Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:17:40
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey listek a mi lahko še enkrat prilimaš link od kuhinj...onega stekla no HVALA http://www.fototapete.si/pr_up_moderne_kuhinje.html evo Janey, pa sori, ker sem to nardila šele zdele, ampak sem mogla še mall likat, ker sem mela cel kup Ne vem katera je prej spraševala glede hranjenja v vrtcu, no pri nas sem bila do sedaj jaz še zraven ko je imel kosilo. Drugače pa jim bosta pomagali oz. na začetku jih bosta hranili pač vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice, kasneje pa bodo poskušali sami in onidve bosta pomagali če bo treba. Tako kot je že Blacky napisala. Mi bomo pa v torek prvič prespali Drugače je pa baje full priden david, na vsake toliko mal zajamra, da ga sploh kej porajtata, pol se mal poigrata z njim pa on spet šiba naokrog. Res je priden in upam, da tako ostane. Full mu je vse zanimivo. Zdej greva pa z dragim pogledat en film potem pa v mižule.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:19:12
|
|
|
|
blaža
|
ma jaz bi res takoj imela slaščičarno. Imam tudi malo podjetniške žilice, samo nimam dinarčkov. ma bi pa tudi pri komu delala, ma pri kakšnemu, ki je normalen človek. to se pa težko dobi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:23:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka za vrtec! Velika skrb manj A ve pa kr biznise sklepate Slaščičarko imate, meneđerko tud, jaz se pa za varstvo otrok javim, pa mamo vse biznis Ja res je, to je VELIKA skrb manj, ker imam res dober občutek A imaš ti v svojem vrtcu kaj placa za najino kuhinjo, da bova torte pekle
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:23:35
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma bi pa tudi pri komu delala, ma pri kakšnemu, ki je normalen človek. to se pa težko dobi. to pa z lahkoto verjamem. Ampak z vztrajnostjo se daleč pride. Mogoče se ti pa ponudi kaka možnost
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:23:51
|
|
|
|
Janey
|
čer listek hvala in super da si nardila zdaj, ker sem se lih namenila it iskat nazaj, sem bla prav vesela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:24:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka za vrtec! Velika skrb manj A ve pa kr biznise sklepate Slaščičarko imate, meneđerko tud, jaz se pa za varstvo otrok javim, pa mamo vse biznis Ja res je, to je VELIKA skrb manj, ker imam res dober občutek A imaš ti v svojem vrtcu kaj placa za najino kuhinjo, da bova torte pekle
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:25:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma bi pa tudi pri komu delala, ma pri kakšnemu, ki je normalen človek. to se pa težko dobi. to pa z lahkoto verjamem. Ampak z vztrajnostjo se daleč pride. Mogoče se ti pa ponudi kaka možnost Ah po moje , če bom samo čakala ne bo nič. zdej še počakam mojo vezico, če ne bo nič grem pa kar v akcijo. ma ne tle v TS, pa bom tam vprašala za slaščičarja. italijane ne briga kakšno šolo maš, glavno da kej znaš in da se naučiš delat, kar zahtevajo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:26:33
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za super izbiro vrtca. Sem vesela, pa še na poti... boš lahko mirno delala in čvekala z nami super grem, k morva film do konca pogledat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:26:52
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka za vrtec! Velika skrb manj A ve pa kr biznise sklepate Slaščičarko imate, meneđerko tud, jaz se pa za varstvo otrok javim, pa mamo vse biznis Ja res je, to je VELIKA skrb manj, ker imam res dober občutek A imaš ti v svojem vrtcu kaj placa za najino kuhinjo, da bova torte pekle Za dobrote se vedno plac najde
