blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Se je zbudila po uri in pol, sem jo položila nazaj, rekla naj še malo pančka, zaprla vrata in je zaspala nazaj pa še vedno spi. Zdaj grem pa do konca kosilo uštimat... Hudooooooooooo tole je pri nas čisti misterij Blaža, hvala za odgovor glede fimoze mi smo dobili navodila, da mu skoz po malo dol vlečemo, ne sicer na silo, ker je imel precej zaraščeno, vendar ne toliko, da se glavica ne bi vsaj malo videla samo moj možek ima sam slabo izkušnjo, ker se mu je šele med pred 3 leti to naredilo, pa sem mislila takrat,da bo kar skupaj padu zato si pa želi, da bi to že zdaj rešila, ker sicer nam je P rekla, da nam operacija na uide ... vseeno bi rada da to rešimo zdej, ko se ne zaveda tolko, kot pa čez eno leto ali več, ko ga bo bolelo, da bomo vsi jokali z njim, ker zaradi bolečine ne bo mogel lulat 3 dni Mary lou, potem je pri nas enko kot pri vas sem mu namazala samo z bepantenom ... Putina, mi smo v privat varstvu, pa jih tudi varuška hrani, tako, da nimam skrbi s tem, koliko poje... pa naš že od cca. 7 meseca zna sam pojest piškot, zdej tud koščke sadja in kruha lepo poje O Dolenjka, hudoooooo, dobr si to najdla, pa res sem knedlne takrat naredila edinkrat ko sem jih lani naredila Itata, smo te že malo pogrešali dobr si se ulavfala, mene to še čaka, pa mi je tud malo bed, ker bom nekaj dni na teden sam 2 urce s tamalim (ko bom delala popoldan)... mogoče ga bom ša tiste dni malo kasnej v varstvo peljala pa fajn, da ga imaš lahko doma pri starših Dolenjka, super za vrtec samo drag mater, kakšen standard pa je gor? 35 € za torto se pa tud men zdi poceni v slaščičarni pod vodo v Cityparku LJ je taka torta 65 € Sem se prebila čez, zdej ste pa vse šle grem cujne dat sušit ... Ma kako se mu je lahko zarastlo. to pa še nisem čula. ja za tamalega pa je pomoje če ne uide operaciji, raje prej, ko se ne zaveda. pri Blažu bo kar kriza, ma ful zaraščeno. zdej, ko bo sistematski bom resno vprašala kaj bomo nardili. no definitivno, na silo se nič ne tika. eni so nori, kaj vse delajo.