10 kaže zunajuser posted image

Jaz pa moram v trgovino,upam da se segreje čimprej..............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.1.2009 9:33:59   
arabela*

...sem preživela včerajšnji sadni dan.......moja dva pa jedla dunajskegauser posted image

...danes pa mesekuser posted image

pa kak te gre to?
En dan eno,drugi dan drugo,v čem je sploh smisel??
A ni pri hujšanju tako da moraš jest vse in v zlo malih količinah,ali se motim??

Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.1.2009 9:43:24   
pf
Jutro.
Saraya ne pri tem hujšenju gre za to, da en dan ješ sadje, drugi beljakovine, tretji škrob, četrti ogljikove hidrate in potem od znova. Zato to ni zame, ker vem da ko bi bilo diete konec ne bi več tak jedla in bi šlo gor spet. Jaz  raje kot ti praviš - manj jem.
Slikco vam bom dala gor obljubim, ko bo prišel naslednjič mi slikce spravljat na cd. Kdaj točno bo to pa ne morem reči.
Kahlo pozdravljena, ima pa lepe mere Ronja. Prava babika je.
Nik in Nik čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.1.2009 9:43:47   
petra1978

jao,-10 kaže zunajuser posted image

Pri nas je -14. Pa sonce sije. Upam, da se bo kaj otoplilo, da bomo šli malo na sprehod.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.1.2009 9:54:43   
pf
Punce a se slučajno bliža polna luna? Naša se je zbudila enih desetkrat minimalno ponoči. Ko smo dali dudko je bilo pa dobro in je spala naprej, čez pol ure pa spet jovo na novo.
Petra tudi pri nas je kot v Sibiriji, ampak jaz mislim da okrog ene ure bo malo bolj toplo. Takrat greva ven, sem že zmenjena s kolegico, da greva vozičkat.

Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.1.2009 10:34:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce a se slučajno bliža polna luna? Naša se je zbudila enih desetkrat minimalno ponoči. Ko smo dali dudko je bilo pa dobro in je spala naprej, čez pol ure pa spet jovo na novo.
Petra tudi pri nas je kot v Sibiriji, ampak jaz mislim da okrog ene ure bo malo bolj toplo. Takrat greva ven, sem že zmenjena s kolegico, da greva vozičkat.

mislim, da se res. naša je tud čist out.

mrzlo je pa res.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.1.2009 10:35:08 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.1.2009 10:36:46   
petra1978

mrzlo je pa res.

Res je, polna luna bo v nedeljo. Gal je že zdaj čist razštelan.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.1.2009 10:43:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

mrzlo je pa res.

Res je, polna luna bo v nedeljo. Gal je že zdaj čist razštelan.

kar ne moreš verjeti, da na takšne majhne človečke tok vpliva ta luna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.1.2009 10:46:30   
gloria

NIK (gloria)

user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...juuuuuuuutro

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.1.2009 10:50:35   
gloria
....joj 4 mesce je že star ta naš škrat...kok mi čas letiuser posted image .....

....nam se tudi zvečer znajo pojavit krčkiuser posted image ....ne vsak dan so pa.....jemo tudi mi enkrat na noč in to mal povleče pol pa nazaj zaspiuser posted image ....
...odzuni je pa res hladno...mi bomo tudi šli mal kasneje ven za kake pol urce..
..lep dan...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......