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:29:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, kaj pa odštevaš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:30:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:31:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:31:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Možek daje Janeza spat, jaz bom pa očitno celo noč pokonc, ker se mi je po doooolllllgeeeemmmmm času zaluštal red bull sem že kuhno zglancala, pa stroj cunj dala prat, pa tuš kabino zbibala u nulo, se pol še stuširala, zdej me ma da bi šla pa še pečico spucat ne, sej bo kar dost za en večer ... Zjutraj moram G poklicat, ker mi tale moj izcedek po odstranitvi mirene še ne da mira... mogoče bom pa lahko celo Janeza pustila kakšno urco v varstvu, da bom to v miru zrihtala Popoldan smo pa s še eno družinico iz Grosuplja zmenjeni, se nismo vidli že 100 let pol je pa že vikend, ki bo tud delaven, pa možek je frej, tako da bova spet malo flat v red spravla ... pol pa itak novim zmagam naproti... sem zdej bolj pomirjena glede varstva, mislim, da Janezu ne bo hudega Grem vas zdej mal prebrat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:32:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo a tako dobre torte, kot so od blaže pa bi jim ti samo po eno žlico privoščila?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:33:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim jaz tudi, za 100... pa s tičino maso mora biti oblikovana in zdekorirana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:33:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo bravo, službo si dobila, te vzamem!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:33:36
|
|
|
|
Janey
|
jaz grem na kavč, ker sem sama in mam en dober muvi nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:34:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim jaz tudi, za 100... pa s tičino maso mora biti oblikovana in zdekorirana to pa iatk, ker je zdaj inn
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:34:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim jaz tudi, za 100... pa s tičino maso mora biti oblikovana in zdekorirana to pa iatk, ker je zdaj inn itak! pa z barvo za pirhe, sej bo kmalu velika noč!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:35:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz grem na kavč, ker sem sama in mam en dober muvi nočko Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:35:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo bravo, službo si dobila, te vzamem! a ne? sem vedla da se bova ujeli Treba jim je dat čist mal za probat, da jih namamiva in bodo vsi pol naročal, to bo pa biznis
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:36:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo bravo, službo si dobila, te vzamem! a ne? sem vedla da se bova ujeli Treba jim je dat čist mal za probat, da jih namamiva in bodo vsi pol naročal, to bo pa biznis Ja tako sanjarjenje, je ta trenutek zame ČRNI HUMOR!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:37:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Draga moja Blaža, jaz verjamem vate Če bi bila ti za, bi me pri tebi torte naročale, ti bi zmerno kasirala in že bi imela stranke, pol pa sama veš, da dober glas seže v deveto vas
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:38:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ati Lano daje spat, jaz pa Trenja poslušam in RR čekiram. dolenjka - za vrtec, Carica bo uživala blacky - takšno žlico ima Lana pri babi in dediju in je še meni najboljša za hranjenje. Pa vedno pozabim, da jih poiščem v trgovini. blaža & dolenjka - kje lahko torto za Lanin 1. RD naročim? , čakam, da se šefica javi, pa se boš z njo zmenla. naročiš pri meni, iz varnostnih razlogov izdela Blaža, kasiram pa jaz, ker ona je čist preskromna piši mi na zs, da narediva cenik za torte, da ne bom računala premalo. eh,kr po 100 eur po torti usekiva ne bo panke za drobiž vračat , za februarčke pa malo popusta. 10% To pa je poceni, ker jaz bi imela torto za 100 oseb Naročim to je 1 žlica torte po glavi, sej več pa ne rabijo bravo, službo si dobila, te vzamem! a ne? sem vedla da se bova ujeli Treba jim je dat čist mal za probat, da jih namamiva in bodo vsi pol naročal, to bo pa biznis Pa dietne torte bosta imeli. Ker po vajinih normativih o tortah, se človek tudi g ne bo zredil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 8.1.2009 21:39:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Draga moja Blaža, jaz verjamem vate Če bi bila ti za, bi me pri tebi torte naročale, ti bi zmerno kasirala in že bi imela stranke, pol pa sama veš, da dober glas seže v deveto vas
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!