blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo bravo, službo si dobila, te vzamem! a ne? sem vedla da se bova ujeli Treba jim je dat čist mal za probat, da jih namamiva in bodo vsi pol naročal, to bo pa biznis Pa dietne torte bosta imeli. Ker po vajinih normativih o tortah, se človek tudi g ne bo zredil ja take za dijabetike, pa take brez jajc, za tiste, ki so na jajca alergični, pa take brez Km, za male otroke, mogoče z Novalacom, pa take brez glutena,....